Web Analytics Made Easy - Statcounter

سراوان- تنها آزمایشگاه مرکزی سراوان که از چهل سال قبل به مردم خدمات رسانی کرده اکنون با افزایش جمعیت نمی تواند جوابگوی بیماران باشد.

قدس آنلاین –گروه استانها –حسین سپاهی:افزایش جمعیت و وجود یک آزمایشگاه در شهرستانی که دو شهرستان را زیر نظر مجموعه خدمات درمانی دارد جوابگوی بیماران این سه شهرستان نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

صف‌های طولانی برای انجام نمونه‌های آزمایش و همچنین طولانی بودن زمان پاسخگویی از معضلاتی است که مراجعان به آزمایشگاه را کلافه کرده است.

یکی از بیمارانی که از جالق به  آزمایشگاه سراوان مراجعه کرده است عقیده دارد که خدمات این مرکز جوابگوی این همه بیمار نیست، درد بیماری و به انتظار نشستن در صف‌های طولانی امان مردم را بریده است.
چاری زهی  با ابراز گلایه از نبود و کمبود امکانات بهداشتی و درمانی خواستار  افزایش آزمایشگاه ها  و جذب پزشک در این شهرستان شد.

مولوی سید عبدالصمد ساداتی امام جمعه اهل سنت شهرستان مرزی سراوان در گفتگویی با خبرنگار ما گفت : برقراری عدالت و رفع تبعیض از اهداف  مهم انقلاب  اسلامی است که  مشکل کمبود مراکز درمانی در سراوان و عدم رفع این  مشکلات باید علت یابی و چاره جویی شود.

امام جمعه سراوان افزود: انقلاب و نظام جمهوری اسلامی نعمتی است که باید قدر آن را دانست و  قدردان کسانی بود که با عمل خود اهداف انقلاب را در مسئولیت های خود پاسداری می کنند .

مولوی ساداتی امام جمعه اهل سنت سراوان گفت :شهرستان سراوان  از جمله شهرستان های مرزی و محروم  سیستان و بلوچستان است که متاسفانه مردم این شهرستان از نبود و کمبود امکانات و مراکز درمانی  علی الخصوص آزمایشگاه مجهزی که جوابگوی بیماران باشد برنج می برند  و این امر باعث نارضایتی مردم شده است.

مولانا سید عبدالصمد ساداتی کمبود امکانات و محدودیت در خدمات آزمایشگاهی برای مراجعه کنندگان را مایه تاسف دانست.

وی گفت: ضمن اظهار گلایه  مردم باید بیان کنم آزمایشگاه مرکزی سراوان ؛تنها آزمایشگاهی است که از چهل سال قبل به مردم  خدمات رسانی کرده و اکنون با افزایش جمعیت وتحت پوشش بودن شهرستانهای مهرستان و سیب و سوران به مرکز درمانی سراوان؛ نمی تواند جوابگوی این همه بیمار با وجود یک آزمایشگاه باشد و بیمارانی که از شهرها و روستاهای دور جهت انجام آزمایش به آزمایشگاه مرکزی سراوان مراجعه می کنند بعلت اینکه مسوولین آزمایشگاه نمی توانند جوابگوی بیماران باشند با مشکل مواجه می شوند.بعضی از بیماران که آشنایی در این شهرستان داشته باشند  برای انجام آزمایش به انتظار می نشینند ولی عده ای که کسی را در این شهرستان ندارند  ناامید بدون انجام آزمایش و با متحمل شدن  هزینه های سنگین به شهر و روستای خود بازمی گردند.

امام جمعه اهل سنت سراوان تصریح کرد:محدودیت و کمبود امکانات آزمایشگاهی از یک سو ومشکلات و درتنگنا بودن پرسنل و کارکنان این آزمایشگاه  از سوی دیگر باعث نارضایتی مردم شده است.

ساداتی افزود: برای طرح تحول سلامت به اندازه ای که تبلیغات شده، برای مردم محروم شهرستان سراوان تحولی در این زمینه ایجاد نشده بلکه  مردم با همان مشکلات چند سال قبل مانند مشکل خدمات بهداشتی و درمانی بخصوص در زمینه کمبود آزمایشگاه و... دست و پنجه نرم می کنند.

