Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، آخرین شورای اداری شهرستان زرند در سال ۹۶ با حضور حجت الاسلام علی ابراهیمی امام جمعه، سید مهدی قویدل دادستان انقلاب و جمعی دیگر از مسئولین اجرایی شهرستان زرند و حسینی مشاور و مدیر کل امور بانوان استانداری کرمان و به ریاست حبیب الله خنجری فرماندار زرند در محل فرمانداری برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 حسینی مدیر کل امور بانوان استانداری کرمان در این جلسه با اشاره به این موضوع که زنان در افزایش بهره وری و توسعه اجتماعی و اقتصادی در کشور‌ها نقشی بنیادی دارند، گفت: مشارکت زنان در حوزه مدیریتی دولتی اگر با نگرشی فاطمی (س) توام باشد میتواند نوید بخش مدیریتی مفید و پر بازده در سطوح مختلف مدیریتی جامعه باشد.
حسینی با بیان اینکه در آموزه‌های دینی ما بیش از ۵۰۰ آیه در زمینه کار و کارآفرینی توصیه شده است، اظهار داشت: تدوین برنامه توسعه زنان در حوزه مشاغل و کارافرینی‌های خرد و خانگی محور، باید به طور موثر و جدی در دستور کار مسئولین مربوطه قرار گیرد لذا در همین راستا راه اندازی طرح سما بانو در آینده نزدیک در جهت کاریابی برای زنان سرپرست خانوار یکی از اقدامات مهم میباشد.
وی ابراز داشت: برای رشد و تعالی زنان کرمان تفاهم نامه‌هایی با بانک‌ها برای حمایت و اشتغال زنان بد سرپرست و بی سرپرست انجام شده است.
همچنین وی در خصوص برنامه ریزی‌های سال ۹۷ تدوین سند توسعه زنان با بررسی وضعیت بانوان در هر شهرستان بصورت جداگانه، استفاده از ظرفیت بانوان در شوراها، فعال شدن شورای راهبردی زنان استان کرمان، راه اندازی مشاوره سلامت خانواده و در نظر گرفتن بحث سلامت و ورزش و جوانان و... از جمله بحث‌های شاخص سال ۹۷ اشاره کرد.
خنجری فرماندار، نیز در آخرین نشست شورای اداری شهرستان زرند ضمن تقدیر و تشکر از همت و پشتکار تمام مدیران و کارمندان دولتی که بدون هیچ چشم داشتی در سالی که گذشت در جهت ارامش و راحتی مردم شریف شهرستان زرند تلاش کردند، به ارائه گزارشی اجمالی از مجموع اقدامات انجام شده در حوزه‌های مختلف طی سالی که گذشت پرداخت.
فرماندار گفت: در سال اقتصاد مقاومتی تولید و اشتغال در کارگروه اشتغال شهرستان زرند، تلاش بر تحقق تعهدات شده است لذا در بحث اشتغال در حالی که تعهد برای اشتغال ۱۴۵۶ نفر بوده است، اما تا الان نزدیک به ۱۸۳۱ نفر اشتغال زایی در سامانه رصد ثبت شده است.
وی در ادامه تعهد اشتغالزایی برای سال آینده ۹۷ را ۱۹۲۲ نفر اعلام کرد.
خنجری فرماندار ضمن اشاره به امار الشتغالزایی امسال که بیش از تعهد بوده است خواستار تلاش بیشتری برای ادامه این روند در سال آینده شد.
وی ضمن اشاره به نزدیک شدن به ایام نوروز گفت: خیلی از کار‌های خلاف مقرراتی که امسال انجام نشده در ایام نوروز اتفاق می‌افتد از جمله بحث ساخت و ساز‌های غیر قانونی، لذا فرماندار خواستار هماهنگی و نظارت تمامی دستگاه‌های امنیتی و قضایی و اجرایی شهرستان در ایام نوروز در راستای کنترل و نظارت‌های مربوطه در سطح شهرستان شد.
حجت الاسلام ابراهیمی امام جمعه نیز در این جلسه ضمن تبریک پیشاپیش ایام عید نوروز اظهار داشت: مسئولین شهرستان باید در سال اینده با همکاری، همدلی، برادری و خیرخواهی و در سایه ولایت، زمینه رشد و تعالی شهرستان را در حوزه‌های مختلف صنعتی فرهنگی اقتصادی ورزشی و... فراهم کنند.

