Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک روزنامه سوئیسی با اشاره به اینکه میانمار بر خلاف توافقی که انجام داده تلاشی برای بازگرداندن مسلمانان روهینگیایی به کشورشان نمی‌کند، از اوضاع فاجعه بار این اقلیت در اردوگاه‌های بنگلادش خبر داد. ۲۷ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۵:۰۰ بین الملل آفریقا حقوق بشر نظرات

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، روزنامه سوئیسی "نویه زوریخه سایتونگ" در مطلبی به شرایط بد پناهندگان روهینگیایی در بنگلادش و خطراتی که آن ها را تهدید می کند پرداخته و نوشت: ماه هاست که دولت میانمار وعده داده که شرایطی را برای بازگشت پناهندگان روهینگیایی به کشورشان فراهم می کند، اما هنوز هیچ کس بازنگشته است و در یک ماه آینده فصل بارندگی در بنگلادش آغاز می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نویسنده این مطلب در ادامه نوشت: در اردوگاه پناهندگان روهینگیا فاجعه پشت فاجعه است که اتفاق می افتد. با این جملات سازمان های امدادرسان در منطقه مرزی بنگلادش به شروع فصل بارندگی در این منطقه اشاره می کنند.

در چندین اردوگاه در این منطقه حدود 700 هزار پناهنده بدون سرپرست در شرایط سختی زندگی می کنند و هزاران نفر در معرض خطر طوفان و بارندگی های پیاپی و تحولات جوی دیگر قرار دارند.

نویسنده در ادامه به در دسترس بودن تنها ابتدایی ترین امکانات برای پناهجویان در این مناطق اشاره کرده و نوشت: سازمان های کمکی در این منطقه ناامیدانه تحت فشار شدیدی قرار داشته و درمانده شده اند. بنگلادش که بخش هایی از ارتش آن وظایف لجستیکی را انجام می دهند هم بار اصلی این بحران را بر دوش می کشد.

با وجود یک توافق کلی بین داکا و نایپیداو که در ماه نوامبر سال 2017 انجام گرفت قرار شد شرایطی برای بازگشت پناهندگان روهینگیا به کشورشان فراهم شود، اما بر اساس اطلاعات مقامات بنگلادش تا امروز هنوز هیچ پناهنده ای به کشور خود بازنگشته است. منابع میانمار از بازگشت 374 نفر خبر داده اند. با توجه به اظهارات محلی، پناهندگان ترس از بازگشت دارند. علاوه بر این میانمار تا به حال تلاش کمی در این راستا از خود نشان داده است.

عکس های هوایی که از ایالت راخین، منطقه محل سکونت مسلمانان روهینگیا گرفته شده است حکایت از این دارد که روستاهای سوخته شده و رها شده با بلدوزر مسطح شده اند. همچنین گزارش هایی وجود دارد مبنی بر اینکه ارتش در حال راه اندازی استحکامات و تاسیسات جدید در این منطقه است.

از آنجایی که امکان دسترسی به این منطقه برای ناظران مستقل وخبرنگاران فراهم نیست  برای این اطلاعات امکان بررسی وجود ندارد.

البته دولت میانمار نظر دیگری دارد و معاون وزیر اطلاعات این کشور اعلام کرده است ما برای پذیرش پناهندگان کاملا آماده ایم. اما با توجه به توافق انجام شده تنها افرادی با مدارک محل سکونت واضح و درست می توانند پذیرفته شوند.

البته این نگرانی ها مبنی بر اینکه دولت میانمار در ایالت راخین که 90 درصد سکنه آن مسلمانانی بودند که از آنجا فرار کرده اند، منافع کاملا متفاوتی را دنبال کرده و بر خلاف اعلان های رسمی هیچ قصدی برای بازگرداندن ساکنان آن را ندارد به نظر تایید شده می آیند. شواهدی وجود دارد مبنی بر اینکه دولت میانمار در مرزهای غربی خود بیشتر به دنبال ایجاد یک منطقه بدون ساکنان مسلمان است و این هدف را با اسکان مجدد بودایی ها در این منطقه دنبال می کند.

