Web Analytics Made Easy - Statcounter

نشست شورای عالی کار پس از گذشت ۸ ساعت مذاکره بازهم نتوانست اختلافات میان گروه‌های کارگری و کارفرمایی با دولت را کاهش دهد و توافق برای افزایش مزد کارگران به روز یا روزهای آینده موکول شد.

به گزارش مشرق، دویست و هفتاد و چهارمین نشست شورای عالی کار که بیش از ۸ ساعت به طول انجامید، بازهم در خصوص تعیین مزد سال ۹۷ کارگران بدون نتیجه پایان یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس این گزارش اختلافات گروه‌های کارگری و کارفرمایی همچنان درباره میزان افزایش مزد حداقل‌بگیران و سایر سطوح مزدی پابرجاست و هیچ‌کدام از طرفین از مواضع خود کوتاه نمی‌آیند.

بنا بر این گزارش وزیر کار تلاش زیادی می‌کند تا سطح این اختلافات را با توجه به وضعیت معیشتی کارگران و جامعه کار و تولید کاهش دهد و در این باره نشست‌های جداگانه متعددی برگزار کرد.

امروز نمایندگان کارگری و کارفرمایی به همراه دولت به وزارت امور اقتصادی و دارایی رفتند تا درباره مزد سال آینده کارگران تصمیم‌گیری کنند، اما این مذاکرات بازهم بی‌نتیجه بود و ادامه بررسی‌ها به نشست وزارت کار موکول شد.

بیشتر بخوانید:

دستمزد کارگران در وزارت اقتصاد تعیین نشد جزئیات تمام پیشنهادات مزدی شورای‌عالی کار اظهارات ربیعی درباره دستمزد سال ۹۷ +فیلم

نشست امروز وزارت کار هم پس از ساعت‌ها بحث و تبادل‌نظر بی‌نتیجه ماند و ادامه بررسی‌ها به فردا و احتمالاً سال آینده موکول شد.

در این خصوص نمایندگان کارگری معتقدند که حداقل مزد کارگری در سال آینده باید یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومان باشد و علاوه‌ بر آن برای جبران فاصله مزدی افزایش دستمزد مناسبی داده شود.

این در حالی است که نمایندگان کارفرمایی معتقدند شرایط صنایع کشور به‌گونه‌ای نیست که به یکباره بتوان دستمزد سال آینده را افزایش داد، اما درعین‌حال معتقدند که باید وضعیت کارگران نیز مورد توجه قرار گیرد.

در مجموع نمایندگان کارفرمایی افزایش ۱۲ درصدی حداقل دستمزد و نمایندگان کارگری افزایش نزدیک به ۳۰ درصدی دستمزد حداقل‌بگیران را پیشنهاد داده‌اند.

دولت نیز به‌عنوان ضلع دیگر شورای عالی کار، راه میانه را در نظر گرفته و پیشنهاد افزایش ۱۸ درصدی دستمزد سال ۹۷ را ارائه داده است، البته این موضوع به سایر سطوح تسری پیدا نمی‌کند، بلکه برای افزایش دستمزد سایر سطوح باید مکانیزم دیگری اندیشیده شود.

به گزارش فارس، دولت به‌عنوان ضلع اثرگذار شورای عالی کار در صدد است تا دستمزد حداقل‌بگیران کارگری را که در سال ۹۶، ۹۳۰ هزار تومان دریافت می‌کردند، بیشتر از سایر سطوح مزدی افزایش دهد.

با این حساب باید دید در نشست فردای شورای عالی کار چه تصمیمی درباره افزایش دستمزد حداقل‌بگیران و سایر سطوح مزدی گرفته می‌شود.

