Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-05-03@17:01:33 GMT

کاهش نرخ نفت سبک ایران به 62 دلار و 28 سنت

تاریخ انتشار: ۲۶ اسفند ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۷۴۱۶۹۵

میانگین قیمت نفت خام سبک ایران از آغاز سال 2018 تاکنون، 65 دلار و 11 سنت برای هر بشکه بود. آفتاب‌‌نیوز : میانگین قیمت نفت خام سبک ایران در هفته منتهی به نهم مارس (هجدهم اسفندماه) با 90 سنت کاهش، به 62 دلار و 28 سنت برای هر بشکه رسید.
به گزارش شنبه تارنمای وزارت نفت، میانگین قیمت نفت خام سبک ایران از آغاز سال 2018 تاکنون، 65 دلار و 11 سنت برای هر بشکه بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در دوره مورد بررسی، میانگین قیمت نفت خام سنگین ایران نیز یک دلار و 40 سنت برای هر بشکه کاهش یافت و به 60 دلار و 63 سنت برای هر بشکه رسید.
میانگین قیمت نفت خام سنگین ایران از آغاز امسال تاکنون 63 دلار و 62 سنت برای هر بشکه بود.
میانگین قیمت سبد نفتی سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) در هفته منتهی به نهم مارس، به 62 دلار و 52 سنت برای هر بشکه رسید که نسبت به هفته گذشته، با یک دلار و 6 سنت کاهش همراه بود.
همچنین در این دوره، میانگین قیمت نفت خام شاخص دبلیو.تی.‌‌آی آمریکا 46 سنت کاهش یافت و 61 دلار و 70 سنت برای هر بشکه شد.
در هفته مورد بررسی، نفت خام شاخص برنت با 60 سنت کاهش، بشکه‌ای 65 دلار و 24 سنت قیمت خورد.
میانگین قیمت نفت خام شاخص‌های دوبی و عمان نیز در دوره مورد بررسی به ترتیب یک دلار و 28 سنت و یک دلار و 17 سنت برای هر بشکه کاهش یافت و 61 دلار و 29 سنت و 61 دلار و 84 سنت برای هر بشکه معامله شد.به نظر می رسد افزایش تولید نفت خام آمریکا، بهای انواع نفت‌های خام‌ شاخص را کاهش داده است.
اداره اطلاعات انرژی آمریکا (یی.آی.اِ) در تازه‌ترین بررسی خود،تولید نفت خام این کشور را در سال جاری میلادی با یک میلیون و 400 هزار بشکه در روز افزایش نسبت به سال 2017، معادل 10 میلیون و 700 هزار بشکه در روز پیش‌بینی کرد که بالاترین رقم تولید در تاریخ آمریکاست.
تعمیرات دوره‌ای در پالایشگاه‌ ها بویژه پالایشگران فعال در آسیا، تقاضا برای نفت خام را از سوی پالایشگران کاهش داد.
همسو با این موضوع، پالایشگران فعال در هند، حجم خرید نفت خام از غرب آفریقا را کاهش داده‌اند؛ به طوری که شرکت نفت هند در آخرین معامله خود، فقط 2 میلیون بشکه نفت از این ناحیه خرید.
میزان صادرات نفت خام و میعانات گازی ایران روزانه 2 میلیون و 600 هزار بشکه است که 40 درصد آن به اروپا و بقیه به کشورهای آسیایی صادر می شود.
منبع: ایرنا

منبع: آفتاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۷۴۱۶۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش ۱۰۰ بشکه ای تولید روزانه نفت اوپک

تحقیقات رویترز نشان می‌دهد سازمان کشورهای صادر کننده نفت ۲۶.۴۹ میلیون بشکه در روز در آوریل تولید داشته که ۱۰۰ هزار بشکه در روز پایین‌تر از کل تولید ماه مارس است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از رویترز، تولید نفت اوپک در ماه آوریل کاهش یافته که نشان دهنده صادرات کمتر ایران، عراق و نیجریه در بحبوحه ادامه تعهد سایر اعضا به قرارداد تولید ائتلاف اوپک پلاس است.
تحقیقات رویترز بر اساس اطلاعات کشتیرانی و منابع صنعتی نشان می‌دهد سازمان کشورهای صادر کننده نفت 26.49 میلیون بشکه در روز در آوریل تولید داشته که 100 هزار بشکه در روز پایین‌تر از کل تولید ماه مارس است.
چندین عضو ائتلاف اوپک پلاس که از اوپک، روسیه و سایر متحدانش تشکیل شده، کاهش تولید جدیدی را در ژانویه جهت مقابله با ضعف اقتصاد و افزایش عرضه در خارج از این گروه تصویب کردند. این تولیدکنندگان در ماه مارس توافق کردند کاهش تولید را تا پایان ژوئن ادامه دهند.
اجلاس سران ائتلاف اوپک پلاس در اول ژوئن تشکیل می‌شود تا در مورد سیاست بعدی تولید تصمیم‌گیری شود.

اوپک می‌تواند مانع 100 دلاری شدن قیمت نفت شودکاهش ذخایر نفتی دنیا به دنبال تمدید کاهش تولید اوپک

بیشترین کاهش تولید در ماه آوریل از سوی ایران، نیجریه و عراق بوده است.
تولید نفت ایران که از طرح کاهش تولید معاف شده نسبت به اوج ماه مارس کاهش یافته است. ایران در ماه مارس به اندازه نوامبر یعنی بالاترین رقم طی 5 سال گذشته تولید داشت. ایران علی رغم تحریم‌های آمریکا بیشترین افزایش تولید را در 2023 در میان اعضای اوپک داشته است.
عراق در ماه مارس متعهد شد صادرات خود را کاهش دهد تا جبران تولید بالاتر از سهمیه خود را طبق قرارداد اوپک پلاس کرده باشد. اما اطلاعات نشان می‌دهند نتوانسته به این تعهد خود در ماه گذشته عمل کند.
تولید نیجریه هم کاهش یافته و صادرات آن به شدت پایین آمده است.
اوپک 140 هزار بشکه در روز تا سهمیه کاهش تولید خود در آوریل فاصله داشته که تا حد زیادی به خاطر تولید بیش از اندازه عراق و گابن بوده است. نیجریه بسیار پایین‌تر از هدف خود تولید می‌کند.
طبق تحقیقات رویترز، تولید نفت عربستان افزایش یافته و کنگو، گینه استوایی و گابن هم افزایش تولید جزئی داشته‌اند.
انتهای پیام/60

دیگر خبرها

  • سرمایه‌گذاران این بازار بیشترین زیان را دیدند/ دلار به کانال ۵۰ هزار تومان باز می‌گردد؟
  • کف قیمت نفت در ۸۰ دلار محکم شد
  • قیمت نفت برای سومین روز کاهش یافت
  • افزایش پیش‌بینی قیمت نفت به دنبال احتمال کاهش عرضه
  • قیمت جهانی نفت امروز ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • نفت برنت به ۸۷ دلار و ۸۶ سنت رسید
  • کاهش ۱۰۰ بشکه ای تولید روزانه نفت اوپک
  • کاهش قیمت نفت توقف‌بردار نیست
  • برنت ۸۷ دلار و ۸۶ سنت شد
  • قیمت جهانی نفت امروز ۱۴۰۳/۰۲/۱۲ |برنت ۸۷ دلار و ۸۶ سنت شد