Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد حاج رسولی ها در مصاحبه با خبرنگار خبرگزاری صداوسیما با اشاره به اینکه هزینه نصب این پنل ها در آب بیشتر از نصب آن در خشکی و خاک است افزود: تا این لحظه سرمایه گذاری برای استفاده از این فضا برای نصب صفحات خورشیدی مراجعه نکرده است­ در حالیکه دولت برق تولیدی این سرمایه گذاران را به قیمت مناسبی می خرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: مخازن سدهای کشور حفاظت شده است و برای تامین آب و برق آن مشکلی وجود ندارد­ و از سرمایه گذارانی که قصد سرمایه گذاری در این بخش داشته باشد استقبال می کنیم.

مدیر عامل شرکت منابع آب ایران­ اظهار داشت: نصب صفحات خورشیدی بر روی آب مخازن سدها،​ هیچ تبعات زیست محیطی ندارد ولی هنوز استفاده از گوی های سیاه و مواد پوشاننده سطح آب برای جلوگیری از تبخیر مخازن سدها تاییدیه زیست محیطی ندارند.

حاج رسولی ها گفت: تقریباً 5 درصد آب سدها در سال تبخیر می شود که معادل حدود 2 میلیارد متر مکعب است.

وی در مورد اجرای طرح تعادل بخشی آبهای زیرزمینی در سال 96 که در مسیر اقتصاد مقاومتی نیز قرار دارد اظهار داشت: در سالهای قبل 3 تا 4 هزار حلقه چاه سالانه مسدود می شد اما براساس طرح تعادل بخشی آبهای زیرزمینی قرار شد در سال 96 ، پانزده هزار حلقه چاه غیرمجاز مسدود شود که تاکنون 12 هزار حلقه مسدود شده است.

حاج رسولی ها افزود: عملکرد این شرکت درباره مسدود کردن چاه های غیرمجاز 80 درصد ، نصب کنتورهای هوشمند 60 درصد و نصب ابزارهای اندازه گیری 85 درصد بوده است این در حالی است که از مجموع 400 میلیارد تومانی که برای اجرای تعادل بخشی آبهای زیرزمینی برای سال 96 در نظر گرفته شده بود فقط 35 درصد منابع مالی را دریافت کردیم.

وی درباره محقق نشدن 100 درصدی برنامه های طرح تعادل بخشی آبهای زیرزمینی در سال 96 گفت: بخشی مربوط به محدودیت های مالی و بخشی دیگر مباحث قانون گذاری در نصب کنتورها بود که پیش از این نصب کنتورها بر عهده مشترک بود ولی براساس قانون جدید این وظیفه به عهده دولت گذاشته شده است.

مدیر عامل شرکت منابع آب ایران افزود: قرار بود امسال 9 سد افتتاح­­­ و 8 سد دیگر نیز آبگیری شود که تا کنون 6 سد افتتاح شده و یک سد نیز آماده افتتاح است و 2 دو سد دیگر با تاخیر سه ماهه افتتاح می شود.

وی دلیل تاخیر در افتتاح سه سد را کمبود منابع مالی برای خرید و تملک اراضی دانست و گفت: در بخش آبگیری سدها 6 سد آبگیری شده و 2 دو سد دیگر آماده آبگیری است.

حاج رسولی ها درباره تخصیص منابع مالی عمرانی تصریح کرد: این منابع عمدتا به صورت اسناد خزانه اسلامی و اوراق مشارکت بود که تاکنون 60 درصد آن را دریافت کرده ایم.

مدیر عامل شرکت منابع آب ایران درباره بازدید مردم از سدها در ایام نوروز گفت: اکثر استان ها که سدهایی در محل مناسب برای گردشگری دارند برای بازدید به مردم اطلاع رسانی می شود و از سرمایه گذاران برای ساخت فضای گردشگری در محل سدها دعوت کنیم کاری که در بسیاری از کشورهای دیگر انجام شده است.

