Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر نفت گفت: در نتیجه عقد قرارداد توسعه و بهره برداری میادین نفتی جفیر و سپهر، در ٢٠ سال به احتساب تولید روزانه١١٠هزار بشکه ای، ٥٠٠ میلیون بشکه نفت تولید می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، بیژن زنگنه، وزیر نفت در آیین امضای قرارداد توسعه و بهره برداری  میادین نفتی سپهر و جفیر  با بیان اینکه این قرارداد که بین شرکت ملی نفت ایران و یک شرکت E&P ایرانی منعقد می شود در قالب قراردادهای جدید نفتی، IPC است، گفت: این شرکت ها باید وارد پروژه های نفتی شده و تجربه کسب کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر اینکه در انجام پروژه های نفتی ملاک اصلی تجربه است، ادامه داد: برخی مطرح می کنند که ما به دلیل رنگ چشم یا موی خارجی ها با آنها قرارداد می بندیم در حالیکه به هیچ عنوان چنین نیست. مهم تجربه است و شرکت های داخلی باید در کنار شرکت های خارجی کسب تجربه کنند و اگر شرکت داخلی تجربه موفقی در انجام پروژه ها دارد قطعا از توانمندی آن استفاده می شود.

این مقام مسئول با اشاره به تجربه موفق این شرکت داخلی طرف قرارداد شرکت ملی نفت ایران در طرح توسعه و بهره برداری میادین نفتی جفیر و سپهر، تصریح کرد: با توجه به تزریق سرمایه حدود ٣ میلیارد دلاری به این پروژه توانمندی شرکت داخلی فعال در این پروژه به دقت بررسی شد. این شرکت در پروژه ای در ارتباط با خط لوله ششم سراسری گاز به ارزش ١.٨ میلیارد دلار که در نتیجه آن انشعاباتی برای صادرات گاز به عراق ایجاد شد، خوش درخشید بنابراین این پروژه نیز به آن واگذار شد.

طبق گفته زنگنه ١٥ شرکت E&P مورد تایید وزارت نفت وجود دارد که برای همگی آنها پروژه های مناسب برای فعالیت وجود دارد بنابراین بهتر است این شرکت ها بجای رقابت منفی با یکدیگر رقابت مثبت داشته باشند.

این عضو کابینه دولت دوازدهم میزان تولید این دو میدان طی ٢٠ سال را به احتساب تولید ١١٠ هزار بشکه ای در روز، معادل ٥٠٠ میلیون بشکه اعلام کرد و افزود: طی یک شیطنت رسانه ای که بیشتر از سمت رسانه های خارجی شکل گرفت درباره قرارداد اخیر توسعه و بهره برداری میادین آبان و پایدار غرب که بین شرکت ایرانی و زاروبژنفت روسیه منعقد شد سهم ایران از کل عایدی میدان را ٢٠ و سهم شرکت روسی را ٨٠ درصد عنوان کردند، درحالیکه تنها ٥ درصد از کل عایدی میادین طی ٢٠ سال متعلق به شرکت ایرانی و روسب است که از این ٥ درصد ٨٠درصد سهم زاروبژنفت و ٢٠ درصد سهم شرکت ایرانی است.

وزیر نفت اولین افزایش تولید نتیجه این قرارداد را برای میادین جفیر و سپهر ٣٠ ماه آینده اعلام کرد و گفت: بارها گفته ام صنعت نفت ایران را  انقلاب اسلامی ملی کرد اما  اجرایی شدن این اصل با شعار امکان پذیر نیست و باید ذره ذره برای آن زحمت کشید.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۷۵۹۲۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌برداری از یک جایگاه عرضه سوخت در کهگیلویه و بویراحمد

مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه کهگیلویه و بویراحمد از گشایش یک جایگاه عرضه سوخت مایع در این استان خبر داد و گفت: با راه‌اندازی جایگاه سوخت اختصاصی «دنا»، شمار جایگاه‌های عرضه سوخت مایع این استان به ۳۷ باب رسید.

به گزارش شانا به نقل از شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه کهگیلویه و بویراحمد، سالار خشایی بیان کرد: این جایگاه برای رفاه همشهریان و خدمات‌رسانی مطلوب‌ به هموطنان در مرکز استان به بهره‌برداری رسید.

وی افزود: جایگاه اختصاصی عرضه سوخت «دنا» با مشارکت بخش خصوصی ساخته شده و دارای ۶ تلمبه و ۱۲ نازل عرضه فرآورده‌های نفتی است.

مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه کهگیلویه و بویراحمد با تأکید بر لزوم بهینه‌سازی مصرف انواع فرآورده‌ نفتی تأکید کرد: این جایگاه در زمینی به مساحت حدود یک هزار و ۶۰۰ مترمربع و با ۱۵۰ میلیارد ریال سرمایه‌گذاری واقع در ورودی شهر یاسوج به سمت فلکه جهاد، نرسیده به فرودگاه یاسوج به‌صورت رسمی راه‌اندازی و با افتتاح آن برای ۱۰ نفر به‌صورت مستقیم اشتغال ایجاد شد.

خشایی توسعه خدمات، ایجاد اشتغال، کاهش مسیرهای سوخت‌رسانی به خودروها و استفاده از توان بخش خصوصی را از مهم‌ترین اهداف احداث توسعه مجاری عرضه برشمرد و از سرمایه‌گذاران بخش خصوصی برای ساخت جایگاه‌های عرضه سوخت جدید در سطح استان به‌منظور ایجاد رفاه حال همشهریان و خدمات‌رسانی مطلوب‌تر دعوت به همکاری کرد.

دیگر خبرها

  • جهش ۴۳درصدی تولید طلای سیاه ایران در دولت سیزدهم
  • میدان‌داری شرکت‌های ایرانی در میادین نفت و گاز غرب کارون
  • مشارکت ۵ میلیارد دلاری قرارگاه خاتم‌ با خارجی‌ها
  • چشم‌انداز روشن توسعه همکاری ایران و آفریقا طی ۲ دهه آینده
  • کاهش ۲۹ درصدی مصرف نفت سفید در کردستان
  • انعقاد قرارداد برای حفر ۱۹ حلقه چاه در میدان نفتی چنگوله
  • احتمال خروج توتال از پروژه ال‌ان‌جی روسیه
  • بهره‌برداری از یک جایگاه عرضه سوخت در کهگیلویه و بویراحمد
  • سابقه چندساله رشد تولید با مشارکت مردم در صنعت نفت
  • سومین نمایشگاه گردشگری،صنایع دستی و مشاغل خانگی در محمدآباد جرقویه برپا شده است