Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اتاق خبر»
2024-04-28@10:17:20 GMT

صادرات 336 میلیون دلاری فرش دستباف راضی کننده نیست

تاریخ انتشار: ۲۷ اسفند ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۷۴۸۸۴۷

صادرات 336 میلیون دلاری فرش دستباف راضی کننده نیست

 

به گزارش اتاق خبر، به نقل از ایرنا، «حمید کارگر» امروز (یکشنبه) اضافه کرد: از ابتدای امسال تا پایان دی ماه، 336 میلیون دلار فرش دستباف صادر شد.
رئیس مرکز ملی فرش ایران افزود: باوجود اینکه سال 1396 در بعضی از حوزه های صادرات غیرنفتی سالی پر توفیق نبود، اما در حوزه فرش دستباف ما به موفقیتی نسبی رسیدیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه صادرات فرش دستباف در سال 1395 نسبت به سال قبل از آن 23 درصد رشد داشت، ادامه داد: روند افزایشی صادرات فرش دستباف که از آخر 1394 آغاز و در سال 1395 تثبیت شد، در سال 1396 نیز ادامه یافت.
کارگر اظهار کرد: در همه ماه های سال 96، روند افزایشی صادرات فرش دستباف تداوم داشت.
وی ابراز امیدواری کرد: در 2 ماه پایانی سال این روند همچنان ادامه یابد تا بتوانیم بعد از چند سال، به صادرات 400 میلیون دلاری فرش دستباف دست پیدا کنیم.
رئیس مرکز ملی فرش ایران خاطرنشان ساخت: همانقدر که این روند افزایشی خوشحال کننده است، باید دقت داشته باشیم که راضی کننده نیست؛ یعنی ظرفیت تولید و تجارت فرش در ایران و کشش و نیاز بازارهای هدف بیش از این ارقام است.
کارگر ادامه داد: سابقه صادرات ما در 2 دهه گذشته نشان می دهد اگر موانع و دشواری های تولید و صادرات برداشته شود، در صادرات فرش دستباف می توان به اعدادی بالاتر دست یافت.
آخرین آمار منتشر شده نشان می دهد 29 کشور عمده خریداران فرش دستباف ایران هستند. در سال 94، 75 کشور و در سال گذشته، 78 کشور از ایران فرش وارد کردند. از 29 کشور خریدار عمده فرش دستباف ایرانی، 13 کشور آسیایی،11 کشور اروپایی، چهار کشور آمریکایی و یک کشور آفریقایی بوده اند.

انتهای پیام/

منبع: اتاق خبر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.otaghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اتاق خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۷۴۸۸۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر دفاع پاکستان: هیچ مانعی نباید روند تکمیل پروژه خط لوله گاز ایران و پاکستان را متوقف کند

وزیر دفاع پاکستان به‌رغم هشدار آمریکا درباره روابط تجاری و اقتصادی با ایران در پی امضای تفاهم‌نامه‌های همکاری میان تهران و اسلام‌آباد طی سفر رییس‌جمهور ایران به پاکستان، گفت که هیچ مانعی نباید پروژه خط لوله انتقال گاز میان دو کشور را متوقف کند.

به گزارش ایسنا، "خواجه محمد آصف" وزیر دفاع پاکستان گفت که امیدوار است پروژه خط لوله انتقال گاز پاکستان-ایران تکمیل شود و هیچ مانعی نباید این روند را متوقف کند.
خبرگزاری ای‌ان‌آی گزارش داد که آصف در گفت‌وگویی با شبکه جیو نیوز با اشاره به تحولات منطقه گفت که کشورهای منطقه باید به منظور صیانت از منافع خود در میان این آشفتگی و هیاهو و مداخله رو به افزایش قدرت‌های بزرگی مانند اتحادیه اروپا و آمریکا از طریق نیروهای نیابتی‌شان، از جمله در ارتباط با رژیم صهیونیستی، بازیگران و ذی‌نفعان منطقه باید با خط مشی مشترکی متحد شوند.
اظهارات وزیر دفاع پاکستان در پی سفر "سید ابراهیم رئیسی" رییس جمهور ایران به پاکستان، دیدار او با مقامات بلندپایه این کشور و امضای تفاهم‌نامه‌های همکاری در حوزه‌های متعدد مطرح می‌شود.


او سفر رئیسی به پاکستان را "سفری موفقیت‌آمیز" و "پیشرفتی بزرگ" تلقی کرد.
سفر رئیس جمهور ایران به اسلام‌آباد، به ویژه، با توجه به خط لوله انتقال گاز میان دو کشور که به دلیل تنش‌های ژئوپولتیکی و تحریم‌های بین‌المللی متوقف شده بود، سفری مهم محسوب می‌شد.
آصف در ادامه، درباره آنچه به گفته او " فقدان ارزش‌ها" و "رفتار ریاکارانه" کشورهای غربی نسبت به رژیم صهیونیستی است، ابراز تاسف کرد.

آمریکا در پی سفر رئیسی به پاکستان، درباره هرگونه توافق کاری با ایران هشدار داده و از کشورها خواست که مراقب خطر احتمالی تحریم‌ها باشند.
با این حال، وزیر دفاع پاکستان گفت که ایران و پاکستان روابط دوستانه دیرینه‌ای دارند.


انتهای پیام

دیگر خبرها

  • صادرات ۱۰ میلیارد دلاری دانش بنیان‌ها تا دو سال آینده
  • صادرات ۴۸۹ میلیون دلاری نساجی/ واردات به ۲.۲ میلیارد دلار رسید
  • ادامه روند رفع نواقص خط ۳ مترو تهران
  • هدف‌گذاری رشد ۲۰ میلیارد‌دلاری تجارت
  • واردات ۱۴۸ میلیون دلاری قهوه به کشور
  • افزایش ۴۶ درصدی ارزش دلاری صادارت غیرنفتی از گمرکات استان گلستان
  • واردات ۱۴۸ میلیون دلاری قهوه به کشور در سال ۱۴۰۲
  • وزیر دفاع پاکستان: هیچ مانعی نباید روند تکمیل پروژه خط لوله گاز ایران و پاکستان را متوقف کند
  • از راه اندازی شهرک تخصصی برای فرش بختیاری تا مشتریان پر‌ و پا قرص اروپایی
  • رشد صددرصدی صادرات فرش دستباف از خراسان رضوی