Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا ، استان سیستان و بلوچستان مناطق گردشگری و بکری بسیار زیادی دارد که نه تنها برای بسیاری از مردم کشور بلکه برای مردم خود این استان ناشناخته است. مناطق گردشگری که در صورت توجه و رسیدگی می تواند قطب گردشگری منطقه و حتی کشور باشد.

دلگان یکی از مناطق جنوب غربی سیستان و بلوچستان است که مناظر گردشگری بکر و ناشناخته ای بسیار زیادی دارد، یکی از این مناظر تالاب زهکلی(زهکولی) مند بالا جلگه چاه هاشم شهرستان دلگان است، تالابی که هر چهار فصل سال آب دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عبداللهی یکی از اهالی مند بالا جلگه چاه هاشم شهرستان با اشاره به اینکه تالاب زهکلی یکی از منحصر به فردترین تالاب های ایران است، اظهار کرد: این تالاب که در وسط نخلستان مند بالا قرار دارد حتی برای بسیاری از مردم این منطقه و مسئولان ناشناخته است.

وی با تاکید بر اینکه در سال های اخیر که بارندگی زیادی در این منطقه نبوده است، تالاب زهکلی آب داشته است، افزود: این تالاب محل زندگی پرندگان و انواع موجودات آبی است.

عبداللهی با اشاره به اینکه در صورتی که تالاب زهکلی معرفی شود، می تواند گردشگران بسیار زیادی به این منطقه جذب کند، اضافه کرد: این امر موجب رونق اقتصادی و گردشگری شهرستان دلگان خواهد شد.

وی با تاکید بر اینکه آب این تالاب از زه سفره های زیرزمینی است، خاطرنشان کرد: مناطق و مناظر گردشگری بسیاری در این منطقه وجود دارد.

 

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: استان سیستان و بلوچستان ایران تالاب سیستان و بلوچستان گردشگری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۷۸۱۹۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۳۰ درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، به نقل از روابط عمومی مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی، بابک نگاهداری با بیان اینکه اقدامات محرومیت زدایی در ۱۵ سال گذشته به‌ویژه در مناطق جنوب شرقی کشور افزایش‌یافته، افزود: بررسی وضعیت محرومیت مناطق مختلف کشور نشان از آن دارد که محرومیت در مناطق مختلف کاهش یافته و این امر از سوی مردم هم محسوس بوده است.

وی اضافه کرد: بررسی‌های مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی نشان‌می‌دهد روند محرومیت‌زدایی در سیستان و بلوچستان شدت پیدا کرده و در بازه زمانی ۱۵ ساله، محرومیت زدایی در این استان از ۲۱ استان دیگر بیشتر بوده است.

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس گفت: با این اقدامات ۲۱ درصد از خانوارهای سیستان و بلوچستان، یعنی بیش از ۵۸۰ هزار نفر، از محرومیت خارج‌شده‌اند.

وی توضیح داد: بررسی‌ها نشان‌می‌دهد این اقدامات تنها در مناطق شهری استان متمرکز نبوده و روستاها نیز در کانون توجه برنامه‌های محرومیت‌زدایی قرار داشته است.

نگاهداری اظهار کرد: بر همین اساس در سال ۱۴۰۰، بیش از ۲۳ درصد از ساکنان مناطق روستایی و ۱۷ درصد از ساکنان مناطق شهری این استان، از محرومیت خارج شدند.

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس با اشاره به اینکه استان سیستان و بلوچستان را می‌توان کانون توجه اعتبارات محرومیت‌زدایی در قوانین بودجه دانست، گفت: هرساله اعتبارات قابل توجهی به‌منظور رفع محرومیت مناطق کشور در نظر گرفته‌می‌شود که بررسی‌های مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی نشان‌می‌دهد سیستان و بلوچستان رتبه نخست این اعتبارات را در میان استان‌های کشور در دهه اخیر داشته است.

نگاهداری خاطرنشان کرد: اعتبارات مصوب برای طرحهای محرومیت‌زدایی سیستان و بلوچستان در سال ۱۴۰۲ بیش از ۵.۲ هزار میلیارد تومان در نظر گرفته شده است که می‌توان گفت با رشد ۷۳ درصدی نسبت به سال ۱۴۰۱ مواجه بوده است.

وی تصریح‌کرد: این میزان در لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ به ۶.۸ هزار میلیارد تومان افزایش‌یافته که نسبت به سال گذشته رشد ۳۰ درصدی داشته است.

دیگر خبرها

  • هواشناسی سیستان و بلوچستان همزمان ۲ هشدار زرد صادر کرد
  • هشدار هواشناسی سطح زرد جوی برای سیستان و بلوچستان
  • حضور پررنگ صنایع دستی سیستان و بلوچستان در نمایشگاه اکسپو
  • مرغان آتشین مهاجر رقص کنان به تالاب بین المللی هامون بازگشتند
  • سیستان و بلوچستان پتانسیل‌های فراوانی در زمینه‌های تولیدی و اقتصادی دارد
  • تاکید استاندار بر ضرورت ایجاد تعاونی‌های گردشگری در سیستان و بلوچستان
  • تداوم کمک‌رسانی نیروی دریایی ارتش به مناطق سیل‌زده در سیستان و بلوچستان
  • آبگیری بخشی از تالاب هامون و خوشحالی ‌مردم سیستان
  • رشد ۳۰ درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان
  • احیای موقت گردشگری در تالاب بین‌المللی هامون