Web Analytics Made Easy - Statcounter

مشاور عالی سازمان سنجش با اشاره به آمار ثبت نام داوطلبان در کنکور ۹۷ از پیشتازی دختران و داوطلبان گروه علوم تجربی در این دوره از کنکور خبر داد.

حسین توکلی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: کنکور سراسری ۹۷ به منظور پذیرش دانشجو در دوره های روزانه، شبانه، نیمه حضوری، مجازی، پردیس خودگردان دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی، دانشگاه پیام نور، موسسات آموزش عالی غیرانتفاعی و همچنین در کدرشته های با آزمون دانشگاه آزاد اسلامی برگزار می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: مرحله اول ثبت نام در کنکور ۹۷ از اول تا شانزدهم بهمن ۹۶ برگزار شد و تعداد ۹۵۱ هزار و ۸۵ نفر در این مرحله ثبت نام کردند.

توکلی اظهار داشت: بر اساس برنامه زمانی تعیین شده مرحله دوم ثبت نام کنکور ۹۷ در روزهای ۱۳ تا ۱۶ اسفندماه ۹۶ انجام شد و در این مرحله نیز تعداد ۶۰ هزار و ۲۹۹ نفر ثبت نام کردند.

وی تاکید کرد: با توجه به تعداد ثبت نام کننده در مرحله اول (۹۵۱ هزار و ۸۵ نفر) و مرحله دوم (۶۰ هزار و ۲۹۹ نفر) در مجموع تعداد یک میلیون و ۱۱ هزار و ۳۸۴ نفر در کنکور ۹۷ ثبت نام کرده اند که این تعداد نسبت به آمار ثبت نام در آزمون سراسری سال ۹۶ تعداد ۲۷ هزار و ۲۵ نفر بیشتر است.

مشاور عالی سازمان سنجش با اشاره به آمار تفکیکی شرکت کنندگان در گروه های آزمایشی پنجگانه کنکور ۹۷ گفت: از تعداد یک میلیون و ۱۱ هزار و ۳۸۴ نفر ثبت نام کننده، تعداد ۵۹۹ هزار و ۱۲۱ نفر معادل ۵۹.۲۴ درصد زن و تعداد ۴۱۲ هزار و ۲۶۳ نفر معادل ۴۰.۷۶ درصد مرد هستند.

وی اضافه کرد: همچنین تعداد ۱۴۴ هزار و ۴۳۷ نفر در گروه ریاضی و فنی، تعداد ۶۴۲ هزار و ۲۲۸ نفر در گروه علوم تجربی، تعداد ۲۰۴ هزار و ۹۳۶ نفر در گروه علوم انسانی، تعداد ۱۲ هزار و ۲۴۹ نفر در گروه هنر و تعداد ۷ هزار و ۵۳۴ نفر در گروه زبان های خارجی ثبت نام کرده اند.

توکلی خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه داوطلبان گروه های علوم ریاضی، علوم تجربی، علوم انسانی و زبان های خارجی می توانستند در آزمون گروه هنر نیز شرکت کنند، در مجموع تعداد ۶۶ هزار و ۵۶۶ نفر از گروه های دیگر در گروه هنر ثبت نام کردند.

وی افزود: همچنین با توجه به اینکه داوطلبان گروه های علوم ریاضی، علوم تجربی، علوم انسانی و هنر می توانستند در آزمون گروه زبان های خارجی نیز شرکت کنند، در مجموع تعداد ۱۳۷ هزار و ۹۹۷ نفر از گروه های دیگر در گروه زبان های خارجی شرکت کردند.

جزئیات تعداد داوطلبان و میزان کارت صادر شده کنکور ۹۷

گروه آزمایشی تعداد داوطلبان تعداد کارت صادر شده علوم ریاضی و فنی ۱۴۴ هزار و ۴۳۷ نفر ۱۴۴ هزار و ۴۳۷ کارت علوم تجربی ۶۴۲ هزار و ۲۲۸ نفر ۶۴۲ هزار و ۲۲۸ کارت علوم انسانی ۲۰۴ هزار و ۹۳۶ نفر ۲۰۴ هزار و ۹۳۶ کارت هنر

۱۲ هزار و ۲۴۹ نفر (داوطلب واقعی)

۶۶ هزار و ۵۶۶ نفر (علاقمندان گروه های دیگر)

۷۸ هزار و ۸۱۵ کارت زبان های خارجی

۷ هزار و ۵۳۴ نفر (داوطلب واقعی)

۱۳۷ هزار و ۹۹۷ نفر (علاقمندان گروه های دیگر)

۱۴۵ هزار و ۵۳۱ کارت مجموع یک میلیون و ۱۱ هزار و ۳۸۴ نفر یک میلیون و ۲۱۵ هزار و ۹۴۷ کارت آزمون

مشاور عالی سازمان سنجش یادآور شد: بنابراین در مجموع شرکت کنندگان در گروه های غیر از گروه های آزمایشی اصلی داوطلب، تعداد ۲۰۴ هزار و ۵۶۳ نفر در این بخش شرکت کرده اند و با توجه به آمار شرکت کنندگان در سایر گروه های آزمایشی، برای تعداد یک میلیون و ۲۱۵ هزار و ۹۴۷ داوطلب کنکور ۹۷ کارت صادر شده است.

