Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم بوشهر، گناوه و دیلم در مجلس گفت: توجه به مطالبات جوانان در زمینه اشتغال و کارآفرینی و مشکلات دردمندان جامعه باید در اولویت برنامه‌های مسئولان دستگاه‌های اجرایی قرار بگیرد. ۰۱ فروردين ۱۳۹۷ - ۰۹:۵۶ استانها بوشهر نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، حجت‌الاسلام عبدالحمید خدری شامگاه سهشنبه در آیین تحویل سال 1397 در مرکز نگه‌داری سالمندان محمدیه بوشهر با تبریک سال جدید و آرزوی موفقیت برای همه ملت ایران همراه با عزت و سربلندی اظهار داشت: رهبر معظم انقلاب اسلامی سال 1397  را سال «حمایت از کالای ایرانی» نام‌گذاری کردند که نشان دهنده توجه ویژه به حوزه اقتصاد، تولید و اشتغال است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر توجه به اشتغال جوانان افزود: توجه به مطالبات جوانان در زمینه اشتغال و کارآفرینی و مشکلات دردمندان جامعه باید در اولویت برنامه‌های مسئولان دستگاه‌های اجرایی قرار بگیرد.

نماینده مردم بوشهر، گناوه و دیلم در مجلس با بیان اینکه بهزیستی نقش مهم و تاثیرگذاری در جامعه دارد افزود: این سازمان مسئولیت‌های مهمی در ابعاد گوناگون بر عهده دارد که حمایت از برنامه‌های آنان و تحقق مطالبات جامعه هدف باید مورد توجه ویژه قرار بگیرد.

خدری خدمت کردن در مکان‌هایی مانند مرکز نگه‌داری سالمندان را ایثار و فداکاری دانست و تاکید کرد: مرکز نگه‌‌داری سالمندان نشان دهنده خدمات عاشقانه و ایثارگرانه مربیان و کارکنان بهزیستی است که باید توجه ویژه به این افراد فداکار و از خود گذشته کرد.

وی، با بیان اینکه انسان به عنوان خلیفه‌الله و جانشین خدا است خاطر نشان کرد: باید انسان از صفات مهربانانه و بخشندگی خداوند متعال بهره بگیرد تا به سعادت و خوشبختی دست یابد.

نماینده مردم بوشهر، گناوه و دیلم در مجلس  با تاکید بر ضرورت دوری از کینه ورزی نسبت به دیگران ابراز کرد: یکی از دعاهای قرآنی این است که «خدایا در دل ما نسبت به کسانی که اهل ایمان هستند کینه و دشمنی قرار نده» که باید در سال جدید بعض، کینه و دشمنی نسبت به یکدیگر از خود دور کنیم و راه سعادت و خوشبختی با اتحاد و حدت هموار  کنیم.

مدیرکل بهزیستی استان بوشهر هم با تبریک سال جدید از همدلی و هم‌اندیشی کارکنان بهزیستی خبر داد و بیان کرد: کارکنان بهزیستی بر هر نوع سختی و مشقتی که دارند خدمات خود را به جامعه هدف با فداکاری و ایثار ارائه می‌کنند.

علی پولادی ریشهری با بیان اینکه سرای نگه‌داری سالمندان نیاز به توسعه زیرساخت‌ها دارد افزود: مرکز سالمندان فقط مکان نگه‌داری نیست بلکه این افراد مطالبات و خواسته‌هایی از جمله پارک سالمند دارند که نیاز است به مطالبات آنان پاسخ داده شود چراکه برای حفظ توانایی آنان باید به خواسته‌های آنان توجه شود.

وی با بیان اینکه سالمندان دارای ظرفیت و توانمندی‌هایی هستند گفت: اگر به مطالبات سالمندان توجه نشود افسردگی بر آنان چیره می‌شود و مشکلات آنان افزایش می‌دهد.

مدیرکل بهزیستی استان بوشهر از حضور استاندار، نماینده مردم بوشهر، گناوه و دیلم در مجلس، معاون سیاسی استاندار وتنی چند از مسئولان دیگر در مراسم تحویل سال در مرکز نگهداری سالمندان محمدیه بوشهر قدردانی کرد.

در این مراسم مسئولان شرکت کننده در مراسم تحویل سال  از سالمندان و کودکان بی سرپرست با اهدا گل و هدیه تجلیل کردند.

انتهای پیام/ح

R41363/P1357/S6,53/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۷۸۳۴۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌مندی بیش از ۳۶۰ هزار نفر از خدمات مشاوره بهزیستی مازندران

ایسنا/مازندران مدیرکل بهزیستی مازندران گفت: سال گذشته بیش از ۳۶۰ هزار نفر از خدمات روانشناختی و مشاوره بهزیستی استان بهره‌مند شدند.

نقش روانشناسان در تمامی مراحل زندگی انسان‌ها کاملا مشهود است. بحران‌ها و حوادث سبب افزایش اختلالات روانی مختلفی مانند افسردگی، خشونت، اختلالات اضطرابی، اختلالات وسواسی و غیره در جامعه می‌شود که روانشناسان با ارائه مشاوره تخصصی در جهت حفظ و ارتقاء سلامت روانی جامعه گام‌های اساسی و ارزشمند برمی‌دارند.

