Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری صدا و سیما»
2024-05-06@20:56:31 GMT

دریافت خسارت نکشت از صنعت برای کشاورزان

تاریخ انتشار: ۲۷ اسفند ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۷۴۴۷۵۳

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز اصفهان، قایم مقام سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان در   برنامه تلویزیونی گفتگوی هفته در شبکه استانی اصفهان گفت: تا کنون از  ۲۷ هزار خانوار ساکن شرق اصفهان به ۲۰ هزار خانوار ۲۸ میلیارد تومان پرداخت شده و بقیه هم تا دو روز آینده پرداخت می شود.

آقای مرادمند با بیان اینکه در مرحله نخست به هر کشاورز بین یک تا سه میلیون تومان علل حساب پرداخت می شود، گفت: بر اساس هکتار این رقم پرداخت می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیا اینکه بر اساس قانون، صنایع موظف هستند ۴۵۰ میلیارد تومان به کشاورزان خسارت نکاشت پرداخت کنند، گفت: با حضور کشاورزان خسارتها بررسی و مبلغ در ابتدای سال آینده پرداخت می شود.

 مرادمند خشک شدن زاینده را عامل بحران مشکلات کشاورزان حاشیه رودخانه بیان کرد، گفت: اگرچه این مشکل شامل همه کشاورزان می شود اما کشاورزان شرق به دلیل قرار گرفتن در انتهای مسیر رودخانه مشکلات بیشتری دارند.

وی با قدر دانی از کشاورزان در استفاده از آبیاری های نوین و کشت های مقاوم به خشک سالی، ادامه داد: اصفهان در توسعه و سطح کشت های گلخانه ای و آبیاری تحت فشار رتبه دوم و اول کشور را دارد.

آقای مرادمنداز پرداخت وام های کم بهره و تسهیلات بانکی از سال  آینده خبر داد و گفت: این تسهیلات را جهاد کشاورزی با پیگری استانداری پرداخت می کند.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۷۴۴۷۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار نارنجی هواشناسی به کشاورزان


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، سازمان هواشناسی در پی تشدید فعالیت سامانه بارشی در کشور از روز شنبه (۱۵ اردیبهشت) تا روز دوشنبه (۱۷ اردیبهشت‌)، هشدار هواشناسی سطح نارنجی صادر کرد.
در پی هشدار سطح نارنجی هواشناسی از کشاورزان خواسته شده برای جلوگیری از خسارت به بخش کشاورزی و احتمال بارش تگرگ گندم و غلات را به نقاط امن حمل کنند.
رگبار باران، رعدوبرق، وزش باد شدید موقت، گردوخاک و بارش تگرگ در نقاط مستعد از جمله مخاطرات تشدید فعالیت این سامانه بارشی خواهد بود.
این سامانه بارشی روز شنبه در جنوب غرب فارس فعال است.
اختلال در سفرها، کاهش دید، لغزندگی جاده‌ها، آب‌گرفتگی معابر، جاری شدن روان‌آب، سیلابی شدن مسیل‌ها، طغیان رودخانه‌های فصلی، صاعقه، رخداد تگرگ، خسارت به سازه‌های موقت از جمله بنرها، داربست‌ها و تابلوهای تبلیغاتی و اختلال در ناوگان حمل و نقل، در مناطق مستعد خیزش گردوخاک محلی و در نواحی کوهستانی احتمال سقوط سنگ و خسارت به محصولات زراعی و باغی از جمله پیامدهای احتمالی این سامانه خواهد بود.
بر این اساس پرهیز از سفرهای غیرضروری، اتراق نکردن در حاشیه و بستر رودخانه‌ها و مسیل‌ها، پرهیز از فعالیت‌های کوهنوردی، خودداری از چرای دام و تردد عشایر در حاشیه رودخانه‌ها و نواحی مرتفع، اطمینان از استحکام سازه‌های موقت، لایروبی کانال‌ها و آب‌روها، با توجه به احتمال رخداد تگرگ اتخاذ تمهیدات لازم جهت جلوگیری از خسارت به بخش کشاورزی، از جمله حمل سریع محصولات قابل برداشت به نواحی امن و محافظت از دپوهای گندم و غلات برداشت شده در برابر بارش توصیه شده است.

دیگر خبرها

  • پرداخت غرامت به کشاورزان بیمه شده خوزستانی
  • بارندگی شدید خسارت جدی به کشاورزی خوزستان وارد کرده است
  • هزینه ۳۵ درصد وجوه سیب‌زمینی انبار شده در اردبیل پرداخت شد
  • پرداخت ۳۵ درصد وجوه سیب زمینی خریداری شده از کشاورزان اردبیلی
  • پرداخت یک هزار میلیارد ریال وجوه سیب زمینی کاران اردبیل
  • ۲۰۰ هزار تن از گندم‌های خوزستان از دست رفت
  • پرداخت ۱۰۰۰ میلیارد ریال وجوه سیب زمینی کاران اردبیل
  • ۲۰۰ هزار تن از گندم‌های آماده برداشت خوزستان از دست رفت
  • طوفان ۲۰۰ هزار تن گندم این استان را از بین برد !
  • هشدار نارنجی هواشناسی به کشاورزان