Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری دانشجو»
2024-05-04@21:19:07 GMT

اعلام برنامه‌های روز جهانی ام‌اس

تاریخ انتشار: ۲۶ اسفند ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۷۳۰۹۰۲

اعلام برنامه‌های روز جهانی ام‌اس

دبیر روز جهانی ام‌اس برنامه‌های این روز را در کشور تشریح کرد و گفت: ایجاد انگیزه و خودباوری در بین مبتلایان ام‌اس همچنین همیاری و همکاری تمام اقشار جامعه اعم از چهره‌های فرهنگی، هنری، ورزشی و ... برای کمک به مبتلایان و شناخت صحیح ام اس امری ضروری است. زهرا خرازی دبیر روز جهانی ام‌اس در ارتباط با برنامه‌های روز جهانی ام‌اس در کشور به خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو اظهار داشت: همه ساله روز جهانی ام‌اس در آخرین چهارشنبه ماه می‌برگزار می‌شود که امسال مصادف با ۹ خردادماه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ولی به دلیل هم‌زمان شدن این روز با ماه مبارک رمضان، تصمیم بر آن شده که برنامه‌های روز جهانی ام‌اس با تأخیر و پس از ماه مبارک برگزار شود.

وی افزود: برنامه‌های روز جهانی ام اس از ۲۸ خرداد تا ۱۵ تیرماه ۹۷ ادامه خواهد داشت و برنامه‌هایی همچون برگزاری جشنواره‌های فرهنگی ـ. هنری، المپیاد ورزشی، پیاده‌روی‌های خانوادگی، دوچرخه سواری در سطح شهر، ساخت پازل با بیش از ۷۰ هزار قطعه به نشانه تعداد مبتلایان به ام‌اس و برگزاری مسابقات مختلف از جمله برنامه‌های اختصاص یافته در این ایام است.

دبیر روز جهانی ام‌اس با اشاره به اینکه شعار روز جهانی ام‌اس امسال «به هم نزدیک‌تر شویم تا به ام‌اس خاتمه دهیم»، است اضافه کرد: هدف از انتخاب این اشعار، نزدیک کردن همه افراد اعم از متخصصان، پزشکان، چهره‌های فرهنگی، هنری، علمی، ورزشی و همچنین همه مردم بوده و در توان خود نقش لازم را در جهت کمک به مبتلایان به ام‌اس و شناخت بیشتر ام‌اس انجام دهند.

خرازی با اشاره به ضرورت نهایی شدن تکلیف بودجه امسال برای ام‌اس و اینکه مشخص شود که جز بیماری خاص به شمار می‌رود یا خیر، اضافه کرد: ایجاد آگاهی صحیح در بین عموم جامعه نسبت به ام‌اس و مبتلایان به آن و ایجاد انگیزه و خودباوری در بین مبتلایان ام‌اس، معرفی توانمندی‌های مبتلایان، همیاری و همکاری تمام اقشار جامعه اعم از چهره‌های علمی، فرهنگی، هنری، ورزشی و... برای کمک به مبتلایان از اهداف برگزاری روز جهانی ام‌اس در کشور است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۷۳۰۹۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت تخصصی کانون‌های مساجد آذربایجان غربی در حوزه جمعیت و جوانی

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، محسن رضایی، مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی و هنری مساجد آذربایجان غربی، با بیان اینکه در سطح استان هزارو ۴۰۰ کانون فعالیت می کنند، گفت: از این تعداد ۱۵ کانون به صورت تخصصی در حوزه جمعیت و فرزندآوری فعالیت می کنند.

وی افزود: کانون فرهنگی و هنری شهدای قره باغ و حضرت فاطمه الزهرا (س) در ارومیه، حضرت فاطمه (س)، شهدای رهال و ائمه اطهار (ع) در شهرستان خوی، ثقلین، زینب کبری(س)، آل عبا، ذوالفقار، شیخ طوسی در شهرستان میاندوآب، شهدای اغول بیگ در شهرستان تکاب و کانون فرهنگی و هنری مکتب صادق در شهرستان نقده از جمله کانون های فعال در این حوزه هستند.

مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی و هنری مساجد آذربایجان غربی برگزاری کارگاه های مختلف با عنوان «می خواهم زنده بمانم»، «جامعه جوان‌تر، زندگی بهتر» «آسیب طلاق امروز، ناشی از ازدواج غلط دیروز»، برگزاری کلاس های مشاوره در راستای فرزند آوری و تبیین مسائل مختلف را از جمله فعالیت های کانون ها عنوان کرد.

رضایی ادامه داد: امام جماعت، هیات امنا، کانون‌های فرهنگی هنری و پایگاه‌های بسیج چهار رکن اساسی مساجد طراز است که باید در حوزه جوانی جمعیت به صورت جهادی فعالیت کنند.

وی گفت: کانون های فرهنگی هنری مساجد یکی از ابزارهای پای کار آمدن مردم در جوانی جمعیت است و کانون‌های مساجد ابعاد فرهنگی کاهش جمعیت را تبیین کنند.

مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی و هنری مساجد آذربایجان غربی افزود: مسئله کاهش جمعیت و پیر بودن هرم سنی افراد جامعه، کاهش نرخ باروری، افزایش طلاق از جمله مسائلی است که سلامت جامعه را به شدت تهدید می‌کنند بنابراین کانون‌های مساجد باید برای رفع این مسائل تلاش مضاعف داشته باشند.

رضایی از مشارکت کانون‌های مساجد استان در رویداد جایزه ملی جوانی جمعیت یاد کرد و تصریح کرد: این طرح از سوی ستاد ملی جمعیت برگزار می‌شود که ستاد کانون های فرهنگی و هنری مساجد به عنوان دبیر اجرایی این رویداد معرفی شده است.

دیگر خبرها

  • تجلیل از مشاهیر، موجب اعتلای فرهنگی و هنری می شود
  • جشنواره‌های امام رضا (ع) سبب‌ساز توسعه فرهنگ رضوی است
  • اولین جشنواره خوشنویسی امیر فرهنگ و هنر در بیجار برگزار شد
  • برگزیدگان همایش تئاتر بچه‌های مسجد استان قم معرفی شدند
  • البرز رتبه نخست ثبت اعضا در طرح رویداد سامانه بچه های مسجد
  • زیرساخت‌های فرهنگی راکد اردبیل بازسازی می‌شود
  • برپایی کارگاه آموزشی و تربیتی مضمار در رشت
  • استان البرز رتبه نخست ثبت اعضاء را در طرح رویداد سامانه بچه‌های مسجد کسب کرد
  • برپایی کارگاه آموزشی و تربیتی مضمار به معنای «میدان و عرصه» در رشت
  • فعالیت تخصصی کانون‌های مساجد آذربایجان غربی در حوزه جمعیت و جوانی