Web Analytics Made Easy - Statcounter

مازندمجلس: علی مویدی خرم‌آبادی امروز در مراسم تکریم رئیس سابق ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز گفت: از اقدامات بزرگ و موثر نظام جمهوری اسلامی ایران در عرصه مبارزه با مواد مخدر بارها و بارها در سطح دنیا تقدیر شده و جایگاه ایران در این عرصه در بین تمام کشورهای دنیا جایگاهی شایسته است. 

رئیس ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز با اشاره به فعالیت 35 ساله خود در بحث مبارزه با مواد مخدر افزود: معضل اعتیاد پدیده‌ای است که دنیا را فراگرفته و کشور ایران در کانون آن قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با بیان اینکه فراز و نشیب‌های زیادی در حوزه مواد مخدر در سال‌های اخیر داشته‌ایم، اظهار داشت: رویکرد ما در مبارزه با مواد مخدر تغییر یافته و اگر روزی فرد معتاد مجرم شناخته می‌شد، امروز بدین گونه نیست و امروز در کشور ما به بحث اعتیاد نگاه علمی و دانش بنیان می‌شود. 

مویدی خرم‌ابادی گفت: ما امروز در حوزه پیشگیری از مواد مخدر، مقابله و همچنین در حوزه درمان و صیانت دارای سند چشم‌انداز هستیم و جامعه را با تمام پتانسیل‌هایش درگیر بحث پیشگیری از اعتیاد کرده‌ایم. 

رئیس ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز با بیان اینکه امروز بر حسب وظیفه‌ای که بنده محول شده است، باید از عرصه مبارزه با مواد مخدر وارد عرصه مبارزه با قاچاق کالا و ارز شوم، اظهار داشت: از اعتماد ریاست جمهور که به واسطه وزیر کشور در این حوزه به من داشتند، تشکر می‌کنم و از این مقوله به عنوان یک فرصت برای خدمت به نظام و هموطنان استفاده می‌کنم. 

مویدی با بیان اینکه باید بصورت انتحاری وارد عرصه مبارزه با قاچاق کالا و ارز شد، بیان داشت: هرگاه اسمی از قاچاق به میان می‌آید، اذهان مردم به سمت مرز و مردم شریف مرز نشین می‌رود که این نگاه نگاه درستی نیست و این نگاه شاید نشات گرفته از فریب مافیا و کسانی باشد که در پشت صحنه مدیریت می‌کنند. 

وی افزود: به تعبیر رحمانی فضلی وزیر کشور به من گفتند که آقای مویدی شما کانون‌ها را شناسایی کنید و به کانون توجه کنید. 

مویدی خرم‌آبادی با بیان اینکه قاچاق در کشور ما به صورت مافیایی است، بیان داشت: در این عرصه مدام مرزنشینان را مورد خطاب قرار ندهیم و مدام محدودیت برای آنها ایجاد نکنیم، بلکه نگاه ما به بحث قاچاق باید درست شود و نگاه پیش‌گیرانه‌ای به این موضوع داشته باشیم. 

وی با بیان اینکه کارشناسان معتقدند که اقتصاد ایران بیمار است گفت: قاچاق و مافیا باعث بیماری اقتصاد شده است و باید کار اورژانسی برای این بیمار انجام شود و باید بر روی کانون‌های اثر تمرکز یابیم و کانون‌های اثر را مورد هجمه قرار دهیم و این امر امکان‌پذیر نیست، مگر با نگاه سیستمی و نگاه فرابخشی، زیرا هیچ دستگاهی به تنهایی قادر نخواهد بود که در عرصه مبارزه با قاچاق کالا و ارز کارنامه درخشانی داشته باشد. 

رئیس ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز بیان داشت: ستاد بسیار وسیع است و فراتر از یک قوه است و حتی ستاد کل نیروهای مسلح هم به آن اضافه شده و می‌توان گفت که ستاد یک ترکیب 4 قوه ای است، اما وقتی سهم هر کدام از این بخش‌ها را در مبارزه با قاچاق کالا و ارز مرور می‌کنیم، مشاهده می‌شود که بعضی‌ ها نقششان در حد صفر و یا حتی کمتر از صفر بوده و برخی دیگر نقش بازیگر اصلی را دارند و هر روز جان خود را در این عرصه به خطر می‌اندازند. 

وی افزود: ما باید در این زمینه کار فکری، اساسی و بنیانی انجام دهیم و در این همین جا قول می‌دهم، از فردا زنبیل کاری را به دست می‌گیریم و به تک تک دستگاه‌های مرتبط با مبارزه با قاچاق کالا و ارز مراجعه می‌کنم و براساس قانون و مقررات و آئین‌نامه‌ها سهم هر دستگاه را در مبارزه با قاچاق کالا و ارز مشخص می‌کنم. 

مویدی خرم‌آبادی بیان داشت: وقتی مطالبات رهبر معظم انقلاب اسلامی و وضعیت سطح جامعه را مشاهده می‌کنیم، می‌بینیم که فاصله قابل توجهی وجود دارد. 

