Web Analytics Made Easy - Statcounter


حمیدرضا مقدسی مدیر رادیو پیام با اشاره به رویکرد این شبکه اظهار کرد که ماموریت شبکه رادیویی پیام در نوروز ۹۷ معرفی مکان های سیاحتی و زیارتی و اعلام ترافیک و وضعیت جاده های کشور است.

حمیدرضا مقدسی مدیر رادیو پیام در گفتگو با امتداد نیوز با توجه به رویکردهای این شبکه رادیویی در ایام نوروز ۹۷ گفت: با توجه به ساختار شبکه رادیویی پیام و نظر به برنامه سازی این رادیو در ایام نوروز، ما همچون سال‌های گذشته همراه مخاطبان در سراسر کشور خواهیم بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی ادامه داد: رادیو پیام در کنار بخش‌های مختلف خبری، اطلاعات مورد نیاز مخاطبان در ایام نوروز از جمله معرفی مکان‌های دیدنی، ترافیک جاده‌ها، مسایل مربوط به امداد و نجات و مکان های زیارتی و سیاحتی را  به اطلاع عموم مردم می رساند.

مقدسی با اشاره به ویژه‌ برنامه تحویل سال این شبکه اظهار کرد: از ساعت ۱۸ روز سه شنبه ۲۹ اسفند ویژه برنامه ای به مدت ۲۴۰ دقیقه با گویندگی حسین آهی و پریچهر بهروان به تهیه کنندگی علی جهانی و با موضوعاتی چون سبک زندگی ایرانی اسلامی و فرهنگ عامه ایرانی در نوروز روی آنتن می رود. تبیین احادیث ائمه (ع)  به ویژه امام هادی(ع) باتوجه به شهادت آن امام بزرگوار درباره خانواده و زندگی بهتر از مهمترین بخش های برنامه ویژه تحویل سال است. همچنین  پخش مراسم آیین های نوروزی و معرفی مراکز گردشگری کشور همراه با پخش موسیقی های بهاری، پخش پیام نوروزی مقام معظم رهبری و رییس جمهور از دیگر بخش های مختلف این ویژه برنامه است.

مدیر رادیو پیام و آوا عنوان کرد: رادیو آوا نیز با پخش موسیقی های مناسب در این روز و تولید و پخش برنامه های متنوع و شاد در ایام نوروز با انتخاب تصنیف ها و ترانه های شاد و بهاری همراه مخاطبان خواهد بود.

مقدسی درباره جایگاه و دستاورد های رادیو پیام و آوا تصریح کرد: رادیوهای پیام و آوا به عنوان رادیوهای پرمخاطب رسانه ملی در سپهر رسانه ای کشور با پرداختن به مناسبت های تقویمی در اعیاد و مناسبت های ملی و مذهبی و تدارک و پخش پیام و مطالب ارزشمند و موسیقی فاخر ایرانی گام های موثری برداشته اند. این رویه در ایام نوروز به صورت ویژه ادامه خواهد داشت و متناسب با نیاز مخاطبان شبکه در حوزه های مختلف اطلاع رسانی شده و قطعات موسیقی پخش می شود.

وی درباره پخش موسیقی در رادیو پیام گفت: این شبکه رادیویی با توجه به پخش قطعات موسیقی محلی در جهت حفظ و ترویج وحدت ملی تلاش می کند تا رضایت مخاطبان رادیو در مناطق و نواحی مختلف ایران را فراهم آورد. برنامه های رادیو پیام در سه بخش عمده موسیقی، خبر و متن تهیه و پخش می شود. رادیو آوا نیز با پخش موسیقی های فاخر و متنوع سلایق مخاطبان را تامین می کند.

مدیر شبکه رادیویی پیام اضافه کرد: این شبکه در حوزه موسیقی به تهیه و پخش موسیقی سنتی، موسیقی ملی، موسیقی سمفونیک کلاسیک ایرانی، موسیقی پاپ، موسیقی نواحی ایران و موسیقی به اصطلاح تلفیقی از گونه های شاخص می پردازد. همچنین در ایام نوروز اطلاعات مورد نیاز مخاطبان در زمینه های ورزشی، فرهنگی، سیاسی، اجتماعی، مذهبی و اقتصادی ارایه می شود.

مخاطبان و علاقه مندان رادیو پیام می توانند برنامه های این شبکه را به صورت زنده در ۶ بخش سحرگاهی، صبحگاهی، نیمروزی، عصرگاهی، شامگاهی و شبانگاهی پخش می شود. این شبکه روی موج FM ردیف ۱۰۴ مگاهرتز و موج AM ردیف ۸۸/۱۱ کیلوهرتز و یا از طریق گیرنده های دیجتال ست تاپ باکس دریافت می شود.

true برچسب ها : حمیدرضا مقدسی رادیو آوا رادیو پیام true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۷۴۶۶۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چین اولین کشوری خواهد بود که خاک مریخ را به زمین می‌آورد

یکی از دانشمندان «آکادمی مهندسی چین» معتقد است چین اولین کشوری خواهد بود که نمونه‌های مریخ را برای مطالعه به زمین می‌آورد.

