Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-01@16:10:21 GMT

رفتارهای دوران هویت یابی، مقطعی و گذرا است

تاریخ انتشار: ۲۶ اسفند ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۷۳۳۴۳۳

رفتارهای دوران هویت یابی، مقطعی و گذرا است

عضو هیات علمی دانشگاه اصفهان گفت: خلاقیت های نوجوانی به دنبال متفاوت بودن ایجادمی شود و برخورد شدید والدین موجب بهم خوردن رابطه آنها با نوجوان خواهدشد.

افسانه کرباسی در گفت و گو با خبرنگار ایمنا ضمن اشاره به تکنیک های برخورد والدین با نوجوان اظهار کرد: برای صحبت با نوجوان استفاده از تکنیک های مناسب گفتگو ضروری است و چناچه والدین فعالیت نوجوان خود را در برخی موارد  نمی پسندند بهتر است از جمله "من نمی پسندم" برای منصرف کردن نوجوان استفاده کنند که این یکی از هنرهای والدین در برخورد با نوجوان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
وی تاکید کرد: والدین باید مراقب باشند که در پند و نصحیت نوجوان، مرتب از  دیگران سخن نگویند و نوع صحبت آنها با نوجوان  حالت دستوری نداشته نباشد زیرالجباری نوجوان و تکرار عمل را به دنیال خواهدداشت، همچنین بسیاری از اوقات والدین باید اجازه دهند که اشخاصی به غیر از خودشان در مورد فعالیت های نوجوان اظهار نظرکنندتا نوجوان با الگوها و ارایه نظرات افراد بیرون از خانواده به تدریج تغیییر رفتار داده و اصلاح شود. عضو هیات علمی دانشگاه اصفهان به موضوع اهمیت کنترل خشم والدین در برخورد با نوجوان اشاره کرد و گفت: والدین هنگام صحبت با نوجوان سریع اظهار نظر  نکنند و با کنترل خشم زمینۀ گفتگو با نوجوان را فراهم کنند به این ترتیب  نوجوان در مقابلسخن والدین واکنش بهتری دارد و آن را بهتر می پذیرد و چنانچه  اظهار نظر والدین به صورت سریع و از روی عصبانیت باشد به لجبازی و  خشم نوجوان منتهی خواهد شد.  کرباسی  با تاکید هویت‌یابی دوران نوجوانی بیان کرد: نوجوان در دوران هویت‌یابی برای متفاوت بودن، شکل ظاهری اهمیت بسیاری برای وی می یابد و در این دوران هویت های متفاوت را تجربه می کند و خلاقیت و گرایش او به موارد جدید بسیار افزایش می یابد. این فوق تخصصص روانپزشکی کودک و نوجوان یادآور شد: خلاقیت های نوجوانی و رسیدن به تیپ ظاهری و مدل مو از ویژگی های اصلی و خصوصیت  های دوران نوجوانی است که به دنبال متفاوت بودن ایجادمی شود، البته والدین باید امیدوار باشند که این دوران مقطعی بوده و برخوردهای شدید والدین موجب بهم خوردن رابطه نوجوان با والدین خواهدشد. وی خاطرنشان کرد: در صورتی که والدین با رفتارهای پرخطری از سوی نوجوان مواجه شدند، برخورد جدی با او را در دستور کار قرار دهند، اما در هرصورت رفتارهای دوران هویت یابی مقطعی و گذرا است ولی نوع ارتباط والدین با فرزند در دوره نوجوانی حایز اهمیت است و ابراز امیدواری والدین به نوجوان در تغییر رفتار او موثر خواهد بود.

منبع: ایمنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۷۳۳۴۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دست‌یابی به مرجعیت علمی و توسعه اقتصاد دانش‌بنیان در فضای دانشگاهی کشور

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، توافق‌نامه همکاری مشترک معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری و دانشگاه صنعتی امیرکبیر، با هدف دستیابی این دانشگاه به مرجعیت علمی و فناورانه، توسعه فناوری و تجاری سازی محصولات فناورانه امضاء شد. 

با رویکرد حمایت از دست یافتن به مرجعیت علمی فناورانه و توسعه اقتصاد دانش بنیان، این توافق نامه با هدف همکاری در پیشبرد برنامه‌های توسعه دانش‌بنیان در دانشگاه صنعتی امیرکبیر به امضای جواد مشایخ، معاون توسعه اقتصاد دانش بنیان معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور و علیرضا رهایی، رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر رسید.

محوری‌ترین موضوع این توافق نامه، حمایت از ایفای نقش مؤثر دانشگاه در دستیابی به مرجعیت علمی، توسعه علم و دستاوردهای علمی فاخر توسعه فناوری و تجاری‌سازی محصولات دانش بنیان و فناورانه، جذب نخبگان و توسعه زیرساخت‌های آزمایشگاهی و پارک علم و فناوری است.

