Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسکانیوز ؛ به نقل از مرکز اطلاع رسانی وروابط عمومی وزارت آموزش و پرورش " علیرضا کمرئی" مدیر کل ارزیابی عملکرد وزارت اموزش وپرورش که در آئین معارفه مدیر کل جدید استان ایلام سخن می گفت خطاب به مسئولان،مدیران و معلمان گفت: بخشی از انچه سبب اعتبار و تقویت پایگاه اجتماعی فرهنگیان است ریشه در حرفه ای شدن وحرفه ای عمل کردن معلمان ومدیران دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به سرعت تغییرات وتحولات جوامع گفت: امروزه نظام های آموزشی عمدتا از پاسخگویی به موقع وتمام عیار به انتظارات جامعه بازمانده اند.

کمرئی ادامه داد: مدارس برای افزایش توان پاسخگویی خویش بیش از پیش نیازمند توسعه حرفه ای مدیران ومعلمان خویشند .

مدیر کل ارزیابی عملکرد وزارت آموزش وپرورش توسعه حرفه ای مدیران بویژه مدیران مدارس را ضرورتی اجتناب ناپذیر دانست و افزود: مدیران نگهبانان چشم انداز ها و ماموریت های مدارس و نظام آموزشی هستند و بدون توسعه حرفه ای آنان قادر به تحقق چنین رسالتی نیستند.

وی اظهار کرد: چالش های اصلاح وبهبود در نظام های اموزشی تا حد زیادی به بهبود توانایی ،مهارت،نگرش ودانش مدیران در تمام سطوح وابسته است و مدیران آموزشی باید با درک این مهم به سرعت در این مسیر ورود پیدا کنند.

کمرئی در رویکردی انتقادی؛ ضعف در توسعه حرفه ای را عاملی دانست که سبب شده است بخشی از علاقه مندان این حوزه با کوچک انگاری مقوله تعلیم وتربیت؛ موضوعات تخصصی این حوزه را به حوزه عمومی کشانده و سبب برداشت های ضعیف،نادرست و بعضا غلط از مقولات تربیتی شوند.

وی گفت: جامعه تعلیم وتربیت باید از علاقه مردم ومسئولین برای ورود به موضوعات این حوزه، به عنوان یک فرصت استفاده کنند و با نگاه حرفه ای آن را در جهت تعالی آموزش وپرورش هدایت کنند.

کمرئی همسویی همه جریانهای تربیتی و هماهنگی همه نهادها ومسئولین را در جریان تربیت، سبب توفیق نظام آموزشی در اهداف و برنامه هایش خواند و ناهماهنگی در این خصوص را اسباب خسارتی تلقی کرد که بازندگان آن دانش آموزان و فرزندان این ملتند.

مدیرکل ارزیابی عملکرد وزارت آموزش وپرورش در انتهای مراسم ضمن اشاره به بخشی از عملکرد بیرانوند مدیرکل آموزش وپرورش استان ایلام با تقدیم لوح سپاس وزیر آموزش به وی از ایشان تقدیر کرد و حکم انتصاب رستم زاد، مدیرکل جدید آموزش وپرورش استان ایلام را به ایشان تقدیم کرد.

706

مدیرکل ارزیابی عملکرد وزارت آموزش وپرورش علیرضا کمرئی دانش آموزان معلمان مدیران

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۷۷۹۲۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علت افت تحصیلی دانش‌آموزان در آزمون‌های نهایی چیست؟ + تاریخ برگزاری امتحانات

امتحانات نهایی به صورت کشوری برگزار می‌شود و تاثیرات مهمی بر آینده دانش‌آموزان دارد، از همین رو دانش‌آموزان تمام تلاش خود را به کار می‌گیرند تا بهترین نمرات را کسب کنند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، امتحانات نهایی یکی از موضوعاتی است که دانش‌آموزان در این خصوص نگرانی دارند و افت تحصیلی در امتحانات نهایی یکی از موضوعاتی است که از دغدغه دانش آموزان به شمار می‌رود و این در صورتی است که بنا به گفته مسئولان مربوطه، بخشی از افت تحصیلی به انگیزه دانش‌آموزان و بخشی هم به دوره‌های آموزشی گذشته مربوط می‌شود.

