Web Analytics Made Easy - Statcounter

نورالله صدرا در گفت‌‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، اظهار داشت:‌ وزیر راه و شهرسازی 8 کیلومتر از بزرگراه هراز که توسط گروه تخصصی کربلا وابسته به قرارگاه سازندگی خاتم(ص) اجرا شد، را افتتاح کرد.

وی ادامه داد: گروه تخصصی کربلا اجرای 40 کیلومتر از پروژه محور هراز را برعهده دارد که 8 کیلومتر آن روز گذشته اجرا و تحویل شد، یک دهنه تونل 1100 متری و یک دهنه تونل 700 متری نیز در این 8 کیلومتر مسیر وجود دارد، همچنین تونل 600 متری نیز در این 8 کیلومتر مسیر توسط گروه تخصصی کربلا اجرا شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

‌معاون هماهنگ‌ کننده گروه تخصصی کربلا ‌وابسته به قرارگاه خاتم با بیان اینکه حفاری، لاینینگ، آسفالت، نصب علائم و تجهیزات نور در همه این تونل‌ها توسط گروه تخصصی کربلا اجرا شد، اضافه کرد:‌ در این 8 کیلومتر مسیر جمعاً 75 هزار متر مکعب بتن‌ریزی، 800 هزار متر خاکبرداری، 95 هزار متر مربع قالب‌بندی و 2 هزار تن آرماتوربندی اجرا شد.

صدرا ادامه داد: تلاش می‌کنیم 5 کیلومتر دیگر از این پروژه 40 کیلومتری که ‌2 تونل بزرگ در آن وجود دارد را تا تابستان 97 تکمیل کنیم.

وی اظهار داشت: در کل این 40 کیلومتر مسیر، 17 کیلومتر تونل داریم که 15 کیلومتر آن حفاری کامل شده است.

معاون هماهنگ‌ کننده گروه تخصصی کربلا با اشاره به اینکه این 40 کیلومتر مسیر از امامزاده هاشم شامل تونل‌های یک تا 15 است، افزود: کل پروژه محور هراز 101 کیلومتر است، قرارگاه اجرای 40 کیلومتر از این مسیر را بر عهده دارد که جزو سخت‌ترین قسمت پروژه است،‌ پیمانکاران دیگر اجرای مابقی 61 کیلومتر را برعهده دارند که اغلب بهسازی در دشت و احداث پل‌های غیرخاص است.

صدرا بیان کرد: تعهد قرارگاه خاتم در این پروژه 40 کیلومتری اجرای یک باند رفت و یک باند برگشت است‌.

به گزارش فارس، روز گذشته با حضور وزیر راه و شهرسازی 8 کیلومتر دیگر از بزرگراه هراز و  4 کیلومتر از محور سوادکوه به بهره‌برداری رسید و عملیات اجرایی سه دستگاه پل خاص و تقاطع غیر همسطح هزار سنگر آمل آغاز شد.

اغلب قسمت‌های بزرگراه هراز گلوگاه‌های ترافیکی محور محسوب می‌شدند که با این اقدام به ویژه در آستانه سفرهای نوروزی، ترافیک از پایتخت به سمت استان‌های شمالی کشور روان شد. 

‌طول‌ بزرگراه هراز 101 کیلومتر است، 64 کیلومتر از این محور تاکنون زیرعبور ترافیک قرار گرفته است و عملیات اجرایی باقیمانده مسیر نیز با پیشرفت فیزیکی 62 درصدی در حال انجام است.

 پل بزرگ هراز به طول 350 متر و عمق دره‌ای 100 متر بزرگترین پل در این محدوده محسوب می‌شود که علاوه بر تسهیل تردد در منطقه، مقصد گردشگری مهمی برای دیدن قله دماوند در بزرگراه هراز محسوب می‌شود.

پل تکاور به طول 150 متر و عرض 14.5 متر و پل ابتهاج به طول 150 متر و عرض 14.5متر دیگر پل‌هایی هستند که عملیات اجرایی آنها در این محور آغاز شد.

