Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس انجمن خبرنگاران تایباد گفت: خبرنگاران نقش برجسته‌ای در تولید آسایش، آرامش و احساس امنیت در این شهرستان مرزی دارند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مهدی حسین زاده در گفت و گو با تایبادخبر، بیان کرد: شهرستان تایباد شاهد اتفاقات بسیار مهمی در سال جاری بود که به قلم و تصویر اصحاب رسانه این شهرستان مرزی ثبت و ضبط شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: نقش رسانه‌ها در آگاه ‌سازی مردم شهرستان بسیار مهم است، زیرا رسانه ‌ها زمینه‌ ساز فرصت ‌هایی هستند که چنانچه به درستی مورد توجه قرار گیرند در عمل می ‌توانند نقش فعال و سازنده ای در زمینه انتقال افکار عمومی، فعالیت ‌های اجتماعی و مشارکت مردمی داشته باشند، بنابراین خبرنگاران نقش برجسته‌ای در تولید آسایش، آرامش و احساس امنیت در این شهرستان مرزی دارند.

 

رییس انجمن خبرنگاران تایباد گفت: رسانه ها به دلیل احساس نزدیکی بیشتر با مردم و به دور از هرگونه سیاستگذاری های محض توانسته اند مخاطبان زیادی در بین عموم و خواص بیابند که بر این اساس هر چه بیشتر مسائل اجتماعی مورد توجه قرار گرفته و نگاه موشکافانه تر و دقیق تری به موضوعات مرتبط وجود داشته باشد موجب آگاه سازی مردم و کاهش آسیب های اجتماعی می شود.


وی با اشاره به اینکه خبرنگاران پل ارتباطی بین مردم و مسئولان هستند و نقش موثری در پیشرفت شهرستان بر عهده دارند، عنوان کرد: انعکاس عملکرد مسئولان، ارائه مشکلات مردم و نقد منصفانه از وظایف اصحاب رسانه است و حتی ارائه نظرات مختلف مردم در دیدگاه های خبری راهگشای بسیاری از کارها بوده و نشان از دقت و تیز بینی مردم و تعامل آنها با خبرنگاران دارد.


حسین زاده به افتتاح دفتر انجمن خبرنگاران در دهه فجر اشاره کرد و افزود: از اقدامات مهمی که در راستای معرفی خبرنگاران شهرستان در سال جاری صورت گرفت افتتاح مکانی برای تبادل نظرات اصحاب رسانه با یکدیگر و نیز با مسئولان شهرستان، راه اندازی کانال خبری رسمی با عنوان کانال خبر تایباد (@khabarTaybadd) که تمام وقایع به روز شهرستان توسط اصحاب رسانه در آن درج می شود و نیز راه اندازی سایت رسمی خبری که از ابتدای سال 97 کار خود را به صورت رسمی آغاز خواهد کرد.

 

وی به خدمت افتخاری اصحاب رسانه در شهرستان تأکید و خاطرنشان کرد: مطبوعات و رسانه‌ها به دلیل داشتن دید وسیع‌تر و همچنین تحلیل عملکرد، به عنوان بازوی توانمند در کنار مجموعه مدیریت شهری ایفای نقش می کنند و این مهم سبب شده ادارات و نهادها شهرستان بتوانند به خوبی ماموریت‌های محوله و شرح وظایف خود را در مسیر توسعه هرچه بیشتر شهر و خدمت به مردم انجام دهند، و به شکلی موفق‌تر عمل کنند.


گفتنی است، شهرستان 120 هزار نفری تایباد دارای 17 خبرنگار در حوزه های متفاوت صدا و سیما، خبرگزاری های رسمی و کشوری دانا، ایرنا، ایکنا، فارس، صبح توس، تسنیم و قدس آنلاین......، روزنامه های سراسری قدس و خراسان.... و نیز سایت های رسمی و استانی و همچنین کانال های تلگرامی با مجوز پلیس فتا می باشد.


 

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۷۶۴۳۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیاست ارزی غلط دلیل احساس نشدن درآمدهای سرشار نفتی و رشد اقتصادی در زندگی مردم

سیاوش سالارزاده کارشناس حوزه سیاست‌گذاری اقتصادی در رابطه با هدررفت منابع سرشار نفت و گاز کشور با سیاست ارزی غلط به خبرنگار قدس  اظهار کرد: سوء مدیریت سیاست‌های ارزی در کشورهای دارای منابع طبیعی مانند نفت و گاز پیامدهای شدیدی بر اقتصاد خواهد داشت و مانع از توانایی کشور در به‌کارگیری تمام ظرفیت‌های اقتصادی خود شود.

وی گفت: در مورد کشور ما نیز سیاست اشتباه ارزی حال حاضر دولت منجر به از بین رفتن درآمدهای مهم و سرشار نفتی و در نتیجه تضعیف رشد و توسعه اقتصادی کشور شده است. طبق آمار و ارقام اعلامی موسسات خارجی معتبر فروش نفت خام ایران به میزان فروش نفت خام در زمان برجام رسیده است و این نشان از اهمیت فوق‌العاده جریان درآمدهای ارزی کشور از محل فروش نفت خام و گاز طبیعی دارد اما متاسفانه به دلیل سیاست غلط ارزی دولت، نشانی از این درآمدهای سرشار ارزی در توسعه کشور و حتی زندگی مردم مشاهده نمی‌شود.

