Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-04-25@07:34:34 GMT

کالری غذاهای عید نوروز

تاریخ انتشار: ۲۷ اسفند ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۷۵۰۱۷۷

کالری غذاهای نوروزی را در جول زیر مشاهده کنید.

نام

مقدار

کالری

آجیل درهم (بدون پوست)

100گرم

650

آجیل درهم (با پوست)

100گرم

750

آجیل سویا

100گرم

380

ذرت بو داده

یک لیوان با روغن کم

50

برگه

یک دانه

10

انجیر خشک

یک دانه

40

توت خشک

100گرم

360

تخمه کدو

100گرم

540

تخمه جابونی

100گرم

560

تخمه هندوانه

100گرم

560

آلبالو خشکه

یک لیوان

70

پشمک

100گرم

380

گز

100گرم

500

سوهان

100گرم

500

پولکی

دو عدد

10

باقلوا

100گرم

500

شیرینی تر

100گرم

500

کلمپه

یک عدد بزرگ

160

نان برنجی

یک عدد

37

کاک

یک عدد

50

کیک یزدی (کوچک)

یک عدد

120

کیک یزدی (متوسط)

یک عدد

160

کلوچه

یک عدد(50 گرمی)

200

کلوچه خرمایی

یک عدد(50 گرمی)

240

سمنو

یک لیوان

180

پاستیل

100گرم

300

سنجد

100گرم

130

پفک

100گرم

540

چیپس

100گرم

568

نوشابه

یک لیوان

100

آب میوه ها

یک لیوان

120

شربت

یک لیوان

140

ماء الشعیر

یک لیوان

90

آبنبات ساده کوچک

یک عدد

20

ژله

یک قاشق بزرگ(پودر)

55

بستنی کیم

یک عدد

190

بستنی پاستوریزه

100گرم

190

بستنی سنتی

100گرم

200

بستنی وانیلی

100گرم

215

بستنی مگنوم

یک عدد

325

توت فرنگی

100گرم

35

سیب

یک عدد متوسط

75

خرمالو

یک عدد

75

پرتغال

یک عدد متوسط

75

نارگیل تازه

100گرم

156

کیوی

یک عدد متوسط

40

موز

کوچک

75

سبزی پلو با ماهی

یک کفگیر سبزی پلو+یک قطعه ماهی متوسط

460

ماهی

100گرم

100

قلیه ماهی

یک قاشق غذاخوری

45

رشته پلو

یک کفگیر

300

آش رشته

یک لیوان

250

آش جو

یک لیوان

250

خورشت ماست

یک قاشق غذاخوری

50

خورشت خلال

یک قاشق غذاخوری

55

خورشت قیمه نساء

یک قاشق غذاخوری

55

سس مایونز

یک قاشق غذاخوری

110

منبع: دکتر کرمانی

.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

منبع: عصر ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۷۵۰۱۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سه، دو ، یک «آشپز شو»

  برنامه‌ای که درقالب یک جشنواره به معرفی سوغات وغذاهای بومی ومحلی شهرها و استان‌های کشورمان پرداخت. از ویژگی‌های این برنامه طبخ غذاهای محلی در فضای استودیویی تولید برنامه بود.همچنین حضور کارشناس طبخ غذا از همان استان و آموزش پخت غذا بیننده شبکه نسیم را پای تلویزیون نشاند که تا پایان برنامه آن را دنبال کند.‌آشپز شو برنامه‌ای است که با هدف آشنایی بینندگان بافرهنگ غذاهای محلی مناطق مختلف کشور‌مان تولید شد.درواقع این برنامه مسابقه‌ای است که به بهانه آن، شرکت‌کنندگان در مسابقه با پخت غذاهای محلی منطقه خود با یکدیگر به رقابت می‌پرداختند و به‌نوعی می‌توان گفت که این برنامه در کنار ساختار رقابتی، به معرفی فرهنگ غذاهای محلی مناطق مختلف ایران پرداخت وتلاش کرد برنامه‌ای سرگرم‌کننده و مفید برای اوقات فراغت مخاطبان شبکه نسیم رسانه ملی هم‌باشد.رامین کرم یزدی، تهیه‌کننده برنامه درگپ و گفتی با ما درباره تولید و پخش این برنامه توضیحاتی داد که می‌خوانید. 
   