انتهای پیام/ب

منبع: فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۷۴۷۱۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم شتاب بخشی به تکمیل زنجیره ارزش/ نباید به خارج وابسته باشیم

به گزارش خبرنگار مهر، مرتضی شاهمیرزایی مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی در آیین امضای تفاهم‌نامه طرح‌های توسعه میدان‌های گازی کشور با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و اکتشاف و تولید گفت: یکی از مشکلات اساسی صنعت پتروشیمی در سال ۱۴۰۳ که «جهش تولید با مشارکت مردم» نام‌گذاری شده، تأمین خوراک پایدار است.

وی با تأکید بر اینکه همه باید برای تحقق راهبرد تعیین‌شده از سوی مقام معظم رهبری در این مسیر حرکت کنیم، افزود: تقاضا دارم شرکت‌های ملی نفت، گاز، پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران به‌منظور تحقق جهش تولید کمک‌حال صنعت پتروشیمی باشند.

معاون وزیر نفت با اشاره به سرمایه‌گذاری صنعت پتروشیمی در دولت سیزدهم در بالادست صنعت نفت به‌ویژه جمع‌آوری گازهای همراه نفت، گفت: هم‌اکنون طرح‌های جمع‌آوری گازهای همراه نفت در قالب چهار طرح برای جمع‌آوری گازهای غرب و شرق کارون از سوی شرکت پالایش بیدبلند خلیج‌فارس، شرکت هویزه خلیج‌فارس، ان‌جی‌ال ۳۱۰۰ و شرکت پتروشیمی مارون در حال اجراست تا از سوزاندن گازهایی که در دهه‌های پیش سوزانده می‌شد، جلوگیری شود.

جمع آوری ۱.۴ میلیارد فوت‌مکعب از گازهای همراه شرق و غرب کارون

شاهمیرزایی تأکید کرد: حداکثر تا سه سال آینده در مجموع یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون فوت‌مکعب از گازهای همراه شرق و غرب کارون توسط صنعت پتروشیمی جمع‌آوری می‌شود که گاز متان آن به شبکه سراسری تزریق و C۲+ آن خوراک پتروشیمی‌ها می‌شود.

وی امروز را روزی تاریخی دانست و بر همکاری تنگاتنگ دولت و بخش خصوصی برای اجرای هرچه سریع‌تر طرح‌های توسعه میدان‌های گازی تأکید کرد و گفت: شرکت ملی صنایع پتروشیمی نیز به‌عنوان شرکت مادر تخصصی، در این مسیر در کنار هلدینگ‌ها خواهد بود.

شاهمیرزایی، تکمیل زنجیره ارزش را مهم‌ترین راهبرد صنعت پتروشیمی برشمرد و گفت: باید با شتاب بیشتر به‌سمت تکمیل زنجیره ارزش حرکت کنیم و از وابستگی به خارج بی‌نیاز شویم، بنابراین صنعت پتروشیمی، با سرمایه‌گذاری در بالادست، از تکمیل زنجیره ارزش غافل نمی‌شود.

شاهمیرزایی از شرکت‌های پتروشیمی درخواست کرد به پرداخت بهای خوراک و سوخت دریافتی مطابق قرارداد متعهد باشند.

کد خبر 6092949 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • تسهیل در روند اجرای بزرگراه شهید شوشتری ظرف ۱۰ روز آینده
  • آخرین وضعیت جاده‌های کشور؛ امروز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت / ترافیک سنگین در محور چالوس و هراز
  • تشکیل اولین قرارگاه جوانی جمعیت در شهرستان اردکان
  • ‌مشکل کمبود معلم در استان فارس حل می‌شود/ تشکیل قرارگاه تکریم مقام معلم
  • لزوم شتاب بخشی به تکمیل زنجیره ارزش/ نباید به خارج وابسته باشیم
  • دشوارترین عملیات نظامی در دوران جنگ با عراق /کدام فرمانده سپاه به در روز اول به شهادت رسید؟
  • فعالان سرود بیمه می‌شوند
  • میزگرد تخصصی مهر گیلان برگزیده جشنواره در مسیر انتخاب شد
  • حرکت جبهه جهانی انقلاب، مستحکم‌تر و نیرومندتر از پیش
  • مشارکت ۵ میلیارد دلاری قرارگاه خاتم‌ با خارجی‌ها