Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: برای این مهم نیاز است که آسیب‌های پیش رو در این راستا را که عارضه تسلط جهان غرب در دوره‌ای بر ایران می‌باشد را بررسی و مورد توجه قرار دهیم و این عوارض در مسیر اعتلای راه بانوان و خانواده‌ها برطرف شود.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، منصور غلامی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در مراسم امضای تفاهم نامه همکاری مشترک بین وزارت علوم تحقیقات و فناوری و معاونت ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده که در ساختمان وزارت علوم برگزار شد، گفت: امور زنان و خانواده به نگاهی جدی در مجموعه اجرایی وزارت علوم نیاز دارد علی رغم اینکه در سوابق تاریخ اسلام از ابتدای آن تاکنون توجه ویژه به بانوان مورد تاکید بوده است و در تاریخ ملی نیز به آن‌ها اهمیت زیادی داده شده و اسطوره‌های مهمی در زمینه‌های مختلف اجرایی به عنوان شواهد قابل ارائه در اسلام و سابقه ایران موجود است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: به برکت انقلاب اسلامی و تلاش‌هایی که صورت گرفته حرکت و توسعه قابل توجهی در حضور خانم‌ها وجود دارد و طبیعتا نیاز داریم که با شرایط زمان پیش برویم.

غلامی در پایان خاطرنشان کرد: برای این مهم نیاز است که آسیب‌های پیش رو در این راستا را که عارضه تسلط جهان غرب در دوره‌ای بر ایران می‌باشد را بررسی و مورد توجه قرار دهیم و این عوارض در مسیر اعتلای راه بانوان و خانواده‌ها برطرف شود.

گفتنی است تفاهم نامه همکاری مشترک وزارت علوم و معاونت ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده برای توسعه فعالیت‌های علمی، پژوهشی و فرهنگی راهبردی و کاربردی حوزه زنان و خانواده متناسب با نیاز‌های موجود کشور به تفکیک مناطق جغرافیایی مختلف و لایه‌های جمعیتی نظیر زنان خانه دار، دانشجو، پژوهشگر، هیئت علمی، کارآفرین، سرپرست خانوار، دارای معلولیت و زنان دارای بیماری خاص می‌باشد.

براساس این تفاهم نامه باید دو طرف برای ارتقای شاخص‌های وضعیت زنان در چارچوب ماده ۱۰۱ قانون برنامه ششم توسعه بسط و گسترش زمینه‌های حضور موثر بانوان دانش آموخته، نخبه و دارای استعداد برتر و بهره گیری از ظرفیت‌های علمی پژوهشی دانشگاه‌ها و شرکت‌های دانش بنیان جهت توانمندسازی و توان افزایی زنان و تحکیم بنیان خانواده بپردازد.

این تفاهم نامه تا پایان دولت دوازدهم معتبر خواهد بود و تمدید یا اصلاح آن یک ماه قبل از انقضای مدت اعتبار صورت می‌گیرد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۷۳۲۸۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعداد زنان کارگر به روایت وزیر کار


به گزارش تابناک به نقل از مهر، امروز ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ مراسم تجلیل از بانوان فعال عرصه کار و تولید در هفته کار و کارگر انجام شد. زنان نخستین تربیت کننده جامعه به شمار می‌روند و در دولت سیزدهم برای اولین بار کمیته زنان و خانواده ستاد هفته کار و کارگر تشکیل شده که امسال سومین سال فعالیت این کمیته محسوب می‌شود.

سید صولت مرتضوی، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در این مراسم گفت: فعالیت کارآفرینان که به حوزه اشتغال اهتمام ویژه دارند جای بسی خرسندی دارد. کار، تولید اساساً عزت و اقتدار انسان است و بستر بالندگی انسان را فراهم می‌کند.

وی افزود: حضور گسترده بانوان در مجموعه کارگری از دیگر موفق‌های دیگری است. دنیا می‌داند در فرهنگ و تمدن اسلامی، زنان از جایگاه والایی برخوردارند. بر اساس آیه ۱۳ سوره حجرات تفاوتی بین زن و مرد وجود ندارد. خداوند می‌فرماید، ما انسان‌ها را از جنس مرد و زن خلق کردیم و برای شناخت. اما گرامی‌ترین انسان با تقواترین است و یکی از جلوه‌های تقوا، کوشش و تلاش و توسعه اشتغال است.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تصریح کرد: حضور بانوان در عرصه‌های مختلف بوده که بر اساس آمار از ۱۶ میلیون بیمه شده تأمین اجتماعی در بخش کارگری، بیش از ۳ میلیون نفر بانوان کارگر هستند. همچنین سرآمدترین اساتید دانشگاه، پرستار و معلم از جامعه زنان بوده که جای تقدیر دارد.

مرتضوی با اشاره به شعار سال ادامه داد: جهش تولید با مشارکت و همراهی مردم مساله امسال است. اساساً در حوزه اقتصاد اسلامی و بر اساس اصول ۴۳ و ۴۴ اقتصاد ایران به ۳ دسته دولتی، خصوصی و تعاونی تقسیم شده است. اقتصاد مدیون دست‌های توانمند نیروی انسانی است. بر اساس تاکید رهبر معظم انقلاب بیش از ۸۰ درصد اقتصاد باید دست بخش خصوصی باشد.

وی اضافه کرد: جهش تولید یعنی حرکت خارق‌العاده که نیاز به کوشش دارد. ما به عنوان کارگزار نظام باید تلاش کنیم برای فعالیت بخش خصوصی بسترسازی کنیم و موانع تولید رفع شود. اگر می‌خواهیم فرمان رهبری جامه عمل بپوشد باید از دولت شروع شود و ما آمادگی داریم دستان کارگران و کارفرمایان را به گرمی فشاریم.

وزیر کار در پایان عنوان کرد: جهش تولید با مشارکت مردم است اگر تولید با همراهی مردم باشد بسیاری از مفاسد پاک می‌شود زیرا سرمایه برای بخش خصوصی بوده که افراد با انگیزه بیشتر فعالیت خواهند داشت.

دیگر خبرها

  • بررسی زمینه‌های پژوهشی حوزه بازی میان ایران و دانشگاه سینرجی
  • انعقاد تفاهم‌نامه همکاری سه‌جانبه دانشگاه آزاد با دانشگاه باهنر و علوم پزشکی کرمان
  • ایجاد ۲۲ هسته پژوهشی حوزه‌های علوم شناختی در دانشگاه‌های کشور
  • همکاری وزارت علوم و معاونت علمی در حوزه دارایی‌های فکری
  • تعداد زنان کارگر به روایت وزیر کار
  • بیش از ۳ میلیون از جامعه کارگری را زنان تشکیل می دهند
  • لزوم اتحاد کشورهای اسلامی در برابر ظلم و جنایت رژیم صهیونیستی
  • اهمیت تلاش برای توسعه پژوهش‌های کاربردی در جهان اسلام
  • تدوین آئین‌نامه تاسیس و اداره موزه‌های دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی و پژوهشی کشور
  • ضعف جریان حوزوی و علوم انسانی اسلامی در به تصویر کشیدن اندیشه خود