Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جماران؛ وزیر نفت با اشاره به تشکیل شرکت‌های E&P و نقد برخی افراد نسبت به تشکیل این شرکت‌ها، گفت، در ایران این‌طور است که عده‌ای در مورد یک موضوع صحبت و نقد می‌کنند اما بعد از چند سال طوری رفتار می‌کنند که انگار دستاورد آنها بوده است.

بیژن زنگنه در مراسم امضای قرارداد توسعه و بهره‌برداری میادین نفتی سپهر و جفیر بین شرکت‌های ملی نفت ایران و گسترش انرژی پاسارگاد با اشاره به سالگرد ملی شدن صنعت نفت، گفت: خوشحال هستم که در آستانه سال نو و سالگرد ملی شدن صنعت نفت شاهد امضای این قرارداد و به ثمر رسیدن ماه‌های طولانی مباحثات بین دو شرکت هستم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه قرارداد مذکور نخستین قرارداد در قالب IPC با یک شرکت E&P ایرانی است، گفت: شرکت‌های E&P همزاد قراردادهای IPC هستند. به عبارت دیگر یکی دیگر از رکن‌های قرارداد IPC تشکیل شرکت‌های E&P بود.

وزیر نفت ادامه داد: هنگامی که شرکت‌های E&P را تشکیل دادیم، عده‌ای گفتند شرکت‌های خارجی گرگ هستند و شرکت‌های E&P گرگ‌زاده و بعد از مدتی گرگ می‌شوند. در ایران این‌طور است که عده‌ای در مورد یک موضوع صحبت می‌کنند و بعد از چند سال طوری رفتار می‌کنند که انگار موضوع یکی از دستاوردهای آنها بوده است؛ مانند شرکت پتروپارس.

زنگنه با تاکید بر اینکه اصل بر این است که شرکت‌های E&P در کنار شرکت‌های بزرگ خارجی باشند تا کار یاد بگیرند، افزود: امیدواریم شرکت پاسارگاد از تجربه شرکت‌های خارجی استفاده کند. برای ما تجربه مهم است، نه رنگ مو و چشم. ما در اجرای طرح‌ها، طراحی و نظارت بر اجرا به تجربه نیاز داریم.

وی با اشاره به نیاز سه میلیارد دلاری طرح توسعه میدان‌های سپهر و جفیر، گفت: برای انتخاب شرکت پاسارگاد دو ملاک داشتیم. ملاک نخست تجربه قبلی این شرکت بود. این شرکت در طول دو سال گذشته یک قرارداد ۱.۸ میلیارد دلاری در خط ششم گاز اجرا کرده است. از سوی دیگر، شرکت انرژی پاسارگاد بهتر از سایر شرکت‌ها می‌تواند تأمین مالی کند. البته تیم جوانی هم دارند که در ارزیابی مورد توجه قرار گرفت.

وزیر نفت در ادامه با بیان اینکه طرح مذکور باید به تولید روزانه ۱۱۰ هزار بشکه برسد، گفت: قرار است در طول ۲۰ سال از این میادین ۵۰۰ میلیون بشکه نفت برداشت شود. این طرح توسعه هم IOR و هم BOR دارد و ضریب بازیافت آن بالا می‌رود.

زنگنه با اشاره به امضای قرارداد با شرکت زاروبژنفت روسیه، گفت: در مورد این قرارداد که هفته گذشته امضا شد، برخی از رسانه‌های خارجی شیطنت کردند و گفتند قرار است ۸۰ درصد از منافع این قرارداد به شرکت زاروبژنفت و ۲۰ درصد به شرکت ایرانی برسد. این اشتباه است. به طور کلی در طول ۱۰ سال ۵ درصد از عواید این میدان به این شرکت‌ها داده می‌شود که ۸۰ درصد آن متعلق به شرکت روسی است.

وی با بیان اینکه سه درصد از درآمد میدان‌های سپهر و جفیر در طول ۲۰ سال سهم پاسارگاد می‌شود، گفت: این پروژه بیش از ۲.۴ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری مستقیم دارد و قرار است بعد از ۳۰ سال به اولین تولید برسد.

وزیر نفت با بیان اینکه انقلاب، نفت را ملی کرد، افزود: قبل از انقلاب تصمیم‌گیری در مورد نفت ایران در لندن صورت می‌گرفت اما بعد از انقلاب تصمیم‌گیری به تهران آمد.

زنگنه با بیان اینکه حدود ۱۵ سال از تشکیل شرکت‌های E&P می‌گذرد، گفت: برای همه این شرکت‌ها کار وجود دارد و این شرکت‌ها نباید نگران باشند. بیش از ۱۰۰ میدان داریم که می‌توانیم توسعه دهیم؛ به شرطی که شرکت‌های ایرانی توان سنگین داشته باشند و بتوانند منابع مالی را تأمین کنند. نباید نگران باشند یا رقابت مضر کنند.