انتهای پیام/ی

آخرین شورای اداری شهرستان زرند

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۷۵۲۲۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کنترل و مدیریت آسیب‌های اجتماعی زنان سرپرست خانوار

به گزارش گروه پژوهش خبرگزاری علم و فناوری آنا، زنان به عنوان نیمی از پیکرۀ هر جامعه‌ به تناسب نقش خود، نقش‌های بسیار مهمی را در زندگی اجتماعی ایفا می‌کنند و باید گفت زنان از مهم‌ترین مخاطبان و گروه‌های اجتماعی مؤثر در فرایند توسعه به در اجتماع هستند و در هر جامعه‌ای عامل مؤثری در پیش‌برد اهداف توسعه‌اند.

صالح‌الدین قادری (دانشیار جامعه‌شناسی دانشگاه خوارزمی) در مقاله‌ای با عنوان «کنترل و مدیریت آسیب‌های اجتماعی زنان سرپرست خانوار» به این موضوع می‌پردازد که زنان سرپرست خانوار یکی از گروه‌های اجتماعی هستند که ازنظر اجتماعی وظیفه‌های زیادی دارند و توانمندی آنها به قدرتمندی اعضای خانواده می‌انجامد.

قادری در پژوهشی به واکاوی طرح «سپکم» که اختصار «سامانه/ اپلیکشن پایش، کنترل و مدیریت آسیب‌های اجتماعی زنان سرپرست خانوار» است، می‌پردازد، قادری به این نکته اشاره می‌کند که این سامانه خروجی نتایج یک پژوهش تجربی در مورد زنان سرپرست خانوار در استان البرز است که با مشارکت شهرداری و شورای شهر کرج، دانشگاه خوارزمی، امور بانوان استانداری البرز، کمیتۀ امداد، سازمان بهزیستی، انجمن‌های مردم‌نهاد حوزه زنان سرپرست خانوار، خیریه‌های حوزه زنان سرپرست خانوار و مصاحبه با خود زنان سرپرست خانوار انجام گرفته است.

* طراحی اپلیکشن در راستای خدمات به زنان سرپرست خانوار

این پژوهشگر در این مقاله به این موضوع اشاره می‌کند که در جهت ارائە خدمات به زنان سرپرست خانوار سامانه/ اپلیکشن با استفاده از بستر‌های فناوری اطلاعات و ارتباطات با این اهداف طراحی شد:

 سازمان‌دهی این گروه اجتماعی،  هم‌افزایی در ارائە خدمات به آنها، جلوگیری از هدررفت منابع، سوءاستفاده‌های خاص ازمنابع و...، به روزکردن اطلاعات پایه‌ای از زنان سرپرست خانوار و نیاز‌ها و مشکلات آنها مبتنی بر خروجی‌های نقش‌های طراحی شد. سامانه/اپلیکشن امکان دسترسی زنان به خدمات و اطلاع از مراکز خدمات‌رسان   را فراهم می کند


* تاثیر سامانه بر پیشبرد اهداف زنان سرپرست خانوار

به زعم این پژوهشگر در پی طراحی یک سامانه/ اپلیکشن امکان دسترسی زنان به خدمات و اطلاع از مراکز خدمات‌رسان شناسایی مسائل و نیاز‌ها را فراهم می‌شود که در راستای آن این سامانه، سازمان‌های خدمات‌رسان را به گروه هدف هدایت و عامل ایجاد هم‌افزایی و شراکت منجر به تحقق تقسیم کار ملی در زمینۀ آسیب‌های اجتماعی می‌شود.

او در ادامه می‌نویسد در این راستا یک بستر مناسب برای پایش استفاده از سامانه/ اپلیکشن با کمک هوش مصنوعی و مشخص‌کردن ابعاد مورد استفاده از این فناوری در زمینۀ تشخیص و اجرا در تمامی مراحل فراهم خواهد شد.

