Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست؛   محمدجعفر محمدزاده  گفت: در گذشته رادیویی به نام صدای آشنا وجود داشت که وظیفه پوشش اخبار ایران را برای مخاطبان فارسی زبان خارج از کشور به عهده داشت و اکنون نیز ما این مخاطبان را داریم ولی دیگر چنین رادیویی وجود ندارد.
وی با اشاره به اهمیت اطلاع رسانی اخبار و گزارش های کشورمان برای فارسی زبانان خارج از کشور مانند تاجیکستان و افغانستان که گرایش های فرهنگی بسیاری نیز دارند، تاکید کرد: در گذشته این نیاز به قدری جدی بود که منجر به ایجاد یک شبکه برای فارسی زبانان غیر ایرانی شد و چون آن شبکه فعلا وجود ندارد احساس کردیم که جای آن در رادیو سراسری ایران است و مخاطبان مختلفی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


محمدزاده افزود: در داخل کشور فارسی زبانان بسیاری داریم که ایرانی نیستند مانند همزبانان افغانستانی و چون مخاطبان انبوهی در کشور داریم و صدای ما به یاری ایرانصدا و امکانات دیجیتال و فضای مجازی به همه دنیا می‌رسد و از طرف دیگر امواج رادیو ایران 98 درصد از کشور و حتی خارج از ایران را نیز پوشش می دهد.
وی اضافه کرد: بر همین اساس امروز به مدد فضاهای جدید صدای ایران به خوبی در سطح جهان شنیده می‌شود و همین احساس نیاز باعث شد تا برنامه «با همزبان» را از اوایل سال آینده و حداکثر از خرداد ماه به روی آنتن ببریم.
مدیر رادیو ایران همچنین گفت: البته این برنامه به صورت هفتگی پخش خواهد شد که ممکن است افزایش پیدا کند اما اکنون در قدم اول این برنامه را به گونه ای طراحی می کنیم تا بتوانیم این ارتباط و تعامل را از رادیو ایران آغاز کنیم و طرح آن درحال کلیدخوردن است.
 حمید شاه آبادی روز شنبه (19 اسفند) در اولین نشست با اصحاب رسانه ضمن بیان برنامه های نوروزی در پاسخ  درباره تاثیرگذاری امواج رادیو در خارج از مرزهای کشور برای تبلیغ فرهنگ نوروز گفت: رادیو صدای آشنا سه سال پیش تعطیل شد و این رادیو توفیقات بسیاری در این زمینه کسب کرده بود و صدای ایران را برای ایرانیان خارج از کشور پخش می کرد.
وی افزود: تا کنون دو نشست برای احیای این رادیو برگزار کرده ایم و احیای این رادیو آرزوی ماست و ما برای ایرانیان خارج از کشور نیازمند چنین رادیویی هستیم.
معاون صدای رسانه ملی افزود: نکته قابل توجه این است که تولیدات این رادیو هزینه ای را نیز دربر ندارد. چون روزی 352 ساعت برنامه تولید می کنیم که مخاطب خارجی نیز دارد و در حال حاضر رادیوهای ما برای خارج از کشور نیز در دسترس است.
وی همچنین گفت: از کشورهایی مانند استرالیا درخواست هایی داشتیم که نشانگر توجه به برنامه های رادیو ست و سلایق ایرانیان خارج از کشور نیز از تولیدات برنامه های ما قابل استخراج است.
قرار است معاونت صدای رسانه ملی از 27 اسفند سال 96 تا 14 فروردین سال آینده بیش از 3 هزار و 451 برنامه نوروزی به مدت هزار و 760 ساعت پخش کند.

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۷۴۹۸۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مریم خمینی نوه امام در خارج از کشور چه کاره است؟

به گزارش تابناک به نقل از عصر ایران، خانم معصومه حائری یزدی همسر آیت‌الله سید مصطفی خمینی و دختر آیت‌الله شیخ مرتضی حایری یزدی صبح روز ششم اردیبهشت ۱۴۰۳ خورشیدی در تهران درگذشت.

وی مادر سید حسین و مریم خمینی بود. حجت‌الاسلام سید حسین خمینی از اوایل دهه ۶۰ عملا از عرصه های رسمی و رسانه‌ای کنار است و خواهر او (نوه امام خمینی) هم در خارج از کشور زندگی می‌کند و به طبابت و کارهای علمی اشتغال دارد و خانواده برای دفن مادر منتظر بازگشت اوست. (دو فرزند دیگر در کودکی درگذشته بودند).

 
 

از نکات شگفت‌آور زندگی خانم حایری این که به رغم آن که عروس ارشد امام خمینی و منتسب به یک خاندان بزرگ و مشهور روحانی دیگر هم بود زندگی بسیار عادی و گاه توام با سختی و رنج داشته است.

او شیفته سید مصطفی خمینی بود و خاطرات هجران او را با اشک بیان می‌کرد و همچون اعضای خانواده امام که آقا مصطفی را «داداش» خطاب می‌کردند او هم عادت کرده بود همسرش را این گونه خطاب و حتی بعد از فقدان چنین یاد کند.

با این که عروس ارشد امام اهل مصاحبه با رسانه‌ها نبود اما برای اولین بار اول آبان ۱۴۰۰ و به مناسبت چهل‌وچهارمین سالگرد درگذشت مشکوک سید مصطفی خمینی گفت‌وگویی با او منتشر شد که بسیار مورد توجه قرار گرفت خصوصا جاهایی که حکایت از نگاه امروزین آقا مصطفی خمینی داشت و تصویر متفاوتی از فرزند فقید امام ترسیم می‌کرد.

درباره فرزندان چنین گفته بود: «خدا چهار فرزند به من داد که دو تا از آن‌ها از دنیا رفتند و الان تنها حسین و مریم برای من باقی مانده‌اند. هر دو دختر بودند و یکی در ایران و یکی در نجف از دنیا رفت. اولی چند روز بعد از به دنیا آمدن از دنیا رفت و علتش هم این که اوضاع ما در آن ایام به خاطر مسائل انقلاب خیلی ناجور و نامناسب و دگرگون بود و در همان ایامی که تازه این دختر به دنیا آمده بود، نیروهای دولتی وارد منزل ما ‌شدند و هول و هراس ایجاد ‌کردند و حال خود من خیلی بد و خراب بود و شاید این بچه بر اثر همان مسائل مُرد و از دنیا رفت.

دومی هم بلافاصله بعد از تولد و بر اثر یک بیماری کشنده از دست رفت؛ البته برخی به من می‌گفتند که این فرزندم، پسر بوده ...»

دیگر خبرها

  • بررسی خلیج فارس از نگاه نوجوانان روی موج سلامت
  • معاون علمی رئیسی: افرادی که از کشور خارج می‌‎شوند با منِ نوعی مشکل دارند نه با ایران
  • پاسداشت ادبیات، شعر و موسیقی اصیل ایرانی در شبکه آموزش
  • مریم خمینی نوه امام در خارج از کشور چه کاره است؟
  • برنامه «خط اول» از رادیو ورزش
  • برنامه‌های امروز رادیو ارومیه هشتم اردیبهشت
  • نوه امام خمینی در خارج از کشور چه کاره است؟ 
  • پشیمانی بازیگر مطرح از رفتن به خارج از کشور | خودم به همه چیز پشت پا زدم
  • پای «توقف اتانازی» به رادیو نمایش باز شد
  • پویش قدردانی از معلم در «زنگ انشا» از رادیو صبا