Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «رکنا»
2024-05-04@12:26:04 GMT

پخش فیلم های روز ایرانی و خارجی در شبکه 4 سیما

تاریخ انتشار: ۲۶ اسفند ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۷۳۴۴۷۲

پخش فیلم های روز ایرانی و خارجی در شبکه 4 سیما

رکنا: شبکه چهار سیما جمعی از فیلم‌های روز خارجی و ایرانی را برای پخش در ایام نوروز تدارک دیده است.

شبکه چهار سیما برای نوروز 96، 23 فیلم از آثار برتر سینمای ایران و جهان را در ژانرهای کمدی، خانوادگی، حادثه‌ای، علمی و تخیلی و ... هر شب ساعت 20:30 به مخاطبان در قالب برنامه «گیشه» عرضه می‌کند.

بنا براین گزارش، «مکاتبه»، «بازی تقلید»، «ونسان دوستدار شما»، «تاج میان تهی ریچارد دوم»، «ورود»، «عصر سایه ها»، «ماری کوری، شهامت دانش»، «اولین های تاریخ»، «صدمتر»، «برادرم خسرو»،«خانه ای در خیابان چهل و یکم»،«بازسازی خاطرات»،«کتابچه مرگ»،«زندگی دیگر»،«یاغی دشت»،«برج تاریک»،«بهترینشان»،«دن کیشوت»، «مارک تواین در جستجوی طلا (دو قسمتی»،«ساحل مین»، «پنهان» مجموعه آثاری است که به ترتیب از اول تا 23 فروردین ساعت 20:30 روی آنتن می‌روند و روز بامداد ساعت 1 بامداد بازپخش می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ادامه کارگردان و خلاصه فیلم هایی که از 1 تا 13 فروردین پخش می شود آمده است:

اول فروردین:«مکاتبه» به کارگردانی جوزپه تورناتوره محصول 2016 ایتالیا است. داستان فیلم درباره استاد دانشگاه اخترشناسی است که با یکی از دانشجویان خود ازدواج میکند.آنها علی رغم اختلاف سنی زیادشان زندگی خوبی دارند اما استاد می داند به زودی در اثر بیماری سرطان از دنیا خواهد رفت...

دوم فروردین:«بازی تقلید» ساخته مورتن تیلدام محصول 2014 آلمان است درباره «آلتن تورینگ» یکی از بزرگترین یا می توان گفت نابغه ترین دانشمندان بریتانیایی است که همزمان با جنگ جهانی دوم دعوت به کار می شود...

سوم فروردین: «ونسان دوستدار شما» یاخته دوروتا کوبیلا و هیوولچمن محصول 2017 انگلستان است .در داستان فیلم آمده است: وینست قبل از مرگش نامه ای می نویسد تا پست چی آن را به دست پسرش برساند بعد از مرگ وینست پست چی تلاش می کند تا نامه وینست را به دست پسر او برساند. اما بعد ا زتحقیقاتی متوجه می شود پسر وینست بعد از مرگ پدرش دچار افسردگی و بیماری شده و فوت شده است...

چهارم فروردین: «تاج میان تهی: ریچارد دوم» در ژانر تاریخی محصول 2012 انگلستان است.

پنجم فروردین: سینمایی «ورود» در ژانر علمی، تخیلی به کارگردانی دنیس ویلنیوو ، درباره فرود موجودات ناشناخته بر روی سطح سیاره زمین است. اهالی زمین اطلاعی از انگیزه موجودات فضایی ندارند و در واقع نمی دانند که آیا آنها قصد نابودی زمین را دارند یا برای گفتگو به این سیاره آمده اند. در این وضعیت ارتش به سراغ دکتر لوئیس بنکس ( اِمی آدامز ) که استاد زبان شناسی است می رود تا بتواند با کمک او، ارتباطی میان انسانها و موجودات فضایی شکل دهد. تلاش های دکتر بنکس برای ارتباط با موجودات فضایی بسیار سخت پیش می رود و از طرف دیگر چین و روسیه اعلام کرده اند که بزودی جنگی را علیه موجودات فضایی آغاز خواهند کرد و…

هفتم فروردین:«عصر سایه ها» به کارگردانی کیم جی وون محصول 2016 کره جنوبی است. داستان این فیلم در سئول و شانگهای و در زمان اشغال ژاپنی‌ها می‌گذرد و در آن «سانگ کانگ‌هو» (بازیگر فیلم برف‌شکن) و «گونگ یو» بازیگر Actor فیلم پرفروش «قطار به بوسان» بازی می‌کنند .داستان اصلی فیلم نیز درباره یک نیروی اسبق مقاومت کره جنوبی است که به نیروهای استعماری ژاپن می‌پیوندد تا درون یک گروه مقاومتی بدنام نفوذ کند.

