Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-29@12:21:28 GMT

۲ کتاب گویا با صدای ع. پاشایی منتشر شد

تاریخ انتشار: ۲۸ اسفند ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۷۶۹۱۶۰

۲ کتاب گویا با صدای ع. پاشایی منتشر شد

کتاب‌های گویای «شنیدن از دائو دِ جینگ» از لائوزه و «ماه نو و مرغان آواره» از رابیندرانات تاگور با صدای مترجم ع. پاشایی منتشر شد.

به گزارش ایسنا، کتاب صوتی «شنیدن از دائو دِ جینگ» از لائوزه در دو ساعت و یک دقیقه و یک ثانیه با قیمت ۱۵هزار تومان در کارگاه اتفاق منتشر شده است.

بخشی از «شنیدن از دائو  د جینگ»:

مراقب بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مثل آن‌هایی که در زمستان از رودی می‌گذرند.

هشیار بودند، مثل مردانی که از خطر آگاهند.

مؤدب بودند مثل میهمان‌ها.

 تسلیم بودند، مثل کنده‌های ناتراشیده چوب.

توخالی بودند، مثل غازها.

تیره بودند، مثل برکه‌های گل‌آلود.

چه کسی می‌تواند آرام چشم‌ به راه بماند تا لای و لجن ته‌نشین شود؟

چه کسی می‌تواند تا لحظه عمل آرام بماند؟

دائو دِ جینگ» (Dao De Jing ) کتاب چینی کهنی است در آیین کشورداری بر اساس فلسفه دائویی، یا دائوئیسم. اسم این کتاب مرکب از سه جزء است: «دائو» یعنی راه، طریقت؛ «دِه»، که «بهرمندی» از دائو است،  آن را فضیلت نیرو و «هنر» کشورداری دانسته‌اند؛ و «جینگ»، به معنی «کهن‌نامه» کتاب رسمی است.

 شاید دائو دِه جینگ در حدود دوهزار و پانصد سال پیش نوشته شده باشد؛ و احتمال می‌رود که مردی به نام لائو زه (Lao Zi) آن را نوشته باشد، که شاید در زمان کنفوسیوس می‌زیسته. هیچ چیز این کتاب قطعی نیست، مگر این‌که چینی است و بسیار سالخورده و با مردم همه‌جا طوری حرف می‌زند که گویی همین دیروز آن را نوشته است...

 همچنین کتاب صوتی «ماه نو و مرغان آواره» از رابیندرانات تاگور با صدای ع. پاشایی مترجم اثر در سه ساعت و ۲۳ دقیقه و ۴۸ ثانیه با قیمت ۱۷ هزار تومان در کارگاه اتفاق راهی بازار شده است.

رابیندرانات تاگور عمر پرباری داشته که در طی آن در زمینه‌های گوناگون فرهنگی، سوای شاعری، کارنامه بلند و درخشانی پدید آورده است، که حتی با یک نگاه زودگذر به آن هم می‌شود این را فهمید: بیش از ۳۰ نمایش‌نامه و صد داستان بلند و کوتاه دارد، با ۲۰ مجموعه مقاله در این زمینه‌ها: دستور زبان، عروض، تاریخ، علم، مسائل اجتماعی و سیاسی، فلسفه و دین و یادداشت‌های روزانه بسیار، نامه‌های بی‌شمار، سفرنامه‌ها، کتاب‌های درسی برای کودکان و خیلی چیزهای دیگر. او فیلسوف، نقاش و موسیقی‌دان بوده است.

اما شاعری‌اش، همین بس‌که هزار شعر مشهور دارد. از یک چنین عظمتی سخن گفتن، بحری در کوزه‌ای ریختن یا از تنگنای روزنی به جهانی حیرت‌انگیز نگاه کردن است.  تاگور در سال ۱۹۴۱ درمی‌گذرد، یعنی در هنگامه جنگ جهانی دوم. او جنگ را یک رابطه انسانی می‌بیند نه یک رابطه سیاسی صرف. مهاتما گاندی او را «نگهبان شرق» نامیده؛ و چینی‌ها او را «خورشیدی با توان تندر» خوانده‌اند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۷۶۹۱۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترجمه «قلمروزدایی علم و دین» روانه بازار نشر شد

به گزارش خبرگزاری مهر، کتاب «قلمروزدایی علم و دین» تألیف گریگور داوس به تازگی با ترجمه جواد درویش آقاجانی منتشر و روانه بازار نشر شده است.

