Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان حمایت از مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان تاکید کرد: اخذ دوازده دوازدهم حق بیمه ماه‌های حرام در بیمه‌های شخص ثالث صحیح نیست چراکه ما تنها چهار ماه حرام داریم و این هزینه را بیمه‌ها از مردم بصورت دوازده دوازدهم اخذ می‌کنند درحالیکه عادلانه آن است که بصورت چهار دوازدهم و هشت دوازدهم باشد.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری آنا، سیدمحمود نوابی معاون وزیر صنعت و رئیس سازمان حمایت از مصرف‌کننده و تولیدکننده اظهارکرد: وقتی شعار بانکداری الکترونیکی و کاهش تردد و صرفه جویی در زمان می دهیم، کشاندن مشتری به بانک بابت تعویض کارت بانکی توجیهی ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: مردم نزد بانکها سپرده دارند و قصد افتتاح حساب ندارند که نیاز به حضور باشد و هروقت کارت آنها پول نداشت خودپرداز عمل نمی کند حال چه لزومی به مراجعه حضوری به بانک برای تمدید کارت وجود دارد؟

نوابی گفت: مردم هزینه‌های بانک‌ها را خود می پردازند و هزینه جابجایی پول را می‌دهند و حق مردم است که بانک‌ها که شعار مشتری محوری می‌دهند، مشتریان خود را کمتر اذیت کنند.

رئیس سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان همچنین از بیمه‌ها بابت اخذ دوازده دوازدهم حق بیمه ماه‌های حرام در بیمه‌های شخص ثالث انتقاد کرد و گفت: ما چهار ماه حرام داریم که عبارتند از ذی القعده و ذی الحجه و محرم و رجب که دیه در این ماه‌ها افزایش می‌یابد و این هزینه را بیمه‌ها از مردم بصورت دوازده دوازدهم اخذ می‌کنند درحالیکه عادلانه آن است که بصورت چهار دوازدهم و هشت دوازدهم باشد.

وی افزود: از مردم هم می‌خواهم که خودشان هم مطالبه‌گر و پیگیر حقوق خودشان باشند و حتما نیاز نیست که رئیس سازمان حمایت موضوعی را مطرح کند.

گشت های مشترک بر بازار شب عید نظارت می‌کنند

رئیس سازمان حمایت تولید کنندگان و مصرف کنندگان در ادامه گفت: گشت‌های مشترک این سازمان با سازمان تعزیرات، دانشگاه‌های علوم پزشکی و میراث فرهنگی همراه با قاضی تعزیرات و با هماهنگی اصناف، بر تنظیم بازار و رعایت حقوق مردم در شب های عید، نظارت کامل و دقیق دارند.

نوابی افزود: برخی اخلالگران و سودجویان موجب می شوند چنین طرح هایی اجرا شود چراکه شاهد هستیم که در ماه محرم گوشت و مرغ و برنج و در ماه رمضان، زولبیا و بامیه و در شب عید برخی کالاهای اساسی بدون دلیل گران می شوند.

وی افزود: مانند سالهای قبل، دستورالعمل های بازرسی ویژه را به بازرسان ابلاغ کرده ایم و همکاران ما در سازمانهای صنعت ، معدن و تجارت استانها به عنوان بازوی اجرایی ما به کمک سازمان تعزیرات، استاندارد و دانشگاههای علوم پزشکی و سازمان میراث فرهنگی و جهانگردی کار مشترک و هم افزایی خواهند داشت و روی توزیع و قیمت همه کالاها بخصوص کالاهای اساسی نظارت خواهد شد.

وی با تاکید براینکه با کوچکترین تخلف برخورد خواهیم کرد و بازاری امن را برای مردم رقم خواهیم زد افزود: خوشبختانه مایحتاج مردم به وفور در کشور وجود دارد و از طریق سازمانهای استانی صنعت و معدن در استانها ذخیره سازی شده و کارگروه تنظیم بازار در استانها رصد می کند تا کالا به دست مصرف کنندگان اصلی برسد ضمن اینکه طبق اعلام وزارت جهاد کشاورزی، میوه شب عید هم به میزان کافی موجود است و برخلاف سال قبل، میوه ها و مرکبات شمال مشکلی بابت یخ زدگی و ... ندارند.

نوابی افزود: مردم حتما تخلفاتی مثل گرانفروشی و کم فروشی را به شماره تلفن بیست و چهار ساعته ۱۲۴ اعلام کنند چراکه با وجود نظارت مرتب بازرسان به بازار، به دلیل محدود بودن توان بازرسی و وجود بیش از سه میلیون واحد صنفی در کشور، ممکن است تخلفی از دید بازرسان دور بماند.

وی تصریح کرد: اولویت اصلی ما، برخورد قاطع خود اصناف و اتاق های اصناف سراسر کشور با تخلفات صنفی خودشان است اما اگر ببینیم صنفی به وظیفه خود عمل نمی کند وظیفه حاکمیت این است که به موضوع ورود کرده و با تخلفات، قاطعانه برخورد کند.

