Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-20@03:43:13 GMT

هشتمین مسابقه ایده‌پردازی دانشگاه کاشان برگزار شد

تاریخ انتشار: ۲۸ اسفند ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۷۶۴۱۴۶

هشتمین مسابقه ایده‌پردازی دانشگاه کاشان برگزار شد

رئیس مرکز کارآفرینی دانشگاه کاشان گفت: هشتمین مسابقه ایده‌پردازی دانشگاه با موضوع مشکلات و فرصت‌ها در دانشگاه برگزار شد. ۲۸ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۰:۵۶ استانها کاشان نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کاشان، داوود حسنعلیان امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت:هدف اساسی از برگزاری این مسابقات که به دو شکل کلی و آزاد و پردیسی و با موضوع مشخص هر ساله در دانشگاه کاشان برگزار می‌شود، گسترش فرهنگ خلاقیت و نوآوری با رویکرد تجاری‌سازی و کارآفرینی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه ملاک ارزیابی ایده‌ها همانند شرایط ورود به مرکز رشد یعنی نوآورانه‌بودن، اجرایی‌بودن و اقتصادی‌بودن طرح‌هاست افزود: البته تشکیل و استفاده از گروه‌ها به صورت بین‌رشته‌ای و نحوه اجرا نیز در نظر گرفته می‌شود.

رئیس مرکز کارآفرینی دانشگاه کاشان خاطر نشان کرد: پس از برگزاری این مسابقه،  نفر اول آقای مرتضی شفیعی دانش‌آموخته کارشناسی ارشد فیزیک پلاسما با ایده "طراحی و ساخت دستگاه جدا‌کننده ضایعات PET از PVC"،   نفر دوم آقایان جواد ثابت، دانشجوی کارشناسی مدیریت و سیدعلی محمدیه با ایده "زبان برنامه‌نویسی ایرانی" و   نفر سوم فرناز حاجیان دانش‌آموخته کارشناسی ارشد شیمی تجزیه با ایده "لوسیون ضد ریزش مو با خاصیت تقویت‌کنندگی مو و رویش مجدد موهای تضعیف شده به همراه پوشانندگی قسمت‌های کم پشت مو و حفظ زیبایی ظاهری"  انتخاب شدند.

وی افزود: به نفرات برتر جوایز نقدی، امکان ورود به مرکز رشد دانشگاه و گواهینامه ایده برتر تعلق گرفت.

انتهای پیام/ح

R7845/P1357/S6,1369/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۷۶۴۱۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اشتغال دانشجویان در واحدهای بزرگ تولیدی بر مبنای توانایی/ پایان‌نامه‌ها را کاربردی کردیم

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، اکبر پیرستانی معاون فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان در هشتمین رویداد نوآورانه «ترنج» که با هدف توانمندسازی راهبردی نوآوران جوان برگزار شده بود، اظهار کرد: یکی از دغدغه‌های دانشگاه آزاد، مهارت‌آموزی است و دنبال خلّاقیت و کارآفرینی دانشجویان دانشگاه هستیم.

وی افزود: به‌عنوان دانشگاهِ پیشرو، مبدع طرح پیش رو هستیم و تمایل داریم دانشجویان در کنار تحصیل مهارت‌آموزی هم داشته باشند و تیم‌هایی را پیدا کنند و کارآفرینی کنند.

معاون فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان عنوان کرد: اتفاقات بسیار خوبی در دانشگاه رقم خورده و دنبال جذب و اشتغال دانشجویان خود پس از تحصیل هستیم؛ از این رو طرح پویش (اشتغال همزمان با تحصیل)) را رقم زدیم.

پیرستانی افزود: یکی از امتیازات طرح پویش این است که اگر دانشجو در دوران دانشجویی وارد محیط واقعی کار شود؛ از منظر میزان دستمزد و حقوق مقایسه نمی‌کند و در انجام کار راحت‌تر است، همچنین در بررسی‌های صورت گرفته در مراکز کارآفرینی و به دلیل اینکه ارتباط و تعامل بین دانشجو و صنعت اتفاق نمی‌افتاد؛ عملاً تناسب بین علاقه و شغل بررسی نمی‌شد، اما اکنون کارشناسان
شرکت‌های بزرگ با حضور در دانشگاه با دانشجو مصاحبه کرده و از توانمندی‌ها و علایق دانشجو برای حضور در عرصه اطلاع پیدا می‌کنند.

وی عنوان کرد: این پروسه دو امتیاز دارد؛ نخست اینکه دانشجو پس از گذار از فیلتر‌های مورد نظر وارد دستگاه مورد نظر شده و حضور ماندگارتر و مفیدتری خواهد داشت و هم اینکه برای صنعت یا آن مؤسسه تولیدی این اطمینان حاصل می‌شود که حمایت معنوی دانشگاه پشت سر دانشجوست و به‌لحاظ حفظ اموال و دستاورد‌های علمی و اختراعات به یک اطمینان خاطری می‌رسد.

معاون فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان تأکید کرد: پایان‌نامه‌ها را نیز هدفمند و با شناسایی مشکلات صنایع موضوعات را احصاء کردیم تا کاربردی کنیم؛ به این صورت که یا قابلیت تبدیل شدن به صنعت داشته باشد یا گره‌ای از صنعت باز کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • از جذب موفق طرح‌های برون‌دانشگاهی تا برپایی راهیان پیشرفت در حوزه فناوری
  • تمدید مهلت ثبت نام آزمون استخدامی اختصاصی معلولان
  • پذیرش بدون آزمون استعداد‌های درخشان کارشناسی ارشد پیام نور کیش
  • جزئیات پذیرش بدون آزمون کارشناسی ارشد در دانشگاه پیام نور + سایت ثبت‌ نام
  • جزییات پذیرش بدون آزمون کارشناسی ارشد در دانشگاه پیام نور
  • فراخوان ارسال اثر به هشتمین جشنواره «طنز پهلو» در فومن
  • مهلت ارسال ایده به ششمین دوره رویداد «از ایده تا بازار» تمدید شد
  • اشتغال دانشجویان در واحدهای بزرگ تولیدی بر مبنای توانایی/ پایان‌نامه‌ها را کاربردی کردیم
  • فراخوان پذیرش بدون آزمون استعداد‌های درخشان کارشناسی ارشد دانشگاه پیام نور
  • نخستین نشست رسمی کمیسیون بانوان بنیاد کارآفرینی گام دوم برگزار شد