Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - جيرفت - ايرنا - معاون اداره کل منابع طبيعي و آبخيزداري جنوب کرمان گفت: 570 تنور گازي طي سه سال گذشته به اهالي حاشيه جنگل و جنگل ‌نشينان منطقه جنوب کرمان به منظور کاهش قطع درختان اهدا شد.

حسن مرادکريمي روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: 70 تنور گازي در سال جاري به مردم حاشيه جنگل هاي جنوب کرمان اهدا شد که تاثير زيادي بر کاهش تخريب منابع طبيعي داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي تصريح کرد: توزيع تنور گازي با هدف کاهش و متوقف کردن روند تخريب عرصه‌ هاي منابع طبيعي انجام شد.
وي ادامه داد: طرح هاي تأمين و جايگزيني سوخت‌ هاي فسيلي براي جلوگيري از تخريب منابع طبيعي در منطقه جنوب کرمان اجرا شده است.
وي با تأکيد بر اينکه حفاظت مشارکتي در تمام سطوح اراضي ملي منطقه جنوب کرمان اجرا مي‌ شود اظهار کرد: در اين زمينه تفاهم نامه‌ حفاظت مشارکتي با افراد بومي و محلي به عنوان بازوي توانمند اداره کل منابع منابع طبيعي در زمينه حراست از عرصه‌هاي منابع طبيعي جنوب کرمان منعقد شده است.
وي گفت: امسال 34 کيلومتر و طي سه سال اخير بيش از 80 کيلومتر کمربند حفاظتي در خط تنسيق اراضي ملي و مستثنيات براي کاهش تخريب و تصرف اجرا شده است.
وي بيان کرد: در زمينه کنترل آفات و بيماري‌ هاي جنگلي و مرتعي طي سه سال گذشته در سطح بيش از 200 هزار هکتار از منطقه جنوب کرمان و سطح 110 هزار هکتار در سال جاري فعاليت انجام گرفته است.
وي اظهار کرد: نقشه استعداديابي 530 هزار هکتار از عرصه‌ هاي منابع طبيعي تهيه و تمام اطلاعات پرونده ‌هاي مميزي اراضي، استعداديابي، حفاظت و حراست، حقوقي و يگان حفاظت در سامانه الکترونيکي بانک اطلاعات جامع زمين ثبت و بروز شده است.
وي به کسب رتبه برتر اداره کل منابع طبيعي و آبخيزداري جنوب کرمان طي سه سال متوالي اشاره و تصريح کرد: در طرح‌ يک بزرگتر از چهار طي سال 94، هفت در سال 95 و حامي در سال 96 اين اداره کل به عنوان مجموعه برتر شناخته شده است.
اداره کل منابع طبيعي و آبخيزداري جنوب کرمان مستقل از مرکز استان هفت شهرستان جنوبي استان را با جمعيت يک ميليون نفر تحت پوشش دارد.
3029/7450
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۷۷۸۰۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انهدام باند قاچاق و تهیه زغال از چوب آلات جنگلی در گلبهار/۴ نفر از اتباع بیگانه دستگیر شدند

ایسنا/خراسان رضوی رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری چناران از انهدام باند قاچاق و تهیه زغال از چوب آلات جنگلی در شهرستان گلبهار خبر داد.

حمید رضا شرف خانی امروز، ۸ اردیبهشت در گفت و گو با ایسنا بیان کرد: با رصد و پایش عوامل یگان حفاظت و با دستور قاطع دادستان شهرستان گلبهار در همکاری با عوامل انتظامی کلانتری گلمکان، یک باب کوره غیر مجاز تهیه زغال و بیش از ۱۵ تن مقطوعات چوبی از گونه‌های ممنوعه گز و تاغ که به شکل ماهرانه‌ای از شهرستان‌های جنوبی استان قطع و به گلبهار حمل می‌شد شناسایی و توقیف شد.

وی خاطرنشان کرد: کارگاه غیرمجاز احداث شده در یکی از روستاهای تابعه شهر گلمکان شهرستان گلبهار پس از شناسایی و اطمینان از وجود محموله قاچاق با دستور قضایی دادستان گلبهار توسط ضابطین بازگشایی و میزان ۱۵ تن مقطوعات چوبی جنگلی و یک باب کوره غیر مجاز توقیف شد.

رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری چناران بیان کرد: در همین رابطه چهار نفر از اتباع بیگانه مرتبط با این باند بازداشت و تحویل عوامل انتظامی گردیدند. 

شرف خوانی اظهار کرد: گونه جنگلی گز و تاغ با هدف تثبیت شن و جلوگیری از گسترش بیابان و تهدید سکونتگاه‌های شهری و روستایی در قالب پروژه‌های بیولوژیک بیابان‌زدایی با صرف هزینه‌های سنگین و تلاش‌های شبانه‌روزی در مناطق کویری خراسان رضوی توسط اداره منابع طبیعی و آبخیزداری کشت و نگهداری می‌گردد که با بی‌رحمی تمام و برای انتفاع غیر شرعی و غیر مجاز توسط افراد و باندهای قاچاق چوب آلات مورد تجاوز و قطع قرار می‌گیرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • احشام اهالی ۲۴ روستای گلستان از جنگل خارج شد
  • آغاز عملیات مبارزه با آفات در ۲۰۰ هکتار از جنگل‌های مریوان
  • فعالیت های حفظ و احیای منابع طبیعی درجنوب کرمان مردمی سازی می شود
  • ضرورت استفاده از هوش مصنوعی و پهپاد‌ها برای حفاظت از جنگل‌ها
  • نجات زاگرس با الگوی ۳ کشور اروپایی | مرگ یک پنجم مساحت جنگل‌های زاگرس | جنگلداری اجتماعی چگونه زاگرس را احیا می کند؟
  • افزایش ۳۵۳ درصدی آتش سوزی در طبیعت ایران / بیشترین آتش سوزی جنگل در چه ساعاتی رخ می‌دهد؟
  • احیای جنگل‌های هیرکانی گلستان با تولید و کاشت سه میلیون نهال
  • انهدام باند قاچاق و تهیه زغال از چوب آلات جنگلی در گلبهار/۴ نفر از اتباع بیگانه دستگیر شدند
  • افزایش ۳۵۳ درصدی آتش سوزی در طبیعت ایران | بیشترین آتش سوزی جنگل در چه ساعاتی رخ می دهد؟ | ۹۵ درصد حریق ها عامل انسانی دارد
  • خبر شکستن یک سد معیشتی در ساوه چه بود؟