وی افزود: با توجه به اینکه آزمون هر یک از گروه های آزمایشی جداگانه برگزار می شود و داوطلبان باید برای ورود به جلسه آزمون کارت هر آزمون را به طور جداگانه دریافت کنند. داوطلبان باید علاوه بر کارت گروه آزمایشی اصلی خود، کارت گروه های دو و یا سه خود را نیز به صورت جداگانه دریافت کنند.

توکلی با اشاره به آمار صدور کارت شرکت در کنکور ۹۷ به تفکیک گروه های آزمایشی پنجگانه گفت: تعداد ۱۴۴ هزار و ۴۳۷ کارت برای داوطلبان گروه ریاضی و فنی، تعداد ۶۴۲ هزار و ۲۲۸ کارت برای داوطلبان گروه علوم تجربی، تعداد ۲۰۴ هزار و ۹۳۶ کارت برای داوطلبان گروه علوم انسانی، تعداد ۷۸ هزار و ۸۱۵ کارت برای داوطلبان واقعی و علاقمندان گروه هنر و تعداد ۱۴۵ هزار و ۵۳۱ کارت برای داوطلبان واقعی و علاقمندان گروه زبان های خارجی صادر شده است.

وی یادآور شد: آزمون سراسری سال ۹۷ در روزهای پنجشنبه و جمعه ۷ و ۸ تیرماه ۹۷ برگزار می شود. کارت ورود به جلسه آزمون از روز دوشنبه ۴ تیر بر روی سایت سازمان سنجش قرار می گیرد و داوطلبان می توانند تا چهارشنبه ۶ تیر ۹۷ نسبت به پرینت کارت خود اقدام کنند. 

مشاور عالی سازمان سنجش گفت: آزمون سراسری سال ۹۷ در یک مرحله و یک جلسه به سئوالات آزمون عمومی و اختصاصی پاسخ می دهند و سئوالات آزمون از کتب اعلام شده دبیرستان و نظام جدید سالی واحدی که به عنوان منابع اعلام شده، طراحی شده است.

توکلی تاکید کرد: نتیجه اولیه آزمون سراسری سال ۹۷ به صورت کارنامه تنظیم شده و در دهه دوم مرداد ۹۷ منتشر می شود.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۷۳۱۲۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کدام استان‌ها بیشترین شهدای مبارزه با مواد مخدر را دارند؟

آفتاب‌‌نیوز :

ابوالحسن صفرپور، دبیر میز پیشگیری فرهنگی و اجتماعی از مصرف مواد مخدر و الکل شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به ایجاد گفتمان برای پاسداشت شهدای مدافع کشور، اظهار کرد: وقتی اسم مبارزه با مواد مخدر می‌آید، افکار عمومی به‌سمت معتاد و قاچاقچی و خُرده‌فروش می‌رود، این ادبیات نیاز به تغییر دارد.

شهدای مبارزه با مواد مخدر ناخودآگاه این افکار کوچک را به ذهن متبادر می‌کند. این همه شهید صرفاً برای مبارزه با چهارنفر خُرده‌فروش نبوده است؛ لذا این کلمه نیاز به تغییر دارد و برهمین اساس نیاز بود تا گفتمان شهدای مدافعان جان طراحی شود.

وی افزود: وقتی قرار است روایت جدیدی را مطرح کنید، نیاز به کلمه‌ی جدید و به بازتعریف دارید. حضرت امام (ره) کلمه‌ی مستضعف را درست کردند. مستضعف را در مقابل مستکبر قرار دادند. کلمه‌سازی کردند. در رابطه با جنگ تحمیلی، عنوان دفاع مقدس را برگزیدند. این کاری بود که حضرت امام انجام دادند. یعنی یک ادبیات جدید وارد جامعه کردند. برای موفقیت در این مسیر، در این مبارزه دائمی و حضور جانانه مقابل دشمنان قسم‌خورده بشریت، به واژه‌های جدید نیاز است. واژه‌ای که همه معتقدان به اسلام، معتقدان به ایران و صاحبان وجدان با هر عقیده‌ای، آن را بپذیرند و در صف مبارزه حاضر شوند. عمق استراتژیک نظام دقیقاً همین‌جاست.

