Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-04-19@07:10:34 GMT

تلاش مسئولان کنگاوری برای استقبال از مهمانان نوروزی

تاریخ انتشار: ۲۸ اسفند ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۷۶۳۸۷۸

تلاش مسئولان کنگاوری برای استقبال از مهمانان نوروزی

شهرستان کنگاور با جمعیتی افزون بر 76 هزار نفر در 94 کیلومتری شرق کرمانشاه واقع شده و به دلیل داشتن آثار تاریخی فراوان و جاذبه های طبیعی به عنوان یکی از مقاصد گردشگری استان همواره مطرح بوده است.
معبد آناهیتا به عنوان دومین بنای سنگی کشورمان بعد از تخت جمشید در شهر کنگاور قرار دارد که هر سال مورد توجه گردشگران زیادی از داخل و خارج از کشور قرار می گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



**ساماندهی معبد آناهیتا
رئیس شورای شهر کنگاور در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، با بیان اینکه ایجاد بسترهای گردشگری زمینه ساز حضور گردشگران داخلی و خارجی خواهد بود، گفت: شهر تاریخی کنگاور ظرفیت‌های بسیاری در زمینه گردشگری دارد و باید در این راستا به توسعه دست پیدا کنیم.
'سوسن سلیمان آبادی' بیان می کند: شهرداری و شورای شهر کنگاور آماده هرگونه همکاری با پایگاه پژوهشی معبد آناهیتا، میراث فرهنگی و فعالان حوزه گردشگری است و جلسات مشترک را به همین منظور آغاز کرده ایم.
وی با بیان مهم خواندن موضوع گردشگری در شهرستان کنگاور، اظهار کرد: در این حوزه ساماندهی معبد آناهیتا باید در اولویت قرار بگیرد.

**توسعه گردشگری شهری در اولویت است
شهردار کنگاور نیز در پاسخ به این سوال خبرنگار ایرنا، که صنعت گردشگری شهرستان به چه اندازه برای شهرداری دارای اهمیت است، با بیان اینکه ایجاد بسترهای گردشگری زمینه ساز حضور گردشگران داخلی و خارجی خواهد بود، خاطرنشان کرد: بنده معتقدم که گردشگری باید در اولویت قرار گیرد، چرا که گردشگری موارد و لوازم دیگری را در حوزه درآمد پایدار به دنبال خواهد داشت.
رامین صادقی افزود: در نخستین بازدیدی که از محوطه تاریخی معبد آناهیتا داشتم، برخی از مشکلات آن که شهرداری قادر به رفع آنها بود در دستور کار قرار گرفت.
وی ادامه داد: ساختمان هایی که در سال های گذشته در ضلع جنوب و جنوب شرقی معبد آناهیتا به صورت نیمه کاره تملک شده بودند، جلوه بسیار بدی به این اثر تاریخی داده بود، که هموارسازی و تسطیح این محوطه باستانی توسط واحد عمران شهرداری انجام شد.
وی در پاسخ به این سوال که چه اقدام های در راستای توسعه گردشگری شهری صورت گرفته، گفت: نورپردازی دیوار ضلع شمال غربی معبد آناهیتا، هرس درختان و روشنایی پیاده رو معبد در ورودی این بنا از جمله کارهای شهرداری کنگاور در راستای توسعه گردشگری بوده است.
شهردار کنگاور همچنین در ادامه اظهار داشت: آسفالت و لکه گیری خیابان های سطح شهر، گل کاری میادین، بلوارها و بوستان ها، خرید و نصب صندلی، سطل زباله، ست های ورزشی و چراغ های روشنایی و تجهیز مبلمان شهری، نورپردازی میادین و معابر، رنگ آمیزی و طراحی تندیس میادین و جداول و رفت و روب های محله ای از مهمترین اقدام های شهرداری برای استقبال از نوروز 97 بوده است.
رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کنگاور نیز با اشاره به اینکه کنگاور از شهرهای ورودی استان کرمانشاه است که شرایط مناسبی برای جذب گردشگر دارد، بیان کرد: از آثار تاریخی و به نام کنگاور به معبد آناهیتا، گودین تپه، پل تاریخی کوچه، خانه تاریخی ساری اصلانی، سه حمام دوران قاجار و 160 محوطه، اثر و تپه تاریخی در این شهرستان می توان اشاره کرد که تا به امروز 120 مورد از محوطه‌های تاریخی این شهرستان ثبت ملی شده‌اند.
منوچهر پاشایی با اشاره به شعار نوروز امسال کنگاور با عنوان نوروزی شاد و مفرح و خاطره انگیز، اظهار کرد: گروه موسیقی در معبد آناهیتا به اجرای برنامه می پردازند و با توجه به حادثه تلخ زلزله آبان ماه در کرمانشاه که مردم لحظات سختی را گذراندند و عزادار بودند سعی داریم که با اجرای برنامه های متنوع نوروز شادی برای مسافران فراهم کنیم.
وی همچنین با اشاره به همکاری اعضای ستاد خدمات سفر در شهرستان از تجهیز پنج مدرسه و خانه معلم برای اسکان مسافران نورزی سال جدید خبر می دهد.

