Web Analytics Made Easy - Statcounter

حمیدرضا گرامی، مدیركل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس فارس در گفت‌وگو با ایكنا از فارس، با بیان اینكه این استان جزو چهار استان برتر كشور در حوزه‌های مختلف دفاع مقدس است، گفت: همین مسئله توجه جدی‌تر به جمع‌آوری اسناد، پژوهش و راه‌اندازی مركز فرهنگی دفاع مقدس (موزه) رزمندگان این استان در دوران هشت ساله دفاع مقدس را دو چندان می‌كند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: دفاع مقدس مردم ایران اسلامی دستاوردهای بسیار ارزشمندی از خود بر جای گذاشته است كه اصلی‌ترین آن‌ها بیمه كردن كشور در مقابل قدرت‌های استكباری است كه عزت ایران اسلامی را همیشه زنگ خطری برای خود محسوب كرده‌اند؛ علاه بر این، بسیاری از مشكلات اجتماعی و فرهنگی ما با تكیه بر تجارب این دوران قابل حل است.

وجود 300 هزار ایثارگر در استان فارس
گرامی اظهار كرد: استان فارس با میانگین 300 هزار ایثارگر، گنجینه‌ای عظیم را برای تحقق اهداف اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی و غیره داراست كه فرمایش رهبر معظم انقلاب گواه این ادعاست.
این یادگار دوران دفاع مقدس تأكید كرد: نسل جدید باید بداند كه ولایت‌مداری، ایثار، خودباوری، اقتدار، جهاد و به عبارت كامل‌تر، ارزش، شرافت و انسانیت، شاخصه مهم و موجود در جبهه‌ها بود كه اكنون می‌تواند راهگشای این نسل برای فائق آمدن بر مشكلات امروز جامعه باشد.
وی بیان كرد: این اداره‌كل بر اساس وظیفه ذاتی خود، تلاش می‌كند با همكاری دستگاه‌هایی كه در زمینه خدمت‌رسانی به ایثارگران فعال هستند، نسبت به جمع‌آوری اسناد و خاطرات این عزیزان و خانواده‌های آنان اقدام كند و یادگاری ماندگار برای نسل آینده به جای بگذارد.
گرامی، مركز فرهنگی دفاع مقدس را كه فاز نخست آن در دهه فجر امسال به بهره‌برداری رسید را از جمله مكان‌هایی برشمرد كه می‌توانند علاوه بر حفظ ارزش‌های حماسی مردم ایران، جوانان را با دستاوردهای این دوران برای بهره‌برداری در حال و آینده آشنا كند.
مدیركل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس فارس تأكید كرد: راه‌اندازی این مركز گام ارزشمندی برای رسیدن به اهداف بزرگ پیش روی دلسوختگان و علاقه‌مندان فرهنگ جهاد و شهادت است و امیدواریم كه با یاری تمام كسانی كه می‌توانند در این مسیر گام بردارند، هرچه زودتر شاهد افتتاح فازهای بعدی این مجموعه فرهنگی باشیم.

ساخت موزه دفاع مقدس فارس در زمینی با 16 هزار متر مربع
وی با بیان اینكه در فاز دوم بهره‌برداری از مجتمع فرهنگی دفاع مقدس فارس، موزه‌آرایی انجام خواهد شد، گفت: مركز فرهنگی دفاع مقدس فارس با مساحت 16 هزار و 500 متر مربع و با زیربنای 6 هزار متر مربع در حال ساخت است كه فاز اول آن در دهه مبارك فجر به بهره‌برداری رسید.
گرامی ادامه داد: در فاز دوم نیز كه از مدت‌ها پیش با راه‌اندازی كارگروه ویژه مقدمات آن انجام شده است، بخش موزه‌آرایی این مجموعه با به كارگیری فناوری‌های روز به بهره‌برداری خواهد رسید.
مدیركل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس فارس تأكید كرد: در خصوص موزه آرایی و ساخت محوطه، با تشكیل كارگروه ویژه و مشورت با كارشناسان، صاحب‌نظران و مسئولان در مورد جمع‌آوری سوژه‌های دفاع مقدس، بیش از 850 سوژه برای موزه‌آرایی این مركز فرهنگی شناسایی و در اختیار كارگروه موزه‌آرایی قرار گرفته است.
انتهای پیام

