Web Analytics Made Easy - Statcounter

آیا اخم گروهک بهاری به سردار سلیمانی که در لابلای آن، یادآوری مخالفت این گروهک با حضور ایران درمنطقه هم هست، سیگنال به امریکا نیست که می‌خواهد پرونده مقابله با حضور ایران در منطقه را فعال کند؟به گزارش بلاغ، امروز فعالیت دو نفر در فضای خبری بیشتر بچشم می آید؛ دونالد ترامپ و محمود احمدی نژاد!

مواضع ترامپ نسبت به ایران و چینش مهره های ضد ایرانی در اطراف خود نشان می دهد او برای ماههای آینده قصد مزاحمت‌هایی برای ایران دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

**اما احمدی نژاد چه می‌کند؟

در حالیکه چندین ماه است سمت و سوی اعتراضات معیشتی مردم به سمت قوه ی مجریه است، احمدی نژاد و تیمش حمله به قوه قضاییه را شروع کرده اند. چرا؟

عجیب تر اینکه این جماعت اخیرا حمله به کسی را آغاز کرده که محبوب ترین شخصیت ملی و منطقه ای است. سردار قاسم سلیمانی! چرا؟

**اما طرح ترامپ چیست؟

او قرار است چهار ضلعی محاصره کننده ایران را کامل کند: برجام هسته ای، برجام موشکی، برجام علیه فعالیت‌های ایران در منطقه و برجام حقوق بشری.

برجام هسته ای ماموریت اجرای تحریمهای فلج کننده و وازدگی مردم را داشت. برجام سازان خارجی می خواستند به مردم ایران بگویند حکومت شما نمی تواند مشکلات شما را حل کند. احمدی نژاد و جماعتش هم در نامه نگاریها و سخن پراکنی هایشان تمام کاسه کوزه ها را بر سر نظام و ناکارآمدیش شکسته اند.

آیا اخم گروهک بهاری این روزها به سردار سلیمانی که در لابلای آن، یاد آوری مخالفت این گروهک با حضور ایران درمنطقه هم هست، سیگنال به امریکا نیست که می خواهد پرونده ی مقابله با حضور ایران در منطقه را فعال تر کند؟

یادداشت‌های دیگری از حجت الاسلام ثقفی:

حرف ناگفته ۲۶ ساله

رسانه و مصادیق آتش به اختیار در مسیر انقلاب اسلامی

در آینده قوه ی قضاییه هم هدف حمله ی حقوق بشری سنگین تری از سوی امپراطوری خبری استکبار قرار خواهد گرفت. امریکا در این زمینه نیز نیازمند بهانه های بیشتر است. آیا گروهک بهار با تغییر ریل از عدالت به اصلاحات و آزادی و گسیل دادن هواداران عصبی و یاران جاه طلبش بسوی زندان‌ها می خواهد این ماموریت را انجام دهد؟

گروهک مهرورزان امروز با تندترین شعارها علیه حاکمیت، وعده سرنگونی ظالمان را در آینده ی نزدیک سر داده است. این جماعت با چه اطمینانی چنین پیش بینی می کند؟ این اخبار غیبی یا محصول ارتباط یا جنیان است یا ملهم از اتاق‌های فکر و برنامه ریزی براندازان ماوراء مرزها یعنی شیاطین جن یا انس!

**اما یک سوال. آیا این تحلیل، گروهک بهار را مامور و مزدور می داند؟

لازم نیست بدون سند چنین حکمی کرد. البته قرائن زیادی وجود دارد که نشان می دهد دشمن مدتهاست در دستگاه محاسباتی  رهبر این گروهک نفوذ کرده است. اما می توان گاه بدون چنین وابستگی هم  تکمیل کننده ی داخلی پازل دشمن بود و خانه های جدول کلمات متقاطع آنها را به ادعانامه ای علیه عزت و امنیت و استقلال کشور تبدیل نمود. در مورد این گروهک باید به مجموعه عقاید موهوم و خیالی اینها در باره مهدویت وسرابی که در افق می بینند توجه داد. این جماعت روی همین پایه های سست،  برای خود رسالتی تاریخی می بیند و نقش بر آب می زند.

اگر انگلیسی‌ها در فکر استحاله روحانیت و نفوذ تا بالاترین سطوح نظام و جایگزینی مهره های خود در اعماق راهبردی نظام دینی هستند، اما  گاوچران‌های امریکایی چندان قدرت و حوصله ی این قدر فکر و طراحی را ندارند بنابراین براندازی حکومت با مدل عراقی گزینه محبوب آنهاست.