پیشنهاد تغییر نام شهدای مبارزه با مواد مخدر به شهدای مدافع جان

دبیر میز پیشگیری فرهنگی و اجتماعی از مصرف مواد مخدر و الکل شورای عالی انقلاب فرهنگی ادامه داد: این واژه تازه، می‌بایست جهت‌گیری ما را از‌ایستادگی جلوی چهار نفر معتاد یا قاچاقچی، فراتر ببرد. باید تلاش کرد تا همه انسان‌ها در ایران، در کوبا، چین، امریکا، نیجریه، لبنان و... از شر صهیونیست نجات یابند. به همین‌خاطر به‌جای شهدای مبارزه با مواد مخدر بگوییم «شهدای مدافع جان». فعالان و مؤثران این حوزه را نیز با نام «مدافعان جان» بشناسیم. این‌ها افرادی هستند که در حال نجات جان آدم‌های سراسر گیتی‌اند. به‌خاطر پیشگیری‌ها، صیانت‌ها و مجاهدت‌های مدافعان جان، بسیاری از افراد معتاد نشدند و سالم هستند. این نیاز به گفتمان‌سازی دارد. تا زمانی که نگاه ما به حوزه مواد مخدر گفتمان تدافعی ذلت و اسارت باشد و گفتمان جهاد و مبارزه در آن ایجاد نشود، افکار عمومی در راه مقاومت عمومی بسیج نخواهند شد. گفتمان ضعف و ذلت را باید فراموش کرد و کنار گذاشت. در این عرصه، ایران اسلامی صاحب‌ایده و رویکرد است.

صفرپور با اشاره به رشادت‌های شهدای مدافعان جان در کشور، عنوان کرد: یک رویکرد کاملاً تهاجمی، ما یک طلبکاری بزرگ از تمام دشمنانی داریم که در کشور ترویج موادمخدر کرده و می‌کنند چرا که جوانان ما را شهید کرده‌اند، برخی در لباس و جایگاه مبارزه با قاچاقچیان، برخی هم با فریب خوردن، در دام افتادن و مظلومیت، عده زیادی هم که هنوز قرار است در این راه منحوس کشته شوند.

دبیر میز پیشگیری فرهنگی و اجتماعی از مصرف مواد مخدر و الکل شورای عالی انقلاب فرهنگی ادامه داد: تعداد شهدا مدافع جان (شهدا مبارزه با مواد مخدر و روانگردان) در تاریخ ۴۵ ساله جمهوری اسلامی ایران ۳۸۶۴ نفر تا پایان سال ۱۴۰۲ بوده است.

استان‌هایی که بیشترین شهید را در راه مبارزه با مواد مخدر داشته اند!

وی به آمار شهدای استان‌ها در حوزه مبارزه با مواد مخدر اشاره کرد و گفت: به ترتیب سیستان و بلوچستان، کرمان و خراسان رضوی بیشترین تعداد شهدا مدافع جان را دارد. همینطور دستگاه‌های اجرایی که بیشترین تعداد شهید مدافع جان دارند به ترتیب فراجا با تعداد ۳۰۱۷ نفر، سازمان بسیج مستضعفین با تعداد ۴۳۰ نفر، ارتش جمهوری اسلامی با تعداد ۱۴۲ نفر و سایر دستگاه‌ها نیز با تعداد ۲۷۵ نفر شهید را در این راه تقدیم کرده‌اند.

صفرپور درباره برگزاری یادبود شهدای مدافع جان در استان‌های کشور نیز ابراز کرد: یادواره شهدا مدافع جان هم اکنون به صورت استانی در استان‌های تهران، کرمان، چهارمحال و بختیاری، کرمانشاه، کردستان، قزوین، زنجان، خراسان رضوی، آذربایجان غربی و لرستان در حال برگزاری است.

دبیر میز پیشگیری فرهنگی و اجتماعی از مصرف مواد مخدر و الکل شورای عالی انقلاب در بخش دیگری از این گفتگو به آمار شهدای مدافع جان در استان‌های کشور اشاره کرد و این آمار تا پایان سال ۱۴۰۱ است.

وی تأکید کرد: ماموریت اصلی این است که ادبیات‌سازی و گفتمان‌سازی منفور‌سازی فرآیند تولید، قاچاق، توزیع و مصرف مواد مخدر و روان گردان صورت بگیرد.

منبع: خبرگزاری فارس

دیگر خبرها

  • جزئیات برگزاری مجدد کنکور ویژه داوطلبان سیل‌زده
  • تشریح جزئیات برگزاری مجدد نوبت اول آزمون سراسری ویژه داوطلبان سیل‌زده شهرستان زیركوه
  • فرصت داوطلبان کنکور برای ویرایش دروس و ترمیم نمرات از ۲۱ اردیبهشت
  • سوالات مهم داوطلبان کنکور درباره سابقه‌ تحصیلی و ترمیم نمره + پاسخ
  • کدام استان‌ها بیشترین شهدای مبارزه با مواد مخدر را دارند؟
  • حسینی در صدر ۶ داوطلب برتر جمعیت هلال احمر کشور در سال ۱۴۰۲
  • صدور مجوز حضور ۴۵۶ داوطلب شهرستان زیرکوه در کنکور اردیبهشت
  • آغاز نام‌نویسی از داوطلبان متقاضی ترمیم نمره
  • آزمون کارشناسی ارشد علوم پزشکی ۱۰ و ۱۱ خردادماه برگزار می شود
  • آزمون کارشناسی ارشد علوم پزشکی 10 و 11 خرداد ماه در سراسر کشور برگزار می‌شود