Web Analytics Made Easy - Statcounter

طبق گفته ولی جهانی، سرپرست معاونت میراث فرهنگی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گیلان، کشف سنگ واره های فسیلی صدفی شکل در روستای ملکوت شهرستان املش واقع در شرق استان حین گاز رسانی صورت گرفته است. این مقاله درباره اخبار گردشگری و جدیدترین اخبار گردشگری پیرامون کشف سنگ واره در گیلان و نگهداری و حفظ سنگ واره است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به نقل از ایرنا، حین عملیات گاز رسانی در محدوده 500 متری بیرون روستای ملکوت به سمت روستای سیاخلک املش، آثاری از رسوبات دریایی از نوع سنگ واره مشاهده و ادامه حفاری متوقف شد. اگرچه ممکن است این مکان ها در یک کشور پیدا شوند، اما در واقع به غیر از مرزهای سیاسی، متعلق به بشریت هستند و باید با روش های مناسب مورد حمایت و حفاظت قرار گیرند. بر اساس شواهد تاریخی، حیات در سنگ ها و رسوب های اطراف و زیر پاهای ما نهفته است که بخش مهمی از آن ها را شواهد دیرینه شناسی تشکیل می دهند. فسیل های گیاهی و جانوری نشانه هایی بی همتا، بسیار حساس و شکننده از شرایط جغرافیایی و زمین شناسی گذشته هستند. مکان های دارای فسیل به خاطر فرسایش عادی و فعالیت های انسانی مانند ساخت وساز، معدن کاری و جاده سازی در معرض نابودی قرار دارند و در صورت تخریب و یا نابودی قابل احیا نخواهند بود. حفاظت از میراث مشترک دیرینه شناسی، وظیفه تمامی افراد جامعه است تا نسل های آینده و عموم مردم بتوانند از این منابع طبیعی با ارزش بهره برداری کنند. 

منبع: مجله همگردی

کلیدواژه: تور اروپا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت hamgardi.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مجله همگردی» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۷۶۱۰۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تقویم رویدادهای گردشگری کشور بوی گل و گلاب گرفت

ایسنا/مرکزی مدیر میراث‌فرهنگی خمین از ثبت جشنواره « گل محمدی و گلاب» در ضمیمه تقویم رویدادهای گردشگری ملی خبر داد.

علی مشهدی با اعلام این خبر اظهار کرد: گل محمدی و گلاب دو محصول استراتژیک منطقه شهابیه خمین هستند. با توجه به این پیشینه و با پیگیری اداره‌کل میراث‌فرهنگی استان و شهرستان، شورای اسلامی و دهیاری روستای شهابیه،این رویداد در تقویم رویدادهای گردشگری کشور به ثبت رسید.

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان خمین تصریح کرد: بر این اساس، هر ساله این جشنواره در روزهای نوزدهم تا بیست و یکم اردیبهشت ماه به عنوان «روز گل محمدی و گلاب» برگزار خواهد شد.

او هدف از ثبت این رویداد در تقویم گردشگری کشور را تحقق و ساماندهی و حرفه‌ای‌سازی گردشگری و همچنین ساماندهی مقصدها و مسیرهای جدید گردشگری دانست و خاطرنشان کرد: این امر مهم می‌تواند در رونق صنعت گردشگری و حضور بیش‌ از پیش مسافران و توریست‌ها به شهرستان کمک شایانی بکند.

به گزارش ایسنا، به نقل از میراث‌فرهنگی استان، مشهدی گفت: نمایشگاه گل، صنایع دستی، نمایشگاه گلاب، مراسم آئینی، گُل‌غلتان کودکان و... از برنامه‌های جشنواره گل و گلاب شهابیه است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تقویم رویدادهای گردشگری کشور بوی گل و گلاب گرفت
  • همایش بین‌المللی معماری دست‌کند کشور در لرستان برگزار می‌شود
  • می گوید: جسد موجود در تابوت‌ها سالم بودند اما...+ عکس | ماجرای ویدئوی جنجالی تابوت‌های باستانی خوزستان چیست؟
  • افتتاح هتل در ارومیه
  • تائید بیمه هنرمندان صنایع‌دستی فارس پس از ۱۵ سال
  • صادرات بیش از ۲ میلیون دلار صنایع دستی فارس به خارج از کشور
  • از باستان‌شناسی خلیج‌فارس غافل مانده‌ایم
  • احشام اهالی ۲۴ روستای گلستان از جنگل خارج شد
  • میراث فرهنگی اجازه انتقال آب از روستای تاریخی گیسک را نمی‌دهد
  • تله‌کابین می‌تواند به رونق گردشگری کرمانشاه کمک کند