Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، حبیب زارع عصر یکشنبه درجلسه شورای هماهنگی مدیریت بحران در سالن جلسات امام جواد(ع)استانداری، قم را رتبه 19 کشور از نظر بارش کم باران اعلام و اظهار کرد: بارندگی های سال زراعی قم امسال نسبت به میانگین بلند مدت50 درصد و نسبت به سال گذشته 52 درصد کاهش یافته است.
زارع با تاکید بر ضرورت پلمب چاه های غیر مجاز و کاهش سهمیه آب چاه های مجاز در قم، ادامه داد: باید جلوی بهره برداری از آب های زیر زمینی گرفته شود و در مورد کشت هر نوع زراعت تجدید نظر شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه باید به دنبال جایگزین صنعت به جای کشاورزی درقم بود، اظهار داشت: سرشاخه های دز به عنوان مهمترین منبع تامین کننده آب استان ، امسال با کاهش 60 درصدی بارش باران مواجه بوده که اگر شرایط مصرف آب مدیریت نشود به طور قطع با مشکل جدی مواجه خواهیم شد.
زارع با اشاره به پیش بینی احتمال وقوع سیل در اردیبهشت ماه سال آینده درقم گفت: با توجه به موقعیت و شرایط این استان بر اساس بررسی های انجام شده هر بارندگی با بارش 13 میلی متر در یک ساعت منجر به وقوع سیل می شود که با توجه به سامانه هشدار سیل سنجش دقیق شرایط آب و هوای قم در دستور کار است.
وی با اشاره به بررسی دمای هوا در ایام تعطیلات نوروزی گفت: طی روزهای آینده با افزایش روند دمای هوا در قم مواجه هستیم به گونه ای که دمای هوا در گرمترین روز در ایام تعطیلات نوروز به 33 درجه خواهد رسید که این روند از ششم تا چهاردهم فروردین نیز کمی بیش از نرمال خواهد بود.
وی بر اساس نقشه های هواشناسی بارش کمتر از 10 میلی متری از ششم تا 14 فروردین ماه سال 97 را پیش بینی کرد و ادامه داد: در یک هفته پیش رو وقوع بارش های خاصی در استان پیش بینی نمی شود.

** لزوم احداث دومین آرامستان در قم
مدیرکل پیشگیری و مدیریت بحران شهرداری قم نیز در این جلسه با تاکید بر لزوم شفاف سازی مسئولیت سازمان ها و نهادهای امدادی و خدماتی بر اساس وظایف قانونی گفت: در مواقع اضطراری مانند زمین لرزه، شهرداری تنها وظیفه مربوط به آتش نشانی و همچنین انتقال و تدفین اجساد بر عهده دارد.
علی اکبر رحیمی در ادامه با بیان اینکه وجود یک آرامستان از چالش های کلانشهر قم است گفت: این شهر با بیش از یک میلیون جمعیت دارای یک آرامستان بهشت معصومیه است که از نظر پدافند غیرعامل بسیار نامناسب است.
وی با بیان اینکه باید 2 آرامستان در کلان شهر قم ایجاد شود تاکید کرد: با توجه به اینکه تنها 6 هزار قبر در ظرفیت فعلی آرامستان وجود دارد لازم است برنامه ریزی لازم برای ایجاد دومین آرامستان صورت گیرد.
رحیمی با اشاره به بررسی ظرفیت های شهر قم در مواقع ضروری گفت: با اقدام های صورت گرفته نقشه اسکان اضطراری تعیین و مکان های احتمالی که قابلیت اسکان در مواقع اضطراری را دارند شناسایی شده اند.

** محسن بهشتی معاون امور عمرانی استانداری قم نیز در این جلسه با اشاره به افزودن 150 هکتار به اراضی بهشت معصومه برای رفع مشکل کمبود ظرفیت قبور در این آرامستان طی سه سال گذشته گفت: احداث آرامستان دوم در قم در محدوده جمکران جانمایی شده که کارشناسان در حال بررسی موقعیت این زمین، مسیرهای دسترسی هستند.