وی خاطرنشان ساخت:ضروری است که مسئولین مربوطه نسبت به ایجاد و راه اندازی یک آزمایشگاه بزرگ و مجهز که بتواند جوابگوی بیماران باشد اقدام کنند.اکثر این مردم توان رفتن به شهرستانهای همجوار و یا خارج از استان را ندارند ، مرفهین کشور حتی جهت درمان به کشورهای خارجی می روند  اما مردم این منطقه از کمترین امکانات بهداشتی و درمانی محروم و توان رفتن حتی به خارج از شهرستان را جهت مداوای خودشان ندارند و این ظلم و اجحاف در حق مردم است. 

درپایان مولوی سید عبدالصمد ساداتی امام جمعه اهل سنت شهرستان سراوان از وزیر بهداشت درمان وآموزش پزشکی خواستار رفع مشکلات بهداشتی و درمانی بطور کامل در این شهرستان شد و افزود : با توجه به اظهار گلایه شدید مردم  در رابطه با عدم مدیریت صحیح در شبکه بهداشت و درمان سراوان  که با مشکل مواجه هستند می طلبد که بصورت جدی در رابطه با رفع مسائل و مشکلات بهداشتی و درمانی سراوان اقدام شود.

منبع: قدس آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۷۷۲۶۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارائه خدمات رایگان به بیماران هموفیلی در مشهد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، مسئول اداره امور بیماری‌ها دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: همه خدمات درمانی بیماران هموفیلی در مراکز زیر پوشش این دانشگاه به صورت رایگان انجام می‌شود.

دکتر جواد رجبیان افزود: خدمات درمانی این بیماران شامل ویزیت، فیزیوتراپی، تعویض مفصل، تحویل دارو، ام آر ای، سی تی اسکن است.

وی گفت: در سال‌های اخیر همه خدمات بیماران هموفیلی تحت پوشش بیمه قرار گرفته است.

مسئول اداره امور بیماری‌ها دانشگاه علوم پزشکی مشهدافزود: بیماران هموفیلی در برخی اوقات نیاز به دریافت پلاکت دارند که این خدمت نیز به صورت رایگان ارائه می‌شود.

دکتر رجبیان افزود: در کلینیک سرور در شهر مشهد این خدمات به صورت تجمیعی به بیماران ارائه می‌شود.

دکتر رجبیان افزود:  بیماران هموفیلی درگیر اختلال ژنتیکی نادر هستند که بدن توانایی تشکیل لخته خون ندارد و درصورت بروز تروما و یا خونریزی، خون زیادی از دست می‌دهند.




وی گفت: این بیماران خون‌ریزی‌های داخلی و بیرونی را تجربه می‌کنند که از جمله خون‌ریزی‌های بیرونی می‌توان به بریدگی، ضربه، خدمات دندان پزشکی اشاره کرد.

  گفت:خون‌ریزی‌های داخلی این بیماران نیز عمدتا به صورت مفصلی، مغزی، دستگاه گوارش است که می‌تواند مخاطرات جانی برای این بیماران داشته باشد.

دیگر خبرها

  • انجام ۵ میلیون و ۸۰۰ هزار تست آزمایشگاهی در کردستان
  • ارائه خدمات درمانی رایگان به بیماران هموفیلی
  • برطرف شدن احتیاج استان مرکزی به داروی وارفارین
  • امروزه تشخیص طبی پیش شرط خدمات درمانی است
  • بهره مندی بیش از یک هزار و ۵۰۰ بیمار هموفیلی از خدمات درمانی و مراقبتی
  • ۲۵۵ بیمار هموفیلی در استان کرمانشاه وجود دارد
  • خدمات درمانی به ۱۹۸ بیمار مبتلا به هموفیلی در کرمانشاه ارائه می‌شود
  • ارائه خدمات رایگان به بیماران هموفیلی در مشهد
  • ۱۱۰۰ بیمار هموفیلی در اصفهان از خدمات انتقال خون استفاده می‌کنند
  • وجود بیش از ۱۱۰۰ بیمار هموفیلی در استان اصفهان