به گزارش ایسنا، دکتر فریبا بریمانی امروز در جمع خبرنگاران ضمن تبریک فرا رسیدن روز «روانشناس و مشاوره» با بیان اینکه روانشناسان در ایجاد یک جامعه سالم از نظر جسمانی و روانی نقش بسزایی دارند، گفت: روانشناسان به افراد جامعه کمک می کنند تا بتوانند احساسات و رفتارهای خود را بهتر درک کرده و آنها را مدیریت کنند تا زندگی با کیفیت‌تری داشته باشند.

مدیرکل بهزیستی مازندران یکی از اهداف سازمان بهزیستی کشور را برنامه‌ریزی و تلاش در جهت ارتقاء سلامت روان آحاد جامعه دانست و عنوان کرد: در حال حاضر ۲۱۲ مرکز مشاوره و خدمات روانشناختی در سراسر استان در راستای ارائه مشاوره تخصصی در زمینه‌های فردی و خانوادگی، ازدواج، پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی، تحصیلی، ارتقاء توانمندی‌های معنوی، اخلاقی و فکری و غیره به شهروندان فعالیت دارند.

بریمانی به ارائه خدمات مشاوره حضوری اشاره و عنوان کرد: ۱۶۶ هزار و ۳۰۱ نفر در سال گذشته با مراجعه به مراکز مشاوره و خدمات روانشناختی از متخصصین امر خدمات دریافت کردند.

مدیرکل بهزیستی استان با بیان اینکه خدمات روانشناختی و ارتقای سلامت روان به صورت تلفنی نیز صورت می‌گیرد، افزود: طی یک سال اخیر  ۱۹۴هزار و ۵۶۸ نفر طی تماس با خط ۱۴۸۰ «صدای مشاور»، جهت برطرف کردن مشکلات روانشناختی در زمینه‌های فردی و خانودگی، کودک و نوجوان، تحصیلی، شغلی، مشاوره قبل از ازدواج، مشاوره طلاق، توانایی تصمیم گیری صحیح و مناسب و همچنین تقویت مهارت‌های زندگی و مهارت‌های بین فردی مشاوره تلفنی دریافت و از مزایای این خط بهره‌مند شدند.

این مسئول از ارائه آموزش به بیش از هشت هزار و ۳۰۰ نفر از جوانان در آستانه ازدواج در سال گذشته خبر داد و اظهار کرد: بی‌شک، یکی از راهکارهای موثر پیشگیری از جدایی و طلاق زوجین، آموزش پیش از ازدواج است که به ارتقای توانمندی فردی در انتخاب همسر مناسب و تشکیل خانواده موفق کمک می‌کند که این افراد جهت تقویت و ثبات خانواده در کارگاه‌ها و جلسات آموزشی پیش از ازدواج شرکت کردند.

وی اعلام کرد: سال گذشته، ۱۴ هزار و۹۹ زوج مازندرانی جهت افزایش استحکام روابط زوجین در کلاس‌های آموزشی و مشاوره حین ازدواج شرکت کرده‌اند.

مدیرکل بهزیستی مازندران ارتقای سلامت و توانمندسازی روانشناختی زوجین، افزایش رضایتمندی زندگی زناشویی و تحکیم بنیان خانواده را از جمله اهداف برنامه‌های پیشگیرانه و ارتقایی سازمان بهزیستی در حوزه خانواده برشمرد و گفت: در این راستا در سالی که گذشت ۱۵هزار و ۴۱۱ نفر از آموزش زندگی خانواده و ۴۴ هزار و ۹۹ نفر از آموزش‌های مهارت‌های زندگی بهره‌مند شدند.

وی انتخاب همسر و ازدواج را هم از بعد اجتماعی و هم از بعد فردی برای افراد جامعه، مرحله مهم و حساسی دانست و ادامه داد: ۹۶۸۰ نفر در سال گذشته از مراکز مشاوره سراسر استان جهت ازدواج و انتخاب همسر خدمات مشاوره‌ای دریافت کرده‌اند. چرا که انتخاب درست و مناسب هم فرد را به آرامش می‌رساند و هم جامعه را از بحران مسائل اجتماعی آسیب‌زا مانند طلاق و پیامدهای آن حفظ می‌کند.

مدیرکل بهزیستی مازندران به مشاوره طلاق در مراکز بهزیستی نیز اشاره کرد و افزود: در سال گذشته تعداد، ۴۶  هزار و ۳۶۱زوج در مراکز مشاوره، خدمات مشاوره‌ای دریافت کردند و از این تعداد پرونده بیش از ۲۳ درصد منجر به سازش شده است که عمده‌ترین دلایل طلاق عدم مسئولیت پذیری، بی توجهی، کمبود مهارت‌های زندگی، اعتیاد، خیانت و سؤظن، خشونت و دخالت اطرافیان بوده است.‌

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مبارزه با فساد در اولویت برنامه‌های عدلیه است
  • فعالیت بیش از ۷۰ مرکز خدمات مشاوره‌ای در استان اردبیل
  • بررسی روند مناسب سازی منازل سالمندان و معلولان اشنویه
  • نشست فعالان فرهنگی در صداوسیمای استان آذربایجان غربی
  • تعامل بهزیستی با مساجد برای رفع مشکلات معلولان و زنان سرپرست خانوار
  • بهره‌مندی بیش از ۳۶۰ هزار نفر از خدمات مشاوره بهزیستی مازندران
  • معلمان در هدایت نسل جوان نقش مهمی دارند
  • بروکراسی فلج‌کننده اداری مانع ورود تولیدکنندگان به اقتصاد می‌شود
  • رسانه‌ها مشکلات را با رعایت اخلاق منعکس کنند
  • پنج هزار و ۷۸۰ خانوار تحت پوشش بهزیستی