Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار قم گفت: آسیب های بی شماری در گرو ضعف اعتقادات و باورهای دینی است.

به گزارش ایسنا ، سید مهدی صادقی عصر امروز در جلسه ستاد ساماندهی امور جوانان در تالار امام جواد(ع) استانداری قم عنوان کرد: هویت دینی و ملی نقش مهمی در تحکیم باور ها و اعتقادات جوانان دارد.

استاندار قم افزود: آسیب های بی شماری در گرو ضعف اعتقادات و باورهای دینی است از این رو باید در جهت ارتقای هویت دینی و ملی تلاش کرد تا بتوان مشکلات را حل کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی خاطرنشان کرد: خلاء های دینی و اعتقادی زمینه ساز آسیب های اجتماعی و فرهنگی می شود و باید برای رفع این خلاء ها برنامه ریزی کرد.

صادقی پیرامون طرح ملی ساماندهی و ارتقاء هویت دینی و ملی جوانان استان قم بیان کرد: این طرح باید در جهت تحقق، طبق نیازهای موجود پختگی لازم را به دست بیاورد تا کارآمد شود.

وی تصریح کرد: طرح ملی ساماندهی و ارتقاء هویت دینی و ملی جوانان استان قم باید در کارگروه تخصصی بررسی شود تا با نگاهی عمیق و کارشناسی بتوان آن را عملیاتی کرد.

استاندار قم یادآور شد: اگر زوایای این طرح به خوبی بررسی و مطالعه و قابل هضم شود از حالت کلیشه ای و غیر کارآمد خارج می شود و می توان طبق واقعیات جامعه آن را پیش برد.

وی گفت: البته نباید به دنبال جامعیت این طرح در همه ی زمینه ها باشیم بلکه اگر طرح دارای محورهای کمتر ولی واقع بینانه تر و طبق نیازها باشد، موفقیت آن بیشتر است.

صادقی عنوان کرد: یکی از خلاء های جامعه تاثیرپذیری فرهنگی از الگوهای غیربومی می باشد در این باره مسئولان با راهبردهای جامع و جلب اعتماد جوانان و صداقت برای حل مشکلات گام بردارند.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۷۷۱۸۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روایتی متفاوت از مصطفی رحماندوست درباره ننه سرما + فیلم

«جان بابا و جین بی‌بی» روایتی است متفاوت از مصطفی رحماندوست درباره «عمو نوروز» و «ننه سرما» که از سوی انتشارات کتاب نیستان منتشر شده است. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، کتاب «جان بابا و جین بی‌بی» یکی از متفاوت‌ترین سروده‌های مصطفی رحماندوست است که با تلفیقی از مفاهیم و باورهای انسانی و کهن سنت‌ها و باورهای بومی ایران ساختار پیدا کرده است تا جایی که می‌توان عنوان کرد، این شعر بلند با وجود ساختار ظاهری‌اش برای مخاطبان کودک، اثری فرا سنی و مناسب خوانش و تامل برای رده‌های سنی بالاتر از خود نیز هست.

مصطفی رحماندوست شاعر این کتاب از شناخته شده‌ترین شاعران و نویسندگان کودک و نوجوان طی 5 دهه اخیر به شمار می‌رود که همواره مورد توجه مخاطبان در سنین مختلف بوده است.

رحماندوست شعر خود را بر پای باورها آرزوها و زیست یک مادربزرگ که منبع بسیاری از الهام‌ها و مهربانی‌ها در باور ایرانیان است شکل می‌دهد و در بند بند آن از آرزوهای او نمادی برای آرزوهای مخاطبانش می‌سازد. آرزوهای مادربزرگ به شکلی نمادین اشاره‌ای است به آنچه ایرانیان سال‌هاست در باورهای سنتی و زیست روزمره خود آن را جستجو می‌کنند؛ حرکت از حال به سوی احسن‌الحال و کشف بهار زندگی و تلاش برای احیای آن.

این شعر همچنین با بازآفرینی سنت‌‌های ایرانی در بهار سعی کرده به شکلی نمادین به موضوع هدف‌مندی در زندگی و زیست انسان اشاره داشته باشد. سفره هفت سین و چینش آن و اتفاقاتی که به دنبال این چینش با آن همراه می‌شود نیز در همین راستا نمادی است از پویایی زندگی و هدفمندی آن و اشاره به این باور که پلیدی و سیاهی ماندنی نیست و با امید و تلاش می‌توان بر آن غلبه یافت.

کتاب همچنین سعی کرده در زیر لایه‌های متنی خود نوعی آشتی و پیوند میان محیط زیست و طبیعت و مخاطبان خود ایجاد کند.

5 اثر مصطفی رحماندوست به خط بریل در قم رونمایی شد

اما بخش قابل‌توجهی از تاثیرگذاری کتاب ناشی از تصویرگری خاصی است که فرهاد جمشیدی در آن رقم زده است. جمشیدی با تکیه بر مفاهیم والای کتاب سعی کرده تا واقع‌گرایی را در خدمت بازآفرینی آرزوها و باورهای نهفته در شعر درآورد و به همین خاطر می توان این تصویرگری را پلی میان خیال و واقعیت برای کشف تعبیر و تصویر خیال‌ها و رویاهای نهفته در کتاب به کار برد.

تاکید تصویرگر بر المانهای فراموش شده زیست سنتی ایرانی و زندگی‌بخشی دوباره به آن را نیز باید در زمره موضوعات تاثیرگذار در این کار به شمار آورد.

فرهاد جمشیدی تصویرگر این کتاب در ویدئویی به معرفی این کتاب پرداخته است،‌ وی در این ویدئو می‌گوید: انتخاب اسم «جین بی بی» برای ننه سرما  به دلیل شخصیتی بود که من برای ننه سرما در ذهن داشتم که شخصیتی محبوب و جهان شمول است‌، دکتر جین موریس دوبور که در سال 2020 سفیر صلح بین الملل در موضوع محیط زیست انتخاب شد و تصویر شخصیت ننه سرما در کتاب نیز از این بانو الهام گرفته شده است.

.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • هیأت ظرفیتی برای اجتماع قلوب و تربیت انسان انقلاب اسلامی
  • شهید مطهری مسیر حرکت جوانان را به سمت آموز‌های دینی سوق داد
  • دشمنان به دنبال ضربه به هیات‌های مذهبی هستند
  • تسهیل ازدواج جوانان با مهریه کم
  • کتاب پژوهشی «تبلیغ دینی در مسجد؛ رویکردی آسیب‌شناسانه»
  • استاندار زنجان: به آموزش و پرورش بی‌توجه بود‌ه‌ایم
  • ضعف در سرآمدسازی حوزه دینی برای کشور و استان البرز
  • روایتی متفاوت از مصطفی رحماندوست درباره ننه سرما + فیلم
  • مسجد و هویت‌بخشی به محله
  • تمدید فرصت ارسال آثار به جشنواره «آسمون»/ هنوز برای ستاره شدن وقت هست