Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-05-04@10:11:03 GMT

خواص معجزه آسای پنهان در حبه‌های سیر

تاریخ انتشار: ۲۸ اسفند ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۷۶۱۱۳۲

به گزارش گروه روی خط رسانه های خبرگزاری برنا؛ آیا شما رژیم غذایی خاصی دارید؟ اگر پاسخ شما مثبت است چقدر از سلامتی این رژیم غذایی مطمئن هستید؟ آیا به اندازه کافی در آن میوه و سبزیجات هست؟ غذا‌‌های فوری چطور؟ آیا خوردن‌ آنها را کاملا متوقف کرده‌اید؟

پاسخ شما به این پرسش‌ها نشانه‌ای از سلامت عادت‌های غذایی شما دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگر غذای شما سالم نباشد، سیستم ایمنی بدن به خطر می‌افتد و شما در معرض بیماری‌ها قرار می‌گیرید. اگر شما رژیم غذایی شما حاوی ویتامین‌ها، مواد معدنی، پروتیین و غیره هست، شما بدن خود را در مقابل این بیماری‌ها محافظت خواهید کرد.

بعضی از مواد غذایی که ما در خانه داریم خاصیت درمانی دارند و از این میان سیر در واقع یک داروخانه کامل است.

سایت «Bold Sky» بعضی از خواص خوردن روزانه سیر را در این گزارش به شما معرفی می‌کند:

1- سلامتی مو

سیر حاوی ماده «الیسون» است که جلوی ریزش مو را می‌گیرد و باعث تقویت ریشه‌های آن می‌شود.

2- رفع مشکل سینوس

سیر بخاطر خاصیت آنتی‌بوتیک آن، سرماخوردگی و سرفه را درمان می‌کند. سیر التهاب سینوس را کاهش می‌دهد و جلوی سردردهای ناشی از عفونت سینوس را می‌گیرد.

3- درمان پزوریازیس

پزوریازیس نوعی عفونت شدید پوستی است و همراه با درد و خارش شدید است. درمان این بیماری سخت و نیازمند داروهای قوی است. با این همه خواص ضد التهابی سیر می‌تواند عوارض این بیماری را کاهش دهد و راه را برای درمان‌های طبیعی آن باز کند.

4- کمک به کاهش وزن بدن

باور می‌کنید که چند حبه سیر می‌تواند وزن اضافی شما را کاهش دهد؟ بله، تحقیقات بسیاری نشان داده‌اند که سیر حاوی آنزیم‌هایی است که باعث افزایش سوخت و ساز بدن می‌شوند و به کاهش وزن اضافی شما کمک می‌کنند.

5- جلوگیری از عرق سوز شدن پا

عرق سوز شدن پا باعث خارش، درد و سوزش در ناحیه پا می‌شود. راه حل آن در خوردن سیر است. سیر حاوی مواد ضد قارچی است و این بیماری را بصورت طبیعی درمان می‌کند.

6- درمان تب خال

تب خال یک بیماری ویروسی است، که در اثر سرماخوردگی شدید در کنار لب و بینی بیمار ظاهر می‌شود. سیر می‌تواند جلوی شدت این بیماری را بگیرد، زیرا سیر خاصیت ضد میکروبی دارد.

7- جوش صورت را کاهش می‌دهد

جوش صورت ناشی از اختلال هرمونی در بدن است، که در اثر آن جوش‌های بزرگ و درد‌آور روی صورت می‌زند. آنزیم‌های موجود در سیر اختلالات هرمونی در بدن را آرام می‌کند و به این ترتیب این جوش‌‌ها کاهش می‌یابند.

8- درمان گلو درد

آنفولانزا معمولا همراه با گلودرد ظاهر می‌شود. در این مورد توصیه می‌شود خمیری از سیر و زردچوبه درست کنید و آن را بخورید تا گلودرد شما برطرف شود و این به خاطر خاصیت ضد باکتری سیر است.