نویسنده در ادامه با اشاره به اینکه دولت میانمار هر گونه خشونت سلاح علیه مسلمانان روهینگیا را به عنوان دلیلی برای اینکه آن ها محل سکونت خود را ترک کرده اند رد می کند نوشت: سازمان امدادی (MSF) البته اعلام کرده است که از طریق خشونت تسلیحاتی مستقیم و پیامد اخراج های سیستماتیک و تجاوز ها حدود 6700 روهینگیایی که در بین آن ها کودکان زیادی وجود داشتند جان خود را از دست دادند.

دولت میانمار این هفته دو گزارش دیگر که شورای حقوق بشر سازمان ملل ارائه داده بود را رد کرده است. در هر دو گزارش به نقض شدید حقوق بشر و خشونت بالای ارتش میانمار علیه روهینگیایی ها اشاره شده است.

انتهای پیام/

R31356/P36446/S89,8,88,92,1115/CT10

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۷۵۴۴۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مارکو روزه: هدایت بایرن مونیخ؟ آن‌ها بدون مارکو روزه هم می‌توانند اوضاع فعلی را پشت سر بگذارند

به نظر می‌رسد که روزه تمایلی به هدایت بایرن مونیخ ندارد

طرفداری | ظهر امروز اعلام شد که رالف رانگنیک با پیشنهاد سرمربی‌گری در بایرن مونیخ مخالفت کرده و به این تیم نمی‌رود. این در حالی است که پیش‌تر، یولیان ناگلزمان و ژابی آلونسو نیز به سینه سران بایرن مونیخ دست رد زده بودند.

در پی پاسخ منفی رالف رانگنیک، برخی رسانه‌ها از تمایل مکس ابرل به استخدام همکار سابق خود یعنی مارکو روزه خبر دادند. روزه و ابرل در لایپزیش با یکدیگر کار می‌کردند و از دوستی صمیمانه‌ای برخوردارند.

در کنفرانس خبری پیش از جدال لایپزیش با هوفنهایم، از مارکو روزه سوال شد که اگر مکس ابرل برای هدایت بایرن مونیخ با تو تماس بگیرد، چه پاسخی خواهی داد؟

روزه نیز در جواب گفت:

هروقت مکس ابرل با من تماس می‌گیرد، من تلفن او را پاسخ می‌دهم و احوالش را می‌پرسم. برای او بهترین‌ها را آرزو می‌کنم و امیدوارم که یک روزی دوباره همدیگر را ملاقات کنیم. فکر می‌کنم بایرن مونیخ، بدون مارکو روزه هم می‌تواند به خوبی اوضاع فعلی را پشت سر بگذارد. گاهی اوقات شرایطی در فوتبال پیش می آید که تیم ها را در سختی قرار می‌دهد. نشستن روی نیمکت بایرن مونیخ اصلا کار ساده‌ای نیست. با این وجود، من مطمئن هستم که آنها راه حل خوبی پیدا خواهند کرد.

از دست ندهید ????????????????????????

جای خسرو حیدری بودم پیشنهاد منچسترسیتی را قبول می‌کردم! مرد هزار چهره؛ یورگن کلوپ مشاور مالی شد (فیلم) خوشحالی باورنکردنی جیمی کرگر در دیوار زرد! (فیلم) لیونل مسی در شکل‌وشمایلی که هرگز ندیده‌اید! (عکس)

دیگر خبرها

  • عملیات وعده صادق تاثیرات راهبردی در منطقه و جهان داشت
  • مارکو روزه: هدایت بایرن مونیخ؟ آن‌ها بدون مارکو روزه هم می‌توانند اوضاع فعلی را پشت سر بگذارند
  • بررسی وضعیت بیمه اتباع خارجی در قم
  • شبح جنگ چگونه از ایران دور شد؟
  • عملیات وعده صادق باعث تغییر معادلات بین‌المللی و منطقه‌ای شد
  • طرح بلینکن برای احیای ناتوی عربی
  • افزایش شمار پناهجویان بی‌خانمان در انگلیس
  • در حمله به اسرائیل، از لایه پدافندی ناتو عبور کردیم 
  • سرلشکر باقری: وضعیت منطقه قبل و بعد از «وعده صادق» تغییر کرده است
  • تراژدی جدید برای پناهندگان در نزدیکی جزایر قناری اسپانیا