Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-04-29@16:46:48 GMT

نوروز در خیابان‌های شهر

تاریخ انتشار: ۲۶ اسفند ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۷۳۰۴۵۳

نوروز در خیابان‌های شهر

با نزدیک شدن به سال نو تب و تاب خرید در بازارهای تهران بالا گرفته است.

به گزارش اقتصادآنلاین، شهروند نوشت: بحث دلار در بازار عید امسال داغ است. همه درحال تحلیل سرنوشت برجام هستند اما نتیجه‌گیری‌ها ١٨٠ درجه با هم فرق دارد. در این بازار تنها آنهایی که قدرت ریسک بالاتری دارند، کار انجام می‌دهند و بقیه محتاطانه عمل می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محتاطانه برای مغازه‌شان جنس خریده‌اند، محتاطانه قیمت‌گذاری کرده‌اند و مشتری‌ها هم محتاطانه خرج می‌کنند. فروشندگان پوشاک می‌گویند چون هیچ برآورد دقیقی از قیمت دلار نداشته‌اند، تصمیم گرفته‌اند امسال اجناس کمتری وارد کنند. آنها نمی‌دانند با دلار ٤‌هزارو ٨٠٠ تومانی یک‌ماه دیگر هم مشتری حاضر است برای پوشاک انباری آنها همین قدر پول بدهد و متضرر نشوند. این دغدغه فروشندگان کفش و کیف و تمام اقلامی است که مصرفی است که در شب عید فروشش بالا می‌گیرد. رضا فاضلی رئیس اتاق اصناف ایران می‌گوید: ٢٠‌درصد فروش سالانه مغازه‌دارها مربوط به شب عید است و آنها نمی‌خواهند روی این رقم کلان ریسک چندانی مرتکب شوند. در این میان بساط دستفروش‌ها از همه داغ‌تر است. بیشتر بازاری‌ها می‌گویند قدرت خرید مردم ‌سال‌به‌‌سال پایین‌تر می‌آید و تعداد مشتری‌هایی که محتاطانه خرید می‌کنند، بیشتر و بیشتر می‌شود. به همین دلیل دستفروش‌ها که غالبا اجناس ارزان‌تری عرضه می‌کنند، مورد اقبال بیشتری قرار گرفته‌اند.

خرید پوشاک از بازارهای ترکیه رونق گرفته است

در بازار پوشاک، کیف و کفش قیمت‌ها تغییر چندانی نداشته است. فروشندگان می‌گویند، قدرت خرید مردم سقف مشخصی برای افزایش قیمت دارد و از آن طرف دلار دوباره مرزهای ٤‌هزار و ٨٠٠ تومان را رد کرده است. نتیجه این‌که حاشیه سود فروشندگان پایین آمده است. فروشندگانی که معتقدند با وضع اجاره و مالیات و رکود بازار در تنگنای بیشتری قرار دارند اما بعضی دیگر از بازاری‌ها معنی این ادعای بازاری‌ها را کم‌شدن سودهای نجومی می‌دانند و می‌گویند در گذشته بازار بی‌حساب و کتاب سود می‌برد. مثلا در بخش پوشاک سودهای بازار گاهی تا ٢٠٠ یا ٣٠٠‌درصد هم می‌رسید و اجناس استوک و کم‌کیفیت ترکیه را در بازار ایران به اندازه قیمت برندهای بزرگ و مطرح دنیا به فروش می‌رساندند.

از سوی دیگر، برخی دیگر از بازاریان معتقدند خرید چمدانی پوشاک توسط مردم بالا گرفته است و مردم زیادی با سفر به ترکیه در آستانه نوروز نیازهای پوشاک خود را از بازار استانبول و آنکارا تأمین می‌کنند.

در این میان برخی دیگر کاهش مشتریان بازار پوشاک را به دلیل فروشگاه‌های بی‌حساب و کتاب مجازی می‌دانند که مردم را از حضور در بازار معاف کرده و سفارش‌ها را درِ منازل تحویل می‌دهند.

آجیل و شیرینی بدون افزایش قیمت

حالا درست چند روز مانده به ‌سال تحویل، بازار شیرینی و آجیل و میوه هم داغ شده است. قنادی‌ها پرکارتر از همیشه مشغول آماده‌کردن حجم بزرگی از سفارش‌ها هستند. قیمت شیرینی و آجیل تغییر چندانی نداشته است، چون بیشتر اقلام این کالاهای مصرفی نوروز از بازار داخلی تأمین می‌شود و ربط چندانی به دلار ندارد. از آنسو، این اصناف هم معتقدند قدرت خرید مردم اجازه افزایش قیمت بیشتر را نمی‌دهد. به‌ویژه این‌که این اقلام را مردم تا حد ممکن فاکتور می‌گیرند و از خریدشان صرف‌نظر می‌کنند. آجیل‌فروش‌ها که معتقدند حجم فروش آجیل در شب‌های عید چندسالی است که مدام روند نزولی به خود گرفته است. هر کیلوگرم آجیل بنا به کیفیت و محل عرضه بین ٤٠‌هزار تا ١٢٠‌هزار تومان به فروش می‌رسد.  قنادی‌ها هم که می‌گویند کار و کاسبی عید در تهران خیلی هم جالب نیست، زیرا تهرانی‌های زیادی ترجیح می‌دهند قبل از ‌سال تحویل در خانه‌هایشان را ببندند و به مسافرت بروند. بنابراین حجم خرید شیرینی عید در شب‌های عید تهران آن‌قدرها هم چشمگیر نیست. آنها می‌گویند، نرخ انواع شیرینی همان نرخ مصوب سال‌های گذشته است اما قنادی‌ها چندان هم به نرخ‌های مصوب پایبند نیستند.

