Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-23@21:13:00 GMT

اساس انقلاب اسلامی فرهنگی است

تاریخ انتشار: ۱۵ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۷۴۴۰۸۶

اساس انقلاب اسلامی فرهنگی است

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان؛ محمد اسحاقی معاون برنامه‌ریزی و هماهنگی دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی،عصر امروز در نشست تخصصی جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی، چالش‌ها و افق‌های پیش رو اظهار کرد: اساس انقلاب اسلامی فرهنگی است و اگر اهداف فرهنگی را از انقلاب اسلامی بگیریم سایر اهداف سیاسی، اقتصادی و معیشتی را از دست داده‌ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه حیات ما در چارچوب انقلاب اسلامی و فرهنگ ناب اسلام محمدی است، ابراز کرد: قرآن کریم در آیات مختلف بر حرکت جمعی تأکید می‌کند چراکه مردم باید در متن و بطن حرکت‌ها در تمام مراحل حضور داشته باشند.

معاون برنامه‌ریزی و هماهنگی دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی رسالت پیامبر و ائمه اطهار را دعوت تمام مردم عنوان کرد و گفت: در قانون اساسی نیز با عنوان حقوق ملت به این موارد تأکید شده است.

وی تأکید کرد: در هر عرصه بخواهیم مردم حضور داشته باشند باید از راه فرهنگ وارد آن شویم و نیروهای ناب فرهنگی انقلابی در مغز این حرکت هستند همان طور که الهام بخشی جمهوری اسلامی نیز برای حرکت تمام ملت‌هاست.

اسحاقی ادامه داد: ما باید در این مسیر الگوهایی را پیش پای مسؤولان بگذاریم و با تجربه‌های موفق آن را به صورت عینیت یافته روشن کنیم تا متولیان امور دریابند که حضور مردمی می‌تواند محصولات زود بازه، پر اثر و فراگیر داشته باشد.

وی بیان کرد: باید مقتضیات این تشکل‌ها را بدانیم و ماهیت آن را بشناسیم تا بتوانیم مشکلات و موانع آن‌ها را رفع کنیم.

معاون برنامه‌ریزی و هماهنگی دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی یکی از راهبردها را تسهیل گری عنوان کرد و گفت: تسهیل گری یعنی واگذاری فعالیت‌های دستگاه‌ها و نهادهای فرهنگی به تشکلات مردم‌نهاد فرهنگی با رعایت الزامات و شرایط.

وی تصریح کرد: باید مجموعه مردم با هر سطح فکری، فرهنگی و هر طبقه اجتماعی حرکت کنند ولی مغز حرکت مردم، نیروهای خودجوش مردمی هستند که می‌خواهند حامل پیام برای همه اقشار باشند.

اسحاقی تأکید کرد: در ساماندهی تشکل‌ها باید به‌گونه‌ای فراگیر عمل کنیم که هر ایرانی که خواست فعالیت فرهنگی داشته باشد از فعالیت‌های محیط زیستی گرفته تا اقدامات دیگر بتواند آن را ذیل پرچم جمهوری اسلامی انجام دهند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: مردم ایران میل بالایی به مشارکت حتی تا سطح جان دارند و باید این میل را که بر خلاف غربی‌ها شعاری نیست دریابیم تا دیگران برای آن دام‌گستری نکنند و آن را به انحراف نکشانند.

انتهای پیام/ع

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۷۴۴۰۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سپاه پناه مردم و مستضعفان است

 نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی در نشست شورای فرهنگ عمومی آذربایجان شرقی با اشاره به سالروز تاسیس سپاه پاسداران در دوم اردیبهشت ۱۳۵۸ گفت: این نهاد انقلابی در طول حیات خود دژ مستحکم و پناه مردم و مستضعفان است.

حجت الاسلام و المسلمین  آل هاشم  افزود: سپاه پاسداران به منظور حراست از انقلاب اسلامی و دستاورد‌های آن به دستور امام خمینی (ره) تاسیس شد و در ۲۶ شهریور ۱۳۶۴ با دستور امام به سه نیروی زمینی، هوایی و دریایی گسترش یافت.