پروفسور گریگور داوس (زاده ۱۹۵۷)، استاد دانشگاه نیوزلند است که در زمینه فلسفه دین مدرک دکتری دارد. هدف این کتاب، تحلیل منازعه «علم و دین» از طریق توسعه رویکردهای ممکن به روابط بین آن‌ها و همچنین توسعه مفهومی علم از یک سو و دین از سوی دیگر است. کتاب در مقابل مدل‌های ساده‌تر از روابط علم و دین، مدل پیچیده‌تری را پیشنهاد می‌دهد که شامل چهار بُعد برای پرداختن به رابطه علم و دین است و عبارت‌اند از: بُعد شناختی، غایت‌شناختی، نهادی و معرفت‌شناختی، بُعد شناختی به محتوای گزاره‌های علمی و دینی می‌پردازد. بُعد غایت‌شناختی به اهداف مندرج در علم و دین اختصاص دارد. بُعد نهادی شامل بررسی رابطه علم و دین از طریق سازمان‌های اجتماعی مرتبط با آن‌هاست. بُعد معرفت‌شناختی هم به صورت‌های مختلف معرفت، زبان و منابع دانش می‌پردازد.

مجموعه بن‌مایه‌های کمبریج تا به‌حال در ۲۵ سرفصل موضوعی مختلف منتشر شده است. سرفصل موضوعی فلسفه این مجموعه در ۱۵ شاخه و تاکنون ۲۲۸ کتاب تقدیم جامعه علمی کرده است. همچنین در سرفصل موضوعی دین نیز ۸ شاخه مختلف مورد توجه قرار گرفته و ۸۱ کتاب منتشر شده است. همان‌طور که گفته شد در شاخه فلسفه دین تا به حال ۳۱ کتاب منتشر شده است که در حال حاضر ترجمه ده کتاب از آن مجموعه به فارسی عرضه شده است.

فلسفه دین در کشورمان نیز در سال‌های اخیر مورد توجه استادان و محققان به‌ویژه نسل جوان‌تر قرار گرفته است. البته با توجه به گستره موضوعی مباحث فلسفه دین، میزان دغدغه‌مندی نسبت به هر کدام از این موضوعات در جوامع مختلف متفاوت است. موضوعاتی نظیر «معنای زندگی»، «علم و دین»، «خداباوری»، «تکثرگرایی» و «مسئله‌های شر و رنج» که در زمره موضوعات اصلی و مشترک مباحث فلسفه دین‌اند، مصادیقی از چالش‌های فکری محیط‌های علمی ایران نیز محسوب می‌شوند. به هر روی، انتشار کارهای متنوعی در سال‌های اخیر در فضای فکری فلسفه دین ایران ستودنی است. مجلات، کتاب‌ها، مقالات و رساله‌های دانشجویی مختلف در کنار برگزاری رویدادهای علمی و پژوهشی متنوع، اگر چه سرمایه‌ای خوب هستند اما ناکافی برای تحقیقات بیشتر و کامل‌تر در آینده است.

این کتاب با ۱۲۴ صفحه، شمارگان ۱۰۰ نسخه و قیمت ۹۰ هزار تومان عرضه شده است.

کد خبر 6090175 فاطمه میرزا جعفری

دیگر خبرها

  • واکاوی ابعاد جهش تولید با مشارکت مردم در «نقش ما» منتشر شد
  • جزییات آیین نامه حمل و نقل دارو از طریق سکوهای آنلاین منتشر شد
  • ترجمه «قلمروزدایی علم و دین» روانه بازار نشر شد
  • جلد ششم کتاب «عنوان بصری» منتشر شد
  • کتاب «برای قلب های شکسته» منتشر شد
  • چاپ دوم کتاب «ترجیع‌بند در شعر نو» منتشر شد
  • جدیدترین شماره فیلم‌نگار با خلاصه فیلمنامه «آپاراتچی» و «آسمان غرب» منتشر شد
  • ۱۰ عنوان به مجموعه کتاب‌های کودکی نامداران اضافه می‌شود
  • ‌ کتاب «طراحی مدارهای منطقی» در جهاددانشگاهی قزوین منتشر شد
  • ببینید | نماهنگ «نحن المقاومون» با صدای ابوذر روحی منتشر شد