از مهم‌ترین اهداف توافق‌نامه همکاری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری و دانشگاه صنعتی امیرکبیر می‌توان به حمایت از تحقق مرجعیت علمی-پژوهشی مسئله محور و تحول آفرین و انتشار دستاوردهای پژوهشی برتر در دانشگاه در سطح بین المللی و توسعه همکاری‌های دانشگاه با بخش‌های اقتصادی و شرکت‌های بزرگ با استفاده از ظرفیت اعتبار مالیاتی تحقیق و توسعه و سرمایه گذاری اشاره کرد.

حمایت از توانمندسازی تخصصی و اشتغال‌پذیری دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه، کمک به بلوغ و توسعه زیرساخت‌های فناوری و آزمایشگاهی در دانشگاه از دیگر محورهای این توافق‌نامه همکاری مشترک است.

حمایت از طرح‌های نوآورانه و ایجاد اشتغال نخبگان در دانشگاه

در قالب این توافق‌نامه، حداقل پنج طرح دانشگاهی در قالب طرح‌های تجاری محصولات فناورانه و دانش  و حداقل پنج طرح توسعه فناوری و خدمت بار اول مورد حمایت قرار می‌گیرد. همچنین زمینه برای اشتغال حداقل ۲۵ نفر در زیست بوم نوآوری و کارآفرینی دانشگاه در شرکت‌های زایشی فراهم خواهد شد.

همچنین از همکاری‌های تحقیق و توسعه و پژوهشی (تا سقف ۷۰ میلیارد ریال)، جذب حدأقل سه عضو هیئت علمی مورد تأیید بنیاد نخبگان و سه محقق پسادکتری مورد تایید بنیاد علم یا بنیاد ملی نخبگان حمایت می‌شود.

معاونت علمی،فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری ضمن حمایت از فعالیت‌ها و برنامه های تحول آفرین در دانشگاه در چهار محور «مرجعیت علمی»، زیست بوم فناوری، زیست‌بوم کارآفرینی و اقتصاد دانش‌بنیان و اشتغال ‌پذیری دانشجویان حمایت می‌کند.

علاوه بر این، حمایت از پژوهشگران پسادکتری برای انجام پژوهش‌های مسئله محور و تحول آفرین توسط بنیاد ملی علم در قالب برنامه مشترک دانشگاه با بنیاد علم و بنیاد نخبگان تا سقف ۲۰ میلیارد ریال در سال، حمایت از طرح های فناورانه و زیرساخت‌های آزمایشگاهی در دانشگاه در قالب حمایت از پروژه های توسعه فناوری محصول خدمت بار اول هر پروژه تا سقف ۱۰ میلیارد ریال و در مجموع سالانه تا سقف ۱۰۰ میلیارد ریال، انجام خواهد شد.

حمایت از پروژه های پژوهشی دانشگاه با صنایع و شرکت‌های بزرگ از محل اعتبار مالیاتی تحقیق و توسعه این شرکت‌ها موضوع ماده ۱۱ قانون جهش تولید تا سقف ۲۰۰۰ میلیارد ریال، حمایت از راه اندازی و تجهیز آزمایشگاه‌های عضو شبکه آزمایشگاهی تا سقف ۵۰ میلیارد ریال در چارچوب مورد تائید شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی معاونت علمی و حمایت از تدوین برنامه و پیاده سازی ماده ۵ قانون جهش تولید دانش بنیان و مدیریت مالکیت فکری دارایی های پژوهش و فناوری دانشگاه ذیل این محورها توسط معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری انجام  می‌شود.

همچنین حمایت از پروژه های تجاری سازی محصولات دانش بنیان و فناورانه دانشگاه، هر طرح تا سقف ۲۰۰ میلیارد ریال در مجموع تا سقف دو هزار میلیارد ریال، حمایت از برگزاری بوت کمپ‌های تخصصی و تولید محتوای مرتبط با اشتغال پذیری دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه تا سقف ۱۰ میلیارد ریال، تسهیل و حمایت از برخورداری دانشجویان پژوهشگران و اعضاء هیئت علمی دانشگاه از برنامه های حمایتی بنیاد ملی نخبگان در قالب این توافق‌نامه محقق خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رفتارهای نادرست در شیوه زندگی تهدیدی جدی برای سلامتی انسان
  • جامعه امروز ما نیاز به تفکر معلمان شهید دارد
  • آیین اختتامیه سیزدهمین جشنواره نوجوان سالم
  • هویت ۲ شهید دوران دفاع مقدس در البرز شناسایی شد
  • والدین با استقلال‌طلبی نوجوانان مواجهه منفی نداشته باشند
  • چه زود زنگ خطر برای استقلال و پرسپولیس به صدا درآمد؟/ رفتارهای خریداران این دوتیم ،غیرحرفه ای است
  • ۲۷۳۲ مورد بازرسی کالا، فنی و نشت‌یابی از سوی واحد بازرسی شرکت گاز آذربایجان‌غربی
  • پخش فیلم «رابطه» با بازی خسرو شکیبایی
  • دست‌یابی به مرجعیت علمی و توسعه اقتصاد دانش‌بنیان در فضای دانشگاهی کشور
  • چاره‌ای جز احداث تقاطع سپاه نداریم