Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در اینستاگرامش نوشت: سال ۱۳۹۶ در حالی به پایان رسید که بار دیگر نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران علیرغم همه توطئه‌ها و نقشه‌های شوم دشمنان در منطقه و تلاش برای ایجاد بی ثباتی در داخل توانست در مسیر دستیابی به اهداف و برنامه‌های خویش پیش رود

به گزارش خبرنگار گروه فضای مجازی خبرگزاری میزان، علی اکبر ولایتی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با تبریک فرارسیدن سال نو در اینستاگرامش نوشت: در آستانه بهاری دیگر که نشانه و نمادی از دگرگونی و تحول را در زیباترین شکل همراه با رنگ آمیزی طبیعت به نمایش می‌گذارد، حلول سال ۱۳۹۷ را به همه مردم شریف و بزرگوار در داخل و خارج از کشور تبریک عرض می‌کنم و امیدوارم سالی پر برکت همراه با توسعه و پیشرفت همراه با سعادت و سربلندی در تمامی زمینه‌ها را شاهد باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جمهوری اسلامی ایران در تمام سال‌های پس از انقلاب در مسیر رشد و توسعه و ایفای نقش تاثیرگذار خود در منطقه و جهان، گام‌های بلندی را برداشته و در سال ۱۳۹۶ نیز در زمینه‌های مختلف به ویژه در مقابله و مبارزه با توطئه‌گران و دشمنان خواهان تضعیف منطقه و کشور‌های اسلامی توفیقات بی نظیری را به دست آورده است که مهمترین آن نابودی داعش و آزادی سرزمین‌های اشغال شده از دست تروریست‌ها و حامیان آنان پس از حدود ۷ سال مقابله و ایستادگی بوده که نه تنها عراق، سوریه، لبنان و دیگر کشور‌های اسلامی که بی تردید امنیت و آرامش ایران اسلامی را هدف قرار داده بودند.

سال ۱۳۹۶ در حالی به پایان رسید که بار دیگر نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران علیرغم همه توطئه‌ها و نقشه‌های شوم دشمنان در منطقه و تلاش برای ایجاد بی ثباتی در داخل توانست در مسیر دستیابی به اهداف و برنامه‌های خویش پیش رود و این مهم جزء در سایه همراهی و ایستادگی مردم عزیز ایران اسلامی، تدابیر و هدایت‌های مقام معظم رهبری (مدظله العالی)، همت و تلاش همه مسئولان دلسوز و علاقه‌مند به توسعه و پیشرفت کشور و جانفشانی‌ها و و ایثارگری‌های همه نیرو‌های نظامی و انتظامی و به ویژه فرماندهان و پاسداران مدافع حرم محقق نمی‌شد و همواره قدران خداوند متعالی و عنایات ائمه اطهار (علیهم السلام) هستیم.

البته در این میان باید توجه داشت که ضرورت حفظ ثبات، امنیت، اقتدار و دستیابی به توسعه و پیشرفت، همواره در سایه وحدت و توجه به تامین منافع ملی در سطوح مختلف مردم و مسئولین قابل دستیابی است و باید به این مهم در سایه رهبری مدبرانه مقام معظم رهبری (مدظله العالی) اهتمام لازم را داشت.

ضمن تبریک مجدد این ایام، در سال ۱۳۹۷، توفیقات روزافزون، صحت و سلامت و توسعه، پیشرفت و تعالی را برای همه ملت بزرگ ایران و کشور عزیزمان از خداوند متعالی مسئلت نموده و بی تردید همچون تمام سال‌های پس از انقلاب، کشور در مسیر تامین اهداف و منافع ملی و دستیابی به ثبات و اقتدار گام بر خواهد داشت.»

انتهای پیام/

خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه ای منتشر می شود.

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۷۶۸۹۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد اقتصادی ایران در ۲۰۲۳ بر اثر دانش‌بنیان شدن صنعت نفت و گاز بود

نماینده پیشین ایران در هیئت عامل اوپک گفت: مجموعه‌ای از سیاست‌گذاری‌ها و دیپلماسی فعال انرژی ایران در دستیابی کشور به رشد اقتصادی بالای کشور موثر بوده است، فروش نفت به مینی‌ریفاینری‌ها در شرق آسیا و سهامداری در پالایشگاه‌های فراسرزمینی از جمله سیاست‌هایی است که به اجرا گذاشته شد.

به گزارش شانا به نقل از پایگاه خبری تابناک،  کارشناسان عوامل مختلفی را در دستیابی کشورمان به رشد اقتصادی مطلوب در سال ۱۴۰۲ موثر می‌دانند. از شواهد این طور برمی‌آید که صنایع نفت و گاز در این حوزه پیشرو بوده و بیشترین اثرگذاری را در رشد اقتصادی کشور داشته است.

کارشناسان معتقدند سیاست‌گذاری‌های فعال و صحیح، اتکا به توان دانش‌بنیانی و داخلی از جمله مهم‌ترین متغیرها برای دستیابی به رشد اقتصادی ۵.۴ درصدی کشور بوده است. آنان تأکید دارند که باید رشد را به دیگر حوزه‌های اقتصادی و صنعتی کشور نیز ببریم و شاهد رشدی منسجم در اقتصاد کشور باشیم.

بر اساس گزارش صندوق بین المللی پول، رشد اقتصادی ایران در سال ۲۰۲۳ با افزایش قابل توجه نسبت به سال پیش از آن به ۵.۴ درصد رسید. این صندوق گزارش رشد ۳.۸ درصدی را برای اقتصاد ایران در سال ۲۰۲۲ اعلام کرده بود.

