Web Analytics Made Easy - Statcounter

مرحله نخست اعطای تسهیلات بانکی به پیام‌رسانهای بومی با اختصاص وام پنج میلیارد تومانی به «سروش» انجام شد. ۲۷ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۲:۰۳ اجتماعی رسانه علمی نظرات

به گزارش خبرنگار علمی باشگاه خبرنگاران پویا؛ مدتی است توجه به اجرای بندهای «سند تعیین سیاستها و اقدامات لازم برای ساماندهی فعالیت پیام‌رسانهای اجتماعی با هدف فراگیری پیام‌رسانهای اجتماعی داخلی و ساماندهی پیام‌رسانهای اجتماعی خارجی» بعد از ماه‌ها تأخیر و عقب‌ماندگی از زمان ابلاغ این سند توسط شورای عالی فضای مجازی، جدی گرفته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این سند اواخر نخستین فصل سال جاری به سرانجام رسید و ابلاغ شد.

منظور از پیام‌‌رسانهای اجتماعی در این سند، سامانه‌های کاربر محور فراهم کننده بستر تعاملات اجتماعی برای برقراری ارتباطات فردی و گروهی از طریق تبادل انواع محتواهای چند رسانه‌ای است.

یکی از وظایف وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات برای توسعه پیام‌رسانهای داخلی دارای مجوز و ایجاد مزیت رقابتی نسبت به نمونه‌های خارجی در چارچوب ضوابط و شرایط مندرج این سند با همکاری دستگاه‌های ذی‌ربط، اعطای تسهیلات مؤثر کم‌بهره برای توسعه‌دهندگان داخلی بود که طی یک ماه اخیر استارت آن با تخصیص وام پنج میلیارد تومانی پست بانک به پیام‌رسانهای داخلی مجاز زده شد.

محمد جواد آذری جهرمی؛ وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات هم این تسهیلات را از جمله وامهای ویژه برشمرد که با سود هشت درصد به فعالان این حوزه تعلق می‌گیرد.

با این حساب وام پنج میلیارد تومانی باید به میزان شش میلیارد و 200 میلیون تومان ظرف مدت سه سال بازپرداخت شود.

بیشتر بخوانید:
 چرا در تقویت زیرساخت‌های مورد نیاز پیام‌رسان‌های داخلی تعلل شده است؟

اما مشکلی که پیش روی فعالان حوزه پیام‌رسانهای اجتماعی بومی بود، اینکه ضامنی را نداشتند تا پشت سفته‌های آنها را بابت دریافت این تسهیلات به نسبت سنگین امضاء کند و از این حیث خواستار تقلیل شرایط شدند؛ وزارت ارتباطات هم با توجه به اینکه خود را ملزم به رعایت اصول حوزه پولی و بانکی که از قوانین جاری کشور است، می‌دانست تنها حاضر شد وثیقه‌های ملکی آنها به عنوان ضمانت در بازپرداخت اصل و سود پول را به سفته بدل کند و بیش از این میزان حمایت را غیرممکن دانست.

با این حال پیگیریهای خبرنگار تسنیم، نشان می‌دهد که ظاهرا نخستین واریزی این تسهیلات به حساب پیام‌رسانهای بومی صورت گرفته است.

سید جعفر خورشاد؛ مدیر پیام‌رسان سروش در گفت‌وگویی با خبرنگار باشگاه خبرنگاران پویا اظهار کرد: تسهیلات در نظر گرفته شده توسط وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات هفته گذشته به حساب ما واریز شد و امیدواریم با هزینه‌کرد آن در بخشهای توسعه‌ای اعم از سخت‌افزار و نرم‌افزار، بر توسعه هر چه سریعتر این پیام‌رسان بیفزاییم.

بیشتر بخوانید: پیام‌رسان "بله" را در لیست حمایتها نیاوردند

به گزارش تسنیم، با توجه به اینکه چنین اقدامی گام نخست حمایت دولت و حاکمیت از فعالان داخلی است باید منتظر محقق شدن سایر بندهای لحاظ شده در سند حمایتی توسط سایر دستگاه‌های اجرایی و قانون‌گذار کشور نیز باشیم.

انتهای پیام/

R1012190/Psaadati/S2,41,1313/CT7 واژه های کاربردی مرتبط فضای مجازی

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۷۵۰۸۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز مجدد ثبت نام دریافت تسهیلات بازسازی ناوگان اتوبوسی در خوزستان

تین نیوز

معاون حمل و نقل اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای خوزستان از آغاز مجدد ثبت نام دریافت تسهیلات بازسازی ناوگان اتوبوسی در استان خبر داد.

به گزارش تین نیوز به نقل از وزارت راه و شهرسازی، فواد غزیعلی معاون حمل و نقل اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای خوزستان اظهار کرد: شرایط استفاده از تسهیلات بند (الف) تبصره ۱۸ قانون بودجه سال ۱۴۰۱ با هدف انجام تعمیرات و بهسازی ناوگان اتوبوس در استان اعلام شد و مالکانی که متقاضی استفاده از این تسهیلات هستند برابر سهمیه اختصاص یافته به استان از سهمیه کشوری، می توانند از این تسهیلات استفاده کنند.

غزیعلی افزود: با توجه به محدودیت منابع اعتباری اولویت پرداخت با ناوگان فعال مدل پایین، در حال بازسازی، نیاز به بازسازی و دارای کارکرد مناسب (حداقل ۱۲۰ صورت وضعیت) در سال ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ است.

وی بیان کرد: متقاضیان از امروز ۱۰ اردیبهشت ماه به مدت سه روز می توانند با مراجعه به سامانه جامع تسهیلات به نشانی اینترنتی https://t۱۸.rmto.ir ثبت نام کنند.

غزیعلی تصریح کرد: تمامی مراحل ثبت نام و معرفی به بانک به صورت سامانه ای بوده و نیاز به مراجعه حضوری مالکین نیست. 

معاون حمل و نقل اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای خوزستان به شرایط و ضوابط تسهیلات اشاره کرد و افزود: شرایط سنی متقاضیان سن ۱۸ تا ۷۰ سال، تقاضای کتبی مالک ناوگان، نرخ سود تسهیلات ۱۵ درصد است، دوره بازپرداخت حداکثر ۶۰ ماه، مبلغ پرداخت تسهیلات بازسازی برای اتوبوس حداکثر ۷۰۰ میلیون تومان و عدم دریافت تسهیلات بازسازی ناوگان در سال های گذشته از جمله این شرایط است.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • تخصیص تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی برای سازندگان شهر هوشمند
  • اعطای تسهیلات ۵۰ میلیون تومانی به بیماران خاص و صعب العلاج
  • ناسا یک پیام از فاصله ۲۲۵ میلیون کیلومتری زمین دریافت کرد
  • تاکید پدافندغیرعامل بر ضرورت ارتقا امنیت پیام‌رسان‌های داخلی
  • تاکید پدافند غیر عامل بر ضرورت ارتقای امنیت پیام‌رسان‌های داخلی
  • تاکید پدافندغیرعامل بر ضرورت ارتقای امنیت پیام‌رسان‌های داخلی
  • آغاز مجدد ثبت نام دریافت تسهیلات بازسازی ناوگان اتوبوسی در خوزستان
  • سرزده با دوربین روشن در درمانگاه مطهری
  • نوبت مکافات جنایت
  • پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه ۱۰ میلیون تومانی به مددجویان