وی با تشکر از اقدامات مبارزه با قاچاق کالا و ارز در 4 سال گذشته گفت: بستر مبارزه در بخشی از حوزه‌ها فراهم شده، اما در برخی دیگر از حوزه‌ها هنوز در ابتدای کار هستیم و باید ادامه دهیم تا دستاوردی که وزیر کشور ما در امر مبارزه با قاچاق کالا و ارز دارد، تحقق یابد. 

رئیس ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز افزود: به صراحت می‌گویم که ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز در امر مبارزه با قاچاق کالا و ارز تنبل و کند شده است. شاید در دو یا سه سال گذشته یک مقداری تکان خورده است. 

وی افزود: مشکلات در امر مبارزه با قاچاق کالا و ارز زیاد است، ولی هر اقدامی قابل تقدیر است. 

مویدی خرم‌آبادی با اشاره به سخنان حبیب اله حقیقی در مورد اینکه در مبارزه با قاچاق کالا و ارز هنوز به شرایط مطلوب نرسیده‌ایم، گفت: من معتقدم در این امر با حد نسبی هم خیلی فاصله داریم، لذا تلاش می‌کنیم، تا با ظرفیت‌ها، قابلیت‌ها و توانمندی‌ این کار را به حد مطلوب برسانیم. 

وی افزود: در ستاد برای مجلس در مبارزه با قاچاق کالا و ارز سهم بزرگی تعریف شده، به طوری که هم کمیسیون اقتصادی در این ستاد عضو هستند و هم نمایندگان مجلس در ستاد مبارزه با قاچاق کالا عضو هستند و نظارت دارند. 

رئیس ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز بیان داشت: از نیروهایی که در خط مقدم مبارزه با قاچاق کالا و ارز قرار دارند، انتظار داریم که همراهی و همدلی کنند، تا گام بزرگ و موثری در راستای مبارزه با قاچاق کالا و ارز برداریم. 

وی افزود: وزیر کشور به من گفته‌اند که باید در امر مبارزه با قاچاق کالا و ارز یقه بگیریم، اما من می‌گویم که ما در این امر حتی حاضریم پیراهن هم پاره کنیم.

ب

منبع: مازند مجلس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mazandmajles.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مازند مجلس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۷۵۸۱۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توقیف خودروهای شوتی با بیش از ۲۳ میلیارد کالای قاچاق در رودبار

به گزارش خبرگزاری مهر، سردار حسین حسن‌پور مبارزه با قاچاق کالا را یکی از اولویت‌های اصلی مجموعه انتظامی در برخورد با مفسدان اقتصادی عنوان کرد و اظهار کرد: پلیس با قاطعیت با هرگونه قانون‌شکنی و اخلال در بازار برخورد قاطع و قانونی می‌کند.

وی در ادامه با بیان اینکه در راستای برخورد با خودروهای شوتی پس از اقدامات فنی صورت گرفته ۴ دستگاه خودرو سمند و یک دستگاه خودرو پژو پارس شوتی توسط مأموران پلیس امنیت اقتصادی در شهرستان رودبار توقیف شد، افزود: در بازرسی از این خودروها، ۷ هزار و ۹۸۰ ساشه قهوه آماده، ۱۱ هزار و ۳۰۴ ساشه پودر سالاد، ۲۸۰ عدد سس، ۱۸ هزار و ۴۸۰ عدد شکلات، ۳۰۰ کیلوگرم شکلات فله خارجی فاقد هرگونه اسناد و مدارک مثبته گمرکی و قاچاق کشف شد.

جانشین فرمانده انتظامی استان ارزش تقریبی این کشفیات را طبق نظر کارشناسان، ۲۳ میلیارد و ۳۳۰ میلیون ریال عنوان کرد و گفت: در این خصوص ۵ متهم با تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی در اختیار مرجع قضائی قرار گرفتند.

این مقام انتظامی در پایان تصریح کرد: برای مانع‌زدایی از مسیر تولید و پشتیبانی از آن، مبارزه با قاچاق کالا و ارز و برخورد با جرایم اقتصادی با قدرت و به صورت مستمر در دستور کار پلیس قرار دارد.

کد خبر 6079934

دیگر خبرها

  • تاکید رئیس‌جمهور بر اجرای دقیق قانون ساماندهی تجارت مرزی برای جلوگیری از قاچاق
  • ضرورت اجرای دقیق قانون تازه تصویب ساماندهی تجارت مرزی
  • رئیسی: همه ظرفیت‌ها برای مقابله با قاچاق به کار گرفته شود
  • ضرورت اجرای دقیق قانون ساماندهی تجارت مرزی
  • رئیسی: همه ظرفیت‌ها برای مقابله بی‌امان با قاچاق به کار گرفته شود
  • تأکید رئیسی بر به کارگیری همه ظرفیت‌ها برای مقابله بی‌امان با قاچاق
  • تاکید رئیسی بر به کارگیری همه ظرفیت‌ها برای مقابله بی‌امان با قاچاق
  • توقیف خودروهای شوتی با بیش از ۲۳ میلیارد کالای قاچاق در رودبار
  • هرمزگان برای مقابله با قاچاق نیازمند تجهیزات الکترواپتیک است
  • کاستن از حجم قاچاق با شفافیت مسیر تجارت خارجی