9- تقویت ایمنی بدن

سیر مقدار زیادی ویتامین ث دارد که ماده اصلی برای ایمنی بدن است. خوردن مرتب سیر ایمنی بدن را تقویت و از شما در مقابل بیماری‌ها محافظت می‌کند.

10- کاهش فشار خون

سیر سرشار از انتی اکسیدانت و «السین» است که هردوی آنها فشار خون را در رگ‌ها کاهش می‌دهند و در نتیجه اگر فشار خون دارید، سیر درمان خوبی برای این بیماری و بیماری‌های قلبی است و خطر سکته قلبی را کاهش می‌دهد.

منبع:العربیه


 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: درمان رژیم غذایی سبزیجات سوخت و ساز بدن مو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۷۶۱۱۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورزش و کاهش وزن نخستین اقدام برای درمان کبد چرب

آفتاب‌‌نیوز :

از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، بهزاد حاتمی افزود: کبد چرب الکلی در پی مصرف طولانی الکل ایجاد می‌شود و کبد چرب غیرالکلی عمدتا در زمینه سندرم متابولیک مثل چاقی، دیابت و چربی خون بالا فرد را مبتلا می‌کند.

وی با اشاره به این که کبد چرب یعنی رسوب چربی در کبد به میزانی که بیش از پنج تا ۱۰ درصد وزن کل آن را تشکیل می‌دهد، اظهارداشت: پیشرفت رسوب چربی در کبد ممکن است باعث ایجاد التهاب در سلول‌های کبدی و به دنبال آن به مرور باعث ایجاد فیبروز پیشرفته کبدی و سیروز شود.

این فوق تخصص بیماری‌های کبد و گوارش، ادامه داد: کبد چرب در اکثر موارد علامتی ندارد و بیمارانی که غالبا به طور اتفاقی سونوگرافی شکم به دلایل دیگر انجام می‌دهند متوجه چرب بودن کبد خود می‌شوند و یا در طی بررسی علت افزایش آنزیم‌های کبدی، کبد چرب تشخیص داده می‌شود.

وی با بیان این که کبد چرب در صورتی که علامت‌دار شود با نشانه‌هایی، چون احساس کسالت و خستگی، تهوع و درد یا ناراحتی مبهم در سمت راست بالای شکم خود را نشان می‌دهد، تاکید کرد: در صورتی که کبد چرب باعث التهاب و آسیب پیشرونده کبد شود می‌تواند منجر به بیماری پیشرفته کبدی یا سیروز شود.

وی ادامه داد: کبد چرب شایع‌ترین علت بیماری مزمن کبدی در کشور‌های غربی به حساب می‌آید و شیوع آن بین ۱۰ تا بیش از ۴۰ درصد (بطور متوسط ۲۵ درصد) است.

حاتمی در ادامه به شیوع بالای کبد چرب در ایران اشاره کرد و توضیح داد: این بیماری در کشور حتی از متوسط جهانی بالاتر است، طبق برخی آمار موجود شیوع کبد چرب در ایران حدود ۴۰-۳۰ درصد در جمعیت بالای ۱۸ سال است.

وی شایع‌ترین سن بروز کبد چرب را دهه چهارم و پنجم زندگی عنوان کرد و گفت: بیماری کبد چرب در مردان شایع‌تر است، ولی در عین حال برخی مطالعات نیز شیوع بالاتر کبد چرب در زنان را گزارش کرده‌اند.

این فوق تخصص بیماری‌های کبد و گوارش بالغین، ادامه داد: با توجه به سیر روزافزون شیوع اضافه وزن و چاقی در کودکان، به نظر می‌رسد که سن شیوع کبد چرب پایین‌تر شده است و افزایش شیوع کبد چرب در کودکان زنگ خطری است که باید توجه جدی به آن معطوف داشت.

وی افزود: پیروی از سبک غلط زندگی، کم تحرکی و استفاده روزافزون از تنقلات و غذا‌های آماده پر کالری (فست فود) از عوامل مهم افزایش شیوع کبد چرب در کودکان و بزرگسالان است.