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۷۵۰۳۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مجلس آینده آمیخته‌ای از تجربه و نگاه‌ نو است

«محمد دهقان» معاون حقوقی رییس‌جمهور در گفت‌و گو با خبرنگار مهر، با اشاره به اهمیت دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم اظهار کرد: امیدوارم مردم در دور دوم انتخابات با احساس مسوولیت شرکت کنند و انتخابات خوبی در این مرحله داشته باشیم و شاهد شروع با افتخار مجلس دوازدهم در هفتم خرداد ۱۴۰۳ باشیم.

وی افزود: خوشبختانه چهره‌های جدید به مجلس راه پیدا کرده‌اند که می‌توانند ایده‌های تازه‌ای به نمایش و اجرا بگذارند؛ این خاصیت انتخابات است که به صورت مداوم از کف جامعه، جوانان و متخصصین رویش کرده و بالا می‌آیند؛ آنان نظرات جدیدی برای حل مشکلات کشور ارایه می‌کنند و به تجربیاتی که در گذشته داشتیم، اضافه می‌کنند.

لزوم مسابقه بین شهرهای کشور برای «جذب سرمایه‌گذاری»

نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: ما در دوره جدید مجلس، حدود ۱۰۰ نفر افراد و چهره‌های کاملاً جدید داریم؛ تعدادی از نمایندگان ادوار هم به مجلس دوازدهم راه یافته‌اند؛ همچنین نزدیک به ۱۱۰ نفر نمایندگان از مجلس یازدهم به دوره دوازدهم راه پیدا کرده‌اند؛ این آمارها نشان می‌دهد که آمیخته‌ای از تجربه و نگاه‌های نو به مجلس دوازدهم راه پیدا کرده‌اند.

دهقان با اشاره به شعار سال گفت: امیدواریم با توجه به اولویت کشور که مسایل اقتصادی است و به خصوص با توجه به شعار سال که «جهش تولید با مشارکت مردم» نامگذاری شده، نمایندگان مجلس آینده بتوانند نقشی ویژه در این زمینه ایفا کنند.

وی افزود: اگر بخواهیم مردم وارد صحنه شوند، طبیعتاً نمایندگان که به صورت روزانه با اقشار مختلف سر و کار دارند باید در جذب سرمایه‌گذاران مؤثر باشند؛ بین شهرهای کشور باید مسابقه برای جذب سرمایه‌گذاری ایجاد شود.

سرمایه بزرگ «۸ هزار هزار میلیارد تومان نقدینگی» برای کشور

عضو هیأت‌رییسه مجلس نهم با اشاره به فرصت نقدینگی بالا در کشور اظهار کرد: ما نزدیک ۸ هزار هزار میلیارد تومان نقدینگی در کشور داریم که سرمایه بزرگی است؛ بخشی از ایرانیان خارج از کشور هم سرمایه دارند و قطعاً حاضر هستند، در زادگاه خود آن را هزینه کنند و نامی نیک از خود به جا بگذارند.

معاون حقوقی رییس‌جمهور افزود: بنابراین اگر فرمانداران و نمایندگان مجلس از هر شهرستان، این افراد را شناسایی و از آن‌ها با احترام دعوت به کار و سرمایه‌گذاری کنند، دولت هم قطعاً از آن‌ها حمایت خواهد کرد.

دهقان با اشاره به اهمیت سرمایه‌گذاری در کشور اظهار کرد: با توجه به نیاز کشور، توقع مردم و فرمایشات رهبر معظم انقلاب، وظیفه دولت حمایت از سرمایه‌گذاران است. بنابراین بهترین کسانی که می‌توانند در جذب سرمایه‌گذاران استانی و شهرستانی، نقش ایفا کنند، نمایندگان مجلس دوازدهم خواهند بود.

معاون حقوقی رییس‌جمهور گفت: من از نمایندگان مجلس دوازدهم دعوت می‌کنم تا کمک کنند و تقاضا دارم وارد میدان شوند؛ دولت این آمادگی را دارد که سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی را برای کار در کشور جذب کند.

کد خبر 6090344

دیگر خبرها

  • مجلس آینده آمیخته‌ای از تجربه و نگاه‌ نو است
  • انتقال پیام صوتی به قمر مشتری به شکل موج‌های بصری
  • معمای فرسایش مداری مشتری‌های داغ حل شد
  • سقف تراکنش‌های بانکی بانک رفاه کارگران افزایش یافت
  • کوبا مشتری کشتی‌های ایرانی شد
  • بیمه و حقوق شوراهای اسلامی ازطرح‌های پیشنهادی به مجلس دوازدهم است
  • توسعه کانال های ارتباط با مشتریان بیمه تعاون
  • مراقب کلاهبردار‌ها باشید؛ بیمه سلامت با مردم تماس نمی‌گیرد
  • کلاهبرداری از مردم با ادعای صدور کارت هوشمند بیمه سلامت
  • ۴ فهرست در دور دوم انتخابات مجلس با هم رقابت می‌کنند