Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار تهران با اشاره به عملکرد بانک‌ها در اعطای تسهیلات به واحدهای اقتصادی گفت: متأسفانه عملکرد بانک‌های استان تهران در اعطای تسهیلات به تولیدکنندگان که نیروهای ارزشمند کشور هستند غیرقابل قبول است. ۲۶ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۳:۳۵ استانها تهران نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از تهران، محمدحسین مقیمی صبح امروز در ششمین جلسه اعتباری کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید که با حضور محمد امامی امین معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار تهران، علیرضا قاسمی فرزاد مدیرکل امور اقتصادی استاندار، یدالله صادقی مدیرکل سازمان صنعت، معدن و تجارت استان و دیگر مسئولان و نمایندگان تعدادی از بانک‌های استان در استانداری تهران برگزار شد اظهار داشت: ستاد تسهیل و رفع موانع تولید ستادی قانونی، رسمی و تصمیم‌گیر در کشور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به عملکرد بانک‌ها در اعطای تسهیلات به واحدهای اقتصادی بیان کرد: متأسفانه عملکرد بانک‌های استان تهران در اعطای تسهیلات به تولیدکنندگان که نیروهای ارزشمند کشور هستند غیرقابل قبول است.

استاندار تهران با بیان اینکه نباید بگذاریم اقدامات کارشناسی در جهت رفع مشکلات تولیدکنندگان که به دنبال اشتغال‌زایی در کشور هستند بی‌نتیجه بماند افزود: مدیران بانک‌ها باید تصمیمات دولت را در اعطای تسهیلات به صنایع تولیدی اجرا کنند.

مقیمی با تأکید بر اینکه حل مشکلات اقتصادی کشور در گِرو بقای واحدهای تولیدی و اقتصادی است تصریح کرد: تولیدکنندگان انواع مشکلات اقتصادی را تحمل کردند تا بتوانند سرپا مانده و ادامه فعالیت دهند، بنابراین نباید اجازه دهیم تعطیلی واحدهای تولیدی منجر به افزایش بیکاری شود.

وی در پایان با ضرب‌الاجل سه روزه به بانک‌های استان در پرداخت تسهیلات به واحدهای تولیدی خاطرنشان کرد: بانک‌های استان تهران در سه روز باقیمانده از سال 96 فرصت دارند تا تسهیلات واحدهای تولیدی مصوب شده در ستاد تسهیل و رفع موانع تولید را پرداخت کنند.

انتهای پیام/ح

R7840/P1357/S6,60/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۷۳۶۱۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علل عدم جذب تسهیلات طرح‌ها در بانک‌ها و دستگاه‌های اجرایی از این پس پایش می‌شود

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی، سرپرست معاونت اقتصادی استانداری در کارگروه تبصره ۱۸ قانون بودجه استان با بیان اینکه مدیران دستگاه‌های اجرایی باید نظارت مستمر بر روند پرداخت تسهیلات تبصره ۱۸ داشته باشند گفت: کارگروه رصد و پایش علل عدم جذب تسهیلات طرح‌ها در بانک‌ها و دستگاه‌های اجرایی استان به ریاست مدیرکل امور اقتصادی و دارایی خراسان جنوبی تشکیل می‌شود.

جعفری افزود: حفظ و ارتقای واحد‌های تولیدی موجود، احیا و بازگردان واحد‌های راکد و غیرفعال به چرخه تولید و جذب و سرمایه‌گذاری جدید از اولویت‌های کاری حوزه اقتصادی استان است.


وی گفت: در خصوص پرداخت اعتبارات تبصره ۱۸ نیز اولویت نخست ما مبنی بر انتفاع اقتصادی و اشتغال بیشتر مردم در اجرای طرح‌های بالادستی در استان است.


سرپرست معاونت اقتصادی استانداری افزود: اجرای طرح‌های ملی با هدف سهم اشتغال در خراسان جنوبی در اولویت دوم برنامه‌های اقتصادی استان است.


جعفری از جذب ۴۹ درصدی تسهیلات تبصره ۱۸ در استان خبر داد و گفت: براساس هدف‌گذاری‌های صورت گرفته برای جلسه آینده کارگروه، جهشی را در جذب اعتبارات تبصره ۱۸ خواهیم داشت که برای هر بانک میزان پرداخت و تعداد طرح‌ها مشخص شده است.


وی با اشاره به تخصیص هزار و ۱۳۶ میلیارد تومان تسهیلات از محل بند الف تبصره ۱۸ قانون بودجه ۱۴۰۱ به استان گفت: احتمالاً اعتبارات ملی تبصره ۱۸ در اردیبهشت ماه شناور خواهد شد لذا باید استان حداکثر بهره‌برداری و جذب را از اعتبارات ملی داشته باشد و کم‌کاری در این زمینه قابل قبول نیست.


جعفری با تأکید بر اینکه اعتبارات تبصره ۱۸ باید در سرفصل مربوطه جذب و بکارگیری شود افزود: امروز در کارگروه تبصره ۱۸ قانون بودجه استان ۶۶ طرح اقتصادی با مبلغ ۷۷ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان بررسی شد.

دیگر خبرها

  • آغاز به کار همایش بررسی عملکرد و تبیین اهداف واحدهای بانک ملی ایران
  • حضور واحدهای تولیدی استان اردبیل در نمایشگاه ایران «اکسپو»
  • تجدید میثاق مدیران و کارکنان بانک رفاه کارگران با آرمان‌های بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی
  • صادرات ۹ میلیارد دلاری استان تهران
  • علل عدم جذب تسهیلات طرح‌ها در بانک‌ها و دستگاه‌های اجرایی از این پس پایش می‌شود
  • وضعیت خدمات رسانی پایانه نوردوز غیرقابل قبول است
  • ارائه تسهیلات ۹۰ درصدی در گمرک قزوین
  • بازگشت ۴ هزار واحد تولیدی به چرخه صنعت
  • وعده سازمان بازرسی منطقه ۳ برای رفع مشکلات تولیدکنندگان
  • تلاش خود را برای رفع مشکلات تولیدکنندگان به کار می‌گیریم