از نظر اینان، ایران برای رسیدن به بلوغ زمینه سازی ظهور باید از قید روحانیت که نقش تاریخی اش پایان یافته رها شود. در این مرحله اگر این گروهک اتفاقا با امریکا در حذف روحانیت هم سو شود اشکالی ندارد. آنها آنقدر به حقانیت خود مطمئن هستند که بر این اتهام می خندند. بنابراین اگر این اتفاق تاریخی با نقش پذیری امریکا هم انجام شود مهم نیست. همانطور که این گروهک کج‌فکر حضور داعش در منطقه شام را بشارتی بر نزدیک شدن به حوادث مقارن ظهور در شام می دانست و از آن استقبال می کرد.

اگر انگلیسی‌ها در فکر استحاله ی روحانیت و نفوذ تا بالاترین سطوح نظام و جایگزینی مهره های خود در اعماق راهبردی نظام دینی هستند، اما  گاوچران‌های امریکایی چندان قدرت و حوصله ی این قدر فکر و طراحی را ندارند بنابراین براندازی حکومت با مدل عراقی گزینه ی محبوب آنهاست.

بدیهی است نقشه ی راه انگلیس که می خواهد بازی شطرنج با انقلاب را تا مات کردن نظام ادامه دهد در مقابل گوریل‌های امریکایی که عادت دارند زیر میز شطرنج بزنند مطلوب نیست. براندازی با اتکا به قدرت نرم طبق الگوی انگلیسی اروپایی و هم پیمانهای داخلی موجب بقای نظام اما استحاله آن خواهد شد. این جماعت از تعجیل در فرج، عجله در گرفتن حاکمیت و نگه داشتن آن به هر قیمت را فهمیده اند. بنابراین الگوی انگلیسی به مذاق آنها سازگار نیست. اما در مقابل این خط مشی، الگوی امریکایی تکیه بر قدرت هوشمند را که ترکیبی از قدرت های نرم و نیمه سخت و سخت است به عنوان گزینه های روی میز همواره در نظر دارد و البته همواره با توجه به روحیه ی امریکایی، یک میل درونی شدید برای برخورد سخت و اشغال و براندازی در صورتی که موانع داخلی بر طرف شود در آنها وجود دارد. تجربه ی ندانم کاریهای امریکا پس از اشغال نشان داده معمولا در کشور اشغال شده خلأ قدرتی ایجاد می شود و به این ترتیب امریکاییها نقششان با براندازی حکومت ولایت فقیه پایان می یابد و در ایران هم جز این جماعت کسی یارای جمع کردن کشور و پیشبرد آن به سوی پیشرفت و آماده سازی ظهور را ندارد!

در همین زمینه بخوانید:

انتشار متن حکم بقایی چه مواردی را آشکار می‌کند؟

متن حکم محکومیت بقایی منتشر شد +دانلود

ارتباط نزدیک اسفندیار مشایی با پریوش سطوتی +عکس

مایل نبودم و شاید فکر نمی کردم به عنوان یکی از حامیان احمدی نژاد روزی به چنین تحلیلی برسم. احمدی نژاد روزی سوار بر امواج حمایتهای مردمی و نیروهای انقلابی در دهه ی هشتاد در حال خوش درخشیدن بود اما افسوس که ضعفهای گوناگونش که ریشه در دو ضعف عمده ی معرفتی وتربیتی داشت، رشد کرد و به همراه نفوذ دشمن در اطراف وی به عنوان یک احتمال بسیار قوی، در کنار بد رفتاری غیر موجه دو جناح عمده با او ، کسی را که روزی نزدیکترین فرد به امام جامعه بود و محبوبترین دولت پس از انقلاب را داشت و می توانست فراتر از رئیس قوه مجریه همچون بازو و شمشیر رهبر، موانع انقلاب را کنار بزند، تبدیل به لیدر یک گروهک منزوی و منحرف نمود که امروز با تکیه بر نابسامانی داخلی که خود او ریشه های آن را می داند که چیست و از یک مقطع او هم در این نابسامانی شریک بود، چشم بر سناریوهای خارج از مرزها برای رسیدن به قدرت دوخته است. در باره ی این سقوط آزاد حیرت آور باید تازه از این پس تحلیلها و گفتگوهای منصفانه، جامع و عمیقی را شروع کرد. اما با اسف ما همیشه حتی پس از حادثه هم  رغبتی برای عمق کاوی ، تجربه اندوزی و عبرت گیری نداریم.

*حجت الاسلام علی ثقفی

منبع: بلاغ مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bloghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بلاغ مازندران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۷۵۹۶۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترامپ: من تجربه بدی با نتانیاهو دارم

رئیس‌جمهور پیشین آمریکا در مصاحبه با مجله تایم بار دیگر با تأکید بر حمایت پروپا قرص خود از رژیم صهیونیستی، لفاظی‌های پیشین خود درباره جمهوری اسلامی را تکرار کرد.

به گزارش فارس، ترامپ در پاسخ به سؤال خبرنگار تایم در خصوص وفاداری به تل‌آویو گفت «من خیلی به اسرائیل وفادار بوده‌ام؛ وفادارتر از هر رئیس‌جمهوری. من بیش از هر رئیس‌جمهوری برای اسرائیل کار کرده‌ام».