وی با بیان اینکه در سال ۱۳۶۹ با فرمان رهبر معظم انقلاب ۲ نیروی قدس و سازمان بسیج به این نهاد انقلابی اضافه شد اظهار کرد: سپاه از مردم و برای مردم است و همه این نهاد انقلابی را دژ و پناه خود می‌دانند.

رئیس شورای فرهنگ عمومی آذربایجان شرقی با تبریک روز تاسیس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به پیشکسوتان، رزمندگان، فرماندهان و کارکنان این نهاد انقلابی و بسیجیان گفت: سپاه پاسداران امروز فهرست بلندی از افتخارات، تجارب و نوآوری‌های نظامی و فنی در اختیار دارد.

حجت الاسلام و المسلمین آل هاشم بر تقویت و حمایت از این نهاد انقلابی و نیرو‌های مسلح به عنوان عناصر اقتدار کشور تاکید کرد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان شرقی نیز در این جلسه با اشاره به نامگذاری سال ۱۴۰۳ با عنوان «جهش تولید با مشارکت مردم» از سوی رهبر معظم انقلاب گفت: اشاعه فرهنگ مشارکت مردمی در اقتصاد از اولویت‌های برنامه ریزی شورای فرهنگ عمومی استان است.

 بلاغی افزود: ابعاد فرهنگی منشور سال و نقش اصلی فرهنگ در جهش تولید شامل اصلاح فرهنگ اقتصادی، توسعه اقتصاد فرهنگ بنیان، تحقق مشارکت اجتماعی و پیوست فرهنگی اجتماعی جهش تولید است.

وی با بیان اینکه مقوله اصلاح فرهنگ اقتصادی رکن اول این منشور است اظهار کرد: فرهنگ اقتصادی به بینش‌ها، نگرش‌ها، ارزش‌ها، ترجیحات و الگوی رفتار اقتصادی افراد جامعه اشاره می‌کند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان شرقی رکن دوم این منشور را توسعه اقتصاد فرهنگ بنیان اعلام کرد و گفت: صنایع فرهنگی و خلاق در دنیای کنونی یکی از پیشران‌های اصلی اقتصاد و تولید محسوب می‌شود و در این راستا برنامه اختصاصی مفصلی در قرارگاه صنایع فرهنگی دبیرخانه شورای فرهنگ عمومی کشور تدوین شده است.

بلاغی با اشاره به الزامات تحقق مشارکت اجتماعی به عنوان رکن سوم این منشور ادامه داد: امید اجتماعی، انسجام اجتماعی ، وحدت ملی، سرمایه اجتماعی و اعتماد عمومی از ملزومات این مقوله از دیدگاه رهبر معظم انقلاب است.

وی با بیان اینکه پیوست فرهنگی اجتماعی جهش تولید رکن چهارم این منشور است یادآور شد: این رکن شامل عدالت فرهنگی، امنیت فرهنگی، زیست بوم گرایی و هویت فرهنگی است.

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان شرقی تبریز

دیگر خبرها

  • برای توسعه لرستان باید طبق برنامه بلندمدت و کوتاه‌مدت حرکت کنیم
  • کیومرث هاشمی: اساس نظام جمهوری اسلامی بر پایه مسائل فرهنگی است
  • ۲ راهبرد ایران برای افزایش اقتدار و حرکت به سوی قله
  • عقلانیت انقلابی اهل دوقطبی‌های کاذب نیست
  • دفاع غرورآفرین جمهوری اسلامی در برابر اسرائیل ابهت پوشالی و مصنوعی آنان را شکست
  • برنامه‌های فرهنگی بر اساس برش استانی مهندسی فرهنگی اجرا شود
  • اساس سپاه معنویت و اعتقاد است
  • سپاه پناه مردم و مستضعفان است
  • جوانان نقش بسزایی در شکل‌گیری تمدن اسلامی دارند
  • اگر سپاه نبود