Web Analytics Made Easy - Statcounter

به اعتقاد کارشناس مسائل اروپا، حزب دموکرات مسیحی تمایل نداشت که دولت اقلیت تشکیل شود؛ چراکه این دولت را شکننده می‌دانست. انتخاب مرکل به‌عنوان صدراعظم نشان داد که مذاکرات نتیجه‌بخش بود. ۲۸ اسفند ۱۳۹۶ - ۰۸:۳۱ بین الملل اروپا سیاست خارجی نظرات

«مهدی فتحی»، کارشناس مسائل اروپا در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری تسنیم، در خصوص قرارداد ائتلافی سران احزاب سوسیال دموکرات و اتحادیه احزاب متحد مسیحی، با اشاره به اینکه حزب دموکرات مسیحی مخالف تشکیل دولت اقلیت در آلمان بود، بیان داشت: انتخاب مجدد مرکل به صدراعظمی نشان از موفقیت­آمیز بودن مذاکرات حزب دموکرات مسیحی و حزب سوسیال دموکرات دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با توجه به ائتلاف احزاب بزرگ آلمان گفت: گفت‌وگوهایی که برای تشکیل دولت ائتلافی در آلمان صورت گرفت، بسیار طولانی بود. انتخابات پارلمان این کشور در سپتامبر برگزار شد و مذاکرات بین احزاب حدود شش ماه تداوم داشت.

کارشناس مسائل اروپا با تأکید بر ناکامی ائتلاف جامائیکا اشاره داشت: حزب دموکرات مسیحی مرکل پیش از این به سراغ حزب سبزها و حزب دموکرات‌ آزاد رفته بود. آن­ها به دنبال تشکیل ائتلاف جامائیکا بودند؛ اما پس از دو ماه مذاکره اعلام کردند که این ائتلاف تشکیل نخواهد شد و مذاکرات حزب دموکرات مسیحی با این احزاب با شکست مواجه شد.

وی با اشاره به انتخابی که مرکل پیش روی خود می­دید، تأکید داشت: او به سمت حزب سوسیال دموکرات متمایل شد؛ اما آرای این حزب در انتخابات کاهش پیدا کرده و بدترین نتیجه را از زمان تشکیل تا به امروز به دست آورده بود؛ لذا تمایلی نداشت به‌عنوان حزب ائتلافی در دولت آلمان شرکت کند.

فتحی با توجه به اینکه حزب سوسیال دموکرات به دنبال ایفای نقش حزب مخالف در پارلمان آلمان بود، گفت: فرانک والتر اشتاین‌مایر، رئیس‌جمهور آلمان که از حزب سوسیال دموکرات است، خواستار پیوستن این حزب به دولت ائتلاف شد.

وی با تأکید بر مخالفت رئیس‌جمهور آلمان با برگزاری انتخابات زودهنگام و انحلال پارلمان اشاره داشت: حزب دموکرات مسیحی مرکل نیز تمایل نداشت که دولت اقلیت تشکیل شود؛ چراکه تشکیل این دولت را شکننده می­دانست.

کارشناس مسائل اروپا با اشاره به نتیجه فرایند چندماهه مذاکرات بین احزاب بزرگ آلمان تأکید داشت: در نهایت حزب دموکرات مسیحی و حزب سوسیال دموکرات به‌ عنوان احزاب باسابقه آلمان که پیشینه تشکیل ائتلاف بزرگ را داشتند، دوباره گفت‌وگوهایی را با یکدیگر آغاز کردند. آنگلا مرکل نیز مجدداً برای چهار سال آینده به‌ عنوان صدراعظم آلمان انتخاب شد. این موضوع نشان داد که گرچه مذاکرات فرآیندی چندین ماهه را طی کرد؛ اما در نهایت نتیجه‌بخش بود.

انتهای پیام/

R36447/P36447/S8,89,95/CT12

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۷۶۱۵۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشدید تدابیر امنیتی در آستانه مسابقات قهرمانی اروپا در آلمان

دولت فدرال آلمان می خواهد تدابیر امنیتی بخصوص برای حفاظت از تیم ملی اوکراین در طول مسابقات قهرمانی فوتبال اروپا را در تابستان سال جاری تشدید کند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از هفته نامه "اشپیگل"، دولت فدرال آلمان می خواهد تدابیر امنیتی را در طول مسابقات قهرمانی فوتبال اروپا در این کشور تقویت کند تا از همه خطرات قابل تصور جلوگیری کند. در این شرایط حزب دولتی سوسیال دموکرات آلمان به دنبال اختیارات بیشتر برای نیروهای پلیس است.

اشپیگل در ادامه نوشت: تابستان امسال، دو رویداد مهم ورزشی در مواجهه با یک وضعیت سیاسی بسیار متشنج برگزار می شود. "نانسی فایزر"، وزیر کشور فدرال آلمان در این شرایط می خواهد برای خطرات قریب الوقوع مسابقات قهرمانی فوتبال اروپا در کشور خود آماده شود.