هشتم فروردین: «ماری کوری: شهامت دانش» به کارگردانی ماری نوئل محصول 2016 لهستان است. فیلم ماری کوری با بازی کارولین گروشکا زندگی نخسین زن برنده جایزه نوبل را به تصویر می کشد. فیلم در برگیرنده چالشهای زندگی حرفه ای و زندگی شخصی فیزیکدان لهستانی تبار در آکادمی علوم مرد سالار اواخر قرن نوزده فرانسه است.

نهم فروردین: «اولین های تاریخ» دیمیتری کیزلف محصول 2017 روسیه است. در داستان فیلم آمده است: در دهه شصت میلادی و در اوج جنگ سرد روس ها قصد دارند یک مرد را به فضا بفرستند خلبان نظامی پاول بیلیف و الکسی لئونو آماده هستند تا به فضا بروند...

دهم فروردین: «صد متر» ساخته مارسل بارنا محصول 2016 پرتغال است. در این فیلم با بازی دنی روویرا، کارا الیالده ، پدر خانواده بعد از یک حمله عصبی و بعد از معاینات پزشک Doctor معلوم میشود به نوعی از بیماری ام. اس مبتلا شده است.بیماری باعت می شود او تصمیم بگیرد تا کاری قهرمانانه برای فرزندش انجام دهد و در مسابقات ماراتن سالانه کشور شرکت کند.

یازدهم فروردین: فیلم سینمایی Movie «برادرم خسرو» به کارگردانی احسان بیگلری از شبکه چهارپخش می شود. خسرو، نقش اول این فیلم با بازی شهاب حسینی به اختلال دو قطبی مبتلاست و بنا بر شرایطی مجبور شده مدتی در منزل برادرش ناصر که یک دندانپزشک است زندگی کند. بیتا فرهی،ناصر هاشمی و هنگامه قاضیانی از دیگر بازیگران این فیلم سینمایی هستند.

دوازدهم فروردین: فیلم سینمایی «خانه ای درخیابان چهلم ویکم» به کارگردانی حمیدرضا قربانی و تهیه کنندگی سید محمود رضوی از شبکه دانایی و خردورزی به نمایش در می آید. مهناز افشار، علی مصفا، سارا بهرامی، سهیلا رضوی، آرش مجیدی در این فیلم ایفای نقش کرده اند.در داستان فیلم آمده: دعوای دو برادر، بحرانی را در خانواده ایجاد می کند. مادر این خانواده و دو عروسش که در سه طبقه یک خانه زندگی می کنند سعی می کنند هرکدام به تنهایی بار مشکلات پیش آمده در زندگیشان را به دوش کشند.

سیزدهم فروردین: «بازسازی خاطرات» به کارگردانی مارک پلانسی 13 فروردین پخش می شود.این فیلم محصول 2017 کانادا است و فیلم درباره پر.فسور باهوشی به نام گوردون دان است که دستگاهی را اختراع کرده که به وسیله آن می توان خاطره یک شخص را ضبط و پخش کرد.

منبع: رکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rokna.net دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۷۳۴۴۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انیمیشن‌هایی متفاوت برای بزرگتر‌ها؛ انیمیشن‌هایی مفرح برای بچه‌ها

آفتاب‌‌نیوز :

چقدر طول کشید که از پیرمرد شجاع و وفادار و بامزه «آپ/ بالا» خوشتان بیاید و با او همدلی کنید؟ نوازنده شکست‌خورده انیمیشن «روح» که در زندگی نتوانسته دنبال رؤیای نوازندگی‌اش برود و تازه پس از مرگ در عالم ارواح شجاعت لازم را برای تغییر زندگی‌اش به دست می‌آورد، چقدر شما را به خطر کردن و پی رؤیاهای‌تان رفتن ترغیب کرده؟ همین اواخر، انیمیشن معمولی «لئو» چقدر دیده شد و پیام ساده و عملی‌اش که ماهی را هروقت از آب بگیری تازه است، به دل‌ها نشست. ۸ انیمیشنی که در ادامه معرفی شده بخشی از خاطره چند نسل از دنیای انیمیشن است.

