Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون آموزش ابتدایی آموزش‎وپرورش استان کرمانشاه گفت: با حذف مدارس تیزهوشان به‎دنبال برقراری عدالت آموزشی در میان دانش‎آموزان هستیم. ۲۶ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۳:۳۹ استانها کرمانشاه نظرات

ناهید فضلی در گفت‎وگو با خبرنگار تسنیم در کرمانشاه، با اشاره به اینکه مدارس تیزهوشان و نمونه دولتی عدالت آموزشی را تحت‎الشعاع قرار می‌‏دهد، اظهار داشت: با حذف این آزمون‌ها دیگر شاهد جداسازی دانش‎آموزان در مدارس نیستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون آموزش ابتدایی آموزش‎وپرورش استان کرمانشاه با بیان اینکه مدرسه کانون کسب تجربه است، گفت: نظام آموزشی باید فرصت‌های برابری برای دانش‎آموزان ایجاد کند ولی متأسفانه این فرصت برایر در مدارس تیزهوشان گرفته می‎شد.

فضلی مدارس تیزهوشان را مغایر با تحقق و اجرای سند تحول بنیادین آموزش‎وپرورش دانست و افزود: سند بنیادین موتورهای فاصله طبقاتی را از کار انداخته و هرکس با توجه به استعدادهای فردی خود مراحل رشد و ترقی را پشت سر خواهد گذاشت.

وی با بیان اینکه «آزمون‎زدگی» دانش‎آموزان یکی از دلایل حذف مدارس سمپاد است، عنوان کرد: نظام آموزشی ما به‎دنبال توجه و رشد همه‎جانبه کودکان است و اینکه دانش‎آموزان در محیطی شاد و فعال در کنار هم حضور داشته باشند.

معاون آموزش ابتدایی آموزش‎وپرورش استان کرمانشاه با اشاره به اینکه نظام آموزشی ما حافظه‏‌محوری را پرورش می‏‌دهد، بیان کرد: نظام آموزشی ما باید به‎دنبال خلاقیت و توسعه‎یافتگی کودکان باشد ولی به‎جای توجه به این امر بچه‎ها را حافظه‎محور بار آورده و فرصت یادگیری را از کودکان می‎گیرد.

فضلی با اشاره به اینکه در بسیاری از موارد دانش‎آموزان ابتدایی به‎منظور آمادگی برای آزمون تیزهوشان لذت یادگیری در دیگر موارد را از دست می‎داند، بیان کرد: باید دانش‎آموزان از دوران کودکی لذت ببرند و رشد شخصیت آنها همه‎جانبه باشد.

وی با بیان اینکه نظام ارزیابی از کمی به کیفی تبدیل شده و در دوره ابتدایی ارزشیابی توصیفی به‎خوبی انجام نمی‎شد، اظهار کرد: آموزش‎وپرورش باید نسبت به دانش‎آموزان به‎ویژه در دوران ابتدایی رویکرد حمایتی داشته باشدو با حذف آزمون‌های مختلف در دوره ابتدایی این نقش حمایتی پررنگ‎تر می‎شود.

انتهای پیام/ ع

R41380/P1494/S6,68/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۷۳۶۲۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جانمایی نامناسب مدارس در گرگان مشکل ساز شده است

به گزارش خبرنگار حوزه استان های خبرگزاری تقریب، «حسن مدرس زاده» در نشست خبری که به مناسبت هفته گرامیداشت مقام معلم (12 لغایت 18 اردیبهشت ماه) برگزار شد، اظهار کرد: به لحاظ تعداد مدارس مشکلی در شهرستان به ویژه خود شهر گرگان وجود ندارد؛ ولی به علت جانمایی نه چندان مناسب، مناطق جنوبی شهر فاقد فضای آموزشی شده به طوری که دانش آموزان این مناطق مجبور هستند برای تحصیل به مناطق داخلی شهر رفت و آمد کنند.
 
به گفته وی؛ تأمین زمین جزو ضروریات فضای آموزشی در شهر گرگان است به همین خاطر 42 میلیارد تومان با دستور استاندار برای ساخت 4 مدرسه 12 کلاسه در جنوب شهر گرگان اختصاص یافته؛ ولی با گذشت بیش از یک سال از این مصوبه تاکنون زمینی برای احداث این مدارس تأمین نشده است.
 
مدیر آموزش و پرورش شهرستان گرگان با بیان اینکه طرح رتبه بندی معلمان بعد از 10 سال انجام شد، تصریح کرد: بعد از اجرای این طرح همه معلمان استان حائز رتبه 1 لغایت 5 شدند که در این بین 134 نفر از استان رتبه استاد معلمی را کسب کردند.
 
وی افزود: از یک میلیون معلم در سطح کشور 300 هزار نفر به رتبه بندی خودشان اعتراض داشتند؛ ولی این اعتراض ها در شهرستان گرگان بسیار اندک بود.
 
مدرس زاده با اعلام اینکه 90 هزار دانش آموز در سطح شهرستان گرگان تحصیل می کنند، تصریح کرد: از این تعداد 78 هزار نفر در شهر گرگان تحصیل کرده که این امر باعث تراکم بالای کلاس های درسی دانش آموزان شده و تعداد دانش آموران کلاس ها را به 40 نفر رسانده است.
 
وی ادامه داد: تعداد بالای دانش آموزان در کلاس های درس فرصت را از معلمان گرفته و بر روند آموزش دانش آموزان تأثیر منفی دارد.
 
به گفته وی؛ استاندارد سرانه فضای آموزشی در کشور 5/2 درصد، در استان 4/6 درصد و در شهرستان گرگان 4/2 درصد است.
 
انتهای پیام/
 

دیگر خبرها

  • جانمایی نامناسب مدارس در گرگان مشکل ساز شده است
  • تدارک بیش از ۲۰ برنامه مختلف به مناسبت هفت معلم
  • ۱۵۰۰ نفر جذب آموزش و پرورش استان کرمانشاه شدند
  • برپایی کلاس درس دانش آموزان فلسطینی در چادرها
  • توسعه زیرساخت های آموزشی در استان سمنان/ افتتاح ۱۴ چمن مصنوعی
  • تشکیل قرارگاه عدالت آموزشی با هدف توزیع متوازن امکانات در همه مدارس
  • تقویت مدارس دولتی با اولویت مدارس دولتی مناطق حاشیه‌ای
  • کلاس‌های مدارس ابتدایی استان بوشهر تا ۱۹ اردیبهشت‌ماه دایر است
  • مسابقات فوتسال دانش آموزان ابتدایی جنوب فارس
  • آغاز طرح آموزش شنا به دانش آموزان کهگیلویه و بویراحمد