وی در حالی که مدعی شد اگر رئیس‌جمهور آمریکا بود، هرگز جنگ غزه رخ نمی‌داد، ادامه داد که اگر هرگونه درگیری بین جمهوری اسلامی ایران و تل‌آویو رخ دهد، از رژیم صهیونیستی حمایت نظامی خواهد کرد.

ترامپ گفت «من کمک نظامی به اسرائیل را متوقف یا شرطی نخواهم کرد. بله همچنان از اسرائیل حمایت می‌کنم».

رئیس‌جمهور جنجالی پیشین آمریکا ادامه داد «اگر اسرائیل و ایران وارد جنگ شوند، آمریکا از تل‌آویو حمایت نظامی می‌کند. بسیاری بر این باورند که احتمال یک حمله تشریفاتی بین ایران و اسرائیل وجود دارد که اگر اینطور باشد خوب است و چیز بدی نیست. به هرحال پاسخ آری است اگر ایران به اسرائیل حمله کند، ما آن‌جا [در کنار رژیم صهیونیستی]خواهیم بود».

ترامپ همچنین به پاره کردن برجام و در پیش گرفتن فشار حداکثری علیه جمهوری اسلامی اشاره کرد و گفت «نتانیاهو به اوباما التماس کرد که با ایران توافق نکند، اما من به توافق با ایران پایان دادم. هیچ رئیس‌جمهوری آن‌چه را که من انجام دادم برای اسرائیل انجام نداد. من مالکیت اسرائیل بر بلندی‌های جولان را به رسمیت شناختم».

وی با انتقاد از سیاست بایدن در قبال ایران ادامه داد «دولت بایدن اگر باهوش و پرانرژی بود به جای آن‌که به دنبال پیگرد قانونی ترامپ باشد، به دلیل وضعیت بدی که دارند با ایران توافق می‌کردند. آن‌ها باید با ایران توافق می‌کردند».

ترامپ با اشاره به این‌که نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی به دلیل تحولات غزه محبوبیت ندارد، گفت «من می‌گویم آن‌چه که در هفتم اکتبر رخ داد، هرگز نباید اتفاق می‌افتاد».

وی سپس گفت «من تجربه بدی با بی بی بی (نتانیاهو) دارم که به (سردار) سلیمانی مربوط می‌شود، زیرا همانطور که می‌دانید او درست لحظاتی قبل از حمله کنار رفت.. قرار بود مشترک انجام شود و یکدفعه به ما گفته شد که اسرائیل این کار را انجام نمی‌دهد و من در این خصوص خوشحال نبودم و هرگز فراموش نمی‌کنم».

ترامپ با این‌حال مدعی شد که اگر رئیس‌جمهور بود «هرگز جنگ غزه رخ نمی‌داد و حماس هیچ پولی نداشت».

وی سپس از عملکرد رژیم صهیونیستی در جنگ غزه انتقاد کرد و گفت «اسرائیل یک کار خیلی بد کرد و آن در زمینه روابط عمومی است... اسرائیل نباید هرشب تصاویری از ساختمان‌های درحال سقوط در غزه که با حضور افرادی که در آن هستند، بمباران می‌شود، پخش می‌کرد، اما این کار را می‌کنند».

ترامپ با تکرار ادعا‌های پیشین خود گفت «در دوران ریاست‌جمهوری من، تروریسم بسیار اندکی وجود داشت... چهار سال بدون تروریسم داشتم. ایران پولی نداشت که به کسی بدهد! داعش ۱۰۰ درصد از بین رفته بود، اما حالا در حال بازگشت است».

دیگر خبرها

  • سرپرست وزارت اقتصاد در دولت احمدی‌نژاد: باجناقم از من شاکی است که چرا برای او وام جور نکردم
  • عکس احمدی‌نژاد و سعید جلیلی ۲۰ سال قبل
  • سناریو BBC برای کاهش فشار بر رژیم صهیونیستی
  • مراسم ازدواج خواهرزاده احمدی نژاد در استانبول + عکس
  • ترامپ: من تجربه بدی با نتانیاهو دارم
  • حمله تند مشاور سابق احمدی نژاد به زاکانی /می خواهد ۲ میلیارد یورو از جیب تهرانی ها به جیب کمپانی ها چینی واریز کند
  • ازدواج خواهرزاده احمدی‌نژاد در ترکیه (+ عکس)
  • فیلم لو رفته از بایدن درباره احتمال توافق با ایران؛ پای ترامپ وسط است؟
  • عکسی جالب؛ دست سفت احمدی‌نژاد با احمد جنتی در مراسم ختم
  • استقرار سامانه بارشی در استان ایلام تا پایان هفته