استاد دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی با بیان این که اضافه وزن و چاقی، دیابت، چربی خون بالا و سندرم متابولیک از عوامل خطر عمده ابتلا به کبد چرب هستند، توضیح داد: برخی بیماری‌ها نیز از جمله کم کاری تیروئید، سندرم تخمدان پلی‌کیستیک، آپنه انسدادی در موقع خواب ممکن است با کبد چرب همراه باشند. همچنین برخی دارو‌ها نیز ممکن است باعث ایجاد کبد چرب شوند. عوامل ژنتیکی و تفاوت‌های قومی نژادی نیز در ایجاد کبد چرب نقش دارند.

وی همچنین درباره ضرورت درمان بیماری کبد چرب گفت: کبد چرب در صورت عدم درمان علاوه بر این که ممکن است باعث آسیب پیشرونده کبدی، سیروز کبدی، نارسایی کبدی و بالاخره سرطان کبد شود، به عنوان عامل خطر عمده برای بیماری‌های قلبی عروقی نیز به شمار می‌رود. نخستین و اساسی‌ترین اقدام درمانی برای کبد چرب، ورزش و کاهش وزن است.

حاتمی با اشاره به این که بیمارانی که اضافه وزن یا چاقی دارند باید با اصلاح شیوه زندگی خود، ورزش و رژیم غذایی به کاهش وزن مبادرت کنند، اضافه کرد: در این افراد کاهش وزن سریع به هیچ وجه توصیه نمی‌شود؛ به طوری که حتی ممکن است باعث تشدید آسیب کبدی نیز شود.

وی ادامه داد: میزان توصیه شده مجاز برای کاهش وزن ۰.۵ تا یک کلیوگرم در هفته است و در عین حال بهتر است این افراد روزانه حداقل ۴۵-۳۰ دقیقه ورزش متوسط (حداقل پنج روز در هفته) داشته باشند.

به گفته وی، در درصدی از افراد که اضافه وزن و چاقی نیز دارند (حدود ۲۰-۱۰ درصد) ممکن است کبد چرب ایجاد شود که در این گروه نیز ورزش منظم به بهبود کبد چرب کمک می‌کند.

حاتمی با تاکید بر کنترل مناسب قند خون در بیماران دیابتی و کنترل فشار خون و چربی خون به مبتلایان کبد چرب توصیه کرد: در برخی موارد نیز با تجویز پزشک استفاده از درمان دارویی ضرورت دارد.

وی ادامه داد: توصیه می‌شود افراد مبتلا به کبد چرب از مصرف غذا‌های پرکالری و پرچرب و به ویژه پرکربوهیدرات مانند فست فود، شیرینی جات و نوشابه‌های گازدار و خصوصا الکل اجتناب کنند. مصرف میوه‌ها و سبزیجات تازه در این بیماران توصیه می‌شود، البته باید توجه داشته باشند مصرف بیش از حد میوه‌هایی که محتوای فروکتوز بالایی دارند نیز باید خودداری کنند.

حاتمی با بیان این که مصرف قهوه نیز در بیماران مبتلا به کبد چرب مفید است، گفت: البته مصرف بیش از حد قهوه به هیچ وجه توصیه نمی‌شود.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • ورزش و کاهش وزن نخستین اقدام برای درمان کبد چرب
  • چرا بدن درد می‌گیریم؟
  • خواص قهوه + تاثیر بر لاغری و عوارض مصرف بیش از حد
  • خواص تخم کتان و دانه کتان برای لاغری و درمان بیماری ها
  • سالانه بین هزار تا دو هزار نفر به سالک مبتلا می‌شوند
  • فواید و خواص آب سیب‌زمینی
  • (ویدئو) زنده ماندن معجزه‌‌‌آسای عابر پیاده از واژگونی تریلی
  • تصاویر | نجات معجزه‌آسای زن بمی بعد از ۴ روز حبس بین دیوار
  • کبد چرب و دردسرهایش
  • ۵ دمنوشی که برای درمان سرماخوردگی معجزه می‌کند