** تدوین راهکارهای مبارزه با تب برفکی آنفولانزای مرغی در قم
مدیرکل دامپزشکی قم نیز در این جلسه واکسن، ساختارمرغداری ها و دامداری ها ونیز رعایت بهداشت قرنطینه را سه محور اساسی در زمینه مبارزه با تب برفکی و آنفولانزای مرغی در استان دانست و گفت: دامشهر و یک دامداری در بخش جعفریه از جمله نقاط بحرانی تب برفکی است که امسال شاهد شیوع این بیماری در دام های این 2 منطقه بودیم.
محمد مهدی رفیعی با اشاره به وجود 10 درصد مرغ های تخم گذار کشور در قم، گفت: در 14 محور مشکلات بروز و گسترش بیماری آنفولانزای مرغی در مرغداری های استان شناسایی و راهکاری لازم تدوین شده است.
وی مدیریت بهداشتی کود را یکی از راه های کنترل بیماری آنفولانزا دانست و گفت: آموزش مرغداران، ساماندهی مرغداری های غیرمجاز، آمایش مرغداری ها و رعایت موارد بهداشتی نهادها و خوراک طیور کمک شایانی در کنترل و مبارزه با آنفولانزای مرغی در استان است.

** بار اپیدمی آنفولانزای مرغی در قم بالاست
رئیس سازمان جهاد کشاورزی قم نیز دراین جلسه با اشاره به تجربه 2 سال اپیدمی بیماری آنفولانزای پرندگان در استان گفت: کارگروه هایی در این زمینه تشکیل و بیش از 86 مصوبه در این کارگروه های به تصویب رسیده ولی با توجه به اینکه اجرای آنها نیازمند تعامل دستگاه های مختلف استان است، تدبیر استان برای عملیاتی کردن این مصوبه ها برای هماهنگی دستگاه ها در این زمینه ضروری است.
محمدرضا طلایی با بیان اینکه بار اپیدمی آنفولانزای مرغی با توجه به تعدد بالای مرغدرای ها در این استان بالا است اظهار داشت: اگر راهکارهای تدوین شده با کمک همه دستگاه های استان اجرایی نشود دوباره شاهد همه گیری این بیماری در سطح مرغداری ها خواهیم بود.
بر اثر شیوع بیماری آنفولانزای پرندگان در 44 مرغداری قم بیش از هفت میلیون و 500 قطعه مرغ تلف شد.
7404/ 6133/
انتهای پیام

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۷۵۹۳۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اشتباه‌ترین تصور برای کسانی که به خودکشی فکر می‌کنند | این فیلم را حتما ببینید

به گزارش همشهری آنلاین، زمستان سال گذشته حمید پیروی، نایب رئیس جمعیت علمی پیشگیری از خودکشی ایران از روند افزایشی خودکشی در کشور خبر داد و این که در ۱۴۰۱ به ازای هر ۱۰۰ هزار نفر، ۷.۴ نفر اقدام به خودکشی و فوت کرده‌اند. به گفته این او عوامل مختلفی هم در میل، تصمیم و اقدام به خودکشی افراد دخیل بوده؛ از مسائل اقتصادی گرفته تا اختلالات روانشناختی، اما مطالعات نشان می‌دهد که حدود ۶۰ درصد از کسانی که خودکشی کردند، هنگام اقدام به خودکشی، افسردگی داشتند.

روانشناسان می‌گویند ایده‌ خودکشی می‌تواند زمانی شکل بگیرد که فرد احساس کند دیگر قادر به کنار آمدن با یک وضعیت طاقت‌فرسا نیست. این مسئله می‌تواند از مشکلات مالی، مرگ یکی از عزیزان، پایان یک رابطه یا ابتلا به یک بیماری صعب‌العلاج ناشی شود. همچنین اختلالات و بیماری‌های روحی مانند افسردگی، اختلال دو قطبی یا سوء مصرف الکل هم می‌تواند منجر به شکل‌گیری افکار خودکشی شوند. آنها تاکید می‌کنند اگر افکار خودکشی دارید و برای آن برنامه ریزی کرده‌اید، پیش از هر اقدامی با یک یا چند نفر از نزدیکان یا دوستانتان صحبت کنید و اگر کسی را نداشتید با یک روانشناس یا مرکز درمانی در ارتباط باشید.

توصیه جدی آنها این است که اگر در اطراف‌تان کسانی هستند که افکار خودکشی را بیان می‌کنند با همدلی به او گوش دهید و با ایجاد حس دلگرمی او را تشویق به کنید که با یک فرد متخصص در ارتباط باشد.

جردن پیترسون، روان‌شناس بالینی، نویسنده و منتقد فرهنگی اهل کانادا در گفت‌وگویی که درباره توصیه به افرادی که قصد خودکشی دارند، به نکات جالبی در این باره اشاره کرده که در ادامه می‌توانید آن را ببینید.