صندوق بین المللی پول همچنین پیش‌بینی خود از رشد اقتصادی ایران در سال ۲۰۲۴ را نسبت به گزارش سه ماه پیش خود افزایش داد و به ۳.۷ درصد رساند. در گزارش ماه اکتبر این سازمان، رشد ۲.۵ درصدی برای اقتصاد ایران طی سال ۲۰۲۴ پیش‌بینی شده بود.

رشد اقتصادی ۵.۴ درصدی در شرایطی برای کشور محقق شده است که تحریم‌کنندگان منتظر فلج شدن اقتصاد ایران بودند. نظرات محمدعلی خطیبی، نماینده پیشین ایران در هیئت عامل اوپک را در ادامه درباره رشد اقتصادی ۵.۴ درصدی که به‌تازگی صندوق بین‌المللی پول اعلام کرد، می‌خوانید.

محمدعلی خطیبی با اشاره به این موضوع که وقتی دولت کنونی روی کار آمد، حجم فروش نفت کشور بسیار اندک بود، تصریح کرد: رشد اقتصادی ۵.۴ درصدی کشور که صندوق بین‌المللی پول آن را مطرح کرده و قسمت اعظم آن به واسطه صنایع نفت و گاز کشور به دست آمده است، اهمیت بسیاری دارد.

وی ادامه داد: تلاش‌هایی که دولت سیزدهم صورت داد، به‌کار گرفتن دیپلماسی صحیح و سیاست‌گذاری‌های درست سرانجام ما را به رشد اقتصادی مطلوب کنونی رساند.

نماینده پیشین ایران در هیئت عامل اوپک بیان کرد: فروش نفت و گاز ما در حال نزدیک شدن به حجم غیرتحریمی است. این موضوع اهمیت بالایی دارد، زیرا نشان‌دهنده بی‌اثر کردن تحریم‌هاست. این یک موفقیت است و نمی‌توان آن را کتمان کرد.

خطیبی گفت: بی‌شک افزایش فروش نفت و گاز کشور به حجم پیش از تحریم‌ها، کار بزرگی است که انجام داده‌ایم. این امر در افزایش درآمدهای دولت و بالا رفتن رشد اقتصادی کشور نقش موثری داشته است.

وی ادامه داد: مجموعه‌ای از سیاست‌گذاری‌ها و دیپلماسی فعال انرژی ایران در دستیابی کشور به رشد اقتصادی بالا کشور موثر بوده است. فروش نفت به مینی‌ریفاینری‌ها در شرق آسیا و سهامداری در پالایشگاه‌های فراسرزمینی از جمله سیاست‌هایی بود که به اجرا گذاشته شد. همچنین تمرکز بر استفاده از توان داخلی و دانش‌بنیان کشور نیز در رشد تجارت نفتی ایران اثرگذار بود. رشد اقتصادی ۵.۴ درصدی اقتصاد ایران در ۲۰۲۳ بر اثر حرکت به سمت دانش‌بنیان شدن صنعت نفت و گاز رقم خورد.

نماینده پیشین ایران  در هیئت عامل اوپک اظهار کرد: تحکیم روابط سیاسی کشورمان با دیگر کشورها و مصرف‌کنندگان بزرگ نفتی نیز در دستیابی به این رشد اقتصادی موثر بود. به طور کلی، هر موفقیتی در اثر مجموعه‌ای از عوامل به دست می‌آید. رشد اقتصادی سال ۱۴۰۲ کشور نیز بر اثر سیاست‌گذاری‌های صحیح و اتکا به توان داخلی به دست آمد.  

خطیبی گفت: سیاست استفاده حداکثری از توان دانش‌بنیان‌ها با جدیت در صنایع نفت و گاز کشور دنبال شد. این امر از حد شعار خارج شد و در عمل مورد توجه قرار گرفت. بر اثر این سیاست، توانستیم به بهره‌برداری از فاز ۱۱ پارس جنوبی با اتکا به توان داخلی بپردازیم و گازسوزی را کاهش دهیم. این دستاوردها نیز به بالا رفتن رشد اقتصادی کشور کمک کرد.

وی تأکید کرد: رشد اقتصادی مطلوب در هر کشوری بر اثر سیاست‌گذاری‌های فعال و تلاش و پشتکار به دست می‌آید. از طرف دیگر، اتکا به توان داخلی و دانش‌بنیانی کشورها نیز اثرگذاری بالایی در دستیابی آن‌ها به موفقیت اقتصادی دارد.

دیگر خبرها

  • لوله‌سازی اهواز در مسیر توسعه صادرات
  • پول انتخابات و جنگ؛ اهداف واقعی‌تر سفر بلینکن به منطقه‌
  • معلمان و کارگران بازوان حرکت جامعه در مسیر توسعه هستند
  • رشد اقتصادی ایران در ۲۰۲۳ بر اثر دانش‌بنیان شدن صنعت نفت و گاز بود
  • مناطق آزاد کشور ؛ چالش ها وراهکارها
  • دشمنان با جنگ رسانه‌ای در مسیر مردم و انقلاب سنگ اندازی می‌کنند
  • «کارگران» تلاشگران عرصه اقتصادی کشورمان هستند
  • دشمنان، همواره در تلاش برای ایجاد نفاق برای منحرف کردن مسیر پیشرفت ایران هستند
  • پیشرفت در کنترل نرخ بیکاری کشور/ تولید افزایش یافت
  • دیدار نخست وزیر بورکینافاسو و معاون اول رئیس جمهور