**بازدید 20 هزار گردشگر از معبد آناهیتا
مدیر پایگاه پژوهشی معبد آناهیتا کنگاور نیز با اشاره به اینکه بسیاری از گردشگران و مسافران از شهر کنگاور عبور می‌کنند، اظهار داشت: آن‌ طور که باید به گردشگران داخلی و خارجی در کنگاور خدمات ارائه نشده است، به‌ عنوان مثال در ورودی این شهر از تابلوهای راهنما مناسب استفاده نشده و گردشگران حتی برای پیدا کردن مسیر خود تا معبد آناهیتا با مشکلات زیادی مواجه می‌شوند.
بابک طاهریان با تقدیر از عملکرد شورا و شهرداری کنگاور به خاطر توجه ویژه به معبد آناهیتا، از اجرای برنامه های متنوع در معبد آناهیتا خبر داد و گفت: برگزاری نمایشگاه صنایع دستی و سوغات شامل گیوه؛ گلیم، سفال و نان ساجی و تافتون سوغات مخصوص کنگاور و برپایی سیاه چادرها عشایر از جمله این برنامه هاست.
وی در ادامه به برگزاری جشنواره بازی های بومی محلی در محوطه معبد آناهیتا خبر می دهد و می گوید: پخت انواع غذاهای محلی، اجرای تئاتر خیابانی، اجرای گروه موسیقی، برپایی سفره هفت سین و مسابقه طناب کشی از جمله برنامه های این جشنواره است.
طاهریان در ادامه افزود: در سال جاری حدود 20 هزار گردشگر از معبد آناهیتا بازدید کرده‌اند، که حدود 2 هزار نفر از آنها خارجی بودند.
وی ادامه می دهد: پیش‌ بینی ما برای سال آتی جمعیت 25 هزار نفری است و آماده‌ایم تا از این جمعیت استقبال خوب و باشکوهی داشته باشیم.
8066/7447
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: موسسات مالی و اعتباری رفراندوم گفت و گوی ملی غوطه شرقی ارز دیجیتال زباله شهرداری صنایع دستی و گردشگری گردشگران داخلی و خارجی مهمانان نوروزی موسسات مالی و اعتباری رفراندوم گفت و گوی ملی غوطه شرقی ارز دیجیتال امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۷۶۳۸۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کسب رتبه سوم چهارمحال و بختیاری در مرمت بنا‌های تاریخی

علیرضا جیلان مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی چهارمحال و بختیاری گفت: با توجه به نگاه خاص رئیس جمهور امروز گردشگری به گفتمان قوی در این استان تبدیل شده و باید از این قابلیت و ظرفیت استفاده شود.

وی افزود: ژئوتوریسم، اکوتوریسم و طبیعت‌گردی از ظرفیت‌های بام ایران است که با توجه به گفتمان و مطالبه‌گری ایجاد شده این قابلیت باید حفظ شود.

جیلان اضافه کرد: این استان پارسال در بخش مرمت بنا‌های تاریخی رتبه سوم کشور و در خصوص برخورد با حفاران و دستگیری‌هایی که انجام شده رتبه ممتاز را کسب کرده است.

بیشتر بخوانید

شناسایی چهار هزار و ۷۰۰ اثر تاریخی ملموس و ناملموس

وی بیان داشت: چهارمحال و بختیاری بهشت حفاری کشور بوده و در دو سال اخیر ۷۰ دستگاه انواع فلزیاب در این استان کشف و ضبط شده است.

جیلان یادآور شد: از سال گذشته طرح جامع گردشگری چهارمحال و بختیاری براساس قراردادی با دانشگاه شهرکرد آغاز شد که اُمید است تا دو سه ماه آینده در دسترس قرار گیرد.

وی ادامه داد: چهارمحال و بختیاری ۱۰۸ جاذبه طبیعی، ۶۷۴ جاذبه فرهنگی تاریخی، ثبت ۷۲۷ اثر در فهرست آثار ملی، هشت اثر دست‌ساز، ۱۲ روستای هدف گردشگری، ۱۵ منطقه گردشگری مصوب، ۱۴ هتل، چهار هتل‌آپارتمان، ۵۱ مرکز دفتر خدماتی مسافرتی، پنج مرکز تفریحی سرگرمی، ۷۴ اقامتگاه بوم‌گردی، ۱۰۲ صنایع‌دستی و هنر‌های سنتی دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان چهارمحال و بختیاری شهرکرد

دیگر خبرها

  • کاوش و سامان‌دهی قلعه تپه تاریخی ابهر
  • کسب رتبه سوم چهارمحال و بختیاری در مرمت بنا‌های تاریخی
  • افزایش ۲۰ درصدی میزان بازدید گردشگران از آثار تاریخی سلطانیه
  • پایان دوران سلطنت هتل‌ها
  • اختصاص شعب ویژه قضایی برای رسیدگی تخصصی به پرونده های میراث فرهنگی گلستان
  • دادستان زنجان استاندار را پای پل میربهاءالدین کشید
  • برگزاری مراسم هزار دف در روستای گردشگری پالنگان/ کردستان مقصد ۳.۵ میلیون نفر گردشگر نوروزی
  • عزم جدی مسئولان واصناف کیش برای ایجاد تابستانی پر رونق در جزیره کیش
  • ارائه خدمت ۱۳۷ قایق به بیش از ۱۵ هزار گردشگر نوروزی بوشهر
  • ۶۷۵ هزار گردشگر نوروزی از خدمات دریایی استان بوشهر استفاده کردند