تأثیر انگیزه دانش‌آموزان در نمرات امتحانات نهایی

محسن زارعی، رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزشی وزارت آموزش و پرورش درباره افت تحصیلی دانش‌آموزان در امتحانات نهایی اظهار کرد: این موضوع را نباید به صورت مقطعی و برشی بررسی کرد، شاید برداشت جامعه و آنچه که اتفاق افتاد، پس از اعلام میانگین نمرات آزمون نهایی پایه دوازدهم به این بود که این میانگین نشانگر افت تحصیلی است.

وی افزود: آموزش و پرورش بر این موضوع اصرار دارد که مبتنی بر شفافیت، وضعیت کنونی و نمای واقعی آموزش و پرورش را به نمایش بگذارد تا برای جبران کاستی‌ها برنامه‌ریزی کند.

رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزشی وزارت آموزش و پرورش اضافه کرد: شرایط مبتنی بر کیفیت آموزشی این‌گونه است که وضعیت فعلی را به خوبی بشناسیم و با اعلام به جامعه برای رسیدن به وضعیت مطلوب برنامه‌ریزی لازم و جبران صورت گیرد.

زارعی ادامه داد: آموزش و پرورش در این موضوع نمرات را شفاف اعلام کرد تا برنامه‌ریزی مناسبی انجام شود و معلمان دست به دست هم دهند و شاهد ارتقای کیفیت آموزشی باشیم.

وی گفت: در موضوع افت تحصیلی دانش‌آموزان باید عوامل سهیم را در نظر بگیریم که بخشی به انگیزه دانش‌آموزان و بخشی هم به دوره‌های آموزشی گذشته مربوط می‌شود، زیرا این موضوع در یک دوره اتفاق نیفتاده است.

رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزشی وزارت آموزش و پرورش اضافه کرد: اشکالی هم که وجود دارد این است که در دوره‌های مختلف تحصیلی، بازخوردی از وضعیت آموزش نداریم و یک‌باره این بازخورد را در پایان دوران تحصیل انجام می‌دهیم، این موضوع باید در دوره‌های مختلف بررسی شود که در زمان خود مداخلات لازم صورت گیرد.

زارعی درباره تأثیر دشواری سوالات در امتحانات نهایی بر افت تحصیلی دانش‌آموزان اظهار داشت: سوالات سخت شاخص دارد و شاخص هم ضریب دشواری است که در تحلیل آزمون‌ها، شاهد دشواری سوالات نبودیم.

وی ادامه داد: آنچه در طراحی سوالات مبنا قرار دادیم این است که توجه و ارزشیابی از یادگیری صورت گیرد و توجه به مفاهیم باشد و دانش‌آموزان و کل فرایند آموزش جهت‌دهی به سمت یادگیری داشته و از حفظیات و محفوظات دور باشند.

رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزشی وزارت آموزش و پرورش افزود: در نوبت‌های قبل هم درصدی از سوالات مربوط به همین ارزشیابی از یادگیری متناسب با سطوح شناختی مختلف در سوالات امتحانات نهایی بوده است؛ بنابراین جمع‌بندی این نیست که سوالات سخت بوده است.

تاریخ برگزاری امتحانات نهایی خرداد ۱۴۰۳

مصطفی پردلی، معاون رسانه مرکز اطلاع‌رسانی و روابط‌عمومی وزارت آموزش‌وپرورش در صفحه ویراستی خود از مشخص شدن برنامه امتحانات نهایی خردادماه دانش‌آموزان خبر داد و نوشت:

«بنا بر اعلام مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزش و پرورش

برنامه امتحانات نهایی خرداد ماه مشخص شد

با آرزوی موفقیت برای دانش آموزان عزیز»

کد خبر 748368

دیگر خبرها

  • غول کنکور در دولت سیزدهم جادو شد/ معلم ستون فقرات نظام آموزشی است
  • راهکارهای جذب بازماندگان از تحصیل بررسی شد
  • رشته‌های فنی باید در شهرستان معمولان ارتقا یابد
  • تشکیل قرارگاه عدالت آموزشی با هدف توزیع متوازن امکانات در همه مدارس
  • تقویت مدارس دولتی با اولویت مدارس دولتی مناطق حاشیه‌ای
  • علت افت تحصیلی دانش‌آموزان در آزمون‌های نهایی چیست؟ + تاریخ برگزاری امتحانات
  • تقویت هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای از اولویت‌های جدی ما است
  • نمایشگاه دست سازه‌های دانش آموزی در هنرستان فنی و حرفه‌ای ابوذر آبادان
  • آزمون‌های نهایی مبتنی بر ارزشیابی از یادگیری است
  • تلاش برای بازگرداندن دانش آموزان بازمانده از تحصیل