بازار میوه اما افزایش قیمت را تجربه می‌کند. البته آن هم در برخی انواع میوه‌ها مانند موز و آناناس و میوه‌های وارداتی مثل پرتقال مصری. میوه‌فروش‌ها این موضوع را به دلار ربط می‌دهند و می‌گویند در برخی مناطق شهر خرید عمده میوه‌های وارداتی نمی‌صرفد، چون با قیمت امروز دلار بسیار گران عرضه می‌شوند و روی دست مغازه‌دار می‌ماند و از آن‌جا که میوه بشدت سرعت فساد بالایی دارد، میوه‌فروش‌ها روی میوه‌های وارداتی ریسک نمی‌کنند.

بازار گرمی هفت‌سین

با نزدیک‌شدن به آخر‌ سال و در آستانه ایام نوروز و فصل بهار، بازار فروش ماهی‌های تزیینی مخصوصا ماهی قرمز رونق گرفته است. هرچند در طی سال‌های گذشته به دلیل مرگ زودهنگام این ماهی‌ها خرید ماهی و گذاشتن آن بر سر سفره هفت‌سین کاهش یافته اما بازار فروش ماهی قرمز همچنان پابرجاست.

ماهی‌های قرمز مدل‌های مختلفی دارند که با قیمت ٥٠٠ تا ١٠‌هزار تومان به فروش می‌رسند.

مدل‌های تراریومی مدل‌های تازه به بازار رسیده‌اند که با قیمت ١٠‌هزار تومان به فروش می‌رسند و ترکیبی از سبزه و ماهی‌اند.

فروش انواع ظرف‌های تزیینی برای سفره هفت‌سین هم این روزها بازار داغی در فضای مجازی و بازار سنتی پیدا کرده است. قیمت این اقلام بسیار متفاوت است و با توجه به کیفیت و محل عرضه بازه قیمت‌ها پراکنده است و چندان قابل تخمین نیست. در حالت کلی تخم‌مرغ‌های سفالی ساده ۲۵۰ تا ۵۰۰تومان به فروش می‌رسند. کاسه‌های کوچک سفالی هم در مغازه‌ها بین ۱۰۰۰ تا ۲۰۰۰ تومان. اگر همین وسیله‌ها را از سایت تهیه کنید، قیمت کمی بالا‌تر می‌رود اما تنوع کار بیشتر و شکل ظروف بهتر می‌شود؛ برای مثال ست ۷ پارچه هفت‌سین بته‌جقه حدود ۱۲۰۰۰ تومان است.

به جز این بازار سبزه و گل‌های بهاری و تازه هم بسیار رونق گرفته است. هر سبزه با احتساب گندم کیلویی ۱۲۰۰تومان، برای تولیدکننده‌اش حدود ۵۰۰ تا ۷۰۰ تومان هزینه دارد و اگر بدون واسطه در بازار فروخته شود، ۵ تا ۱۰ هزارتومان به فروش می‌رسد. قیمت گلدان‌های بهاری هم بین ٢٠ تا ١٠٠‌هزار تومان است که این روزها در حجم بالا توسط گل‌فروشی‌ها عرضه شده‌اند.

منبع: اقتصاد آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۷۳۰۴۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت خودرو امروز ۱۰ اردیبهشت + جدول

قیمت محصولات ایران‌خودرو و سایپا در بازار اعلام شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، بازار خودرو امروز _دوشنبه دهم اردیبهشت_ روند کاهش قیمت در انواع محصولات داخلی و مونتاژی در پیش گرفته است.

دنا پلاس توربو ۶ سرعته با ۱۹ میلیون تومان افت قیمت در بازار آزاد خرید و فروش می‌شود.

پژو پارس tu5 که در صدر پرفروش‌ترین خودروهاست با ۲۸ میلیون تومان کاهش قیمت، در کانال ۸۴۰ میلیون تومانی معامله می‌شود.

ساینا s دوگانه‌سوز نیز از دیگر محصولات سایپا به شمار می‌رود که با سه میلیون تومان افت قیمت، ۴۵۵ میلیون تومان قیمت‌گذاری شده است.