وی در گفتگویی به «راینیشه پست» گفت که دفاع و مبارزه با همه خطرات قابل تصور اولویت اصلی است. وی تاکید کرد: این یکی از بزرگ‌ترین رویدادهای فوتبال در جهان در شرایط سیاسی پرتنش است. این موضوع چالش‌های زیادی را به همراه دارد.

وی تاکید کرد: مقامات امنیتی آلمان برای محافظت از تیم ملی اوکراین اقدامات گسترده تری نسبت به تیم‌های 23 شرکت کننده دیگر انجام خواهند داد. به گفته وزیر کشور فدرال آلمان علاوه بر این، مقامات آلمانی پس از آن حفاظت بهتری را برای خانه آلمان در بازی‌های المپیک پاریس تضمین خواهند کرد.

این مقام آلمانی همچنین توضیح داد : اخیراً یک بار دیگر حفاظت از خانه آلمان را افزایش داده ایم و 150 افسر پلیس فدرال را فقط برای این کار مستقر خواهیم کرد. به طور کلی، افسران پلیس آلمان و فرانسه ابتدا از یکدیگر در مسابقات قهرمانی اروپا حمایت می‌کنند و سپس در المپیک این همکاری را انجام خواهند داد.

وزیر کشور آلمان تاکید کرد: در مسابقات قهرمانی اروپا، تمام نیروهای امنیتی مستقر از تمام تیم ها، هواداران و میهمانان محافظت خواهند کرد - و البته این موارد به ویژه در مورد تیم اوکراین صدق می‌کند. وی افزود: ما تمام تلاش خود را برای اطمینان از امنیت آنها در آلمان انجام می دهیم؛ حتی امنیت بالاتری نیز وجود دارد. در اینجا اقدامات احتیاطی انجام می شود. با توجه به حمله روسیه به اوکراین، اروپای شرقی در طول حضور خود در مسابقات قهرمانی اروپا به شدت در معرض خطر هستند.

فایزر همچنین گفت که مقامات آلمانی علاوه بر خطرات ناشی از تروریست‌های به توصیف وی اسلام گرای افراطی، هولیگان‌ها و سایر جنایتکاران خشن، آمادگی کافی برای حملات سایبری را نیز دارند. در این زمینه، فایزر همچنین در مورد همکاری با سازمان دهنده این مسابقات یوفا گفت که اداره فدرال امنیت اطلاعات به یوفا در مورد نحوه محافظت از سیستم بلیط آنلاین مشاوره می‌دهد.

"فایزر" در بخش دیگری از سخنانش افزایش تعداد پرونده‌های جاسوسی کشف نشده را به تقویت "عظیم" سیستم ضد جاسوسی در کشورش نسبت می دهد. او به "راینیشه پست" گفت که وضعیت تهدید بالا است، اما مقامات امنیتی همزمان "حفاظت را افزایش داده‌اند".

فایزر درباره پرونده‌های جاسوسی در رابطه با حزب افراطی جایگزینی برای آلمان گفت: «مقامات امنیتی فاش کرده‌اند که روابط این حزب با روسیه به پارلمان‌های ما نیز کشیده شده است. هدف پوتین دقیقاً همین است: او می خواهد به دموکراسی ما حمله کند و به نیروهایی نیاز دارد که بتواند برای این کار از آنها استفاده کند.

با توجه به کشف جدیدترین موارد جاسوسی، حزب سوسیال دموکرات آلمان همچنین خواستار تجهیزات بهتر برای مقامات امنیتی است. سباستین هارتمن، سخنگوی سیاست داخلی فراکسیون حزب سوسیال دموکرات آلمان در این باره به هفته نامه اشترن گفت: «آلمان در تیررس فعالیت‌های جاسوسی شرق قرار دارد. آندریاس شوارتز، هم حزبی او هم گفت: صرفه جویی مالی در این زمینه به معنای تسلیم شدن در برابر امنیت مردم است.

هشدار مقام آلمانی درباره خطر عملیات لیتوانی برای بودجه ارتشتوافق آلمان و انگلیس برای تقویت همکاری‌های دفاعی

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بورل: رویارویی هسته‌ای به یک احتمال واقعی تبدیل شده است
  • تشکیل شوراها اسباب تحکیم پایه‌های نظام را فراهم کرده است
  • تشکیل ائتلاف جهانی نخبگان دانشگاهی برای کمک به احقاق حق مردم فلسطین
  • تشکیل ائتلاف جهانی نخبگان دانشگاهی برای کمک به احقاق حق مردم فلسطین
  • افزایش خشم چین علیه اتهام زنی‌های جاسوسی از طرف آلمان
  • باهنر: مجلس باید حداقل دو فراکسیون اقلیت و اکثریت داشته باشد /ضرورت ندارد تمام تصمیمات مجلس جناحی باشد
  • حمله خشن بوندسلیگا به کفش طلای اروپا
  • ایران و روسیه ائتلاف دفاعی تشکیل می دهند؟
  • بلاروس: ناتو باعث سلطه آمریکا بر اروپا شده و گسترش آن را نمی‌پذیریم
  • تشدید تدابیر امنیتی در آستانه مسابقات قهرمانی اروپا در آلمان