Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک فرمانده بلندپایه ارتش روسیه مدعی شد، زیردریایی‌های هسته‌ای این کشور اخیرا در یک رزمایش توانسته‌اند بدون آنکه آمریکایی‌ها متوجه حضور آنها شوند به نزدیکی سواحل آمریکا برسند.

به گزارش ایسنا، به نقل از هیل، این خبر در یک برنامه تلویزیونی شبکه نظامی "زوزدا" (استار) متعلق به وزارت دفاع روسیه اعلام شد.

این شبکه یک سلسله برنامه تلویزیونی را درباره یک زیردریایی کلاس "آکولا" از نوع "شچوکا- بی" در دست پخش دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یک فرمانده اسکادران زیردریایی‌های ارتش روسیه که در این برنامه صحبت می‌کرد گفت که دستور داده تا این زیردریایی‌ها در جریان یک مانور در نزدیکی پایگاه‌های ارتش آمریکا مستقر شوند.

این فرمانده به نام سرگئی استارشینوف به شبکه زوزدا گفت: این ماموریت با موفقیت به انجام رسید و زیردریایی‌ها در مکان‌های تعیین شده در اقیانوس استقرار یافته و سپس به پایگاه بازگشتند.

استارشینوف در پاسخ به اینکه آیا این زیردریای‌ها توانستند در این ماموریت از چشم رادارها پنهان بمانند گفت: البته این ماموریت آنها بود و به آنها گفته شده بود که بروند و بدون آنکه تشخیص داده شوند بازگردند.

این فرمانده گفت که زیردریایی‌های روسیه‌ به اندازه کافی به سواحل آمریکا نزدیک شدند اما به هیچ وجه مرزهای دریایی آمریکا را نقض نکردند و در آب‌های بی‌طرف ماندند.

با این حال این برنامه تاریخ و محل این ماموریت محرمانه را فاش نکرد و تنها گفت که زیردریایی‌های هسته‌ای روسیه به خط ساحلی ایالات متحده آمریکا دسترسی پیدا کردند.

زیردریایی شچوکا- بی در سال 1986 وارد ناوگان نیروی دریایی شوروی شد.

این زیردریایی هسته‌ای می‌تواند تا 100 روز زیر آب باقی بماند و موشک‌های کروز کالیبر یا گارانات را پرتاب کند و در عین حال اهداف زیر دریا را با اژدرهای 553 میلی‌متری هدف قرار دهد.

در ارتباط با این زیردریایی‌ها نیز همچون بسیاری از دیگر زیردریایی‌های هسته‌ای روسیه اطلاعات مربوط به آنها و استقرارهای گذشته و فعلی آنها مبهم است.

گمان برده می‌شود که چندین زیردریایی از این کلاس در حال حاضر در نیروی دریایی روسیه مشغول خدمت هستند یا در دست مدرنیزه سازی قرار دارند.

با این حال یکی از این زیردریایی‌های شچوکا – بی چندی پیش به هند اجاره داده شد و در ارتش هند تحت نام زیردریایی "چاکرا" مشغول به خدمت شد.

در سال 2016 یک مقام ارشد نیروی دریایی آمریکا اذعان کرد که این نیرو نمی‌تواند به طور کامل تضمین کند که از همه جزئیات و اطلاعات استقرار زیردریایی‌های روسیه با خبر شود.

دریادار مایک فرگوسن، فرمانده نیروهای دریایی آمریکا در اروپا گفت: زیردریایی‌هایی که اخیرا ما از سمت آنها مشاهده می‌کنیم بسیار رادارگریزتر هستند.

او گفت: روس‌ها در حال بهتر کردن قابلیت‌های عملیاتی خود در فواصل دور از آب‌های کشورشان هستند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۷۳۰۳۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روسیه در آستانه ساخت اولین نیروگاه هسته‌ای ازبکستان

به گزارش قدس آنلاین، رسانه‌های محلی ازبکستان نوشتند: شرکت دولتی «روس‌اتم» روسیه به عنوان پیمانکار ساخت اولین نیروگاه هسته ای در ازبکستان انتخاب شده است.

این پروژه نیروگاه هسته‌ای شامل ساخت دو واحد نیروگاهی مجهز به راکتورهای نوع VVER-۱۲۰۰ است. این نوع راکتور متعلق به نسل «۳+» بوده و بالاترین استانداردهای بین المللی ایمنی و کارایی را داراست.

انتظار می رود راه اندازی اولین واحد برق در سال ۲۰۳۰ انجام شود و راه اندازی واحد دوم برای سال ۲۰۳۳ برنامه ریزی شده است. هزینه اولیه این پروژه ۱۱ میلیارد دلار برآورد شده است.

نشریه استرانا روس اتم (Strana Rosatom) خاطرنشان می کند که ساخت نیروگاه هسته ای گام مهمی در توسعه زیرساخت های انرژی ازبکستان خواهد بود و منبع انرژی قابل اعتماد و سازگار با محیط زیست را برای این کشور فراهم می کند.

قرارداد همکاری بین ازبکستان و روسیه برای ساخت این ایستگاه در دسامبر ۲۰۱۷ امضا شد. پس از آن، شرکت توسعه انرژی هسته ای اوزاتم (Uzatom) در ازبکستان ایجاد شد.

شرکت دولتی انرژی اتمی روسیه «روس‌اتم» طی سال‌های اخیر به کشورهای آسیای مرکزی پیشنهاد ساخت نیروگاه‌های هسته ای با شرایط مطلوب را داده است؛ قزاقستان، ازبکستان و قرقیزستان چنین پیشنهادهایی را در مقاطع مختلف دریافت کرده اند و گام‌هایی را برای احداث این نیروگاه‌ها برداشته‌اند.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • سنای آمریکا واردات اورانیوم از روسیه را ممنوع کرد
  • افشای گفت‌وگوهای مخفیانه عربستان با اسرائیل در جریان جنگ غزه + جزئیات
  • روسیه در آستانه ساخت اولین نیروگاه هسته‌ای ازبکستان
  • احتمال صدور مخفیانه حکم بازداشت مقامات اسرائیل
  • انگلیس : یک حادثه دریایی جدید در سواحل یمن رخ داده
  • انگلیس: یک حادثه دریایی جدید در سواحل یمن رخ داده است
  • حمله به یک کشتی در سواحل یمن
  • هدف قرار گرفتن یک کشتی در سواحل یمن
  • ببینید | لحظه ترسناک نزدیکی برخورد یک جنگنده سوخو 25 روسیه به یک پهپاد!
  • ببینید | خط و نشان فرمانده نیروی دریایی سپاه برای آمریکا در خلیج فارس