Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل میراث فرهنگی استان قزوین با بیان اینکه در 6 مرکز محله هم برنامه نوروزگاه را خواهیم داشت گفت: در نورزگاه‌ها برنامه‌های مشترک میراث فرهنگی و شهرداری اجرا خواهد شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمدعلی حضرتی مدیرکل میراث فرهنگی استان قزوین در گفت‌وگو با شاخص، با اشاره به برنامه‌های نوروز ۹۷ اظهار کرد: برنامه‌های متنوعی با هماهنگی ستاد خدمات سفر استان برای نوروز ۹۷ در نظر گرفته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه مجموعه‌ای از رویدادها در قالب نوروزگاه‌ها ارائه می‌شود افزود: در نورزگاه‌ها برنامه‌های مشترک میراث فرهنگی و شهرداری اجراخواهد شد.

این مسوول در ادامه گفت: بناهای تاریخی مانند دولتخانه صفوی، مجموعه سعدالسلطنه، خانه تاریخی زعیم، خانه یزدی و مسجد جامع عتیق از جمله نوروزگاه‌ها در قزوین هستند.

حضرتی با بیان اینکه در ۶ مرکز محله هم برنامه نوروزگاه را خواهیم داشت اضافه کرد: اجرای تجربه قزوینی نوروز مانند سفره هفت سین در فضاهای عمومی بسیار بزرگ و در نورزگاه‌های چند هزارنفره که مجموعه‌ای از برنامه‌های فرهنگی و هنری است، برگزار خواهد شد.

مدیرکل میراث فرهنگی استان قزوین عنوان کرد: جشنواره‌های متعددی همچون پخت نان محلی در مجموعه دولتخانه صفوی، جشنواره شیرینی‌های سنتی و نوشیدنی‌ها و دم نوش‌ها در خانه تاریخی زعیم و جشنواره فرهنگ و سنت اقوام ایرانی برگزار می‌شود.

وی با بیان اینکه جشنواره‌های متعددی در شهرستان‌ها برگزار می‌شود ادامه داد: برگزاری جشنواره گردشگری غذا و خوراک در مجموعه نمایشگاه‌های بین‌المللی دائمی قزوین، نمایشگاه‌های مختلف صنایع دستی، جشنواره پوشاک سنتی لک قزوین در خانه تاریخی زعیم از جمله دیگر برنامه‌های خواهد بود.

این مسوول ابراز کرد: در آب انبار سردار محله تبریز شاهد برنامه آب خواهیم بود که با مشارکت آب منطقه ای قزوین سامان داده می‌شود و در مسجد مدرسه حیدریه نمایش مجموعه‌ای از بافته‌های سنتی قزوین را خواهیم داشت.

حضرتی تشریح کرد: آثار ثبت شده در فهرست ملی کشور امسال در خانه تاریخی یزدی رونمایی خواهد شد و مجموعه‌ای از هنرمندانی که توانستند نشان ملی کسب کنند هم معرفی خواهند شد.

مدیرکل میراث فرهنگی استان قزوین عنوان کرد: در آب انبار سردار در محله راه ری نمایشگاهی از نوروز در فرهنگی ایرانی را داریم که مجموعه تصاویری از دوران قاجار تا نوروز در کشورهای همسایه را به نمایش می‌گذارد.

وی خاطرنشان کرد: رویدادهای نمایشی در نوروزگاه عالی قاپو مانند شبیه خوانی، سیاه بازی، نمایش‌های سنتی روحوزی، بقال بازی که از نمایش‌های سنتی و شاد قزوین است نیز اجرا می‌شود.

حضرتی بیان کرد: نمایش آئینی سیاه ببو و سفید ببو، چوب بازی اقوام مختلف قزوین، عروس بران سنتی، پرده خوانی، شهر فرنگ سنتی و دیجیتال، چوگان، ورزش باستانی با ضرب آهنگ قزوین، تورهای دوچرخه سواری و کشتی پهلو به پهلو در برنامه‌های نوروز ۹۷ قرار دارد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۷۳۶۲۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نورپردازی برج آزادی با نام خرم آباد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان لرستان، داریوش بارانی بیرانوند امروز، هفدهم اردیبهشت ماه در نشست اطلاع رسانی رویداد‌های فرهنگی شهرداری خرم‌آباد که در سالن جلسات شهرداری مرکزی خرم‌آباد برگزارشد، گفت: با توجه به اینکه امسال در تقویم، اول خرداد به نام لرستان نامگذاری شده و بیستم اردیبهشت نیز به نام روز خرم‌آباد است، رویداد‌های فرهنگی مختلفی برای این دهه در نظر گرفته ایم.

