Web Analytics Made Easy - Statcounter

بیمارستان دوم شهرستان کوهدشت هفته‌های گذشته به جای احداث "شخم" و زیر کشت رفت که با پیگیری‌های خبرگزاری تسنیم عملیات اجرایی آن دوباره آغاز شد. ۲۶ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۵:۴۸ استانها لرستان نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کوهدشت، کلنگ احداث بیمارستان 250 تختخوابی شهرستان کوهدشت در بهمن‌ماه امسال با حضور خادمی استاندار لرستان، رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان و مسئولان شهرستان کوهدشت در زمینی به‌مساحت 120 هکتار درغرب میدان امام حسین(ع) کوهدشت و با اعتباری بیش از 60 میلیارد تومان به‌زمین زده شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هنوز دو ماه از کلنگ‌زنی بیمارستان رازی نگذشته بود که زمین اختصاص‌یافته برای احداث این بیمارستان شخم زده شده و به‌زیر کشت رفت تا جایی که هیچ نشانی از عملیات ساخت این بیمارستان مشاهده نمی‌شد.

شخم زدن بیمارستان کوهدشت

در 16 اسفند 96 خبرگزاری تسنیم در گزارشی با عنوان«ماجرای بیمارستانی که زیر کِشت رفت؛ شخم‌زدن بیمارستان کوهدشت + فیلم» به تشریح این وضعیت پرداخت که بازتاب بسیاری در سطح استان لرستان و کشور داشت.

بازتاب گزارش تسنیم

به‌دنبال واکنش‌های مختلف، ظهر امروز رئیس شبکه بهداشت‌ودرمان شهرستان کوهدشت در یک نشست خبری با خبرنگاران این شهرستان که در مکان ساخت بیمارستان دوم برگزار شد، از شروع عملیات اجرایی بیمارستان رازی خبر داد.

به گفته امینی‌زاده، عملیات اجرایی و ساخت بیمارستان رازی یک عیدانه به مردم کوهدشت است؛ بیمارستان 250 تختخوابه به‌عنوان یکی از پروژه‌های بزرگ محسوب شده و با ساخت این بیمارستان خدمات خوبی در حوزه سلامت و درمان به شهروندان و شهرستان‌های مجاور ارائه می‌شود.

آغاز عملیات احداث بیمارستان

این مسئول معتقد است ساخت بیمارستان دوم کوهدشت یک پروژه اشتغال‌زا است و به ازای هر تخت بیمارستانی، 3 شغل در شهرستان کوهدشت ایجاد شده و این پروژه، بزرگ‌ترین پروژه اشتغال‌زایی در تاریخ این شهرستان خواهد بود.

آن‌طور که رئیس شبکه بهداشت‌ودرمان کوهدشت می‌گوید زمان بهره‌بر‌داری از بیمارستان دوم کوهدشت در 4 سال تخمین زده شده و نیز این که در ساخت بیمارستان رازی کوهدشت، 2 پیمانکار برای ساخت فضای فیزیکی بیمارستان درنظر گرفته شده‌است.

به گفته امینی‌زاده از پیمانکاران برای اشتغال نیروهای بومی شهرستان کوهدشت تعهد گرفته می‌شود، طوری که حتی باید از مصالح ساختی که در این شهرستان موجود است، استفاده کنند.

ماجرای شخم زدن بیمارستان جدید کوهدشت و کشت شدن آن را به همراه فیلم در اینجا بخوانید: ماجرای بیمارستانی که زیر کِشت رفت

انتهای پیام/ح

R41450/P1357/S6,72/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۷۳۹۱۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع مشکل بیکاری در لرستان نیازمند اعتبار و سرمایه‌گذاری است

به گزارش خبرگزاری مهر، پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» تلاش دارد با آماده کردن بستری مناسب برای معرفی داوطلبان نمایندگان دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، گامی در جهت کمک به مردم برای انتخاب اصلح و برگزاری پرشور انتخابات بردارد.

«رضا سپهوند» از حوزه خرم‌آباد به پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» در دور دوم انتخابات پیوست. متن گفت‌وگوی وی با خبرگزاری مهر را در ادامه می‌خوانید:

در مجلس آینده تقسیم‌بندی حزبی و سیاسی را چگونه پیش‌بینی می‌کنید؟

مجلس دوازدهم یک مجلس ترکیبی از گرایش‌های سیاسی و احزاب مختلف از جمله اصولگرایان، جبهه پایداری، اصلاح طلبان، مستقلین و … خواهد بود.

مهم‌ترین موضوعی که باتوجه‌به حوزه تخصصی شما باید بیشتر در مجلس آینده موردتوجه قرار بگیرد، چیست؟

برای دستیابی به توسعه متوازن در کشور و توسعه لرستان که شعار بنده نیز هست باید مشکلات مهمی از جمله رفع بیکاری و اشتغال جوانان، پیگیری مسأله سدسازی و تخصیص حقابه لرستان و جذب سرمایه گذاری از طریق بخش خصوصی و نهادهای عمومی و … مورد پیگیری قرار بگیرد. در این زمینه نیز پیگیری مسائل مربوط به توسعه استان از طریق تأمین منابع کافی برای رفع این مشکلات به طور جدی مورد توجه قرار دارد و پیگیری می‌شود.

اولویت شما در مجلس آینده برای حضور در کدام کمیسیون خواهد بود؟

کمیسیون بودجه، انرژی، توسعه، اقتصاد و کمیسیون صنایع و معادن

مهم‌ترین چالش استان خود را چه می‌دانید و برای حل آنچه راهکاری دارید؟

بیکاری مهمترین چالش حوزه انتخابیه بنده «خرم آباد، دوره چگنی و بخش‌های تابعه» است. رفع این مشکل نیازمند بودجه و اعتبارات کافی و همچنین جذب سرمایه گذاری مناسب در این استان است. مهمترین راهکار برای تأمین بودجه کافی جهت رفع این مشکل نیز اجرای قانون توازن مناطق محروم است که بر اساس آن ۳ درصد از کل درآمد دولت به صورت سالانه به استان‌های محروم اختصاص پیدا کند.

کد خبر 6079995

دیگر خبرها

  • پیشرفت ۶۰ درصدی طرح احداث محل های اسکان پرستاران بیمارستان امام حسین (ع)تربت حیدریه
  • پیگیری نوبت دهی الکترونیک در بیمارستان‌های تامین اجتماعی
  • رفع مشکل بیکاری در لرستان نیازمند اعتبار و سرمایه‌گذاری است
  • پیگیری ایجاد بیمارستان ویژه چشم در اهواز
  • ۳۹۳۹ واحد مسکونی در بندرلنگه احداث می‌شود
  • آغاز عملیات اجرایی احداث شهرک داتیک بندرعباس
  • فرسودگی فضای آموزشی در کوهدشت/ ۱۴ مدرسه تخریبی است
  • ویزیت ۷۰ هزار نفر از مردم مناطق کم‌برخوردار لرستان
  • تأکید استاندار لرستان بر اهتمام مدیران در جذب اعتبارات ملی
  • تجهیز بیمارستان امام حسین (ع) شهرستان هشترود به دستگا‌های جدید