بر این اساس در گروه محصولات ایران‌خودرو وانت آریسان با قیمت ۴۳۵ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان، سورن پلاس (فول) با قیمت ۷۳۰ میلیون تومان، سورن پلاس موتور XU۷P با قیمت ۶۳۷ میلیون تومان، سورن پلاس دوگانه‌سوز ۷۹۷ میلیون تومان، دنا پلاس (تیپ ۱) با قیمت ۸۱۴ میلیون تومان، دنا پلاس توربو اتوماتیک (ارتقا) یک میلیارد و ۵۵ میلیون تومان، پژو پارس ۶۵۹ میلیون تومان، پژو پارس سفارشی ۷۰۶ میلیون تومان، پژو ۲۰۷ موتور TU۳( ارتقا) با قیمت ۶۵۷ میلیون تومان، پژو ۲۰۷ دنده‌ای هیدرولیک (ارتقا) ۷۵۵ میلیون تومان، پژو ۲۰۷ اتوماتیک (ارتقا) ۹۰۵ میلیون تومان، رانا پلاس (ارتقا) ۶۲۸ میلیون تومان، تارا دستی (ارتقا) ۷۹۹ میلیون تومان، تارا اتوماتیک V2 به قیمت ۹۶۱ میلیون تومان، هایما اس ۷ (S۷) با قیمت یک میلیارد و ۶۷۵ میلیون تومان، هایما ۷X با قیمت یک میلیارد و ۷۵۵ میلیون تومان به فروش می‌رسد.

در محصولات سایپا نیز ساینا S با قیمت ۴۴۱ میلیون تومان، ساینا S دوگانه‌سوز ۴۵۵ میلیون تومان، کوییک اتوماتیک ۵۲۴ میلیون تومان، کوییک S به قیمت ۴۳۲ میلیون تومان، سایپا ۱۵۱ با قیمت ۳۴۱ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان، وانت زامیاد (رادیال) با قیمت ۸۵۷ میلیون تومان، پیکاپ کارون ۸۴۵ میلیون تومان و چانگان CS۳۵ تیپ ۲ با قیمت یک میلیارد و ۶۲۰ میلیون تومان مبادله می‌شود.

قیمت خودروهای مونتاژی

در بازار خودروهای مونتاژی قیمت سه محصول از بهمن‌موتور افزایش یافته است، وانت کارا تک‌کابین، دوکابین و وانت کاپرا نیز به‌ترتیب دو میلیون، سه میلیون و ۱۰ میلیون تومان رشد کردند.

کارا تک‌کابین با نرخ ۶۶۲ میلیون تومان، دوکابین ۸۷۸ میلیون تومان و کاپرا یک میلیارد و ۲۹۰ میلیون تومان در کانال‌های معاملاتی خرید و فروش می‌شود.

هونگچی H5، محصول مونتاژی بهمن‌موتور که با افت ۴۰ میلون تومانی رکورددار ریزش قیمت در میان خودروهای مونتاژی بوده که پنج میلیارد و ۸۰ میلیون تومان در بازار آزاد قیمت‌گذاری شده است.

لاماری ایما، خودرو پرقدرت مونتاژی نیز با قیمت دو میلیارد و ۸۰ میلیون تومان به فروش می‌رسد.

بر این اساس X۲۲ پرو دستی با قیمت ۹۵۷ میلیون تومان، X۳۳ کراس (دستی) با قیمت یک میلیارد و ۷۰ میلیون تومان، آریزو ۵ اسپورت با قیمت یک میلیارد و ۴۱۷ میلیون تومان، تیگو ۷ پرو پرمیوم ۲ میلیارد و ۳۵ میلیون تومان، تیگو ۸ پرو (هیبرید) ۳ میلیارد و ۱۵۰ میلیون تومان، فونیکس FX (۱.۶) با قیمت دو میلیارد و ۳۶۰ میلیون تومان، جک J۴ با قیمت ۸۲۷ میلیون تومان، جک S۳ با قیمت یک میلیارد و ۲۲۴ میلیون تومان، کی‌ام‌سی T۸ با قیمت یک میلیارد و ۶۴۲ میلیون تومان، کی‌ام‌سی J۷ با قیمت یک میلیارد و ۸۱۶ میلیون تومان، رسپکت ۲ به قیمت یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان، فیدلیتی (پنج‌نفره) یک میلیارد و ۹۰۰ میلیون تومان، دیگنیتی پرایم دو میلیارد و ۱۰ میلیون تومان و دیگنیتی پرستیژ با قیمت دو میلیارد و ۲۵۰ میلیون تومان خرید و فروش می‌شود.

کد خبر 748267

دیگر خبرها

  • بازار میوه‌های نوبرانه تا پایان اردیبهشت به ثبات می‌رسد
  • قیمت خودرو امروز ۱۰ اردیبهشت + جدول
  • بلیط فروشی بازی استقلال و تراکتور آغاز شد + لینک سایت خرید بلیط ticket.tractor-club.com
  • گزارش بورس امروز یکشنبه ۹ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳
  • وضعیت بازار ملک در تهران / دلالان از بازار مسکن راضی نیستند!
  • آپارتمان‌های تهران بدون مشتری ماند؛ قیمت مسکن متری چند؟
  • فروش اقساطی خودرو کارکرده؛ رونمایی از تب جدید معاملات خودرویی
  • دلالان از بازار مسکن راضی نیستند!
  • قیمت عجیب حواله‌های خودرو جانبازی؛ 12 میلیارد ناقابل!
  • حواله خودروی جانبازان هم‌قیمت خانه در نیاوران