منبع: فارس ارسال به تلگرام

منبع: مشرق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۷۶۰۲۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نمایندگان قزوین پیگیر افزایش حقوق کارگران باشند

رئیس کانون بازنشستگان قزوین گفت: کارگران خواهان افزایش حقوق و اجرای ماده ۹۶ قانون کار هستند و آقایان نمایندگان قزوین باید پیگیر اجرای قانون و افزایش حقوق جامعه کارگری باشند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از قزوین، عزیزالله اسدی امروز -سه‌شنبه یازدهم اردیبهشت- در گردهمایی کارگران استان قزوین به مناسبت روز جهانی کارگر اظهار کرد: در روز کارگر در حالی که باید جشن بگیریم و با آرامش در جلسات شرکت کنیم، اما این‌گونه نیست و مشکلات جامعه کارگری نگران‌کننده شده است.

وی با بیان اینکه مصوبه شورای عالی کار که تصویب شد، قانونی نبود، تصریح کرد: کارگران خواهان افزایش حقوق و اجرای ماده ۹۶ قانون کار هستند و آقایان نمایندگان استان قزوین در مجلس به جای سخنرانی درباره کارگران باید پیگیر اجرای قانون و افزایش حقوق کارگران باشند.

رئیس کانون بازنشستگان قزوین با بیان اینکه امروز همه دم از قانون می‌زنیم، ولی مجلس باید خودش قانون را درست اجرا کند، اضافه کرد: چرا نمایندگان نظارت نکردند که قانون ماده ۹۶ اجرا شود و به همین خاطر از نمایندگان مجلس، دولت و سازمان تأمین‌اجتماعی انتظار داریم ماده ۹۶ را اجرا کند، زیرا باور داریم مدیرانی که ۱۰۰ میلیون دریافتی دارند، مشکل کارگر را درک نمی‌کنند.

اسدی افرود: در حق و حقوق کارگران کسی حق مماشات ندارد و با جدیت پیگیر مشکلات و مطالبات کارگران هستیم. تصمیمات حوزه کارگری باید به صورت سه‌جانبه و با حضور نمایندگان کارفرمایی، دولت و کارگران باشد و قرار نیست فقط دولت تصمیم بگیرد.

رئیس کانون بازنشستگان قزوین با ذکر اینکه استرس و اضطراب کارگران تمامی ندارد، تصریح کرد: اگر نمایندگان مردم در مجلس صدای کارگر نباشند، به رأی مردم خیانت کرده‌اند.

اسدی یادآور شد: در حالی که بازنشستگان جامعه کار و کارگری در استان قزوین ماهانه ۲۴ میلیارد تومان حق بیمه می‌دهند، چرا حق آنها پرداخت نمی‌شود و چرا باید بعد از ۳۵ سال تلاش و کارهمچنان نگران درمان و معیشت خود باشیم؟

کد خبر 749534

دیگر خبرها

  • کلاف سردرگم تعیین دستمزد کارگری (پادکست)
  • نمایندگان قزوین پیگیر افزایش حقوق کارگران باشند
  • احتمال تغییر رقم دستمزد کارگران در ۱۴۰۳ تقویت شد؛ آیا مصوبه افزایش حقوق کارگران باطل می‌شود؟
  • دیوان‌عدالت، رای به ابطال مصوبه افزایش حقوق کارگران می‌دهد؟/ میرغفاری: مزد ۱۴۰۳ مشروعیت خود را بین جامعه کارگری از دست داده است
  • احتمال تغییر رقم دستمزد کارگران در ۱۴۰۳ تقویت شد/ آیا مصوبه افزایش حقوق کارگران باطل می‌شود؟
  • افزایش حداقل دستمزد به‌جای حق مسکن/ پیشنهادی بررسی می‌شود که کارگران پس از ۵ سال کار دائمی شوند
  • روزگار به نام کارگر شد و به کام کارگر نشد
  • وزیر کار: تعیین دستمزد توسط مجلس گلایه‌ها را کاهش می‌دهد
  • وجود تناقضات و استانداردهای دوگانه در سازوکارهای حقوق بشری
  • معاون وزیر کار مُنکر پیشنهاد افزایش حق مسکن شد