شرک (۲۰۰۱)

کارگردان: اندرو آدامسون و ویکی جنسون

محصول: امریکا

یک شخصیت چطور وارد فرهنگ عامه ــ آن‌هم نه فقط فرهنگ عامه کشور سازنده بلکه فرهنگ عامه بسیاری از مردم در سرتاسر جهان ــ می‌شود، پاسخش شرک است. اگر شما کسی را به شرک تشبیه کنید بلافاصله مخاطب شما متوجه می‌شود که منظور شما چیست. شرک و دیگر شخصیت‌های این انیمیشن دیدنی خیلی زود جای خود را در میان شخصیت‌های ماندگار انیمیشن باز کردند. بچه‌ها و بزرگ‌تر‌ها به سرعت عاشق این موجود سبز گنده بداخلاق، اما مهربان و شجاع شدند و حالا سال‌هاست که تماشاگر دنباله‌های آن هستند. حتی اگر دیگر انیمیشنی از شرک تولید نشود، شرک همیشه به حیات خود ادامه می‌دهد.

شرکت هیولا‌ها (۲۰۰۱)

کارگردان: پیتر داکتر

محصول: امریکا

در مانستروپولیس، هیولا‌ها با ترساندن بچه‌ها از صدای جیغ آن‌ها انرژی تولید می‌کنند. اما کارخانه تولیدکننده جیغ بچه با مشکل تامین انرژی روبه‌رو است، چون کودکان دیگر مثل سابق نمی‌ترسند. هیولا‌ها از هر گونه تماس با بچه‌ها مطلقا منع شده‌اند، اما سالی و مایک، دو هیولای متخصص ترساندن بچه‌ها، در اثر اشتباهی وارد دنیای بچه‌ها می‌شوند و همه‌چیز به هم می‌ریزد. در این بین سالی و مایک کشف می‌کنند که صدای خنده کودکان انرژی بیشتری تولید می‌کند. کمتر انیمیشنی به اندازه «شرکت هیولاها» در ترغیب آدم‌ها در مواجهه با ترس‌های‌شان که علت و اساس‌شان را هم نمی‌دانند موفق بوده است.

عصر یخبندان (۲۰۰۲)

کارگردان: کریس وج

محصول: امریکا

حتی اگر فرنچایز «عصر یخبندان» را هم ندیده باشید، احتمالا آن سنجابی را که با چنگ و دندان برای حفظ دانه بلوطش خودش را به آب‌وآتش می‌زند و بلا‌های زیادی سر خودش و دنیای اطرافش می‌آورد دیده‌اید. یکی دیگر از انیمیشن‌های ماندگار سال‌های آغازین هزار سوم میلادی که تا همین امروز خاطره خوش آن در ذهن تماشاگرانش باقی مانده، «عصر یخبندان» است. داستانی درباره دوستی، مدارا، پذیرش تفاوت‌ها و در عین حال احترام به محیط زیست با شخصیت‌های دوست‌داشتنی‌ای مثل مندی و سید که زوج ناجور، اما جدانشدنی‌ای هستند. درامی جاده‌ای، اکشن و ماجراجویی که شوخی‌های بامزه‌اش به حفظ قوام و انسجامش کمک زیادی کرده.

در جست‌وجوی نمو (۲۰۰۳)

کارگردان: اندرو استنتون و لی آنکریچ

محصول: امریکا

درونمایه جست‌وجو در اغلب انیمیشن‌ها قابل تشخیص است. انگار از روز اول که قرار بر پا گرفتن صنعت انیمیشن بوده، طالع شخصیت‌های انیمیشن را با جست‌وجو و سفر نوشته‌اند. سه مرحله کلی سفر قهرمان که به «جدایی» (سفر به دنیای ناشناخته‌ها)، «تشرف» (ماجراجویی در دنیای ناشناخته‌ها) و «بازگشت» (برگشت به دنیای عادی) قابل تقسیم است در این انیمیشن و بسیاری انیمیشن‌های دیگر کاملا رعایت شده. اینجا سفر درونی با سفر بیرونی هم‌راستا و هم‌زمان شده و تماشاگر راحت‌تر می‌تواند تاثیر سفر در پخته شدن خام را دریابد. فیلم اکرانی بسیار موفق داشت و این موفقیت با ساخت دنباله «در جست‌وجوی دوری» تدوام یافت.

کورالاین (۲۰۰۹)

کارگردان: هنری سلیک

محصول: امریکا

انیمیشن استاپ موشن را اصولا گرم و گیراتر از انیمیشن دوبعدی و سه‌بعدی می‌دانید یا نه؟ اگر فکر می‌کنید استاپ موشن فضایی صمیمی و دوستانه دارد، «کورالاین» حسابی غافلگیرتان می‌کند. اگر فکر می‌کنید که استاپ موشن اصولا فاقد صمیمت و جذابیت انیمیشن‌های دوبعدی و سه‌بعدی است، باز هم «کورالاین» شما را متحیر می‌کند. شاید اگر تیتراژ این انیمیشن جذاب را نبینید، حدس بزنید که کارگردانش تیم برتون است که البته فانتزی‌هایش تاریک‌تر و دلهره‌آورتر شده. «کورالاین» پاسخ به پرسشی کنجکاوی‌برانگیز، ولی در عین حال ترسناک است که هر آدمی در بچگی با آن مواجه شده: اگر پدر و مادر آدم جوری دیگری بودند، چه می‌شد؟