مسابقه آشپزی ایرانی
آشپزی از آن دست موضوعات جذاب است که هم آثار نمایشی حول محور آن ساخته شده و هم‌پایه مسابقه و برنامه‌های رقابتی قرار‌گرفته است. رامین کرم یزدی، تهیه‌کننده برنامه « آشپز شو‌» شبکه نسیم در خصوص هدف از تولید این برنامه به «جام‌جم» می‌گوید‌: ‌آشپز شو در ابتدا یک ایده و فکر خام بود که طبق نظر جمعی برای پوشش تصویری جشنواره مردمی « آرمان و شهر رمضان » در نظر گرفته شده بود اما همین ایده خام، جرقه‌ای در ذهن‌مان ایجاد کرد که وقتی این جشنواره قرار است به معرفی سوغات و دست‌سازه و غذاهای محلی کشورمان‌(‌ایران‌) بپردازد چرا ما هم یک برنامه هیجانی در قالب مسابقه نداشته باشیم لذا تصمیم براین شد که برنامه‌ای تحت عنوان ‌آشپز شو‌ تولید شود. 
     
هرشب همراه با یک استان 
در این برنامه هر شب غذای یک استان معرفی شد.  کریم یزدی در این باره می‌گوید: برای این‌که این برنامه همراه با جذابیت باشد تصمیم گرفتیم هرشب یک استان‌ یا شهرستان به همراه کارشناس آشپزی آن شهر و استان مهمان برنامه آشپز شو باشند و یک غذا را برای شرکت‌کنندگان برنامه معرفی کنند تا شرکت‌کنندگان در مسابقه آن غذا را در همان محل دکور برنامه که در پارک لاله قرار داشت، طبخ کنند و در واقع هدف اصلی ما در مرحله اول آشنایی ویژه‌تر و پررنگ‌تر فرهنگ غذا در ماه مبارک رمضان و عید نوروز بود و از طرفی هم ایجاد یک فضای شاد در بین حاضران در این برنامه در پارک لاله و بیننده‌های شبکه نسیم که به لطف الهی رقم خورد و بازتاب خوبی داشت. 
   
در ۲۳ قسمت آشپزشو 
تولید برنامه آشپز شو‌ از۲۶‌اسفند ماه۱۴۰۲ آغازشد.این برنامه ۲۳‌قسمت است.آخرین قسمت برنامه ۲۲فروردین۱۴۰۳ ضبط‌ شد. کریم یزدی توضیح می‌دهد: از ویژگی‌های برنامه‌ آشپز شو‌ آشنایی مخاطبان با فرهنگ و آداب و رسوم اقصی نقاط کشورمان است؛ در این برنامه علاوه بر پلاتوهای محتوایی که مجریان آن را ارائه می‌دهند، بیشتر در زمینه شناخت مخاطبان از اسم، تاریخ و آداب و رسوم مختلف شهر مهمان هم تلاش کردیم و شرکت‌کنندگان در فواصل مختلف و مراحل مختلف به طبخ غذا پرداخته و با هم رقابت می‌کردند و از طرفی برای انرژی بیشتر و هیجان مسابقه، بخش بازی چالشی را طراحی کردیم که با حضور شرکت‌کنندگان انجام می‌شد و در امتیاز‌بندی آن گروه تأثیر داشت.  وی می‌افزاید: همچنین در فواصل مختلف برنامه ‌آشپز شو‌ از خوانندگان محلی که مربوط به همان استان مهمان بوده، دعوت کردیم و یکی، دو موزیک ویدئو در همان فضای برنامه ضبط کردیم که به صورت پلی‌بک پخش شده‌اند. 
   
