Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-28@12:31:52 GMT

پرنده نگری از تالش شش قرقاول را به طبیعت بازگرداند

تاریخ انتشار: ۲۹ اسفند ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۷۷۶۹۹۹

پرنده نگری از تالش شش قرقاول را به طبیعت بازگرداند

رشت-ایرنا- فردین نظیری از اعضای موسسه گیل بوم تالش در آستانه بهار اقدام به رهاسازی شش قرقاول در طبیعت این منطقه کرد.

به گزارش ایرنا ، این پرنده نگر و عکاس طبیعت تاکنون از قریب 250 گونه پرنده در تالش عکاسی کرده و برای اولین بار تصویر یک پرنده برای ایران و سه پرنده برای گیلان را ثبت کرده است.
این پرنده نگر دوستدار محیط زیست جوجه ها را به مبلغ 12 میلیون ریال خریداری و چند ماهی نگهداری و در موقع مناسب رهاسازی کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی در مصاحبه با ایرنا در خصوص هدفش از رهاسازی این قرقاول ها گفت : خریداری و رهاسازی پرنده در کل کار پسندیده ای نیست چون ممکن است دوباره بازگردند و بار دیگر به فروش برسند و من معمولا این کار را انجام نمی دهم .
نظیری در مورد علت این اقدام خود توضیح داد: با توجه به این که جمعیت قرقاول در منطقه ما در حال انقراض است ،و تخم این قرقاول ها توسط فردی از جنگل اورده شده و زیر مرغ گذاشته شده و جوجه شده بود برای کمک به بقای آنها اقدام به خریداری و نگهداری و سپس ازادسازی شان نمودم.
به گفته وی از انجا که دو قرقاول نر و چهار ماده بودند جمعیت خوبی برای تکثیر بودند و از این رو آنها را خریداری کرده و پس از اطمینان از بومی و سالم بودنشان آنها را با حضور جمعی از اهالی محل و مخصوصا شکارچیها در جنگل داوان که زمانی یکی از مهمترین زیستگاههای قرقاول بود رهاسازی کردیم.
این پرنده نگر به همگان توصیه کرد به جای خریداری و در قفس کردن پرندگان و یا شکار ، به پرنده نگری و لذت بردن از تماشای این موجودات زیبای طبیعت روی آوردند.
جنگل‌های تالش عمدتاً در کوه‌های تالش و نیز در بخش‌هایی از جلگه لنکران گسترده شده‌ است. این جنگل‌ها که تا ارتفاع دو هزار و 200 متری از سطح دریا گسترده شده‌اند حدود 150 هزار هکتار مساحت را دربر می‌گیرد. در این گستره، از نظر تنوع گونه‌ها، تالش در میان 18ایالت پوشش گیاهی قفقاز، مقام اول را داراست. از 150 نوع درختان و بوته‌های جنگلی 36 گونه آن بومی‌اند. در جنگل‌های هیرکان تالش علاوه بر گونه های گیاهی ، گونه های جانوری بسیاری زندگی می کنند.
6030

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي گيلان تالش پرندگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۷۷۶۹۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قطع درختان و تخریب طبیعت در الیمالات دغدغه مازندرانی‌ها شد + فیلم

الیمالات یکی از تفرگاه های طبیعی شهرستان نور استان مازندران محسوب می شود یکی از جذابیت های این منطقه وجود دریاچه است که در میان جنگل محصور است و به همین جهت از زیبایی ویژه ای برخوردار است.

به گفته شهروندخبرنگار ما مدتی است جنگل این منطقه گردشگری توسط عده ای در حال تخریب است و اقدام به قطع درختان کرده اند. با توجه به اینکه محافظت از جنگل‌ها و مراتع به عنوان یکی از سرمایه‌های ملی محسوب می‌شود و تخریب آن می‌تواند خسارت جبران ناپذیری را به همراه داشته باشد، اما در برخی از مواقع برخی از افراد این موضوع مهم را نادیده بگیرند.

شهروندخبرنگار ما فیلمی ارسال کرده است که مشاهده می‌کنید که مشاهده می‌کنید.

منبع: علایی - مازندران

بیشتر بخوانید:

نابودی و تخریب بخشی از جنگل‌های هیرکانی در روستای ده نالاج + تصاویر

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

برای یادگیری اصول تصویربرداری خبری به صفحه «آموزش تصویربرداری برای شهروندخبرنگاران» مراجعه کنید.

 

باشگاه خبرنگاران جوان شهروند خبرنگار شهروند خبرنگار

دیگر خبرها

  • ثبت تصویر گوزن قرمز ایرانی در ارتفاعات جنگلی رودبار + فیلم
  • رخ نمایی مرال قرمز ایرانی در ارتفاعات جنگلی رودبار
  • طرح جنگل‌داری چندمنظوره با رویکرد حفاظتی و توسعه توریسم بررسی شد
  • پرنده هواتزین (Hoatzin) یا مرغ بدبو آمریکایی (+عکس)
  • افزایش ۳۵۳ درصدی آتش سوزی در طبیعت ایران / بیشترین آتش سوزی جنگل در چه ساعاتی رخ می‌دهد؟
  • قطع درختان و تخریب طبیعت در الیمالات دغدغه مازندرانی‌ها شد + فیلم
  • سالانه بیش از ۱۵۰۰ قطعه پرنده وحشی در خراسان رضوی تیمار می‌شود
  • رنگین شدن سفره‌های مردم مراغه با گیاهان کوهی
  • خریداری پرندگان برای بازگردان آن‌ها به طبیعت + فیلم
  • بازگردان پرندگان به طبیعت به همت دوستدار محیط زیست