Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - بوشهر- ايرنا- مدير امور اراضي سازمان جهاد کشاورزي استان بوشهر گفت: طرح کاداستر (حدنگاري) در 265 هزار هکتار از اراضي کشاورزي اين استان به اجرا درآمد.

به گزارش ايرنا، احمد صحراکار روز شنبه در نشست بررسي روند اجراي طرح کاداستر در اراضي کشاورزي استان بوشهر با اشاره به تصويب قانون جامع حدنگاري اراضي کشاورزي افزود: طرح کاداستر به منظور سنددار کردن کل اراضي کشاورزي در مجلس شوراي اسلامي مصوب شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي بيان کرد: اين طرح با هدف دسترسي به اطلاعات مکاني و توصيفي دقيق از وضعيت اراضي کشاورزي استان و به منظور ساماندهي مالکيت، تثبيت حقوقي و ثبتي اين اراضي و براي برنامه ريزي بهينه براي کشاورزي از دي ماه سال 1394 با توجه به ماده 9 قانون جامع حدنگارو ابلاغ وزير جهاد کشاورزي در استان بوشهر آغاز شد و هم اکنون 165 هزار هکتار از نقشه‌هاي تهيه شده به اداره ثبت اسناد و املاک استان ارسال شده است.
مدير امور اراضي سازمان جهاد کشاورزي استان بوشهر با تقدير از همه مالکان اراضي کشاورزي که با اين طرح همکاري کرده‌اند افزود: از مهمترين چالش‌هاي طرح کاداستر اراضي کشاورزي در استان مشارکت نکردن مالکان اراضي کشاورزي در برخي از روستاهاست که اميدواريم با انجام برنامه‌هاي ترويجي و همکاري فرمانداران، بخشداران، دهياران و شورهاي اسلامي روستاها اين مشکل برطرف شود.
وي گفت: اين طرح به صورت رايگان و از محل اعتبارات ملي و استاني در استان بوشهر در دست اجراست.
صحرا کار بيان کرد: عمليات کاداستر کمک مي‌کند در مديريت بر مزرعه، بهره‌وري، افزايش ارتقاي راندمان آب و تمامي مسائلي که در کشاورزي مطرح است داده‌هاي پايه‌اي منطقي و درستي داشته باشيم و بر آن اساس راندمان توليد را ارتقا دهيم.
7212/6043**
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۷۳۷۹۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سند اراضی فرودگاه شهید صدوقی یزد صادر شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی ثبت اسناد و املاک استان یزد، مهدی اقبال با بیان اهمیت جایگاه اراضی فرودگاه یزد عنوان کرد: زمین های فرودگاه شهید صدوقی یزد که در تملک شرکت‌های فرودگاه های کشور هستند، از سمت شمال به ایستگاه فرعی راه‌آهن و شهر شاهدیه، از شرق به بلوار آزادگان، از جنوب شرق به جاده خضرآباد و از غرب و جنوب‌غربی به جاده کنارگذر یزد دسترسی دارند.

وی تأکید کرد: با توجه به اینکه این اداره در سال گذشته موفقیت های زیادی در اجرای قانون جامع حدنگاری و کاداستر بویژه کاداستر اراضی زراعی داشته، امسال هم در تلاشیم تا با هدف ارائه خدمت بی منت و صادقانه، فعالیت‌ها را گسترش دهیم.

اقبال گفت: فرودگاه بین المللی شهید صدوقی در ۱۵ دیماه سال ۱۳۴۸ در شهر یزد به مساحت ۵۷۵ هکتار و ۱۲۳۶ متر ارتفاع از سطح دریا، در ۱۰ کیلومتری غرب یزد ساخته شده که علاوه بر حمل‌ونقل مسافران، پروازهای تجاری در آن هم صورت می‌گیرد از این رو در طبقه بندی فرودگاه‌های کشور، فرودگاه شهید صدوقی در رتبه‌ بین المللی قرار گرفته است.

مدیرکل ثبت اسناد و املاک استان یزد با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری، تاکیدات رییس قوه و رئیس سازمان ثبت کشور و الزامات قانونی مبنی بر اجرای کامل قانون جامع حدنگار ادامه داد: در این راستا، صدور سند مالکیت تمامی اراضی و املاک دولتی و مردم با جدیت در دستور کار قرار دارد.

کد خبر 6093302

دیگر خبرها

  • خسارت بارش شدید به ۱۴۵ هزار هکتار از مزارع خوزستان
  • خسارت بارش‌های شدید به ۱۴۵ هزار هکتار از مزارع خوزستان
  • یکپارچه سازی ۶۵ هزار هکتار زمین کشاورزی شمال کشور با سرمایه گذاری چینی‌ها
  • رفع تداخل ۹۰۰ پلاک از اراضی لرستان
  • سند اراضی فرودگاه شهید صدوقی یزد صادر شد
  • یکپارچه‌سازی اراضی کشاورزی؛ گل یا پوچ
  • ۴۳۰۰ متر مربع از اراضی کشاورزی نیشابور آزادسازی شد
  • افتتاح طرح آبرسانی فلارد یک در شهرستان فلارد
  • رفع تداخلات ۲۳ هزار هکتار اراضی ساری
  • اتمام رفع تداخلات اراضی در سیستان و بلوچستان