به گزارش ایسنا، به نظر می‌رسد چین قصد دارد در آوردن نمونه مریخ به زمین از کشورهای دیگر پیشی بگیرد.

به نقل از تکنولوژی نیوز چاینا، یک دانشمند برتر فضایی باور دارد چین احتمالا اولین کشوری خواهد بود که خاک مریخ را در یک تلاش بلندپروازانه علمی و مهندسی به زمین می‌آورد.

«وو وایرن»(Wu Weiren) عضو «آکادمی مهندسی چین»(CAE) و دانشمند برجسته «سازمان ملی فضایی چین»(CNSA) گفت که این کشور قصد دارد نمونه‌های مریخ را جمع‌آوری کند و سپس، آنها را حدود سال ۲۰۳۰ طی یک ماموریت تاریخ‌ساز به نام «تیانون ۳»(Tianwen 3) به زمین بیاورد. این سومین ماموریت از برنامه اکتشاف میان‌سیاره‌ای چین خواهد بود.

وایرن با اشاره به اینکه چین راه‌اندازی اولین آزمایشگاه نمونه مریخی جهان را آغاز کرده است، گفت: به رغم پیشرفت کنونی پروژه‌های اکتشاف مریخ سایر کشورها، انتظار می‌رود چین اولین کشوری باشد که ماموریت آوردن نمونه مریخ را انجام می‌دهد.

وایرن درباره برنامه‌های دقیق این ماموریت توضیح بیشتری نداد.

به گفته برنامه‌ریزان ماموریت در سازمان ملی فضایی چین، کاوشگر رباتیک تیانون ۳ دارای چهار بخش خواهد بود که یک فرودگر، یک صعودکننده، یک مدارگرد و یک ماژول ورود مجدد هستند و در دو پرواز با موشک حامل سنگین «لانگ مارس ۵»(Long March 5) از مرکز پرتاب فضایی «ونچانگ»(Wenchang) در استان هاینان به فضا پرتاب خواهد شد.

فرودگر و صعودکننده، مسیر انتقال زمین به مریخ را طی خواهند کرد و پیش از ورود به مدار مریخ، مانورهای اصلاح مداری را انجام خواهند داد. پس از آن، فرود نرم با کمک موتور انجام خواهد گرفت.

در همین حال، مدارگرد و ماژول ورود مجدد همان مسیر را برای رسیدن به مدار مریخ دنبال خواهند کرد و پس از آن در اطراف مریخ به پرواز در خواهند آمد تا سیگنال‌ها را ارسال کنند و منتظر نمونه‌ها بمانند.

هنگامی که نمونه‌ها جمع‌آوری شوند و در یک ظرف فلزی قرار بگیرند، موتورهای صعودکننده آن را در مدار قرار خواهند داد تا به ماژول ورود مجدد متصل شود. سپس، ماژول جدا خواهد شد و نمونه‌ها را به زمین منتقل خواهد کرد.

اگر همه چیز طبق برنامه پیش برود، این نمونه‌ها می‌توانند اولین نمونه‌هایی باشند که از مریخ به زمین آورده می‌شوند و به دانشمندان کمک می‌کنند تا به دنبال آثاری از حیات در مریخ بگردند، درباره زمین‌شناسی و ساختارهای درونی سیاره سرخ بیشتر بیاموزند و چرخه‌های جوی آن را درک کنند.

به گفته برنامه‌ریزان ماموریت، همه این فعالیت‌ها به دانشمندان امکان خواهند داد تا دانش خود را درباره نحوه شکل‌گیری و تکامل مریخ گسترش دهند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • کنسرت مشترک سامان احتشامی و عمران فروزش در تالار رودکی
  • ر ادیو تمام قد به احترام معلمان ایستاده
  • انتقال پیام صوتی به قمر مشتری به شکل موج‌های بصری
  • نامزد‌های سومین دوره جشنواره پژواک معرفی شدند
  • ویژه برنامه تحویل سال رادیو ایران بالاترین امتیاز را کسب کرد
  • وزیری‌تبار، قره‌نی‌نواز سال کودتا: قمرالملوک پیر دیر است و برایم ارشدیت دارد/ از مردها بنان و بنان و بنان
  • اعتراض باشگاه استقلال به برنامه سازمان لیگ
  • اعتراض استقلال به برنامه هفته پایانی لیگ برتر
  • بازنگری در مکان‌یابی پل‌های عابر پیاده در قم/۱۰ پل عابر پیاده مکانیزه اجرایی می‌شود
  • چین اولین کشوری خواهد بود که خاک مریخ را به زمین می‌آورد