Web Analytics Made Easy - Statcounter

طی نشستی اعضای هیأت مدیره نظام صنفی کارهای کشاورزی و منابع طبیعی با فرماندار سنقروکلیایی دیدار و گفتگو کردند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از سهیل سنقر  امروز طی نشستی اعضای هیأت مدیره نظام صنفی کارهای کشاورزی و منابع طبیعی با فرماندار سنقروکلیایی دیدار و گفتگو کردند.

 

فرماندارسنقروکلیائی در دیدار با اعضای هیات مدیره نظام صنفی با همکاری و تعامل سازنده سایر ادارات مرتبط با بخش کشاورزی نسبت به برگزاری کلاسهای آموزشی و ارائه علم روز به کشاورزان و دامداران شهرستان تاکید ویژه داشته و اظهار داشت : با بهره گیری از ظرفیتهای شهرستان با بیشترین سطح برخورداری راندمان و کیفیت مطلوب در بخش کشاورزی و دامپروری این امر باید صورت گیرد تا از مهاجرت و تخلیه روستاها جلوگیری بعمل آید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

در این نشست مهندس امیری دبیر اجرائی نظام صنفی استان ضمن خیر مقدم و تبریک انتصاب فرماندار جدید شهرستان گزارشی از روند تشکیل نظام صنفی در کشور و میزان پیشرفت و برنامه های در دست اقدام را برشمرد و از فرماندار تقاضا کرد بر اساس مصوبه هیات محترم دولت و ابلاغیه وزیر جهاد کشاورزی از نظام صنفی کشاورزی شهرستان در تمامی جلسات با داشتن حق رای دعوت به عمل آید.

 

وی در ادامه بیان داشت : این شهرستان از لحاظ تعداد اعضاء و میزان پوشش تراکتورداران در نظام صنفی رتبه اول استان را با حدود ۲۵۰۰ نفر اعضاء به خود اختصاص داده است.

 

در ادامه این جلسه روسای هیات مدیره آقایان محبعلی جمالی و یعقوب بوذری در مورد تشکیل کارگروه های تخصصی و کمیته برداشت و نظارت بر عملکرد ادوات کشاورزی خصوصا "کمباین های برداشت غلات و تعیین تعرفه های مربوطه به منظور حمایت از تولیدکنندگان بخش تاکید داشتند.

 

بوذری ابراز داشت : نظام صنفی شهرستان با استفاده از اساتید فنی و کارشناسان مجرب ، توانمند و صاحب نظر در امر آموزش آمادگی هر نوع همکاری با اداره ترویج جهاد کشاورزی را دارد.

 

وی اعلام داشت : در امر پرورش دام سبک روستائی دامداران ما باید از دامهای با توانایی چند قلو زایی و مقاوم به بیماریها استفاده نماییم و این موضوع با استفاده از ظرفیت های شهرستان شروع شده و چند نفر از دامداران پیشرو نسبت به استفاده از این دام ها اقدامات لازم را به کاربسته اند که ان شاءالله بتوانیم در تمام روستاهای سنقر این کار را با حمایت از دامداران انجام دهیم.

 

در ادامه این نشست از فرماندار سنقروکلیایی تقاضا شد که با حمایت ایشان و تلاشهای نظام صنفی از طریق سازمان تامین اجتماعی نسبت به بیمه نمودن تولید کنندگان عضو نظام صنفی اقدامات لازم را دستور فرمایند چون اکثر استانها مطابق قانون تولیدکنندهای بخش شیلات ،دامپروری ، باغبانی ،گلخانه داران و تولیدکنندگان بخش زراعت از مزایای بیمه تامین اجتماعی برخوردار شده اند اما در سنقر اینکار به صورت سلیقه ای انجام می گیرد که نیاز به حمایت فرماندار محترم می باشد.

 

معصومی زاده بیان کرد: به منظور ساماندهی و نظم بخشی به بخش کشاورزی نظام صنفی باید در ارائه خدمات به اعضای تحت پوشش خود اقدامات شایسته را به عمل آورد و با حضور خود در تمامی جلسات جهاد کشاورزی و فرمانداری تعامل خوب خود را در جهت خدمات به کشاورزان بصورت واضح و عملی بکار گیرد و برنامه های در دست اجرای سال ۹۷ خود را در قالب فرم های تنظیم شده به فرمانداری ارسال نمایند.

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۷۷۴۸۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برقراری تجارت آزاد بین ایران و اوراسیا تا ۲ ماه آینده

به گزارش خبرگزاری مهر، کامبیز میرکریمی عضو هیأت مدیره اتاق مشترک بازرگانی ایران و روسیه با بیان اینکه موافقت نامه‌های تجارت آزاد کشورهای دنیا با همسایگان، دسترسی صادرکنندگان به بازار را تسهیل می‌کند، گفت: مهم‌ترین اصلی که ما از آن غافل بودیم انعقاد موافقت نامه‌هایی است که دسترسی به بازار را برای صاحبان کسب و کار کشور تسهیل می‌کند.