وی افزود: سدهای استان های خوزستان، فارس، آذربایجان شرقی و غربی، کردستان و همه نقاط کشور که دارای سازه های آبی هستند در ایام نوروز پذیرای بازدیدکنندگان خواهند بود.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۷۷۹۰۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارائه ۴۳ بسته سرمایه‌گذاری بخش گردشگری لرستان به سرمایه‌گذاران

عطا حسن‌پور در دیدار با رئیس جهاددانشگاهی لرستان در سالن جلسات این مجموعه با اشاره به اینکه فعالیت‌های جهاد دانشگاهی در همه زمینه‌ها در حال توسعه و گسترش است و ما شاهد ارتباطات خوب این نهاد انقلابی با مسئولان و مدیریت استان هستیم، ادامه داد: مرکز درمان ناباروری جهاددانشگاهی لرستان، مرکز امیدی برای کسانی که از داشتن فرزند ناامید هستند.
وی با یادآوری اینکه در وزارت میراث فرهنگی۳۰ میز تخصصی تشکیل شده که در این راستا چندین میز گردشگری ازجمله ژتوتوریسم، اگروتوریسم یا گردشگری کشاورزی در لرستان تشکیل شده است، افزود: میز‌های تخصصی گردشگری در هر استان به تناسب پتانسیل‌ها و ظرفیت‌های منطقه‌ای صورت می‌گیرد و در هر منطقه چند میز تخصصی گردشگری، تشکیل می‌شود.
وی تصریح کرد: در این راستا همایش سراسری گردشگری کشاورزی با هدف آموزش گردشگری کشاورزی، معرفی ظرفیت‌های گردشگری کشاورزی لرستان، با حضور مسئولان عالی وزارت گردشگری به مدت سه روز در استان برگزار شد.
حسن‌پور با اشاره به اینکه بزرگترین بانک ژن گیاهان دارویی در مناطقی از لرستان ازقبیل اشترانکوه، تمندر، گله بادوش و خلیل آباد لرستان وجود دارد، افزود: گردشگری کشاورزی علاوه بر آشنا کردن مردم با محصولات کشاورزی می‌تواند در جهت اقتصادی کردن کشاورزی نیز موثر باشد کمااینکه فقط یک نمونه گیاهان دارویی لرستان به نام کرفس‌کوهی به قیمت ۵ میلیون تومان است.
وی با اشاره به ارائه ۴۳ بسته سرمایه‌گذاری در حوزه‌های مختلف گردشگری توسط میراث‌فرهنگی لرستان گفت: این بسته‌ها و فرصت‌های سرمایه‌گذاری در حوزه‌های مختلف گردشگری مانند سد ایوشان، سد شهید بروجردی، کاروانسرای چمشک، گوشه شهنشاه و… را شامل می‌شوند.
حسن‌پور با بیان اینکه جشنواره‌ها، برنامه‌ها و نمایشگاه‌های میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان لرستان از زمینه‌های همکاری این اداره‌کل با جهاد دانشگاهی خواهد بود، خاطرنشان کرد: با توجه به ظرفیت انتشارات جهاد دانشگاهی و از طرفی کتاب‌هایی از قبیل معماری‌های لرستان، پل‌های تاریخی لرستان و جاذبه‌های گردشگری لرستان آماده چاپ هستند می‌توان در این راستا از ظرفیت انتشارات این نهاد انقلابی استفاده کرد.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی لرستان استفاده از ظرفیت‌های جهاد دانشگاهی در حوزه آموزش و برگزاری دوره‌های آموزشی هتل داری را از دیگر زمینه‌های همکاری مشترک این اداره‌کل و جهاد دانشگاهی برشمرد و گفت: یکی از اولویت‌های کاری ما تلاش در جهت ثبت ملی و جهانی میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان بود که در این راستا غذای محلی «جگروز» و «چزنک» در فهرست میراث فرهنگی ناملموس کشور ثبت شد.

باشگاه خبرنگاران جوان لرستان خرم آباد

دیگر خبرها

  • آذربایجان‌غربی ۱۸۰۳ اثر ثبت شده ملی دارد
  • مهیا بودن شرایط سرمایه گذاری در خوشاب
  • تحلیل‌های غیر کارشناسی، امنیت سرمایه‌گذاری را از بین می‌برد
  • انعقاد ۱۸۲ قرارداد با سرمایه‌گذاران در شهرک‌های صنعتی فیروزآباد
  • اینجا از هر ۱۰ سرمایه، ۹ تا بر باد می‌رود
  • عربستان به دنبال جذب سرمایه‌گذار برای پروژه نئوم
  • تامین آب شرب، صنعت و کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد/سدها پر شد
  • معرفی ظرفیت صادراتی چهارمحال و بختیاری در نمایشگاه اکسپو
  • ارائه ۴۳ بسته سرمایه‌گذاری بخش گردشگری لرستان به سرمایه‌گذاران
  • شارژ مجدد باتری پهپادها در حین پرواز / طول عمر پهپادها با سلول‌های خورشیدی پروسکایت