مری و مکس (۲۰۰۹)

کارگردان: آدام اِلیوت

محصول: امریکا

مری و مکس، دو آدم با دنیایی فاصله میان‌شان، دوست مکاتبه‌ای هستند. مری که در استرالیا زندگی می‌کند و خانواده‌ای ازهم‌پاشیده دارد در هشت‌سالگی از سر اتفاق شروع به نامه‌نگاری می‌کند با مکس چهل‌وچهارساله چاق و مشکل‌دار در روابط اجتماعی. رابطه این دو به تدریج عمیق‌تر می‌شود و مثل هر رابطه دوستانه دیگری به مشکل می‌خورد. مری و مکس مستعدند که به تیره‌روزی‌های زندگی با شدت و حدت واکنش نشان دهند و همین ویژگی هم هست که برای تماشاگر ملموس‌شان می‌کند. انیمیشنی ماندگار با تکنیک استاپ موشن.

انومالیزا (۲۰۱۵)

کارگردان: چارلی کافمن و دوک جانسون

محصول: امریکا

مردی میان‌سال به نام مایکل که متخصص خدمات مشتریان است برای سخنرانی در کنفرانسی وارد هتل فرگولی می‌شود. هتل فرگولی در ظاهر هیچ شباهتی به هتل اوِرلوک فیلم «درخشش» (۱۹۸۰) استنلی کوبریک ندارد که ساکنانش را به انزوا می‌کشاند، روح‌شان را با سیاهی تغذیه می‌کند و دست آخر باعث جنون‌شان می‌شود. در واقع فرگولی برای مایکل به مراتب بدتر از اورلوک است. در این هتل است که مایکل با خودش و زندگی پوچ و بی‌روحش مواجه می‌شود. این انیمیشن که با تکنیک استاپ موشن ساخته شده همان روح فیلمنامه مشهور «درخشش ابدی یک ذهن پاک» را دارد؛ غمگین و دریغ‌خوار که با سردی رئالیستی‌اش برگشت‌ناپذیر بودن زندگی را توی گوش مخاطب می‌زند و خوشبختانه پایانی نسبتا خوش دارد.

لاکپشت قرمز (۲۰۱۶)

کارگردان: مایکل دودوک دی ویت

محصول: فرانسه و ژاپن

اگر در انیمیشن دنبال آواز و حرکات موزون و دیالوگ‌های بامزه هستید، این انیمیشن به هیچ وجه مناسب شما نیست. این انیمیشن بی‌کلام است و صدای طبیعت و موسیقی گوش‌نواز راوی آن. مردی که با جریان آب به جزیره‌ای متروک و دورافتاده آورده شده، تصمیم می‌گیرد با قایقی از جزیره بگریزد، اما لاکپشت قرمز عظیم‌الجثه‌ای بزرگ‌ترین مانع بر سر راه او برای رهایی است. مرد برای بازگشت به اجتماع و خلاصی از طبیعت هرچه در توان دارد رو می‌کند، ما خلاصی واقعی او در صلحی است که با طبیعت نصیبش می‌شود. «لاکپشت قرمز» تماشاگرش را به فکر می‌اندازد که زندگی در طبیعت چه بهایی دارد.

منبع: همشهری آنلاین

دیگر خبرها

  • انیمیشن‌هایی متفاوت برای بزرگتر‌ها؛ انیمیشن‌هایی مفرح برای بچه‌ها
  • (ویدیو) شبکه خبر ۲ صدا و سیما هک شد یا اشتباه فنی بود؟
  • داستان «غذا‌های پلاستیکی» در شبکه مستند
  • تجدید خاطره با «جاده‌های سرد» در تلویزیون
  • خبر‌های رسانه - ۱۳ اردیبهشت
  • تلویزیون در تعطیلات آخر هفته چه فیلم‌هایی پخش می‌کند؟
  • «قصه های مجید» و «معصومیت از دست رفته»؛ تدارک تلویزیون برای آخر هفته
  • بادیگارد، طلا و مس با مصلحت در آخر هفته تلویزیون
  • «مصلحت» و «استشهادی برای خدا» سینمایی‌های سیما در تعطیلات پایان هفته
  • کتاب صوتی «داستان‌های پارسی» در یونان منتشر شد