وی افزود: مهم‌ترین قدمی که اخیراً برداشته شده امضای موافقت نامه تجارت آزاد با اتحادیه اقتصادی اوراسیا متشکل از کشورهای روسیه، بلاروس، قزاقستان و قرقیزستان و ارمنستان است. صادرات ما تا سال ۱۳۹۷ در حد ۲۶۰ میلیون دلار بود اما بلافاصله با اجرای آن در سال ۱۳۹۸ صادرات کشورمان به بالای ۴۰۰ میلیون دلار جهش پیدا کرد. صادرات ما حتی در زمانی که به خاطر اپیدمی کرونا، گمرکات بسته بود از ۵۰۰ میلیون دلار هم عبور کرد و الان به یک میلیارد دلار رسیده و تازه این شروع کار است.

عضو هیأت مدیره اتاق مشترک بازرگانی ایران و روسیه ادامه داد: تجارت آزاد هنوز کامل نشده و فقط تعرفه‌های ترجیحی با ۵۰ درصد و ۷۵ درصد تخفیف اعمال شده و لیست‌ها برای تعرفه صفر مبادله شده است. پیش بینی می‌شود تا دو ماه آینده در پارلمان‌های تمام اتحادیه اقتصادی اوراسیا تصویب شود و بالای ۸۸ درصد اقلام مورد مبادله بین ایران و روسیه و اتحادیه اقتصادی اوراسیا از تعرفه صفر برخوردار شوند و این موضوع، رقابت پذیری کالای ایرانی در برابر رقبای چینی و هندی و دیگر کشورها را به شدت افزایش می‌دهد.

میرکریمی با بیان اینکه موانع تجارت شرکت‌ها برطرف شدند و باید در حوزه شناختی و بازاریابی کار کنیم گفت: ما تا شش سال قبل در حوزه سخت افزاری و نرم افزاری زیرساخت نداشتیم اما الان دائماً کشتی‌ها و کامیون‌های جدید اضافه می‌شوند و خط راه آهن منطقه شوروی سابق از مرز ایران عبور کرده است.

وی افزود: در حال حاضر شرق دریای خزر در محدوده پنج جمهوری آسیای میانه بروکراسی جدی دارد و جهش صادرات و واردات نشان می‌دهد هرچقدر سرمایه گذاری در حوزه زیرساخت لجستیک انجام شود باز هم کم است. ما هنوز هم صف کامیون‌ها را داریم و از دولت تقاضا کردیم حمایت‌ها و تسهیلات خود را از این بخش ادامه دهد.

عضو هیأت مدیره اتاق مشترک بازرگانی ایران و روسیه در مصاحبه با ردایو بیان کرد: هم اکنون رابطه بانکی بین ایران و روسیه وجود دارد اما بخشی از ظرفیت بانکی بین دو کشور بلااستفاده مانده که به دو نرخی بودن ارز در کشور ما و روسیه برمی‌گردد.

میرکریمی در مورد تنوع کالاهای صادراتی ایران به روسیه گفت: مواد غذایی و لبنی، کالاهای لوکس مانند فرش ماشینی و پسته، محصولات نساجی و صنایع پلاستیک و صنایع پایین دست پتروشیمی بازار خوبی در روسیه پیدا کرده همچنین توربین‌های گازی و کاتالیست نیز متقاضی دارد و فقط یک بازاریابی اساسی لازم است.

وی برگزاری نمایشگاه‌های سوبسیدی را ضروری دانست و اظهار کرد: بدون بازاریابی و تبلیغات و هزینه نمی‌توان به هیچ بازاری ورود کرد و لذا دولت باید در هزینه‌ها کمک کند و به ویژه برای برگزاری نمایشگاه‌ها و رویدادها در مسکو یارانه بپردازد.

عضو هیأت مدیره اتاق مشترک بازرگانی ایران و روسیه جذب توریست‌های تجاری را در رونق اقتصاد کشور به شدت مؤثر عنوان کرد و گفت: توریست‌های تجاری یک نوع سفیران اقتصادی برای کشور محسوب می‌شوند که می‌توانند اتفاقات تجاری مهمی را رقم بزنند.

کد خبر 6095513

دیگر خبرها

  • اعضای هیات مدیره انجمن صنفی پایگاه های خبری تهران انتخاب شدند
  • خسارت باران و طوفان به زیرساخت‌های آب، برق و کشاورزی گچساران
  • حق‌آبۀ لرستان فدای بازی‌ سیاسی شد/ کشاورزان ‌مهاجرت کرده‌اند
  • برقراری تجارت آزاد بین ایران و اوراسیا تا ۲ ماه آینده
  • باشگاه استقلال به طور رسمی پایان همکاری با خطیر را اعلام کرد
  • ابلاغ ماده واحده «تعیین ترکیب اعضای هیأت مرکزی جذب اعضای هیأت علمی دانشگاه فرهنگیان»
  • مبارزه با طرح آفت جوانه خوار درختان بلوط در شهرستان فلارد
  • آزاد سازی اراضی ملی در منطقه بندپی شرقی شهرستان بابل
  • کشف ۳ تن چوب قاچاق در سوادکوه
  • ابلاغ مصوبه‌ای درباره «هیات علمی دانشگاه فرهنگیان»