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۷۶۸۰۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اصلاحات اساسی در اقتصاد برق، راهکار برون رفت از مشکلات بخش توزیع

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از توانیر، محسن ذبیحی با اشاره به اینکه اصلاح روابط مالی صنعت برق می‌تواند به سرعت گردش منابع نقدینگی و حذف بروکراسی امکان برنامه‌ریزی و برآورد منابع برای کل سال بهبود نقدینگی بر اساس تلاش شرکت‌ها در وصول استفاده از اعتبار گردش نقدینگی در حساب شرکت‌ها انگیزه وصول معوقات رسوب شده در استان‌ها و حمایت مقامات سیاسی استان بیانجامد، گفت: تأمین منابع مالی در حوزه جاری با توجه به نیازهای منطقی هر شرکت با تعیین ضرایب محاسبه و تعیین شده، انجام خواهد شد و متناسب با آنها منابع لازم در اختیار شرکت‌ها قرار خواهد گرفت.

وی افزود: در حوزه سرمایه‌ای سعی شده تا با بهره‌گیری از تمام ظرفیت‌های قانون موجود، برنامه‌های مصوب سالیانه بر اساس منابع در دسترس، اجرا و از طریق کنترل حجم سرمایه گذاری شرکت‌ها از افزایش بدهی‌ها جلوگیری شود.

ذبیحی در عین حال بزرگترین تهدید در راه اجرای طرح مالکیت و استقلال مالی شرکت‌های توزیع را عدم توجه کافی احتمالی برخی از شرکت‌های توزیع به مناسبات و نحوه خرید برق از بورس انرژی و عدم مراقبت و مدیریت دقیق تناسب منابع و مصارف عنوان کرد و در خصوص بدهی سالیان گذشته شرکت‌های توزیع به سازندگان و پیمانکاران نیز گفت: حل اساسی این بدهی‌ها مستلزم اصلاحات اساسی اقتصاد صنعت برق در هزینه انشعاب و دریافت بهای تمام شده قیمت برق است.

وی در همین زمینه افزود: اما در کوتاه مدت استفاده از رسوب معوقات فروش برق و وصول آن در شرایط حاضر، راه حل کوتاه مدت است، ضمن آنکه امیدواریم بخشی از بدهی‌ها نیز از طریق ظرفیت‌های قانونی در دسترس قابل تحقق، در آینده تأمین شود.
معاون هماهنگی توزیع توانیر در پایان تأمین برق تعهدات ایجاد شده در حوزه مشترکین جدید را اولویت نخست کارهای حوزه توزیع نیروی برق در کشور اعلام کرد و خاطرنشان ساخت: طرح‌های مرتبط با گذر از اوج بار سال ١٤٠٣، هوشمندسازی و کنترل پذیری بار و طرح‌های تبدیل شبکه‌های سیمی مسی به کابل خود نگهدار نیز در زمره برنامه‌های اولویت دار سال جاری است.

کد خبر 6089929 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • بازار اصفهان نباید در معرض تهدید باشد/ موزه فرهنگ و تاریخ نصف جهان برای دنیا جذاب است
  • مشارکت دهه هشتادی‌ها در مدیریت شهری استمرار اندیشه بنیانگذار انقلاب است
  • حاجی محمره از یادمان های راهیان نور بازید کرد
  • فاز نخست موزه دفاع مقدس زنجان سوم خرداد افتتاح می‌شود
  • پردیس فرهنگ و رسانه تبریز آماده افتتاح شد
  • کارگروه تخصصی بررسی مشکلات ممیند تشکیل می‌شود
  • اصلاحات اساسی در اقتصاد برق، راهکار برون رفت از مشکلات بخش توزیع
  • پرس در اندیشه تغییر ساختار مالکیت باشگاه رئال مادرید
  • غیرت؛ دگرگونی عقلانی
  • بازدیدشهردار تبریز از پروژه عظیم باغ موزه دفاع مقدس در پارک موزه شمیم پایداری تبریز