وی اظهارداشت: یکی از این برنامه‌ها، نورپردازی برج آزادی با نام خرم‌آباد است که در این نورپردازی از ظرفیت‌های اجتماعی و فرهنگی خرم آباد استفاده می‌شود.

شهردار مرکز لرستان به ظرفیت‌های فرهنگی، تاریخی و طبیعی لرستان اشاره کرد و افزود: این ظرفیت‌ها در برج آزادی از ساعت ۸:۳۰ تا ۱۲:۰۰ شب نمایش داده می‌شود.

بارانی گفت: در این روز و در بخش اول برنامه، هویت اصلی لرستان که در موزه‌های دنیا است به نمایش گذاشته می‌شود.

وی ادامه داد: در بخش دوم و در حوزه اجتماعی و فرهنگی، لباس فاخر لرستان و گلونی که نماد قوم لر است به همراه فرش لری و آلات موسیقی نمایش داده خواهد شد.

بارانی بیرانوند گفت: همچنین در حوزه تاریخی و ابنیه‌های تاریخی، قلعه فلک‌الافلاک، مناره آجری، پل ساسانی و سنگ نوشته را نمایش خواهیم داد.

شهردار خرم‌آباد اضافه کرد: همچنین بخشی از معماری مسکونی شهر خرم‌آباد که شامل اورسی‌های «خانه تاریخی آخوند ابو» است به نمایش گذاشته می‌شود.

بارانی بیرانوند برج آزادی را یکی از تریبون‌های مشهور کشورمان نامید و گفت: هدف از نورپردازی این برج به نام خرم‌آباد، تقویت شهرت ملی و جهانی این شهر، تقویت اقتصادی مبتنی بر گردشگری شهری، توسعه گردشگری و توریسم و معرفی هویت این شهر و لرستان است.

وی یادآورشد: اگر بتوانیم بخشی از هویت شهر خرم‌آباد در حوزه‌های تاریخ و طبیعت را به دنیا معرفی کنیم با توجه به ظرفیت‌های غنی آن در حوزه‌های تاریخی و طبیعی، می‌تواند اقتصاد این شهر را دگرگون کرد.

شهردار خرم آباد بیان داشت: مراسم اصلی روز خرم‌آباد ۲۳ اردیبهشت ماه در محوطه قلعه فلک‌الافلاک و با معرفی و تجلیل از چهره‌های فرهنگی، ورزشی و علمی برگزار می‌شود.

بارانی بیرانوند، برگزاری برنامه سیقافیه و ارکستر سمفونی تهران در محوطه قلعه فلک‌الافلاک به ترتیب در روز‌های ۲۶ و ۲۷ اردیبهشت ماه را از دیگر برنامه‌های فرهنگی در روز خرم‌آباد عنوان کرد.

دیگر خبرها

  • نورپردازی برج آزادی با نام خرم آباد
  • سرنوشت «تلخ» کارخانه‌ای که «موزه» نشد/«ریسباف» فقط «دست به دست» می‌شود!
  • مرمت پل خاتون کرج آغاز شد
  • نوبت مرگ کوره‌های قاجاری رسیده است؟
  • ثبت اثر تاریخی در جواهرده رامسر در فهرست آثار ملی کشور
  • اجرای همخوانی قرآن در بناهای تاریخی قزوین
  • گام‌های لرزان برای ثبت جهانی محور ساسانی کرمانشاه
  • آخرین وضعیت مرکز نمایش‌های آئینی «صبا»/ بهره‌برداری مرکز تا پایان امسال
  • از سند ثبت ملی بافت تاریخی روستای بیابانک رونمایی شد
  • برپایی نخستین جشنواره غذای سنتی در شهر مریانج