پیترسون در بخشی از صحبت‌هایش در این فیلم یک توصیه عجیب برای کسانی که به خودکشی فکر می‌کنند کرده است، این که اگر افسرده هستید و فکر می‌کنید با نبودتان به دیگر لطف می‌کنید، در حقیقت چنین نیست و واقعیت ندارد. در اطرافتان کسانی را دارید که شما را دوست دارند و اگر شما جان خودتان را بگیرید، به احتمال زیاد هیچ وقت آدم سابق نخواهند شد. آنها تا آخر عمر خودشان را شکجه می‌دهند و همیشه به این فکر می‌کنند که اگر کاری انجام داده‌ بودند، عزیزشان از دست نمی‌رفت. شما افسرده هستید و فکر می‌کنید با گرفتن جانتان به آنها لطف می‌کنید. در حالی که چنین نیست و به همین دلیل در اکثر جوامع خودکشی جرم محسوب می شود چون پیامدهای فاجعه‌باری بر جای می‌گذارد.

این در حالی است که نایب رئیس جمعیت علمی پیشگیری از خودکشی ایران هم پیشتر در این باره گفته «با هر مرگ ناشی از خودکشی در میان بازماندگان و کسانی که در معرض خبر خودکشی قرار می‌گیرند، ۱۳۵ تا ۱۸۰ نفر تحت تاثیر مشکلات روانشناختی قرار می‌گیرند. برخی از کسانی هم که اطلاعات خودکشی دیگران به آنها می‌رسد، ممکن است در معرض خودکشی تقلیدی قرار بگیرند.»

بیشتر بخوانید

جزئیات تازه در پرونده مرگ بازیگر معروف جزئیات مهم از فوت دکتر پرستو بخشی ؛ قتل، خودکشی یا...؟ خودکشی با روح آدم چه می کند؟ ۵ گام مهم برای مداخله در خودکشی

این در حالی است که مرکز مشاوره دانشگاه علوم پزشکی ایران هم ۵ توصیه‌ را برای مواجهه با افراد دارای افکار خودکشی ارائه داده است.

۱. به دنبال نشانه‌های خودکشی باشید. از جمله این نشانه‌ها صحبت کردن یا تحقیق درباره مرگ، احساس ناامیدی، اضطراب، افسردگی و عدم تحمل است.

۲. همدلی کنید و حرف‌های آنها را بشنوید. فرد را قضاوت نکنید. با دلسوزی گوش دهید و به احساسات آنها ارج نهید.

۳. به صورت مستقیم درباره خودکشی سوال بپرسید. به نحوی سوال بپرسید که پاسخی صادقانه به شما بدهد. از هر علامتی که متوجه شده‌اید به عنوان بخشی از سوال استفاده کنید. روراست باشید. پرسیدن درباره خودکشی باعث خودکشی نمی‌شود.

۴. خطر را دور کنید. حذف دسترسی به اقلام مورد استفاده برای خودکشی یک رویکرد مبتنی بر شواهد برای جلوگیری از خودکشی است. اگر پاسخ مثبت به خودکشی داده‌اند، از آنها بپرسید: «آیا برنامه‌ای دارید؟ آیا به آن وسایل دسترسی دارید؟» دسترسی به داروها، طناب، چاقو و... را محدود و منع کنید.

۵. همراه با فرد مورد نظر با اورژانس اجتماعی برای پیشگیری از خودکشی تماس بگیرید. اگر فرد حاضر به دور کردن لوازم و ایمن شدن نیست، او را تنها نگذارید و تا حضور اورژانس در کنار او باشید.

کد خبر 847880 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها بهداشت روانی سلامت خبر مهم خودکشی

دیگر خبرها

  • اشتباه‌ترین تصور برای کسانی که به خودکشی فکر می‌کنند | این فیلم را حتما ببینید
  • ورود سامانه بارشی به جو استان
  • ظرفیت آرامستان گرگان تکمیل است/ گورستان جدید سال آینده بهره‌برداری می‌شود
  • همایش بین‌المللی اندیشه‌های قرآنی امام خامنه‌ای درقم برگزارمی شود
  • تاثیر سلامت دهان و دندان بر تقویت سلامتی قسمت‌های مختلف بدن
  • سلامت دهان و دندان ضامن تقویت سلامتی قسمت‌های مختلف بدن
  • آسمانی پایدار و آفتابی تا اواسط هفته در گیلان
  • استقرار جوی پایدار و صاف تا اواسط هفته در گیلان
  • ورود سامانه‌ ناپایدار به کرمانشاه
  • ورود سامانه ناپایدار به استان کرمانشاه