از نظر این پژوهشگربرای طراحی یک سامانه/ اپلکیشن مناسب زنان سرپرست خانوار گروه‌های متخصصان حوزه آسیب‌های اجتماعی، فعالان مدنی، متخصصان حوزه کسب‌وکار‌های خُرد و متخصصان فن‌آوری اطلاعات و ارتباطات در کنار هم فعالیت می‌کنند.

* تشکیل بانک اطلاعات زنان سرپرست خانوار 

به گفته این پژوهشگر با استفاده از اپلیکشن و با پُرکردن پرسش‌نامه به صورت خوداظهار اطلاعات زنان سرپرست خانوار وارد می‌شود و سپس اطلاعات مددجویان مختلف سازمان‌های دولتی و عمومی و خصوصی بارگذاری می‌شود.

قادری بیان می‌کند ازطریق هوش مصنوعی اطلاعات با لینک شدن به بانک اطلاعات ثبت احوال و سازمان خصوصی‌سازی و متوالی هدفمندسازی یارانه و سازمان‌های خدمات رسان راستی‌آزمایی می‌شود و اطلاعات خوداظهاری شامل خود فرد و اعضای تحت سرپرستی گردآوری می‌شود و در نهایت نیاز‌ها به تفکیک حوزه‌های معیشتی، مسکن، بهداشت و درمان، اشتغال و کارآفرینی، مناسبات و روابط اجتماعی و... دسته‌بندی می‌شوند.


* بستر اشتراک‌گذاری و اطلاع‌رسانی در مورد نوع و مکان و زمان خدمات نهاد‌ها و افراد خدمات‌رسان

قادری در ادامه این موضوع را مطرح می‌کند که بارگذاری اطلاعات دقیق و جامع در یک سامانه/ اپلکیشن  برای به اشتراک‌گزاری خدمات موجود برای زنان سرپرست خانواده اهمیت زیادی دارد و به‌ اشتراک‌گذاشتن فعالیت‌های خدماتی که ارائه می‌شود برای جلوگیری از هم‌پوشانی و ارتقاء هم‌افزایی بسیار مهم است.

لازم به ذکر است تعیین مسئولیت‌های سازمانی و نهادی براساس تقسیم کار ملی آسیب‌های اجتماعی و پایش و ارزیابی این نهاد‌های خدمات‌رسانی در این امر بسیار تاثیر‌گزار است.


* ارائه تجارب و راهکار‌های جدید مبتنی بر پژوهش‌های به‌روز برای ارائه به خدمات‌دهندگان و خدمات‌گیرندگان

به زعم قادری با استفاده از هوش مصنوعی به صورت مداوم داده‌های سامانه استخراج، تحلیل و دسته‌بندی خواهد شد و به صورت مداوم توسط یک تیم پژوهشی تجارب و دانش و اطلاعات جدید برای استفاده کاربران سازمانی و خود زنان سرپرست خانوار ارائه می‌شود و این بخش می‌تواند شامل آموزش و توانمندسازی، ارتباط‌گیری و ... باشد.

براساس پیشنهادات پژوهش، اولین اقدام در راستای بهبود زنان سرپرست خانوار تشکیل یک بستر و سامانه‌ای است که وضیعت پراکنده، آشفته و غیرهمگرای خدمات را مدیریت و کنترل کند. 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کنترل و مدیریت آسیب‌های اجتماعی زنان سرپرست خانوار
  • بهره برداری از دومین باشگاه کوهنوردی در زرند
  • ریزش کوه، گردنه ده علیرضا در محور زرند _ راور را مسدود کرد
  • نجات بیش از ۲۰ خودروی گرفتار در سیلاب توسط نیروهای آتش‌نشانی زرند
  • پنج هزار و ۷۸۰ خانوار تحت پوشش بهزیستی
  • پیش‌بینی بارندگی در کرمان/ بارش باران در رفسنجان به ۱۶ میلی‌متر می‌رسد
  • ۵ هزار و ۷۸۰ زن سرپرست خانوار در کرمانشاه تحت پوشش بهزیستی است
  • اجرای طرح ایجاد باغچه‌های خانگی کاشت سبزیجات سالم در شهرستان کرمان
  • چتر حمایت بهزیستی آذربایجان غربی بر سر بیش از ۹۰۰۰ زن سرپرست خانوار
  • رقابت ۲ هزار و ۲٠٠ دانش آموز زرندی در کنکور