Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - کرج- ايرنا- مدير کل منابع طبيعي و آبخيزداري استان البرز از مسافران و گردشگران نوروزي خواست در کنار تفرج در طبيعت از آسيب به جنگل ها و مراتع به عنوان سرمايه هاي همگاني خودداري کنند.

حامد فرضي روز يکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: متاسفانه طي چند سال اخير شاهد تخريب بي رويه منابع طبيعي هستيم که در اين ميان همدلي ومشارکت تمام اقشار مردم براي حفاظت و احياي اين منابع به صورت جدي قابل لمس است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي در ادامه با اشاره به پيش رو بودن تعطيلات و آغاز سفرهاي نوروزي گفت: از مسافران و گردشگران نوروزي انتظار مي رود براي مراقبت بيشتر از مواهب الهي با ماموران حفاظت مراتع و جنگل ها و حفاظت محيط زيست همکاري بيشتري کنند.
فرضي به نکاتي در خصوص پيشگيري براي تخريب و به خطر افتادن منابع طبيعي و محيط زيست اشاره کرد و گفت: مسافران قبل از شروع سفر کيسه زباله همراه خود داشته باشند و از رهاسازي زباله ها در طبيعت خودداري کنند.
وي همچنين از مسافران خواست واز افروختن آتش در مکان هايي که سبب آتش سوزي مراتع و درختان مي شود ، خودداري کنند.
مديرکل منابع طبيعي و آبخيزداري استان البرز به گردشگران توصيه کرد که رودخانه ها را سالم و پاکيزه نگه دارند.
وي بيان داشت : رها سازي بطري هاي شيشه اي از عوامل آتش سوزي مراتع شناخته شده زيرا با گرم شدن هوا و تابش نور خورشيد اين بطري ها سبب شعله ور شدن آتش در مراتع مي شود.
فرضي در پايان به مسافران وگردشگران توصيه کرد در صورت مشاهده هر گونه تخريب، تصرف و آسيب زدن به طبيعت و همچنين آتش سوزي در مراتع، با سامانه ارتباطي 1504 تماس گرفته و مراتب را به ماموران يگان حفاظت اطلاع رساني کنند.
استان البرز بيش از 400 هزار هکتار عرصه طبيعي و ملي دارد.
6156/ 6155
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۷۴۸۳۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گیاهان دارویی بومی ایلام، در خطر انقراض

ایسنا/ایلام مدیر مرکز خدمات تخصصی گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی واحد استان ایلام گفت: برداشت بی‌رویه گیاهان دارویی بومی توسط افراد بومی و غیر بومی در استان ایلام، وجود برخی از این گیاهان را در انقراض قرار داده است.

«علی فرضی‌نژاد» در گفت‌وگو با ایسنا با بیان این مطلب، اظهار کرد: از حدود ۱۰۰۰ گونه گیاه دارویی شناخته شده کشور ۳۵۰ گونه در استان ایلام وجود دارد که در هر منطقه از طبیعت استان بسته به شرایط آب و هوایی و خاک رشد می‌کنند و مردم برای مصارف درمانی و همچنین برخی صرفه اقتصادی و فروش، به برداشت آن‌ها مبادرت می‌کنند.

وی با بیان اینکه گیاهان دارویی، داروخانه کوچک طبیعت محسوب می‌شوند، خاطرنشان کرد: متأسفانه برداشت بی‌رویه و بهره‌برداری غیراصولی به‌واسطه عدم شناخت از نحوه برداشت این گیاهان، آن‌ها را در خطر انقراض قرار داده است.

 مدیر مرکز خدمات تخصصی گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی واحد استان ایلام افزود: کنگر، پاقازه، ترگ، پیچگ و ونگی و ازبوه، تشنه‌داری بلاورو گیاهانی هستند که بیشترین استفاده را دارند و بیشترین خطر متوجه این گیاهان است.

فرضی‌نژاد گفت: برای پیشگیری از انقراض این گیاهان باید سیاست‌های ابلاغی سازمان منابع طبیعی کشور و استان در خصوص ممنوعیت‌ها و میزان برداشت گیاهان دارویی را اجرایی کرد.

وی با بیان اینکه حفاظت، احیا و توسعه گیاهان دارویی کار منابع طبیعی استان است عنوان کرد: سازمان منابع طبیعی به تنهایی از عهده این مهم برنمی‌آید و باید همه مردم و بهره‌برداران برای این کار آموزش ببینند تا این این گیاهان برای نسل‌های بعدی حفظ شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • گرامیداشت یاد شهید ناصر پیروی در رشت
  • ضرورت استفاده از هوش مصنوعی و پهپاد‌ها برای حفاظت از جنگل‌ها
  • ایران جزو آسیب‌پذیرترین کشورها از بلایای طبیعی
  • گیاهان دارویی بومی ایلام، در خطر انقراض
  • چگونه در قطار خوابی آسوده داشته باشیم؟
  • چگونه سینک آشپزخانه را بدون مواد شوینده شیمیایی تمیز و درخشان کنیم؟
  • لزوم حضور به موقع در بحران‌های طبیعی/وقوع۳۰ آتش‌سوزی در مراتع سقز
  • توقیف چوب جنگلی قاچاق در آمل
  • آزادسازی اراضی ملی بابل با حکم دادگاه
  • بازگشت ۳۷۰ هکتار از اراضی جنگلی مازندران به طبیعت