وی ادامه داد: برای کشور ما که به درآمدهای نفت و گاز متکی است، مدیریت موثر منابع ارزی خود را به منظور تنوع بخشیدن به اقتصاد، توسعه زنجیره ارزش صنعت نفت و گاز و دستیابی به رشد اقتصادی پایدار ضروری است اما به کارگیری سیاست ارزی غلط 28 هزار 500 تومانی تخصیص ارز ارزان برای واردات کالاهای اساسی منجر به سوء مدیریت و هدر رفت درآمدهای ارزی کشور شده است.

تشدید نابودی منابع ارزی کشور با تداوم نظام ارزی چند نرخی در اقتصاد کشور

این کارشناس حوزه سیاست‌گذاری اقتصادی با اشاره به تشدید نابودی منابع ارزی کشور با تداوم نظام ارزی چند نرخی در اقتصاد و سوءمدیریت منابع ارزی گفت: بانک مرکزی با پایین نگه داشتن مصنوعی قیمت کالاهای اساسی وارداتی از طریق تخصیص ارز ارزان، نتوانسته است به طور موثر از درآمدهای نفتی خود برای تقویت رشد اقتصادی واقعی استفاده کند و از طرف دیگر به رقیب تولیدکننده داخلی نیز تبدیل شده است. این امر نه تنها منجر به استفاده نادرست از منابع ارزی کشور شده است بلکه تلاش های دولت در زمینه توسعه تجارت انرژی، کاهش تأثیر تحریم ها، افزایش بازارسازی در حوزه نفت و گاز و رشد اقتصادی کشور را نیز تضعیف کرده است. همچنین تداوم نظام ارزی چند نرخی در اقتصاد، سوءمدیریت منابع ارزی را تشدید کرده و پتانسیل رشد اقتصادی کشور را محدود کرده است. عدم شفافیت و ثبات در سیاست های ارزی باعث ایجاد بلاتکلیفی در بازار شده، سرمایه گذاری را با مشکل مواجه کرده و توانایی کشور در جذب سرمایه خارجی را با مشکل مواجه کرده است.

سالارزاده به تجربه سال 1402 در ارزپاشی دولت در حوزه ارز 28 هزار و 500 تومانی اشاره کرد که نه تنها منابع نفتی سهم دولت بلکه منابع نفتی سهم صندوق توسعه ملی کشور نیز مورداستفاده قرار گرفت و در همین رابطه گفت: نکته بسیار مهم در زمینه تجربه سال 1402 بوده است که در آن سیاست ارزپاشی دولت با ارز 28 هزار 500 تومانی نه تنها تمام منابع ارزی نفتی دولت را به واردات کالاهای مصرفی حوزه کالاهای اساسی تخصیص داده است بلکه بخشی از منابع تخصیص ارز ۲۸۵۰۰ تومانی از محل منابع ارزی در دست صندوق توسعه ملی بوده است و با این اوصاف، منابع این صندوق به جای سرمایه‌گذاری، خرج واردات کالاهای مصرفی شده است.

 لزوم به‌کارگیری ظرفیت‌های بخش نفت و گاز برای مقابله با چالشهای ارزی

سالارزاده گفت: برای مقابله با چالش‌های ناشی از سیاست‌های غلط ارزی و به‌کارگیری ظرفیت‌های اقتصادی کامل بخش نفت و گاز کشور، اتخاذ رویکردی تک نرخ کردن ارز در کنار تخصیص منابع نفتی کشور در جهت توسعه پتروپالایشگاه‌ها ضروری است.

وی گفت: سیاست غلط ارزی تأثیرات زیانباری بر درآمدهای نفتی مهم کشور گذاشته و پتانسیل رشد و توسعه اقتصادی کشور را تضعیف کرده است. برای غلبه بر این چالش‌ها و تحقق کامل منافع اقتصادی بخش نفت و گاز، اولویت‌بندی مدیریت استراتژیک و پایدار منابع ارزی، ارتقای حکمرانی و شفافیت و ارتقای تنوع و نوآوری در اقتصاد برای ایران ضروری است. از طریق رهبری مؤثر، همکاری و سیاست‌های اقتصادی صحیح، ایران می‌تواند پتانسیل واقعی اقتصادی خود را باز کند و راه را برای آینده‌ای مرفه‌تر و پایدارتر برای همه شهروندانش هموار کند.

زهرا طوسی

دیگر خبرها

  • پایداری تولید شرط اولیه امنیت غذایی است
  • لزوم توجه به پیوست فرهنگی و رسانه‌ای جهت اجرای شعار سال
  • امپراطوری رسانه ای دشمن در جنگ غزه شکست خورده است
  • سیاست ارزی غلط دلیل احساس نشدن درآمدهای سرشار نفتی و رشد اقتصادی در زندگی مردم
  • فیلمساز برجسته و برنده نخل طلای کن درگذشت
  • برند شهر اصفهان باید حفظ شود/ آماده تعامل با رسانه‌ها هستیم
  • قدمت ۶۰ ساله شبکه استانی رادیو همدان
  • تلاش های اصحاب رسانه در برگزاری انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره خبرگان رهبری قابل تقدیر است
  • در جنگ روانی مُفت و مجانی نبازیم!
  • رابطه استراتژیک برای ارتقای امنیت مرزی