وی ادامه داد: علاوه بر این که از شرکت‌های داخلی در کنار شرکت‌های خارجی استفاده می‌شود، از آنها در پروژه‌های EPC و EPD با تأمین مالی از سوی شرکت نفت استفاده می‌شود. قرار است در سال آینده شش میلیارد دلار قرارداد با شرکت‌های ایرانی امضا شود.

انتهای پیام

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۷۵۸۹۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجهیزات VAR از چین وارد می‌شود | مشکلی در قرارداد شمسایی نیست

به گزارش جام جم آنلاین، هدایت ممبینی در خصوص قهرمانی تیم ملی فوتسال ایران در جام ملت‌های آسیا اظهار داشت: این قهرمانی را به تمام مردم و جامعه فوتسال کشور تبریک می‌گویم و انشاالله این روند خوب در جام جهانی که در شهریور ۱۴۰۳ برگزار خواهد شد ادامه خواهد داشت.

او در خصوص رقابت نزدیک تیم‌ها در این دوره از مسابقات گفت: فوتبال و فوتسال در منطقه مرکزی آسیا (کافا) پیشرفت خیلی خوبی در سال‌های اخیر داشته است و کشور‌های این منطقه سرمایه گذاری زیادی در فوتبال و فوتسال داشته اند و در جام جهانی آینده ۴ تیم از منطقه کافا حضور دارند.

دبیرکل فدراسیون فوتبال تصریح کرد: بیشتر بازیکنان تیم ملی افغانستان در لیگ ایران حضور دارند و مربیان فوتسال ایران در چندین کشور مشغول به فعالیت هستند و این نشان دهنده پیشرفت فوتسال در آسیا است.

ممبینی در خصوص روند جذب حامی مالی برای تیم ملی فوتسال تصریح کرد: فضای فوتبال و فوتسال به گونه‌ای که ما باید حامیان بیشتری را به سرمایه گذاری در آن رغبت دهیم. به نظرم تا زمانی که مشکل حق پخش تلویزیونی حل نشود حامیان مالی از حضور در باشگاه‌ها استقبال نخواهند کرد. مسئولان فدراسیون فوتبال و شخص وزیر ورزش و جوانان به دنبال رفع این مشکل هستند و امیدوارم با حل حق پخش در آینده شاهد حضور تعداد بیشتری از حامیان مالی در فوتبال و فوتسال کشور باشیم.

دبیرکل فدراسیون فوتبال در خصوص اهدای پاداش به بازیکنان و اعضای تیم ملی فوتسال گفت: ما در طول مسابقات پاداش‌هایی را به اعضای تیم پرداخت کرده ایم. فردا هم یک جلسه داریم تا میزان رقم پاداش برای اعضای تیم را مشخص کنیم. ما در بخش فوتبال بانوان زیر ۱۸ سال در کافا قهرمان شدیم و در فوتبال ساحلی در جایگاه سوم جهان شدیم که باید به این عزیزان هم پاداش دهیم تا بخشی از زحمات آنان را جبران کنیم.

او در خصوص آخرین وضعیت خرید دستگاه‌های کمک داور ویدیویی (VAR) از شرکت چینی گفت: تا زمانی که یکسری اطلاعات رخ ندهد ما نمی‌توانیم درباره VAR صحبت کنیم. یک شرکت چینی اخیراً به شرکت‌های مورد تایید فیفا اضافه شده است و به دلیل اینکه مراودات بیشتری با کشور چین داریم می‌توانیم تجهیزات بیشتری از این شرکت وارد ایران کنیم.

ممبینی درباره قرارداد کادر فنی تیم ملی فوتسال گفت: از لحاظ اداری هنوز چیزی به ثبت نرسیده، اما مشکلی در این باره وجود نخواهد داشت.

دیگر خبرها

  • توسعه همه جانبه مناسبات با آفریقا از اولویت‌های سیاست خارجی ایران است
  • ۶ قرارداد برای صادرات محصولات تولیدی همدان در نمایشگاه ایران اکسپو امضاء شد
  • تجهیزات VAR از چین وارد می‌شود | مشکلی در قرارداد شمسایی نیست
  • قرارداد هاکان دمیر سرمربی تیم ملی بسکتبال تمدید نشد
  • ۲۱۰۰ اتوبوس در خطوط تهران فعالیت می‌کنند + فیلم
  • قرارداد رهن و اجاره برای افغانستانی‌ها در این استان سفت و سخت می‌شود
  • ون‌های تاکسی تهران در اختیار یک شرکت شهرداری/ قرارداد‌های اتوبوسرانی خارجی به کجا رسید؟ 
  • برگزاری نشست‌های تخصصی برای تبادل تجربه بین شرکت‌های ایرانی و خارجی در نمایشگاه نفت
  • هرنوع قرارداد رهن و اجاره با اتباع خارجی غیرمجاز ممنوع است
  • ممنوعیت عقد قرارداد مسکن با اتباع غیر مجاز