جذابیت با اقوام ایرانی 
تهیه‌کننده برنامه عنوان می‌کند: چون برنامه ما هرشب متعلق به یک استان بود طبیعتا کارشناس آشپزی و خواننده برنامه از همان شهر حضور پیدا می‌کردند اما شرکت‌کنندگان بیشتر به صورت فراخوانی و بعضا از افراد حاضر در پارک لاله تهران بودند که از طریق سامانه پیامکی ما، برای حضور در مسابقه‌ آشپز شو‌ ثبت می‌کردند، همین تنوع شرکت‌کننده باعث شد که ما بعضی شب‌ها چندین اقوام مختلف از ایران را با هم روی صحنه داشته باشیم اعم از لرزبان، ترک زبان، گیلک زبان و ... که این امر جذابیت بیشتری به برنامه‌ آشپز شو‌ می‌داد و فضا را پویا‌تر و شادتر نشان می‌داد. 
   
اهمیت به غذاهای بومی 
این تهیه‌کننده درباره نقطه تمرکز برنامه بیان می‌کند: بیشتر تلاش ما در آشپز شو‌ انتقال فرهنگ و آشنایی بیشتر مردم از غذاهای بومی ایران بود و باید به این نکته هم اشاره کنم که گر چه ما در کنار پرداختن به غذاهای محلی‌ ایران در حوزه کشورهای مسلمان هم موفق شدیم دو برنامه را به کشورهای هندوستان و فلسطین اختصاص دهیم اما در کل هدف برنامه آشپز شو، شناخت بیشتر کشورمان در زمینه‌ای متفاوت و کمتر کار شده غذا و خوراک محلی از دریچه تلویزیون بود که موفق شویم فرهنگ غذا و آداب و رسوم آن را در ایران برای مخاطبان به نمایش بگذاریم.کرم‌ یزدی همچنین ادامه می‌دهد: سعی کردیم از حوزه آشپزی خیلی دور نباشیم و در امتیازهایی که سرآشپز قرار بود به گروه‌ها اختصاص دهد، استانداردهای اصلی این حیطه را هم رعایت کردیم مثل تمیزی میز کار، رعایت اصول بهداشتی شرکت‌کننده‌ها در حین مسابقه، سرعت عمل، چیدمان نهایی غذا و مزه غذا که به درستی در این برنامه انجام‌شد. ‌

آمادگی تولید فصل‌های بعدی 
کرم یزدی می‌گوید: فصل اول برنامه‌ آشپز شو‌ که روی آنتن شبکه نسیم سیما رفت، مخاطب‌پسند بود و استقبال خوبی از این برنامه شد و چنانچه درخواستی از سوی مدیران شبکه و رسانه ملی مبنی بر تولید فصل‌های بعدی به ما اعلام شود، آمادگی تولید فصل‌های بعدی را هم داریم، چرا که از بازخوردهای مثبتی که از سوی مردم نسبت به این برنامه داشتیم ما را دلگرم و امیدوار کرد تا بتوانیم فصل‌های بعدی‌ آشپز شو‌ را بسازیم.گفتنی است که رامین کرم یزدی به‌عنوان تهیه‌کننده تلویزیونی تولید آثاری چون ‌« ویتأمین خ» و «هاونگ‌» (‌شبکه نسیم‌) و برنامه‌ « مادر کودک» (‌شبکه سلامت سیما) را در کارنامه هنری خود دارد. 

دیگر خبرها

  • میان وعده هایی سالم برای کودکان
  • نوشیدنی‌های مفید برای میان وعده کودکان
  • جشنواره بازیهای بومی و غذاهای سنتی در گرمی
  • طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی + مواد لازم و نکات کلیدی آموزشی
  • سه، دو ، یک «آشپز شو»
  • تردستی با دست های کوچک
  • انسان به ذکر، یادآوری و توجه نیازمند است
  • طرز تهیه خورشت نخود و گوشت توسط دو آشپز پاکستانی (فیلم)
  • خواص آب هویج بستنی
  • آموزش و طرز تهیه مرغ سوخاری ترد و خوشمزه (فیلم)