Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - تهران - ايرنا – شوراي نگهبان نظر خود درباره معيارهاي تشخيص رجل سياسي براي نامزدي رياست جمهوري را اعلام کرد ولي در اين تعريف، اشاره اي به جنسيت و سن نشده است.

عباسعلي کدخدايي روز شنبه در آخرين نشست خبري سخنگوي شوراي نگهبان در سال 96 گفت معيارهاي تشخيص رجل سياسي اعلام شده است و در پاسخ به اين سوال که آيا در مورد جنسيت رجل سياسي نيز شوراي نگهبان به نتيجه رسيده يا خير، گفت : هنوز در اين مورد تصميم گيري نهايي نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در حال تصميم گيري هستيم ولي فعلا همين موارد به تصويب شوراي نگهبان رسيده است.
به گزارش خبرنگار سياسي ايرنا؛ کدخدايي اظهار داشت: در اجرايي جز 5 بند 10 سياست هاي کلي انتخابات ابلاغي از سوي رهبر معظم انقلاب که تعريف و اعلام معيارها و شرايط لازم براي تشخيص رجل سياسي، مذهبي و مدير و مدبر بودن نامزهاي رياست جمهوري را بر عهده شوراي نگهبان قرار داده است و با عنايت به بند 9 اصل 110 و اصل 115 قانون اساسي جمهوري اسلامي ايران، تعاريف، معيارها و شرايط رجل سياسي براي نامزدهاي رياست جمهوري مشخص شد.
سخنگوي شوراي نگهبان تعريف `رجل سياسي` را در قالب ` دو ماده، 11 بند و چند تبصره ` عنوان کرد و گفت: در ماده يک تعريف رجل سياسي، مذهبي و مدير و مدبر بودن نامزدهاي رياست جمهوري آمده است رجال مذهبي، رجالي هستند که آگاهي لازم به دين اسلام و مذهب تشييع داشته و به تدين و تقيدشان و انجام شعائر و مناسک ديني در زندگي ديني و اجتماعي از برجستگي ويژه اي برخوردار باشد به گونه اي که در ميان مردم به اين خصوصيات شناخته و مشهور باشند.
وي افزود: بر اساس اين ماده رجال سياسي، رجالي هستند که قدرت تحليل و درک آن ها از مسائل و پديده هاي سياسي به جهت آگاهي عميقشان در مسائل سياسي، اجتماعي اعم از داخلي و بين المللي و حضورشان در صحنه هاي سياسي به نحوي باشد که همواره مصالح نظام اسلامي و معيارهاي اصيل انقلابي در عملکرد آن ها لحاظ شده باشد به گونه اي که در ميان مردم به اين خصوصيت شناخته و مشهور باشند.
اين خبر در حال تکميل است
سيام**9314**9121**1553
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۷۳۴۶۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عدم مشارکت جبهه نجات ملی تونس در انتخابات

جبهه نجات ملی تونس از عدم شرکت این جبهه در انتخابات ریاست جمهوری آینده این کشور خبر داد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، جبهه نجات ملی تونس از پنج حزب مخالف نظام حاکم بر این کشور تشکیل شده‌ است که حزب اسلامگرای النهضه از برجسته ترین اعضای این جبهه به شمار می‌رود.

قرار است انتخابات ریاست جمهوری تونس در مهرماه امسال برگزار شود.

جبهه نجات ملی تونس اعلام کرد: به دلیل عدم وجود شرایط رقابت، در انتخابات ریاست جمهوری آینده شرکت نخواهد کرد.

« احمد شابی» رئیس جبهه نجات ملی تونس با شرکت در یک نشست مطبوعاتی گفت: این جبهه در انتخابات ریاست جمهوری آینده نامزد معرفی نمی‌کند چراکه شرایط رقابت آزاد و شفاف وجود ندارد.

وی درباره احتمال مشارکت جبهه نجات ملی در انتخابات ریاست جمهوری تونس گفت: چنانچه شرایط تغییر کند تصمیمات جدیدی اتخاذ می‌شود.

به گزارش خبرگزاری رسمی تونس، شابی با تاکید بر اینکه در شرایط کنونی بسترهای لازم برای رقابت انتخاباتی وجود ندارد، اظهار داشت: جبهه نجات ملی می‌کوشد تا وضعیت را تغییر دهد و  اگر موفق نشد، این جبهه جزیی از تئاتر انتخاباتی نخواهد بود.

اعتصاب غذای «راشد الغنوشی» رهبر حزب النهضه تونس در زندان

وی با اشاره به مصادره مقر جبهه نجات ملی و عدم اجازه ورود به آن گفت: هنگامی که آزادی برگزاری نشست و سخن را نداریم از چه انتخاباتی حرف بزنیم؟ این در حالی است که رهبران سیاسی نه تنها در زندان هستند بلکه در اعتصاب غذا به سر می‌برند.

رئیس جبهه نجات ملی تونس تصریح کرد: در چنین شرایطی انتخابات برگزار می‌شود و ما برای برگزاری یک انتخابات آزاد مبارزه می‌کنیم.

بر اساس قانون اساسی تونس، دوره ریاست جمهوری در این کشور 5 ساله است و « قیس سعید» در 13 اکتبر 2019 به عنوان رئیس جمهور انتخاب شد و زمام امور تونس را بدست گرفت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • واکنش محمد مهاجری به دلایل رد صلاحیت روحانی
  • رابرت کندی به بایدن: کنار بکش تا ترامپ را شکست بدهم
  • درخواست عجیب نامزد مستقل انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا از جو بایدن
  • ۷ نفر برای ریاست مجلس رقابت می‌کنند
  • ۷ نفر برای ریاست مجلس رقابت می‌کنند/ سهم مستقلین در مجلس دوازدهم
  • ۷ نفر برای ریاست مجلس رقابت می‌کنند/ سهم مستقلین در مجلس دوازدهم
  • اشتباه مهم من در دوره اول این بود: زیادی خوب بودم!- ترامپ 
  • مشورت با آیت الله برای کاندیداتوری در انتخابات ریاست جمهوری /به محسن رضایی گفتم پیروز نمی شود و دو سه میلیون رأی خواهد داشت
  • عدم مشارکت جبهه نجات ملی تونس در انتخابات
  • حسن روحانی دلایل رد صلاحیت خود را اعلام کرد